Hoe Online Geld Verdienen Met ProfitFarmers (Beoordeling 2021)

profitfarmers beoordeling en gids
Marco Fisher

Welkom bij GeldNinja.nl. In onderstaande video zullen we het hebben over een van de nieuwste, makkelijkste en meest opwindende methoden om online geld te verdienen in 2020.

Geldninja is een onafhankelijke review site die niet gelicentieerd of gemachtigd is om professioneel advies over enige vorm van belegging te geven. De gebruiker draagt de volledige verantwoordelijkheid om op de hoogte te zijn van alle risico’s die verbonden zijn aan de handel in cryptocurrencies en andere soortgelijke activiteiten. Zoals met elke activa, investeer alleen geld dat u zich kunt veroorloven om te verliezen.

Cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum hebben de deuren geopend naar schijnbaar onbegrensde financiële mogelijkheden. Net als de Amerikaanse dollar of de euro kunnen cryptocurrencies worden verhandeld, en met de juiste hulpmiddelen kun je veel geld verdienen!

Het is echter al lange tijd te ingewikkeld en te tijdrovend voor de ‘doorsnee mens’.

We hebben allemaal een droombaan in gedachten (astronaut, dokter, advocaat!), maar zonder de juiste ervaring of jaren van training kun je net zo goed proberen de Mount Everest te beklimmen op jeslippers.

Wel, proberen om een handelaar te worden is niet anders. Dat was het toch… tot voor kort!

Met behulp van slimme AI-technologie is er een nieuwe tool geprogrammeerd om handelen makkelijker te maken. Deze software geeft iedereen de kans om in enkele minuten winstgevende transacties te maken. Hiermee hoef je niet jarenlang te studeren of urenlang te handelen.

Je denkt misschien “Hoe is dit zelfs maar mogelijk? Zal het voor mij werken? Hoeveel geld hebben andere mensen verdiend?”

Zoek alles uit wat je moet weten in deze beoordeling van ProfitFarmers!

Zie hoe we €1500 in één maand hebben verdiend met ProfitFarmers

Overzicht van het Platform voor November:

ProfitFarmers heeft het ZO GOED gedaan dat we het sinds het prille begin constant hebben gebruikt.

Onderstaande grafiek is afkomstig van de website van ProfitFarmers.

February 2022 - Stats graph
February 2022 - Stats graph - mobile

Alleen al in de laatste WEEK volgden we 86 signalen, en wonnen we op 61 daarvan! Na analyse van deze cijfers ontdekten we dat we gemiddeld 13,8% winst maakten op elke winnende trade.

We verloren dus 25 van de transacties van vorige week, maar dankzij de automatische stop-loss functie hebben we gemiddeld slechts een verlies van 4,6% op deze transacties.

Denk er maar eens over na;

61 winnaars met een gemiddelde winst van 13,8%.

25 verliezers met een gemiddeld verlies van 4,6%.

Genoeg gezegd.

scheidingslijn

Wat is ProfitFarmers

ProfitFarmers is een cryptocurrency copy-trading platform. Eenvoudig uitgelegd, zoekt hun algoritme naar patronen in de koersbewegingen die een aankomende kans om geld te verdienen laten zien.

De beste kansen worden omgezet in iets wat ‘handelssignalen’ wordt genoemd. Je kunt dit beschouwen als een plan van experts om winstgevende transacties te doen.

Handelssignalen verschijnen op het dashboard van ProfitFarmers, waar je ze kunt kopiëren met slechts enkele klikken!

Hier is hoe het eruit ziet om een handelssignaal te volgen:
volg handelssignaal

Hoe het Werkt

Het concept van handelen is eigenlijk heel eenvoudig. Je koopt laag, verkoopt hoog en laat dan je geld groeien door je winst te herinvesteren.

Deze transacties worden uitgevoerd op een marktplaats of een ‘beurs’ waar mensen over de hele wereld kopen en verkopen.

In het geval van ProfitFarmers, gebeurt alle handel via Binance, tot op heden de meest populaire cryptocurrency beurs. Een Binance-account duurt 2 minuten om op te zetten, wordt geleverd met grote veiligheid en is bovendien volledig gratis.

Het ingewikkelde deel van handelen is weten wanneer te kopen en te verkopen. Het duurt soms jaren om deze vaardigheid onder de knie te krijgen.

