Verdien geld met het zoeken op het net

Verdien geld met het zoeken op het net

Hoeveel tijd besteed jij met het zoeken op het internet om bepaalde dingen voor werk of school te onderzoeken, om te winkelen, om meer te weten te komen over bedrijven in jouw regio of om antwoorden op vragen te vinden? Stel dat je in staat bent om geld te verdienen voor iedere keer dat je een zoektocht op het internet hebt afgerond?

Hoewel het misschien als een gek idee klinkt, is het zeker wel mogelijk om geld te verdienen door te zoeken op het internet. Nee, je kunt geen geld verdienen door alleen maar dingen in Google in te typen en dan op de zoekknop te klikken. Om geld te verdienen met online zoeken, moet je een betaalde zoeksite kiezen.

Betaalde zoek sites zijn Internet zoek websites die je contant geld uitbetaald of je beloningen geeft voor jouw Internet zoektochten. Elke site werkt weer een beetje anders, maar als jij aanmeldt voor een van de sites en het gebruikt iedere keer als je iets wilt zoeken op het internet, kan het jou helpen om extra geld te verdienen of om een aantal producten geheel gratis te krijgen. 

Het is een goede manier om te beginnen met online geld te verdienen zonder iets dat meer toewijding vergt zoals Instagram of een YouTube-kanaal. Het is belangrijk om te beseffen dat je niet rijk zal worden met het zoeken op het internet om er je inkomen van te maken, maar een account bij een betaalde zoeksite maakt het voor jou mogelijk om wat extra geld online te verdienen of om bepaalde producten gratis te krijgen, waarmee je weer geld bespaart.

Hier volgen de top betaalde zoeksites waarmee je geld kunt verdienen door te zoeken op het Internet:

SwagBucks is een zoekportaal die je met SwagBucks beloont voor internet zoekopdrachten. Als je genoeg SwagBucks hebt verdient dan kan je deze virtuele valuta om gaan ruilen voor echt geld, wat naar je PayPal-rekening wordt gestort of wat je kunt omruilen voor koopwaar in de SwagBucks winkel.

De hoeveelheid geld die je kunt verdienen met elke online zoekopdracht kan verschillen. Je beloning is tussen de $1 en de $100 als je op zoeken klikt. Daarnaast kun je speciale aanbiedingen afmaken en je kunt winkelen op het SwagBucks netwerk om meer SwagBucks te verdienen. Je kunt ook geld verdienen door betaalde enquêtes in te vullen bij SwagBucks. 

Als je deze twee verschillende manieren van geld verdienen combineert, moet je in staat zijn om elke maand een redelijke hoeveelheid geld te verdienen. Je kunt ook geld verdienen door betaalde enquêtes in te vullen bij SwagBucks. Als je deze twee verschillende manieren van geld verdienen combineert, moet je in staat zijn om elke maand evenveel te verdienen als moest je leren wat cryptocurrency is en hoe je daar geld mee kan maken.

ZoomBucks komt heel erg overeen met Swagbucks, maar het stelt je in staat om snel geld te verdienen op een aantal andere manieren dan alleen zoeken op het web. Je kunt ook geld verdienen door enquêtes in te vullen, door spelletjes uit te proberen en door verschillende video’s te bekijken. Een leuke kenmerk van ZoomBucks is dat je geld uit jouw account kunt halen zodra je maar 650 punten hebt verdient, die kun je dan omruilen voor $5. Je ontvangt al 150 gratis punten om je te registeren voor een account.

InteradMedia biedt cash beloningen aan via PayPal wanneer je het portaal gebruikt om echte online zoekopdrachten uit te voeren. Je kunt geld opnemen zodra je $ 25 hebt verdient met behulp van het portaal. De site betaalt je voor het online zoeken $ 0,001 per minuut. Daardoor is dit portaal is het meest geschikt voor mensen die veel tijd besteden met online onderzoek.

Scour is een site die jou de zoekresultaten toont van Bing, Google en Yahoo. Je verdient punten om de site te gebruiken om een zoekopdracht uit te voeren en je verdient dan meer punten door aan Scout door te geven  welke site jou de beste set van zoekresultaten geeft.

Elke dag kun je punten verdienen voor maximaal 100 zoekopdrachten op het web, en je ontvangt normaal ongeveer 3 punten voor elke zoekopdracht. Je kunt ook een vierde van het aantal punten verdienen, dat een van je vrienden hebt verdient die zich hebben aangemeld met jouw doorverwijslink. 

Wat leuk is aan Scour is dat je heel snel punten kunt verdienen als je veel tijd besteedt aan het zoeken. 6500 punten geeft je een uitbetaling van $ 25, die je naar je PayPal-rekening kunt laten storten of die je kunt ontvangen in de vorm van een Visa cadeau kaart.

Blingo geeft je geen punten of geld voor elk van jouw zoekopdrachten zoals de andere sites die wij eerder hadden besproken. In plaats daarvan krijg je een kans om prijzen te winnen wanneer je zoekt. Je kunt maximaal 25 keer per dag meedoen met de trekking alleen maar door een zoekopdracht uit te voeren. 

Ongeveer elk uur kiest de site een winnaar uit om een willekeurige prijs, zoals bioscoopkaartjes, weg te geven. Speciale prijzen zoals een nieuwe auto worden soms aangeboden. Om je te registreren voor een account moet je een Amerikaans staatsburger zijn en minstens 13 jaar oud zijn.

Irazoo is een betaalde zoek site die prijzen en punten aanbiedt. Elke keer dat je zoekt wordt je automatisch aangemeld voor een trekking om een gratis Amazon cadeaubon te winnen. Daarnaast kun je punten verdienen door websites te gaan beoordelen die in de zoekresultaten worden weergegeven en voor het schrijven van reviews van die sites. Je krijgt ook punten wanneer je een nieuw lid verwijst naar de site. Daarnaast zal je een Amazon gift card winnen als degene die via jou lid is geworden geluk heeft gehad en er eentje heeft gewonnen.

Punten die je verdient door middel van Irazoo kunnen worden ingewisseld voor producten. De meeste prijzen zijn elektronische apparaten zoals spelletjes apparaten en accessoires, camera’s en MP3-spelers.

Verdien geld met het zoeken op het netSupportingFriends is geen traditionele betaalde zoeksite waarbij je zelf geld verdient als je er gebruik van maakt. Deze service van Yahoo! stelt je in staat om geld te verdienen voor vrienden of familieleden die financiële steun nodig hebben. 

De site zal 50 procent van de opbrengsten, die zijn gegeneerd met de zoekopdrachten die je hebt afgerond, doneren aan de persoon die je voor 30 dagen hebt opgegeven nadat jij je account hebt opgezet. Je kunt er ook voor kiezen om het geld te doneren aan een aantal verschillende goede doelen.

Bing probeert hun marktaandeel te vergroten en gebruikers weg te nemen van Google. Hierdoor bieden ze vaak programma’s met beloningen aan die geld of prijzen aanbieden voor het gebruik van Bing om verschillende zoekopdrachten voltooien. De programma’s veranderen regelmatig, dus het is verstandig om even op Bing te kijken om te zien wat er momenteel beschikbaar is.

Scroll naar top