Affiliate Marketing

ninja browsen op laptop

Moeilijkheid

Moeilijkheid Midden
Medium

Tijd

medium
Medium

Inkomen

groot
Groot
“Het belangrijkste doel van GeldNinja is om onze lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren. We werken samen met andere bedrijven die dezelfde visie delen. Sommige links in dit artikel kunnen afkomstig zijn van onze partners. Dit is hoe we geld verdienen.”

De methode waarmee u honderden euro’s per maand kan verdienen!

Affiliatie marketing

Affiliate marketing is een erg populaire manier voor bedrijven om klanten te trekken en zonder twijfel een nog populairdere manier waarmee ‘normale mensen’ geld verdienen.

Er zijn voorbeelden van mensen die in hun tienerjaren in hun vrije tijd meer dan €4500 per maand bijverdienen en volwassenen die op deze manier honderden duizenden Euro’s verdienen.

Door de toename van het internetgebruik zijn steeds meer bedrijven gebruik gaan maken van affiliate marketing. Het idee is simpel: elke keer dat u een bezoeker naar de website van een bedrijf doorstuurt, zorgt dat iemand een aankoop doet of zorgt dat iemand zich registreert, krijgt u geld. Wat het zo makkelijk maakt is dat u geen direct contact met de bedrijven hoeft te hebben. Er zijn honderden verschillende soorten affiliate netwerken waaruit gekozen kan worden. Het concept is daardoor erg simpel en zelfs als u totaal niet met computers om kunt gaan kunt u met affiliate programma’s geld verdienen. Lees verder en leer hoe u online geld kunt verdienen.

Wat is affiliate marketing?

Affiliatie marketing

Om geld te verdienen moet u eerst op de hoogte zijn van wat de factoren zijn die u gaan geven wat u wilt: geld!

Voorbeeld:

Een bedrijf wil een telefoon verkopen en contacteert een affiliate netwerk om mensen te zoeken die het product kunnen promoten. Het affiliate netwerk plaatst een advertentie op een forum met de boodschap dat er €0,90 verdiend wordt elke keer dat u een bezoeker naar hun website doorstuurt en dat u €30 krijgt voor elke telefoon die u verkoopt. U plaatst een advertentie van de telefoon op uw blog, website en/of Facebookpagina. De klant ziet de advertentie op uw blog, klikt op.

Soorten affiliate programma’s

Verdien geld online met affiliate marketing

Met de basiskennis over affiliati kunt u nu beginnen geld te verdienen. Het succes hier zit in gemotiveerd en gefocust te blijven.

Affiliate marketing kan u veel geld bezorgen, gefocust zijn betaald zich dus uit

Vind een affiliate netwerk

Zoals al eerder is genoemd is het mogelijk contact met een bedrijf op te nemen en een affiliate programma aan te vragen. We raden dit niet aan totdat u ervaren bent met de affiliate. Het slimste is om opzoek te gaan naar een affiliate netwerk. Een affiliate netwerk is een online promotiebureau dat website/webwinkel van bedrijven laat promoten door mensen die zich hiervoor beschikbaar stellen (u in dit geval). Het netwerk heeft een groot aanbod aan advertenties van verschillende bedrijven die u kunt gebruiken.

We raden u aan om u in te schrijven voor een tot vijf affiliate netwerken zodat u een ruime keuze aan advertenties heeft. Het is gratis en erg makkelijk om lid te worden.

Voorbeelden van netwerken zijn:

recente nieuws banner
dankzij ProfitFarmers hebben we € 2141 in slechts enkele weken verdiend.
Wil je ook zien hoe je met ProfitFarmers geld kunt verdienen?
ProfitFarmers Signaalkaart
ProfitFarmers: De Gemakkelijke Manier om Online Geld te Verdienen.
We hebben het zelf getest, Het Resultaat?
€2141 winst. Minder dan 25 minuten per dag.
Bekijk onze beoordelingsvideo om te zien hoe ook jij geld kunt verdienen.

Vind de juiste advertentie

Nadat u zich hebt ingeschreven bij een affiliate netwerk ziet u een paar advertenties als opties om uit te kiezen. Er zijn 3 belangrijke factoren waar u rekening mee moet houden als u een advertentie kiest.

Als u al een goedlopende website hebt met dagelijks veel bezoekers dan is de beste keuze een advertentie te nemen die relevant is voor uw eigen pagina. Affiliate marketing is de ideale manier om geld te verdienen met een blog. Wanneer de advertenties die u plaatst betrekking hebben tot uw website creëert u meer vertrouwen bij de bezoekers. Dit zal er altijd toe leiden dat er meer op uw advertentie wordt geklikt. Als u bijvoorbeeld een website hebt over telefoons zou een affiliate advertentie over telefoonhoesjes of telefoonabonnementen perfect zijn.

Als u geen blog of website hebt: wees gerust. Het is tegenwoordig erg makkelijk geworden een website te maken met gratis software zoals WordPress, Drupal en vele andere.

Het kost niet veel om je site online te zetten. Om te beginnen zijn advertenties over dingen die u interesseren altijd het beste. Dit zal een betere site tot resultaat hebben met meer bezoekers. Dit betekend natuurlijk dat het op deze manier makkelijker is geld te verdienen.