ProfitFarmers lost dit op door iedereen (zelfs beginners) een gelijke kans te geven om in een mum van tijd geld te verdienen met cryptocurrency trading.

Verken de verschillende onderdelen van hun signalen:

Laten we eens kijken naar de onderdelen van het signaal

aantal 1 Aanbevolen Coin / Cryptocurrency

Er zijn letterlijk duizenden Cryptocurrency Coins. Gelukkig vertelt het systeem je precies welke op dit moment interessant is!

aantal 2 Entry / De aankoopprijs van je munt

Dit is de prijsklasse waarin we moeten proberen de munt te kopen. Als je het signaal met ‘auto trade’ kopieert, zal het systeem de munt in de gaten houden en deze vervolgens automatisch binnen deze zone kopen!

aantal 3 Target / De verkoopprijs van je munt

Alles draait om winst en dit is hoe je het maakt… door je munten later tegen een hogere prijs te verkopen. Nogmaals, met ‘auto trade’ zal het systeem de munt in de gaten houden en ze dan automatisch voor jou verkopen als de richtprijs is bereikt.

aantal 4 Stop Loss

Soms gaan trades niet altijd zoals gepland. Als de prijzen te ver in de verkeerde richting bewegen, verkoopt de stop loss automatisch je munten om de verliezen tot een minimum te beperken. Deze functie is ingebouwd in elk signaal dat je volgt, waardoor je elke keer dat je handelt die extra gemoedsrust krijgt.

aantal 5 “Bevestig Trade”-knop

Eén klik is voldoende. Voor degenen die niet vertrouwd zijn met handelen, vertrouw ons als we zeggen dat dit kleine knopje vele uren moeite bespaart.

Het is echt indrukwekkend. ‘Auto Trade’ zorgt voor het kopen, verkopen en alle controles daartussenin. Deze functie zorgt ervoor dat iedereen geld kan verdienen met handelen.

Wat we leuk vonden aan ProfitFarmers

Signalen

NIEUW!! – Weet je niet zeker wat ‘Trading Signals’ en ‘Copy-Trading’ is? Bekijk deze video van Matthew Tansley (de oprichter van ProfitFarmers) waar hij beide concepten uitlegt.

Hun copy-trading is gebaseerd op “signalen” van professionele traders of slimme software. Dit zijn als vensters in de hoofden van handelsdeskundigen en hoe zij verwachten dat de markt zich zal gedragen. Deze signalen vertellen je wanneer je moet kopen, wanneer je moet verkopen en wanneer je het moet laten rusten.

Etoro (een bekend copy-trading-platform), bijvoorbeeld, geeft honderden gewone handelaars aan die je kunt kiezen en kopiëren. Hun software doet vervolgens de rest. Eenvoudig, maar niet erg flexibel, want het geeft je heel weinig controle over je geld, omdat je gedwongen wordt om automatisch te volgen wat je gekopieerde handelaar doet.

Maar wat als je expert een slechte dag heeft? Het zijn ook maar mensen, nietwaar?

ProfitFarmers lijkt hier sterk op, behalve dat je de individuele signalen die het meest veelbelovend zijn kunt kiezen in plaats van alles blindelings te moeten volgen.

Dit betekent dat je kunt kiezen om elk idee, geen enkel idee of iets daartussenin te volgen! 

In het begin wil je natuurlijk gewoon alle bestesuggesties volgen, maar na verloop van tijd vonden we het erg leuk om, naar gelang onze voorkeur, te kunnen kiezen waar ons geld naartoe ging.

Maar zelfs met de beste signalen zou je normaal gesproken alle transacties zelf moeten doen en ze 24/7 in de gaten moeten houden!

Dat leidt ons naar het volgende verbazingwekkende kenmerk van ProfitFarmers.

Half-automatisch Handelen

Half-automatisch Handelen​

Handelen staat bekend als een van de moeilijkste, maar ook financieel meest lonende carrières.

Het gaat echter gepaard met uitputtende uren, gebrek aan slaap, emotionele achtbanen en een vrij grote leercurve die ervoor zorgt dat sommige handelaars stoppen vanwege een burn-out.

ProfitFarmers heeft dat opgelost door het creëren van wat zij noemen een ‘semi-auto trade’-oplossing.

Hoe werkt dit?

Wanneer je een signaal van het systeem kopieert, maakt ProfitFarmers een bijpassende set instructies aan binnen je Binance-handelsaccount. Dit betekent dat je niet zelf hoeft uit te zoeken hoe je dit doet, je fouten vermijdt en enorm veel tijd bespaart.

Bovendien houdt het systeem de markt 24/7 in de gaten om het juiste moment te kennen om de door jou gekozen orders uit te voeren, je winnende trades te verzilveren en zelfs je transacties te sluiten als je trades de verkeerde kant op gaan.

Met bijna geen vereiste input van de gebruiker, zorgt het systeem echt voor alles! Voor ons geen slaapverlies, stress of burn-out!

Dit is veruit de beste eigenschap die ProfitFarmers heeft. Stel het gewoon in en vergeet het.

Zo kun je de rest van de dag doen waar je zin in hebt!

Prijsmodel

Het lidmaatschap is momenteel  $299 voor 1 maand, $599 voor 3 maanden, en $1999 voor 1 jaar. Het is het meest logisch om voor het driemaandelijkse lidmaatschap te gaan, want je krijgt een maand GRATIS!

Stapsgewijze handleiding over hoe je met ProfitFarmers aan de slag kunt gaan

scheidingslijn

Waarom het gemakkelijk is

1 Ze hebben handelen makkelijk gemaakt

Leer iets

ProfitFarmers houdt zich bezig met de lastige kant van het handelen door middel van hun intelligente algoritme en de mogelijkheid om in jouw naam te handelen via Binance. Je hoeft niet jarenlang te studeren!

2 Het is de meest beginnersvriendelijke handelssoftware die er is - slechts één druk op de knop

Beginnersvriendelijke software

Het kiezen van winstgevende transacties zou normaal gesproken erg moeilijk zijn… maar als je goed genoeg met een computer overweg kunt om in te loggen op Netflix en door de verschillende shows te bladeren om degene te kiezen die je leuk vindt… zul je makkelijk ProfitFarmers kunnen gebruiken!

Het is ongeveer hetzelfde, gewoon films en series vervangen door signalen! Kies degene die je leuk vindt (of die wordt aanbevolen)… ga vervolgens achterover leunen en geniet van de show!

3 Voordelen van handelen zonder de nadelen

Handel zonder de nadelen

Je mag je gezond verstand behouden! Meestal gaat het bij handelen om het doorbrengen van lange dagen en nachten (de financiële markten zijn bijna 24 uur per dag en 7 dagen per week actief), het controleren van de grafieken en het uitproberen van wat er vervolgens zou kunnen gebeuren… gelukkig is dat niet het geval bij ProfitFarmers.

Na het kiezen van een signaal, handelt hun software in jouw naam! Als er iets opduikt, zal het ProfitFarmers-systeem het afhandelen, een beetje zoals een waakhond die je rug dekt.

4 Je zult over al het nodige beschikken om met ProfitFarmers aan de slag te gaan

ga aan de slag met Profitfarmers

Er is een korte, stapsgewijze tutorial die je laat zien hoe je de software gebruikt, evenals enkele video’s en artikelen die meer informatie geven als je het nodig hebt.

Je kan dit echt zonder problemen gebruiken!

scheidingslijn

Veel Gestelde Vragen

Als je:

  • Begrijpt dat je met deze tool NIET van de ene op de andere dag miljonair wordt
  • Je al geld hebt om mee te handelen (Wij stellen $3.000 of meer voor)
  • Je de risico’s van handelen met cryptocurrencies accepteert

Dan kan ProfitFarmers PERFECT voor je zijn!

ProfitFarmers is open voor iedereen, hoewel slechts een beperkt aantal mensen het programma kunnen gebruiken.

Dit is omdat de software het best werkt met de juiste nummers… zodat klanten de meest kwalitatieve handelssignalen krijgen.

We stellen voor om een plaatsje te reserveren door het formulier op hun website in te vullen. Het kan geen kwaad om NU te reserveren, want je hoeft niet onmiddellijk te betalen. Je krijgt dan ook een gratis webinar van 1 uur, waarin de oprichter toelicht hoe je ProfitFarmers kunt gebruiken.

het formulier invullen

Het potentieel is onbeperkt.

Je winst wordt gemeten in percentages. Je kan bijvoorbeeld één enkel signaal volgen en een winst van 10% zien. Als je begint met €1000 zou je winst €100 zijn. Als je begint met €10.000 zou je winst €1000 zijn. Dat is gewoon wiskunde!

Wat je ook verdient, ProfitFarmers rekent met uitzondering van een vaste maandelijkse kost niets extra aan.

Zoals bij alle handelsvormen heb je geld nodig om geld te verdienen. Natuurlijk kan je beginnen met een paar honderd euro, maar je zou de kansen die je krijgt niet maximaliseren. 

Daarom adviseert ProfitFarmers om te beginnen met minimaal €3.000 (comfortabel €5000) op je Binance-account. Herinnering: Dit bedrag wordt veilig opgeslagen en kan op elk moment worden opgenomen.

De reden daarvoor is heel eenvoudig. Hoe hoger het bedrag waarmee je begint, hoe minder tijd je nodig hebt om je financiële doelen te bereiken.

Maak je geen zorgen, ProfitFarmers neemt geen percentage op je verdiensten. Het is jouw rekening, wat betekent dat het geld 100% van jou is.

Je kunt ProfitFarmers overal ter wereld buiten de VS gebruiken!

Maar, in regio’s waar Binance beperkt is (China bijvoorbeeld), zou je niet in staat zijn om toegang te krijgen tot belangrijke functies zoals semi-autohandel.

ProfitFarmers wordt beschermd door de nieuwste gestandaardiseerde online beveiligingsprotocollen, firewalls en technologie voor gegevensversleuteling.

Bovendien krijg je een extra laag beveiliging door Binance. Het is door het internationaal erkende veiligheidsaccreditatiebureau ISO/IEC 27001 bekroond met een universele veiligheidsaccreditatie

Je kan ook de 2-factor-authenticatie en API-toetsen inschakelen om nog een andere beschermingslaag aan je account toe te voegen.

Binance heeft ook een standaardfunctie die alle ongeoorloofde pogingen om je geld op te nemen via de software zal blokkeren. Dit betekent dat ENKEL JIJ je geld direct kan opnemen.

Het belangrijkste probleem waar je mee te maken hebt bij handelen is de marktvolatiliteit (die in alle markten aanwezig is). De prijzen kunnen op en neer schommelen en voor een beginner betekent dit meestal dat hij of zij harde lessen moet leren.

Met ProfitFarmers volg je echter weloverwogen handelssignalen van professionals.

Bovendien merkten we dat bijna elk signaal een ‘Stop Loss’ had die voorkomt dat je meer verliest dan verwacht.

Het is volstrekt normaal om een aantal trades te verliezen, in feite wordt het zelfs verwacht! Je winnende handelssignalen zijn ontworpen om veel meer te verdienen dan je kan verliezen op de verliezende trades.

Natuurlijk moet je, ongeacht dit, alleen geld gebruiken dat je bereid bent te verliezen, net zoals bij elke andere investering.

Nee. Omdat je geld binnen Binance blijft, is het voor ProfitFarmers onmogelijk om je kosten of provisies in rekening te brengen voor je transacties.

Ja, een andere geweldige eigenschap is dat je signalen kunt vinden die geld opleveren, zelfs als de prijzen dalen. Dit betekent dat je winst kunt maken, ongeacht wat er in de wereld gebeurt!

scheidingslijn

Conclusie: ProfitFarmers… WOW

Als je op zoek bent naar een manier om online geld te verdienen en je spaargeld te laten groeien, zoek dan niet verder. Het potentieel van ProfitFarmers is absoluut enorm en de nadelen van handelen worden voor jou geminimaliseerd door het ontwerp.

In combinatie met het feit dat het echt weinig tot geen ervaring vereist, moet dit de beste keuze van het jaar zijn!

Het enige ‘nadeel’ is dat je wel wat geld nodig hebt om aan de slag te gaan, het aanbevolen bedrag is $3000 tot $5000.

Je moet het zelf proberen om echt te begrijpen wat het ProfitFarmers team heeft bereikt door dit in elkaar te zetten. Vergeet niet om onze video-beoordeling te bekijken en schrijf je dan nu in!

“De medewerkers van GeldNinja hebben mogelijk een bepaald belang bij dit product. Er is echter alles aan gedaan om een eerlijke beoordeling te geven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven