Hoe kun je Extra Geld Verdienen

extra geld verdienen

“Het belangrijkste doel van GeldNinja is om onze lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren. We werken samen met andere bedrijven die dezelfde visie delen. Sommige links in dit artikel kunnen afkomstig zijn van onze partners. Dit is hoe we geld verdienen.”

Iedereen heeft op een bepaald moment wel eens wat extra geld nodig. Of het nu voor je plezier is, het betalen van rekeningen of iets anders… Maak je geen zorgen, je bent zeker niet de enige!

Hoewel er veel goede manieren zijn om extra geld te verdienen, vinden veel mensen dat het krijgen van extra inkomsten een overweldigende en tijdrovende zaak is.

Je hebt misschien al overwogen om op zoek te gaan naar een tweede baan, maar voordat je hiermee verder gaat, moet je zeker de tijd nemen om onze gids te lezen over manieren waarop je extra geld kan verdienen.

In onderstaande gids zul je antwoorden vinden op de vraag hoe je extra geld kunt verdienen en lees je meer over de manier waarop je een voor extra inkomen kuntzorgen. Het beste aan deze methoden is dat de meeste naast je voltijdse baan gedaan kunnen worden. En als je er goed in bent, kunnen ze misschien wel je voltijdse baan WORDEN! 

De Top 5 Beste Manieren om Online Extra Geld te Verdienen

Ninja met bitcoins

Onze Beste Keuze

Bitcoin

 • Hoogste inkomenspotentieel
 • In de toekomst van de wereldhandel investeren
 • Onbeperkt plafond voor geld
INKOMEN METHODEDETAILS
ninja met megafoon
(Beste Voor Beginners)
BETAALDE ENQUÊTES
 • Ga in minder dan 10 minuten aan de slag
 • Eenvoudigste methode voor beginners
 • Meerdere enquête platformen betekent meer kansen om geld te verdienen
GA NU AAN DE SLAG
ninja browsen op laptop
(Vandaag Geld Verdienen)
FREELANCEN
 • Krijg vandaag betaald
 • Kies en werk met klanten waar je van houdt
 • Stop met je baan
GA NU AAN DE SLAG
verdien geld met bloggen
(Maak Van je Passie Geld)
BLOGGEN
 • Verdien geld door over je passie te schrijven
 • Creëer passief inkomen
 • Gemakkelijk om te beginnen
GA NU AAN DE SLAG
youtube ninja met zwaard
(Voor de Liefhebber)
YOUTUBE VIDEO’S
 • Verdien geld door over je favoriete onderwerpen te praten en word een YouTube ster
 • Creëer passief inkomen
 • Beste mediakanaal van het moment dat elke dag groeit en waar door advertenties en sponsors steeds meer geld te verdienen valt
GA NU AAN DE SLAG

Er zijn ontzettend veel manieren om online extra geld te verdienen, maar veel methoden geven geen goed rendement gezien de hoeveelheid tijd en werk die je erin moet steken om er iets aan te verdienen.

In dit artikel hebben we de nutteloze manieren om geld te verdienen er al voor jou uitgefilterd. Alleen de beste manieren om extra geld te verdienen hebben we behouden. Nadat je dit artikel gelezen hebt, zul je precies weten hoe je extra geld kunt verdienen.

Hier zijn onze suggesties voor de top 5 methoden:

Meer over extra geld verdienen

Het internet heeft het eenvoudig gemaakt om extra inkomsten te krijgen, omdat je hierdoor waar je maar wilt geld kunt verdienen. Je kunt extra geld verdienen terwijl je thuis, onderweg of op welke andere plek dan ook bent. Zolang je een internetverbinding en een computer, tablet of smartphone hebt, kun je geld verdienen.

Door extra geld te verdienen op het internet kun je op ieder moment van de dag een soort tweede baan online doen. Dit betekent dat je thuis gemakkelijk extra geld kunt verdienen zonder dat je je huidige baan hoeft op te geven of je werktijden hoeft in te korten.

Het is niet alleen handig om overal en altijd extra geld te kunnen verdienen, maar werken op internet is ook kostenefficiënt als je de juiste methoden om online geld te verdienen kiest. Opstarten vereist namelijk niet veel geld en de potentiële inkomsten kunnen ONGELOOFLIJK hoog zijn. Als je de juiste methode gebruikt, kun je snel geld verdienen!

Je kuntzeker zijn van extra inkomsten als je een of meer van de volgende methoden gebruikt uit de gids over hoe je extra geld kunt verdienen. Bereid je maar vast voor op meer geld in je portemonnee!

 Online extra geld verdienen met Bitcoin

Online extra geld verdienen met Bitcoin

Bitcoin kan voor sommige mensen als iets vreemds en ingewikkelds klinken, maar het is eigenlijk vrij gemakkelijk om er geld mee te verdienen. Momenteel is er geen eenvoudigere en efficiëntere manier om online extra geld te verdienen. Daarom is deze methode voor GeldNinja de absolute nummer 1 om extra geld te verdienen!

Misschien heb je al wel van Bitcoin gehoord, de wereldbekende digitale munteenheid. Verschillende economische experts, waaronder Richard Branson en Bill Gates, hebben Bitcoin het “geld van de toekomst” genoemd. En terecht!

extra geld verdienen

 Verdien extra geld met betaalde enquêtes

Voor het geval dat je het nog niet wist: tegenwoordig is het mogelijk om extra geld te verdienen enkel en alleen door je mening te geven.

Informatie over klanten, potentiële klanten en consumenten in het algemeen is een van de meest waardevolle gegevens die bedrijven vandaag de dag kunnen verzamelen. Een manier om meer te weten te komen over hun consumenten is door het hen rechtstreeks te vragen. En dit is precies waarmee je extra geld kunt verdienen!

Hoe je extra geld verdient met betaalde enquêtes:

 • Word lid van één of meerdere enquêtebedrijven
 • Ontvang betaalde enquêtes per e-mail
 • Beantwoord enquêtes online
 • Neem je geld in ontvangst!

Zoals je ziet is het ongelooflijk gemakkelijk om op deze manier extra geld te verdienen. We moeten wel benadrukken dat deze methode je niet rijk zal maken, maar het is een leuke manier om wat extra inkomsten tekrijgen. Wij konden gemakkelijk €150 per maand verdienen… Een leuk extra zakcentje dus!

Hieronder een overzicht van de beste plekken om extra geld te verdienen met betaalde enquêtes. Bedenk dat je als je je aanmeldt bij verschillende bedrijven, meer enquêtes zult ontvangen en dus meer geld zult verdienen!

In dit artikel kan je meer lezen over betaalde enquêtes.

De beste enquêtebedrijven:

betaalde enquetes

Verdien tot 4 euro per enquete!

Begin meteen!
betaalde enquetes

Betaalt 1+ euro per enquete uit,
duurt slechts enkele minuten en je krijgt er veel.

Begin meteen!
betaalde enquetes

Verdien tot 3.5 euro per enquete!

Begin meteen!
betaalde enquetes

Verdien Lifepoints per survey,
die je kan inruilen voor allerlei beloningen!

Begin meteen!
betaalde enquetes

Verdien punten per enquete! 2000 punten kan
je inruilen voor een €10, - voucher

Begin meteen!

Verdien extra geld als freelancer

Werken als freelancer is een geweldige en snelle manier om extra geld te verdienen. Je hoeft feitelijk alleen uit te vinden welke van  de vaardigheden waarover je beschikt gevraagd worden of je kunt iets leren waarvoor je veel interesse hebt. Je zult er versteld van staan hoe makkelijk je extra geld kunt verdienen met je vaardigheden!

Hier zijn enkele vaardigheden waarmee je geld kunt verdienen:

 • Grafisch ontwerp
 • Programmeren
 • Editen van foto’s
 • Editen van video’s
 • Technische ondersteuning
 • Virtuele assistent
 • Schrijven van artikelen

Lees onze gids over freelance opdrachten voor meer informatie over hoe je hieraan kunt beginnen.

Extra geld verdienen met bloggen

Misschien schrijf je graag en heb je een mening over iets belangrijks. Ben je op zoek naar een plaats om je gedachten te delen? Als dit het geval is, kan bloggen misschien iets voor jou zijn!

Een blog opstarten is gratis, en voor een prikje kan je upgraden naar een aantal extraatjes, zoals je eigen domeinnaam (bijvoorbeeld www.jenaam.com)! Bloggers schrijven over onderwerpen die hen nauw aan het hart liggen, bouwen een lezerspubliek op en kunnen uiteindelijk producten, informatie en veel meer verkopen.

We hebben een volledige stap-voor-stap gids over bloggen gemaakt die je kunt lezen en gebruiken.