Een factor waar u rekening mee moet houden is de mogelijkheid tot verdienen. Een advertentie kiezen die u interessant vindt of die bij u blog past is waardeloos wanneer er geen mogelijkheden tot het verdienen van geld zijn. Het is daarom belangrijk de advertentie eerst even door te nemen om te zien of hij de mogelijkheid geeft u geld te laten verdienen.

Voorbereiding

Zodra u een product of advertentie geselecteerd hebt is het uw taak om een website, blog of dergelijke te maken om het product te promoten. Hier volgt een korte uitleg van de verschillende media:

Website

Website’s zijn een van de meest bekende manieren om affiliate producten te promoten. Hier is goede reden toe, een website biedt namelijk veel mogelijkheden en deze worden alleen gelimiteerd door uw eigen kennis.

Een van de dingen dat mensen er vaak van weerhoudt om een website te maken is het idee dat bij het maken van een goede pagina een professioneel diploma in de web design nodig is. Dit is NIET waar! Het is tegenwoordig door turtorials, video’s en artikels mogelijk om erg snel te leren hoe een mooie website gemaakt kan worden.

Om gebruik te maken van WordPress moet u een domein hebben waar de inhoud van uw website op staat. Van de naam Voorbeeld van de website tot de text op de pagina’s. Een voorbeeld van waar u zo’n domein kunt aanmaken is bij UnoEuro. Hier wordt domein registratie en website hosting aangeboden vanaf €1 per maand. Wij maken zelf gebruik van deze hosting service en raden het erg aan deze te gebruiken.

Als u wilt leren hoe u een website maakt zijn er veel tutorials die u leren hoe dit moet. Zoekt u de term ‘WordPress’ maar op, op google.

Bloggen

Zelfs als u nog geen blog hebt kunt u er heel gemakkelijk een maken. Blogs bieden de mogelijkheid positieve informatie over het product van uw gekozen advertentie te verschaffen en dit levert vaak veel lezers op. U kunt redelijk goedkoop een blog maken, het enige wat betaald hoeft te worden zijn het domein en de hosting kosten. Als u een blog wil maken raden we u erg aan om gebruik te maken van WordPress, een gratis programma. Een mogelijkheid om uw website te hosten is met UnoEuro. Dit is de server die wij ook gebruiken en het laagste hosting tarief is €1 per maand.

Video’s over producten

Meestal is dit type van afiliatie te vinden op websites als Youtube of Vimeo. U kunt uw mening geven over producten, laten zien hoe een product werkt en uw eigen ervaringen met het product delen. Voor meer informatie kunt u het artikel van GeldNinja over geld verdienen op YouTube raadplegen.

Facebook

Met Facebook heeft u de mogelijkheid gratis pagina’s te maken. Deze kunnen u helpen bij het promoten van een product. Een manier is een pagina maken die recensies heeft zodat u af en toe advertenties van affiliate programma’s toe kunt voegen waarmee u geld verdient. Facebook heeft een goede manier om websites te adverteren dus als u al een website of blog heeft raden we u aan Facebook te gebruiken om uw website te promoten.

Als u meer informatie wil over geld verdienen met Facebook kunt u onze post over Facebook site’s lezen.

Instagram

Als u een Instagram-account met veel volgers heeft, kunt u producten of aanbiedingen van andere mensen promoten en uw volgers aansporen om deze te kopen! Affiliate marketing is ook een geweldige manier om geld te verdienen op Instagram.

Recensies

Het is ook mogelijk recensies van verschillende producten te gebruiken voor affiliate marketing. Met deze methode is het idee simpelweg om producten te testen die relateren aan wat u promoot. Dit kunt u doen op een website die hier speciaal voor is gemaakt of op de forums en blogs van anderen. Dit type van affiliate wordt vaak gebruikt door mensen die op zoek gaan naar het product dat je promoot of mensen die nieuwsgierig zijn naar je ervaringen met het product.

Traceren – stroomlijnen van de text

Zodra de pagina online staat is het belangrijkste om de pagina zo efficient mogelijk te benutten. Dit betekend dat u er alles aan moet doen om zoveel mogelijk bezoekers te krijgen voor uw website die op de advertenties klikken en zich aanmelden voor het product of het product kopen dat u promoot. Dit wordt traceren genoemd en kan op verschillende manieren gedaan worden.

Deze programma’s zijn verwerkt in affiliate netwerken en houden bij hoeveel mensen de site bezoeken, hoe lang ze op de site actief zijn, wat ze op de site doen en hoe vaak ze op advertenties klikken. Dit systeem helpt je erachter te komen hoe de pagina ingedeeld moet worden en welke inhoud belangrijk is door te laten zien wat het beste werkt. GeldNinja.nl raadt aan om deze programma’s te gebruiken omdat deze erg belangrijk zijn bij het succesvol maken van de pagina.

Wij van GeldNinja.nl hopen dat u dit stuk met plezier hebt gelezen en dat u veel hebt geleerd over hoe u geld kunt verdienen met affiliate netwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven