Hoe Online Geld Verdienen Met ProfitFarmers (Beoordeling 2020)

Welkom bij GeldNinja.nl. In onderstaande video zullen we het hebben over een van de nieuwste, makkelijkste en meest opwindende methoden om online geld te verdienen in 2020.

Geldninja is een onafhankelijke review site die niet gelicentieerd of gemachtigd is om professioneel advies over enige vorm van belegging te geven. De gebruiker draagt de volledige verantwoordelijkheid om op de hoogte te zijn van alle risico’s die verbonden zijn aan de handel in cryptocurrencies en andere soortgelijke activiteiten. Zoals met elke activa, investeer alleen geld dat u zich kunt veroorloven om te verliezen.

Als je nog niet gehoord hebt van cryptocurrencies, dit is een nieuwe en zeer populaire vorm van “digitale valuta”. Net als de Amerikaanse dollar of de euro kunnen cryptocurrencies worden verhandeld, en met de juiste hulpmiddelen kan je veel geld verdienen!

Cryptocurrencies (ook wel ‘munten’ genoemd) zoals Bitcoin en Ethereum hebben de deuren geopend naar schijnbaar onbeperkte financiële mogelijkheden.

Onder hen biedt de handel in cryptocurrency de hoogste potentiële winst. Het is echter al lange tijd te ingewikkeld en te tijdrovend voor de ‘doorsnee mens’.

We hebben allemaal een droombaan in gedachten (astronaut, dokter, advocaat!), maar zonder de juiste ervaring of jaren van training kun je net zo goed proberen de Mount Everest te beklimmen op jeslippers.

Wel, proberen om een handelaar te worden is niet anders. Dat was het toch… tot voor kort!

Gelukkig is de technologie aan een inhaalbeweging bezig en nu is er een tool waarmee iedereen niet alleen WINST kan maken, maar zelfs honderden of zelfs duizenden euro’s per maand PASSIEF kan verdienen zonder dat er enige ervaring nodig is!

Vanwege de hoge vraag, zijn we een oplossing aan het bekijken die ProfitFarmers heet en die precies dat doet!

In onderstaande video delen we onze ervaring met deze software.

Zie hoe we €2100 in één maand hebben verdiend met ProfitFarmers
Video afspelen

Mei update!

ProfitFarmers is zo goed geweest, dat we er eigenlijk nooit mee gestopt zijn sinds onze eerste beoordeling. Het systeem heeft zich nog verder ontwikkeld en de resultaten zijn fenomenaal.

Kijk eens naar deze foto van een aantal lopende trades op ons dashboard…

Dashboardsignalen van ProfitFarmers

We doen niets ingewikkelds, we proberen gewoon alles wat we kunnen te kopiëren tussen andere banen door!

Bijna alle signalen die we hebben gevolgd hebben in ieder geval het eerste ‘take profit’-doel bereikt. De % winsten tellen snel op.

Onze oorspronkelijke aanbeveling om ProfitFarmers te proberen is in de loop der tijd alleen maar sterker geworden. Bekijk de volledige beoordeling hieronder!

divider

Wat is ProfitFarmers

ProfitFarmers is een uniek software gedreven platform dat wordt ondersteund door een team van professionele handelaren dat de Cryptocurrency markten analyseert voor honderden verschillende handelsideeën.

Uit deze ideeën worden de meest kansrijke gerangschikt in zogenaamde ‘handelssignalen’.

Je kunt dan het beste van de signalen in hun dashboard vinden, en met een druk op de knop automatisch de deskundige ideeën kopiëren.

Het stelt je dus in staat om net als een professionele handelaar geld te verdienen… zonder dat je ook maar iets van trading hoeft te doen!

Hoe het Werkt

Het concept van handelen is eigenlijk heel eenvoudig. Je koopt laag, verkoopt hoog en laat dan je geld groeien door je winst te herinvesteren.

Deze transacties worden uitgevoerd op een marktplaats of een ‘beurs’ waar mensen over de hele wereld kopen en verkopen.

In het geval van ProfitFarmers gebeuren alle transacties automatisch via Binance, dat tot op heden de populairste cryptocurrencybeurs is. Een Binance-account opzetten duurt 2 minuten, is zeer veilig en bovendien volledig gratis.

Het gecompliceerde deel van handelen is weten wanneer je moet kopen en verkopen. Het duurt jaren om deze vaardigheid onder de knie te krijgen.

ProfitFarmers lost dit op door iedereen (zelfs beginners) een gelijke kans te geven om in een mum van tijd geld te gaan verdienen met cryptocurrency trading.

In wezen is het zeer vergelijkbaar met ‘copy-trading’ – waarbij je gewoon een handelaar kiest die je leuk vindt, kopieert wat ze doen, en je geld verdient als zij geld verdienen.

Met ProfitFarmers klik je gewoon op een signaal, stel je de ‘auto trade’ in en je bent klaar.

Hier is een voorbeeld van een signaal van het dashboard:

Elk signaal kiest een veelbelovende Cryptocurrency uit en suggereert een goede prijs om te kopen en te verkopen.

Elk signaal kiest een veelbelovende Cryptocurrency uit en suggereert een goede prijs om te kopen en te verkopen.

Laten we eens kijken naar de onderdelen van het signaal

1 Aanbevolen Coin / Cryptocurrency

Aanbevolen muntEr zijn letterlijk duizenden Cryptocurrency Coins. Gelukkig vertelt het systeem je precies welke op dit moment interessant is!

2 Entry / De aankoopprijs van je munt

BinnenkomstDit is de prijsklasse waarin we moeten proberen de munt te kopen. Als je het signaal met ‘auto trade’ kopieert, zal het systeem de munt in de gaten houden en deze vervolgens automatisch binnen deze zone kopen!

3 Target / De verkoopprijs van je munt

DoelwitAlles draait om winst en dit is hoe je het maakt… door je munten later tegen een hogere prijs te verkopen. Nogmaals, met ‘auto trade’ zal het systeem de munt in de gaten houden en ze dan automatisch voor jou verkopen als de richtprijs is bereikt.

4 Auto Trade-knop

Auto Trade knop

Eén klik is voldoende. Voor degenen die niet vertrouwd zijn met handelen, vertrouw ons als we zeggen dat dit kleine knopje vele uren moeite bespaart.

Het is echt indrukwekkend. ‘Auto Trade’ zorgt voor het kopen, verkopen en alle controles daartussenin. Deze functie zorgt ervoor dat iedereen geld kan verdienen met handelen.

Waarom het gemakkelijk is

1 Je hoeft niets te leren

Leer iets

Ten eerste hoef je niets te leren over cryptocurrency of handelen. Zoals we eerder al zeiden, kunnen beide onderwerpen je jarenlang in de bibliotheek houden voordat je ze onder de knie krijgt.

2 Het is de meest beginnersvriendelijke handelssoftware die er is - slechts één druk op de knop.

Beginnersvriendelijke software

Het kiezen van winstgevende transacties zou normaal gesproken erg moeilijk zijn… maar als je goed genoeg met een computer overweg kunt om in te loggen op Netflix en door de verschillende shows te bladeren om degene te kiezen die je leuk vindt… zul je makkelijk ProfitFarmers kunnen gebruiken!

Het is ongeveer hetzelfde, gewoon films en series vervangen door signalen! Kies degene die je leuk vindt (of die wordt aanbevolen)… ga vervolgens achterover leunen en geniet van de show!

3 Voordelen van handelen zonder de nadelen

Handel zonder de nadelen

Je mag je gezond verstand behouden! Meestal gaat het bij handelen om het doorbrengen van lange dagen en nachten (de financiële markten zijn bijna 24 uur per dag en 7 dagen per week actief), het controleren van de grafieken en het uitproberen van wat er vervolgens zou kunnen gebeuren… gelukkig is dat niet het geval bij ProfitFarmers.

Het systeem is volledig geautomatiseerd… zodat je zorgeloos  verder kan gaan met je dagelijkse leven. Als er iets gebeurt, zal het ProfitFarmers-systeem het afhandelen, een beetje zoals een hond die voor je waakt.

4 Je zult over al het nodige beschikken om met ProfitFarmers aan de slag te gaan

ga aan de slag met Profitfarmers

Er is een korte, stapsgewijze tutorial die je laat zien hoe je de software gebruikt, evenals enkele video’s en artikelen die meer informatie geven als je het nodig hebt.

Je kan dit echt zonder problemen gebruiken!

Hoe je geld groeit: Cryptocurrency versus Banken

Bij de meeste banken groeit je geld meestal rond de 1-5% per jaar (als je veel geluk hebt!!). Maar cryptocurrency heeft het potentieel om veel sneller te groeien in enkele maanden tijd (soms slechts in een paar uur!).

Hier is een snelle vergelijking om je een beter idee te geven.

Cryptocurrency versus banken

Zoals je kan zien biedt cryptocurrency veel meer mogelijkheden voor je financiële groei.

Wat we leuk vonden aan ProfitFarmers

Signalen

Hun copy-trading is gebaseerd op “signalen” van professionele traders of slimme software. Dit zijn als vensters in de hoofden van handelsdeskundigen en hoe zij verwachten dat de markt zich zal gedragen. Deze signalen vertellen je wanneer je moet kopen, wanneer je moet verkopen en wanneer je het moet laten rusten.

Etoro (een bekend copy-trading-platform), bijvoorbeeld, geeft honderden gewone handelaars aan die je kunt kiezen en kopiëren. Hun software doet vervolgens de rest. Eenvoudig, maar niet erg flexibel, want het geeft je heel weinig controle over je geld, omdat je gedwongen wordt om automatisch te volgen wat je gekopieerde handelaar doet.

Maar wat als je expert een slechte dag heeft? Het zijn ook maar mensen, nietwaar?

ProfitFarmers lijkt hier sterk op, behalve dat je de individuele signalen die het meest veelbelovend zijn kunt kiezen in plaats van alles blindelings te moeten volgen.

Dit betekent dat je kunt kiezen om elk idee, geen enkel idee of iets daartussenin te volgen! 

In het begin wil je natuurlijk gewoon alle bestesuggesties volgen, maar na verloop van tijd vonden we het erg leuk om, naar gelang onze voorkeur, te kunnen kiezen waar ons geld naartoe ging.

Maar zelfs met de beste signalen zou je normaal gesproken alle transacties zelf moeten doen en ze 24/7 in de gaten moeten houden!

Dat leidt ons naar het volgende verbazingwekkende kenmerk van ProfitFarmers.

Auto Trade

Autohandel

Handelen staat bekend als een van de moeilijkste, maar ook financieel meest lonende carrières.

Het gaat echter gepaard met uitputtende uren, gebrek aan slaap, emotionele achtbanen en een vrij grote leercurve die ervoor zorgt dat sommige handelaars stoppen vanwege een burn-out.

ProfitFarmers heeft dat opgelost door het creëren van wat zij noemen een ‘auto trade’ oplossing.

Hoe werkt dit?

Wanneer je een signaal van het systeem kopieert, maakt ProfitFarmers een bijpassende set instructies aan binnen je Binance-handelsaccount. Dit betekent dat je niet zelf hoeft uit te zoeken hoe je dit doet, je fouten vermijdt en enorm veel tijd bespaart.

Bovendien houdt het systeem de markt 24/7 in de gaten om het juiste moment te kennen om de door jou gekozen orders uit te voeren, je winnende trades te verzilveren en zelfs je transacties te sluiten als je trades de verkeerde kant op gaan.

Met bijna geen vereiste input van de gebruiker, zorgt het systeem echt voor alles! Voor ons geen slaapverlies, stress of burn-out!

Dit is veruit de beste eigenschap die ProfitFarmers heeft. Stel het gewoon in en vergeet het.

Zo kun je de rest van de dag doen waar je zin in hebt!

Prijsmodel

ProfitFarmers is momenteel lafgeprijsd van €299 per maand naar slechts €87 per maand voor een beperkte periode.

Er zijn geen andere verborgen kosten voor het gebruik van hun diensten.

Stapsgewijze handleiding over hoe je met ProfitFarmers aan de slag kunt gaan

divider

Veel Gestelde Vragen

Voor iedereen! Of je nu een huisvrouw bent of een doorwinterde handelaar, iedereen kan geld verdienen met ProfitFarmers.

Dat is net het mooie, je hoeft absoluut geen ervaring te hebben.

ProfitFarmers is open voor iedereen, hoewel slechts een beperkt aantal mensen het programma kunnen gebruiken.

Dit is omdat de software het best werkt met de juiste nummers… zodat klanten de meest kwalitatieve handelssignalen krijgen.

Dit betekent dat, als je een plaatsje weet te bemachtigen, je jezelf gelukkig mag prijzen.

Het potentieel is onbeperkt.

Je winst wordt gemeten in percentages. Je kan bijvoorbeeld één enkel signaal volgen en een winst van 10% zien. Als je begint met €1000 zou je winst €100 zijn. Als je begint met €10.000 zou je winst €1000 zijn. Dat is gewoon wiskunde!

