Hoe kun je extra geld verdienen

Zonder twijfel is er een bepaald moment geweest, of zal er in de toekomst een moment komen, dat jij extra geld nodig hebt. Je bent zeker niet alleen !

Hoewel er een grote hoeveelheid aan manieren is waar je extra geld mee kunt verdienen, ervaren veel mensen een extra inkomen verdienen als een overweldigende en tijdrovende taak.

Misschien heb je er al over nagedacht een tweede baan te nemen maar voordat je te ver in het proces gaat zou je de tijd moeten nemen om onze gids te lezen over hoe je extra geld kunt verdienen!

In de volgende gids zal je de antwoorden vinden over hoe je extra geld kunt verdienen en je zal de beste manieren zien hoe je een extra inkomen kan creëren.

extra geld

De beste ideeën om extra geld te verdienen

Er zijn honderden verschillende manieren om online extra geld te verdienen maar veel van de methodes zijn niet effectief gezien de hoeveelheid werk en het inkomen.

In dit artikel hebben wij de waardeloze verdien methodes genegeerd en hebben we de beste manieren geselecteerd om extra geld te verdienen! Nadat je dit artikel hebt gelezen zal je een goed idee hebben over hoe je extra geld kunt verdienen.

Het internet heeft meer geld verdienen makkelijker gemaakt omdat het mogelijk maakt om geld te verdienen vanuit welke plek je ook wilt. Je kan geld verdienen terwijl je thuis werkt, tijdens het reizen of waar je ook bent, zolang je maar een internet verbinding hebt en een apparaat zoals een computer, smartphone of een tablet.

Geld verdienen op het internet maakt het voor jou mogelijk om een soort tweede baan te hebben, online, die op elk moment van de dag kan worden uitgevoerd. Dit betekent dat je makkelijk extra geld kan verdienen vanuit huis zonder dat jij je huidige baan hoeft op te zeggen of dat je het aantal werk uren moet gaan verminderen, aangezien het een extra inkomen voor jou zal zijn.

Het is niet alleen handig om extra geld te kunnen verdienen waar en wanneer jij dan ook wilt, maar werken op het internet is kosten effectief als je de juiste inkomensmethodes uitkiest, aangezien het opstarten niet grote hoeveelheden geld vereist en de verdienmogelijkheden hoog zijn! Als jij de juiste gereedschap uitkiest, dan zal jij in staat zijn om vrij snel geld te verdienen!

Jij kan er zeker van zijn dan je extra geld gaat verdienen als je een of meerdere verdien methodes hier gaat toepassen in onze “hoe je extra geld kan verdienen” gids. Dus bereid je voor om extra geld in je portemonnee te hebben!

 Extra geld verdienen met Bitcoin!

Kijk hier hoe David een gratis Bitcoin transactiesysteem gebruikt om 400 dollar in 2 uur te verdienen!

Bitcoin…de digitale valuta die gewone mensen in miljonairs heeft veranderd!

– Geldninja.nl #1 methode om geld te verdienen in 2019

Bitcoin is al maanden een erg interessant en populair onderwerp. Voor velen is het een betrouwbare manier om passief inkomen te verdienen, tot wel 5000 dollar per week! Bekijk de video onderaan, lees verder en leer precies hoe jij hetzelfde kan doen!

Zoals je kan zien is het erg makkelijk om te crypto robot te maken, en het duurt niet meer dan 10 minuten om te beginnen. Het gaat erom de kans te nemen nu je nog kan!

Onthou dat het 100% gratis is, en het systeem brengt slechts 1% van het geld dat je verdient in rekening!

meer geld verdienen

meer geld verdienen

Verdien een extra inkomen met betaalde enquêtes

Mocht je het nog niet weten: het is vandaag de dag mogelijk om een extra inkomen te verdienen met alleen je mening.

Kennis over klanten, potentiële klanten en klanten in het algemeen is tegenwoordig een van de meest kostbare zaken voor bedrijven. Een manier om iets te weten te komen over hun klanten is door hen simpelweg direct te vragen en dat is precies waar jij wat extra geld kunt verdienen!

Hoe je extra geld kan verdienen met betaalde enquêtes

  • Meld je aan bij een of meerdere enquête bedrijven
  • Ontvang betaalde enquêtes via e-mail
  • Beantwoord enquêtes online
  • Ontvang geld !

Zoals je kan zien is het extreem gemakkelijk om op deze manier extra geld te verdienen. Er moet wel nadruk op worden gelegd dat dit niet iets is waar je rijk mee kunt worden maar het kan wel fantastisch zijn voor een extra inkomen. Wij konden met gemak 150 euro per maand verdienen dus het is absoluut de moeite waard voor een extra inkomen!

Hieronder kan je de beste plekken zien waar je extra geld kunt verdienen met enquêtes. Onthoudt dat hoe meer portalen jij je aanmeldt, hoe meer enquêtes jij ontvangt = meer geld !

Jij kan ook hier meer lezen over betaalde enquêtes in ons artikel

De beste enquete portalen om extra geld te verdienen:

betaalde enquetes

Verdien tot 3.5 euro per enquete!

Begin meteen!
betaalde enquetes

Verdien 4 euro per enquete

Begin meteen!
betaalde enquetes

Betaalt ongeveer 1 euro per enquete uit.

Begin meteen!
betaalde enquetes

Verdien punten per enquete! 2000 punten kan
je inruilen voor een €10, – voucher

Begin meteen!
betaalde enquetes

Verdien Lifepoints per survey,
die je kan inruilen voor allerlei beloningen!

Begin meteen!

Hoe je extra geld kan verdienen door foto’s te verkopen

extra geld

Tegenwoordig hebben de meeste mensen zowel een smartphone als een camera en dat zijn eigenlijk goede gereedschappen om wat extra geld te verdienen. Heel veel sites, kranten en andere soorten media zijn in de markt voor afbeeldingen. Dit betekent dat het voor jou mogelijk is om ze te verkopen en dat is heel gemakkelijk om te doen.

Op deze website kan jij je foto’s uploaden, te koop aanbieden en daarmee geld verdienen en hiermee een extra inkomen krijgen.

Je kan meer lezen over hoe je op deze manier extra geld kan verdienen in ons artikel hier.

Krijg een extra inkomen door YouTube video’s te maken

Een van de belangrijkste redenen waarom YouTube zo populair aan het worden is, is hun gigantische video database waar je video’s over bijna alles in kan vinden. In de loop der jaren is de populariteit geleidelijk aan toegenomen waardoor er meer en meer video’s zijn toegevoegd.

Een van de primaire redenen dat er zo veel video’s gepubliceerd worden, naast het willen delen van leuke en informatieve video’s, is dat je er geld mee kunt verdienen. Je meer wilt weten over hoe je dat precies moet doen, dan kan je onze publicatie lezen: Verdien Geld op YouTube

Doe mee met wedstrijden en verdien geld

Het valt natuurlijk te betwisten of dit geld verdienen is, aangezien het eigenlijk meer over het winnen gaat. Hoe je het ook noemen wilt, deelnemen in competities geeft jou de mogelijkheid/kans om een extra hoeveelheid geld te krijgen.

Zo, hoe verdien je extra geld met wedstrijden? Je kan of heel veel geluk krijgen en een grote hoeveelheid geld verdienen of misschien door een iets meer bescheiden manier. Op GeldNinja.nl hebben wij een lijst met een aantal compleet gratis wedstrijden waaraan je kunt deelnemen door simpelweg je email in te vullen en door een aantal vragen te beantwoorden. Je kan de wedstrijden hier vinden. Veel geluk!

Hoe je extra geld kan verdienen door aandelen te verhandelen

Een methode, die behoorlijk lange termijn is dan de andere methodes die hier genoemd zijn, is aandelen verhandelen. Deze vorm van geld verdienen levert je voor best wel een lange periode niets op, dus als jij op zoek bent naar een snelle manier om wat extra geld te verdienen, dan is dit misschien niet de manier om dat te bereiken.