Verdien extra cash met YouTube-video’s

 verdien extra geld

Een van de belangrijkste redenen waarom YouTube zo populair is geworden, is hun enorme video database, waar je video’s over willekeurig welk onderwerp kunt bekijken. Doordat er meer en meer video’s geplaatst worden, is de populariteit van dit platform de afgelopen jaren gestaag gegroeid.

Het delen van video’s is niet alleen leuk, maar je kunt er nog geld mee verdienen ook. Als je op zoek bent naar meer informatie, lees dan ons artikel over geld verdienen met YouTube.

geld online

Andere Manieren om Extra Geld te Verdienen

Doe mee aan wedstrijden

Hoewel je zou kunnen zeggen dat deelnemen aan wedstrijden niet echt “geld verdienen”, maar eigenlijk “geld winnen” is, geeft dit je wel de mogelijkheid om extra geld te binnen te krijgen.

Hoe verdien je geld met wedstrijden? Je kunt veel geluk hebben en de jackpot winnen, of misschien win je wel een kleiner bedrag. Op GeldNinja.nl hebben we een aantalvolledig gratis wedstrijden opgesomd waaraan je kunt deelnemen door enkel je e-mailadres in te voeren en enkele vragen te beantwoorden.

extra geld verdienen

Verhandel aandelen

Het verhandelen van aandelen is, in vergelijking met de andere methoden, meer op de lange termijn gericht. Deze methode levert pas na enige tijd rendement op, dus als je op zoek bent naar een snelle manier om geld te verdienen, is dit misschien niets voor jou.

Affiliate marketing

Op onze website is dit een van de meest populaire methoden om extra geld te verdienen. En terecht! Met affiliate marketing kan je op veel verschillende manieren consistent veel geld verdienen.

In de kern gaat het bij affiliate marketing om het promoten van producten of diensten van anderen. Door dit te doen kun je een soort van commissie krijgen. Geld dus. Extra geld verdienen met affiliate marketing vereist wat werk, maar het is zeker de moeite om het uit te proberen. Je kan precies leren wat je moet doen door hier de gids van GeldNinja.nl over affiliate marketing te lezen.

extra geld verdienen

Gebruik Fiverr.com om geld te verdienen met je vaardigheden

Fiverr.com is een schitterend portaal dat je zowel kunt gebruiken om je eigen vaardigheden te “verkopen” als om andermans vaardigheden te “kopen”. Deze verkoop en aankoop van vaardigheden mag in eerste instantie wat vreemd klinken, maar dit is wat het betekent:

Op Fiverr.com registreer je je als gebruiker om verschillende vaardigheden te kunnen verkopen aan de mensen die ze nodig hebben. Op dezelfde manier kan je ook bepaalde diensten van mensen kopen. Deze diensten kunnen variëren van grafisch ontwerp tot schrijven, programmeren en meer. Fiverr.com is een formidabel portaal dat wereldwijd veel succes kent. In dit blogartikel lees je meer over hoe je extra geld kunt verdienen op Fiverr.

Extra geld verdienen door teksten te vertalen

verdien extra geld met het vertalen van tekstenDe meeste mensen kunnen meer dan alleen hun moedertaal lezen en schrijven. Dit biedt een uitgelezen mogelijkheid om online extra geld te verdienen. Door  je aan te melden bij portalen zoals Fiverr, Elance en Upwork kan je je vertaaldiensten aanbieden aan mensen over de hele wereld. Dankzij deze methode kan je gemakkelijk extra geld verdienen. Meer informatie hierover vind je in dit artikel.

Schrijf artikelen

Net als met vertalen, kan je ook extra geld verdienen door artikelen te schrijven. Je kunt artikelen schrijven voor bedrijven of personen en gemakkelijk €20 tot €25 per uur of zelfs meer verdienen, afhankelijk van hoe goed je bent. 

Normaal gezien krijg je een bepaald tarief per woord, wat kan variëren van €0.015 per woord tot €0.15 per woord als je heel erg goed bent. Op de eerder vermelde portalen Fiverr, Elance en Upwork vragen de meeste gebruikers/schrijvers €0.015 per woord, waarmee je gemakkelijk wat extra geld kunt verdienen.

Logo’s maken en verkopen

Als je wat creatief talent hebt en programma’s zoals GIMP of Photoshop kunt gebruiken, kun je leren hoe je prachtige en nuttige logo’s kunt maken. Op Fiverr.com en andere gelijksoortige portalen kan je deze logo’s voor een behoorlijk bedrag verkopen.

Gebruik Facebook

 verdien geld met facebook

Als je een Facebook-account hebt of gehad hebt, heb je misschien wel gemerkt dat veel bedrijven hun boodschap op Facebook willen verkondigen. Er zijn veel advertenties op sociale media, en elke keer dat iemand daarop klikt, berekent Facebook een bepaald bedrag aan de adverteerder.

Bij affiliate marketing kun je advertenties van affiliate netwerken krijgen en deze op Facebook adverteren. Elke keer dat iemand op de advertentie klikt, betaal je een bepaald bedrag om de klant naar de door jou geadverteerde website te sturen. Als de gebruiker vervolgens iets koopt of bestelt, krijg je hiervoor een bepaalde commissie.

Als je goed bent in het adverteren op Facebook, kun je hier veel geld mee verdienen. Maar er is ook een kans dat je je geld verliest. Als je wilt lezen over een andere en minder riskante manier om geld op Facebook te verdienen, is dit artikel een aanrader: geld verdienen met Facebook.

Maak websites voor anderen

Als je goed bent in het maken van websites, kun je deze verkopen aan bedrijven en aan particulieren. Heb je geen idee hoe je een website maakt? Dan kun je dat leren! Zelfs als je maar een klein beetje ervaring hebt met computers, duurt het niet lang voor je de basisbeginselen onder de knie hebt.

Er kunnen verschillende manieren zijn om een website te verkopen, waarvan sommigen beter zijn om extra geld te verdienen dan anderen. Je kunt beginnen door op zoek te gaan naar geïnteresseerde bedrijven of klanten, hen te contacteren en uit te zoeken of ze interesse hebben om hun website te laten ontwerpen.

Als je een beginner bent, kan je uiteraard niet zoveel geld vragen als een professioneel bedrijf. Maar het is een goed startpunt. Je kunt enkele honderden euro’s extra verdienen en je geleidelijk aan een weg omhoog werken om meer geld te verdienen.

Een andere manier om dit aan te pakken is de websites van verschillende bedrijven te bekijken en te beslissen of ze een update nodig hebben. Als je denkt dat ze interesse zouden kunnen hebben en je enkele ideeën hebt waardoor ze zich kunnen verbeteren, kun je op voorhand al een website maken als een voorstel voor een mogelijk nieuwe website. Deze methode is wat riskant, aangezien je aan iets zult werken zonder dat je zeker weet of het je extra geld zal opleveren. Maar het is ENORM overtuigend om een bedrijf direct te kunnen tonen wat ze mogen verwachten.

Maak je eigen websites

Als je toch al geleerd hebt hoe je websites kunt maken, kun je ook je eigen websites maken. Je kunt er affiliate links of AdSense-advertenties in verwerken en inkomsten met advertenties genereren. Je kunt ook je eigen informatieproducten maken, zoals e-books en online cursussen, of diensten aanbieden.

Verkoop foto’s

zijn in feite uiterst geschikt om extra geld te verdienen. Verschillende websites, kranten en andere media zijn constant op zoek naar beelden. Dit betekent dat jij je gemaakte foto’s aan hen kunt verkopen. En het beste van alles is dat het nog redelijk gemakkelijk is ook!

Op deze website kun je je foto’s opladen en in de verkoop zetten. Als iemand een kopie koopt, kan je hiermee extra geld verdienen!

geld verdienen

Een laatste woordje over extra geld verdienen

extra geld verdienen

Het is mogelijk dat je overweldigd bent door de talrijke manieren waarop je extra geld kunt verdienen en dat je onzeker bent over de methode die het best bij je past. Ons beste advies is om 2 tot 5 verschillende methoden te selecteren en ze zelf uit te proberen. Zo zal je snel te weten komen welke methode het best met jouw stijl overeenkomt.

Het kan ook zijn dat je, terwijl je probeert om extra geld te verdienen, je iets vindt dat beter werkt dan al het andere, of waar je veel meer plezier aan beleeft. Misschien is bloggen beter dan freelancen, of handel je liever in aandelen dan YouTube video’s te maken. Als dat het geval is, kun je misschien overwegen om er volledig voor te gaan en al je aandacht op die ene methode te vestigen. Hoe meer je je kunt focussen op één methode, hoe groter de kans dat je er een ENORM succes van kunt maken en er veel geld mee kunt verdienen!

Veel succes met het verdienen van extra geld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top