Wat je ook verdient, ProfitFarmers rekent met uitzondering van een vaste maandelijkse kost niets extra aan.

Zoals bij alle handelsvormen heb je geld nodig om geld te verdienen. Natuurlijk kan je beginnen met een paar honderd euro, maar je zou de kansen die je krijgt niet maximaliseren. 

Daarom adviseert ProfitFarmers om te beginnen met minimaal €1000 (comfortabel €5000) op je Binance-rekening. Herinnering: Dit wordt veilig opgeslagen en kan te allen tijde opgenomen worden.

De reden daarvoor is heel eenvoudig. Hoe hoger het bedrag waarmee je begint, hoe minder tijd je nodig hebt om je financiële doelen te bereiken.

Maak je geen zorgen, ProfitFarmers neemt geen percentage op je verdiensten. Het is jouw rekening, wat betekent dat het geld 100% van jou is.

Je kan ProfitFarmers OVERAL ter wereld gebruiken!

Maar in regio’s waar Binance beperkt is (VS en China bijvoorbeeld), zou je niet in staat zijn om toegang te krijgen tot belangrijke functies zoals Auto Trade.

ProfitFarmers wordt beschermd door de nieuwste gestandaardiseerde online beveiligingsprotocollen, firewalls en technologie voor gegevensversleuteling.

Bovendien krijg je een extra laag beveiliging door Binance. Het is door het internationaal erkende veiligheidsaccreditatiebureau ISO/IEC 27001 bekroond met een universele veiligheidsaccreditatie

Je kan ook de 2-factor-authenticatie en API-toetsen inschakelen om nog een andere beschermingslaag aan je account toe te voegen.

Binance heeft ook een standaardfunctie die alle ongeoorloofde pogingen om je geld op te nemen via de software zal blokkeren. Dit betekent dat ENKEL JIJ je geld direct kan opnemen.

Het belangrijkste probleem waar je mee te maken hebt bij handelen is de marktvolatiliteit (die in alle markten aanwezig is). De prijzen kunnen op en neer schommelen en voor een beginner betekent dit meestal dat hij of zij harde lessen moet leren.

Met ProfitFarmers volg je echter weloverwogen handelssignalen van professionals.

Bovendien merkten we dat bijna elk signaal een ‘Stop Loss’ had die voorkomt dat je meer verliest dan verwacht.

Het is volstrekt normaal om een aantal trades te verliezen, in feite wordt het zelfs verwacht! Je winnende handelssignalen zijn ontworpen om veel meer te verdienen dan je kan verliezen op de verliezende trades.

Natuurlijk moet je, ongeacht dit, alleen geld gebruiken dat je bereid bent te verliezen, net zoals bij elke andere investering.

Geen verborgen of extra kosten. ProfitFarmers is van jou voor een bescheiden maandelijks abonnement. Met korting is dit een absolute aanrader en als je het minimaal aanbevolen bedrag beschikbaar hebt, zou je gek zijn om het niet te proberen.

Ja, een andere geweldige eigenschap is dat je signalen kunt vinden die geld opleveren, zelfs als de prijzen dalen. Dit betekent dat je winst kunt maken, ongeacht wat er in de wereld gebeurt!

divider

Conclusie: ProfitFarmers… WOW

Als je op zoek bent naar een manier om online geld te verdienen en je spaargeld te laten groeien, zoek dan niet verder. Het potentieel van ProfitFarmers is absoluut enorm en de nadelen en risico’s worden door het ontwerp geminimaliseerd.

In combinatie met het feit dat het echt geen ervaring vereist, moet dit de beste keuze van het jaar zijn!

Het enige ‘nadeel’ is dat je wel wat geld nodig hebt om aan de slag te gaan, het aanbevolen bedrag is €1000.

Je moet het zelf proberen om echt te begrijpen wat het team van ProfitFarmers heeft bereikt door dit samen te stellen. Zorg er dus voor dat je profiteert van het lage lidmaatschapsgeld terwijl je dat kunt! Vergeet niet onze videobeoordeling te bekijken die laat zien hoe we goed geld hebben verdiend met het systeem.

Video afspelen
“De medewerkers van GeldNinja hebben mogelijk een bepaald belang bij dit product. Er is echter alles aan gedaan om een eerlijke beoordeling te geven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top