Als jij erg geïnteresseerd bent in waardepapieren en de ontwikkeling van bepaalde koersen, dan zou je misschien ook naar binaire opties handel willen kijken als een manier om geld te verdienen.

meer geld verdienen

Verdien extra geld online met affiliate marketing

Alweer, dit is een van de meest populaire verdien methodes op deze website en daar is ook een goede reden voor. Met affiliate marketing kan je een goed en stabiel inkomen verdienen en deze verdien methode kan op veel verschillende manieren worden gebruikt.

Fundamenteel betekent affiliate marketing het adverteren van producten of diensten van anderen. Door dit te doen, ontvang je een soort commissie, wat geld betekent. Een extra inkomen verdienen met affiliate marketing vereist wat werk, maar het is zeker de moeite waard. Je kan het artikel over affiliate marketing hier lezen op GeldNinja.nl.

Pas Fiverr toe om een extra inkomen te krijgen met je talenten

Fiverr is een fantastisch portaal dat je zowel kunt gebruiken voor het “kopen” van talenten van anderen als het “verkopen” van jou talenten. Deze verkoop en koop van talenten klinkt misschien een beetje vreemd maar daar is een perfecte normale verklaring voor.

Op Fiverr kan jij je aanmelden als gebruiker en kun je verschillende diensten verkopen aan de mensen die ze willen kopen. Op dezelfde manier kan jij diensten kopen van mensen die iets kunnen doen waar jij op zoek naar bent. Fiverr is een extreem opwindend portaal dat enorm veel succes geniet wereldwijd. Je kan meer leren over hoe je extra geld kunt verdienen met Fiverr door ons blog artikel te lezen.

bijverdienen

Teksten vertalen om geld te verdienen

Veel mensen kunnen meer dan alleen hun moedertaal lezen of schrijven en dit levert weer mogelijkheden op om online goed geld te verdienen. Door je aan te melden op portalen zoals Fiverr en Elance kan jij je diensten om teksten te vertalen aanbieden aan mensen over de gehele wereld. Je kan makkelijk meer geld verdienen door deze methode toe te passen. Als je meer wilt lezen over hoe je extra geld kan verdienen met vertalen, dan kan je ons artikel hier lezen.

Teksten schrijven voor mensen en bedrijven en snel geld verdienen

bijverdienen

Net zoals je geld kunt verdienen met het vertalen van teksten, zijn er ook fantastische mogelijkheden om extra geld te verdienen door teksten te schrijven. Door teksten te schrijven voor bedrijven of particulieren kan jij makkelijk een uurtarief bereiken van 20-30 euro per uur – of minder natuurlijk, afhankelijk van hoe goed je bent. Normaal ontvang je een bepaald tarief per woord, van 0,02 euro per woord helemaal tot 0,15 euro per woord.

Op zowel Fiverr als Elance, die eerder zijn genoemd, brengen de meeste gebruikers/schrijvers 0,02 euro per woord in rekening, dat maakt het heel gemakkelijk om een extra inkomen te verdienen.

Maak logo’s en verkoop ze

Als je een beetje creatief bent en weet hoe je programma’s als GIMP of Photoshop kunt gebruiken, dan kan je leren hoe je mooie en nuttige logo’s kunt maken. Op Fiverr.com of op andere soortgelijke portalen kan jij de geproduceerde logo’s voor een redelijke hoeveelheid geld verkopen.

Hoe je extra geld kan verdienen met Facebook

Zoals je misschien is opgevallen, tenminste als je een Facebook account hebt of hebt gehad, zijn er honderden bedrijven die graag hun bericht op Facebook willen hebben. Er zijn veel advertenties op sociale media en iedere keer als iemand er op klikt brengt Facebook een bepaald bedrag bij de adverteerder in rekening.

Via affiliate marketing kan jij advertenties van affiliate netwerken krijgen en die adverteren op Facebook. Iedere keer als iemand op je advertentie klikt, betaal jij een bepaald bedrag om de klant naar een website te sturen die jij adverteert. Er is een kans dat de gebruiker iets zal kopen of bestellen, hetgeen jij dan een bepaalde commissie zal opleveren.

Als je behendig bent met Facebook adverteren kan je echt goed extra geld verdienen, maar er is uiteraard een kans dat je het ook kan verliezen. Als je wilt lezen over een andere, minder riskante manier om geld te verdienen met Facebook, lees dan ons artikel hier: Verdien Geld met Facebook.

Maak websites voor anderen en verdien een extra inkomen

bijverdienenAls je goed bent in het maken van websites dan kun je ze zowel aan bedrijven als aan particulieren verkopen. Als je geen idee hebt hoe je een website kunt maken is dit uiteraard iets wat je kunt leren en als je maar een klein beetje talent hebt met computers dan kost het niet veel tijd om de basis onder de knie te krijgen. Dit is een plek waar je meer te weten kan komen over hoe je een website kunt maken.

Er zijn misschien diverse verschillende manieren om een homepage te verkopen en sommige zijn beter om extra geld te verdienen dan andere. Je kan beginnen door een aantal geïnteresseerde bedrijven of klanten te vinden, hen te benaderen en te horen of zij misschien geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van een website. Eigenlijk kan je er nog niet veel geld voor vragen zolang je nog geen referenties hebt of iets dergelijks, maar het is een goede start en je kan er een paar honderd euro mee verdienen.

De andere manier hoe je dit kan aanpakken is door te kijken naar verschillende bedrijfswebsites en te beoordelen of zij een update nodig hebben. Als jij denkt dat zij misschien geïnteresseerd zouden kunnen zijn dan kan jij een website maken zonder dat zij er vanaf weten en dan laat je het aan het bedrijf zijn als een voorstel voor een mogelijke website. Deze methode is een beetje riskant, omdat je ergens aan gaat werken zonder te weten of jij er een extra inkomen mee kunt verdienen.

Maak je eigen websites en verdien extra geld

Als je al geleerd hebt hoe je websites kunt maken dan kan je ook proberen om je eigen websites te maken. Jij kan je affiliate of AdSense advertenties er op zetten en zo geld verdienen met advertenties. Je kan hier meer lezen over hoe je extra geld kunt verdienen met affiliate marketing.

Blog en geld verdienen

Bloggen op het internet worden steeds meer en meer populair en als je goed bent in het krijgen van lezers naar je blog, dan zijn er goede mogelijkheden om hiermee extra geld te verdienen. Door afspraken te maken met verschillende bedrijven om hun producten te adverteren op jouw blog, zal jij geld ontvangen voor de promotie, afhankelijk van hoeveel lezers jij hebt. Je kan ook affiliate marketing toepassen op blogs en producten aanbevelen en testen, waarnaar je vervolgens naar toe kan verwijzen.

Je kan meer lezen over het aanmaken van een extra inkomen met een blog in ons artikel hier.

Verdien extra geld met een roulette systeem

bijverdienen

Dit is een van de wat alternatievere en andere manieren om geld te verdienen. De realiteit is dat het niet zozeer gaat over geld verdienen, maar meer over winnen van geld, maar omdat deze methode een redelijk veilige manier om wat extra geld te verdienen, is het op de lijst.

Door een speciale methode toe te passen krijg jij een statistisch voordeel over het roulette wiel, je kan echt geld verdienen door het te spelen.

Anton van Geldninja.nl heeft een video gemaakt waarin hij laat zien hoe je extra geld kan verdienen door de speciale methode te gebruiken en je kan zien hoe hij in staat is om meer dan 100 euro per uur te verdienen door dit systeem toe te passen. Lees meer op deze pagina: Verdien geld met een roulette systeem.

geld verdienen met internet

Laatste woorden over extra geld verdienen

Alle verschillende manieren om extra geld te verdienen kunnen zorgen voor een soort van verwarring over welke methode je nu moet kiezen.

Ons beste advies voor jou is om tussen de 2 en 5 verschillende verdien methodes te vinden en ze voor jezelf uit te proberen. Op deze wijze kan jij er achter komen welke methode het beste bij je past.

Als je nog steeds niet weet hoe je extra geld kunt verdienen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze Facebook pagina of hier op onze contact pagina.

Veel geluk bij het creëren van een extra inkomen!

Scroll naar top