Geld verdienen met betaalde enquêtes

geld verdienen enquetes

Moeilijkheidsgraad:

Moeilijk

Tijdsinvestering:

Tijdsinvestering

Mogelijkheid om geld te verdienen:

Mogelijkheid om geld te verdienen

Mogelijke verdiensten per uur

0
EUR

GeldNinja score:

 Een fantastische manier om bij te verdienen op GeldNinja24.nl

Geld bijverdienen door online betaalde enquêtes in te vullen is eigenlijk erg gemakkelijk. Voor veel mensen kan het vreemd overkomen dat je geld kan krijgen door simpelweg een betaalde enquête in te vullen, maar daar is eigenlijk een goede reden voor.

Jouw kennis en mening zijn goud waard voor moderne bedrijven omdat de toegenomen kennis van klanten en potentiële klanten een grote steun kan zijn voor bedrijven. Door jou geld aan te bieden voor enquêtes kan het bedrijf zijn omzet op de lange termijn verhogen en jij kan geld bijverdienen!

Hoe online enquête websites werken

Beginnen met geld verdienen via betaalde enquêtes is extreem makkelijk. Er zijn een aantal enquête websites waar je al na 10 minuten geld kunt verdienen door enquêtes in te vullen.

 1. Je schrijft je in bij een of meerdere aanbevolen enquête websites.
 2. Bevestig je aanmelding via e-mail (controleer je spam map als je geen e-mail hebt ontvangen).
 3. Vul je gegevens in zoals je leeftijd, geslacht en adres op het enquête portaal.
 4. Ontvang betaalde enquêtes via e-mail!
 5. Verdien geld met enquêtes!

 De beste betaalde enquete bedrijven

De diverse enquête bedrijven verschillen enorm en als jij niet veel van het onderwerp af weet kun je makkelijk lid worden van sites die waardeloos zijn.

Hieronder kun je een lijst zien met de beste pagina’s voor betaalde enquêtes. We hebben elk van de genoemde bedrijven getest en hebben hen een gecombineerde score gegeven die gebaseerd is op:

Gebruiksvriendelijkheid

Hoe vaak enquêtes opgestuurd worden

De hoeveelheid geld die je kunt verdienen met enquêtes van het bedrijf

Zorg ervoor dat je lid wordt van alle enquête bedrijven omdat je op deze manier zoveel online enquêtes kan ontvangen als mogelijk is en daarmee goed geld kunt verdienen.

Netwerk

Mogelijkheid om geld te verdienen

Beschrijving

Bezoek

Toluna Verdien tot 3.5 euro per enquete!Bezoek
Verdien 4 euro per enqueteBezoek
menings torget Betaald ongeveer 1 euro per enquete uit.Bezoek

geld verdienen enquetes

De top 5 bedrijven die het beste belonen

Toluna

Buitenkans om geld te verdienen:

Dit is echt een van de beste pagina’s met betrekking tot betaalde enquêtes. Toluna’s stijl/interface is heel erg goed ontworpen, ziet er goed uit en is makkelijk te navigeren.

Het is daarom erg makkelijk voor jou als panellid om enquêtes te vinden en om over het algemeen te beginnen met geld te verdienen door enquêtes in te vullen. Een erg speciaal kenmerk van Toluna is het feit dat je contact hebt met andere gebruikers op de homepagina.

Het is tegelijkertijd een soort van sociaal medium, wat het tijd besteden op het portaal erg leuk maakt. Je kan zelfs je eigen online enquête maken en deze bespreken met andere gebruikers.

 • Betalingsmethode: Paypal, gavekort
 • Gemiddelde prijs per enquete: Tussen de 0,50 en de 1 euro.
 • Gemiddelde tijd per enquete: 10 min.
 • Thuispagina: Toluna
 • Lees meer overToluna
  Een ander kenmerk dat Toluna apart zet van de rest is hun smartphone/tablet app. Je hebt simpelweg de optie om je smartphone of je tablet te gebruiken om geld te verdienen met enquêtes en je hebt dus altijd de mogelijkheid om vragen te beantwoorden. Als je een bepaald aantal punten hebt verzameld, ontvang je een cadeau bon als je betaalde enquêtes hebt afgerond.

I-say

Buitenkans om geld te verdienen:

I-say is een extreem stabiel en in hoog aanzien staand portaal dat ongelofelijk gebruiksvriendelijk is en goede ondersteuning heeft. De gebruikersinterface is erg eenvoudig en het kost je niet meer dan 2 minuten om te beginnen met geld verdienen met betaalde enquêtes.

Jij ontvangt de online enquêtes via e-mail. De website stuurt er ongeveer 10 per maand. Zoals menig ander groot enquête portaal biedt Survee naast geld voor betaalde enquêtes ook cadeau bonnen, etc. Wij hebben berekend dat Survee de hoogst haalbare inkomens mogelijkheid heeft van alle geteste pagina’s omdat je al zo veel als 4 euro kunt verdienen met een compleet ingevulde enquête.

De mogelijkheden om geld te verdienen met betaalde enquêtes zijn dus absoluut buitengewoon en zij hebben no-nonsense uitbetalingen. Als je niet geïnteresseerd bent om het geld te ontvangen dat je hebt verdient met betaalde enquêtes, dan kun je het verdiende geld doneren aan een goed doel.

 • Betalingsmethode: Paypal, Gavekort, Bank
 • Gemiddelde prijs per enquete: Tussen de 0,50 en de 1 euro.
 • Gemiddelde tijd per enquete: 10 min.
 • Thuispagina: I-say
 • Lees meer over I-say
  I-say is  een van de meest populaire portalen om geld te verdienen met betaalde enquêtes. Het bedrijf bevindt zich in Amerika, waar zij ook de meeste klanten vandaan halen. Zoals eerder vermeld in dit artikel, deze site biedt een van de beste mogelijkheden om geld te verdienen met enquêtes invullen

Opinion Outpost

Buitenkans om geld te verdienen:  

Bij Opinion Outpost kun je je aanmelden en na 5 minuten al beginnen met het beantwoorden van betaalde enquêtes. Net zoals de meeste andere enquête portalen ontvang je de meeste enquêtes via e-mail.

Normaal duurt het ongeveer 2 tot 5  minuten om elke online enquête te beantwoorden en de beloning is ongeveer 0,70 cent voor elke afgeronde enquête. De eigenlijke gebruikers interface is erg rechttoe rechtaan en de enquêtes die je ontvangt zijn niet bepaald ingewikkeld. Iedereen verteld dat Mitpanel een van de goede spelers in de markt is van plezierige betaalde enquêtes, goede gebruiksvriendelijkheid en goede mogelijkheden om geld te verdienen.

Een buitengewoon kenmerk is dat je een loterij kaartje krijgt iedere keer dat je een enquête hebt afgerond bij Mitpanel. Dit kaartje geeft jou een nummer voor een trekking die elke 3 maanden plaatsvindt met een prijs van van 5000 euro.

 • Betalingsmethode: Paypal, Skrill, Bank
 • Gemiddelde prijs per enquetema: Tussen de 0,50 en de 1 euro.
 • Gemiddelde tijd per enquete: 10 min.
 • Thuispagina: Opinion Outpost
 • Lees meer over over Opinion Outpost
  Opinion Outpost is snel een van de grootste spelers op de Europese markt geworden en daar is een goede reden voor. Gelijk vanaf de oprichting van het bedrijf in Europa hebben zij zich gefocust op de gebruiksvriendelijkheid en fantastisch beloningen. Midpanel is zeker een van de beste plekken om geld te verdienen met enquêtes!

betaalde enquetes

Hoeveel kun je verdienen met online betaalde enquêtes?

We willen aangeven dat je niet rijk zult worden van het invullen van online betaalde enquêtes. Het is mogelijk om een degelijk extra inkomen te genereren wanneer je geld verdient met enquêtes want het enige wat het vereist is dat jij je mening kenbaar maakt.

betaalde enquetesOnze expert op dit terrein, Anton, heeft een record bedrag van 116 euro verdient in een maand maar de meeste maanden verdient hij ongeveer 90 euro als hij geld verdient met het invullen van enquêtes.

Geld verdienen met het invullen van enquêtes kan een goed inkomen vormen en als je slechts een paar minuten per dag er aan besteedt en 3 euro per dag verdient kun je 90 euro in een maand gaan verdienen !

Belangrijke tips als je geld gaat verdienen met betaalde enquêtes

Voordat je begint geld te verdienen met online enquêtes zijn er paar belangrijke zaken die je moet weten.

Goede tip bij betaalde enquêtes:

Door een speciaal e-mailadres aan te maken dat alleen voor online enquêtes wordt gebruikt behoud je een erg goed overzicht van de enquêtes. Tegelijkertijd voorkom je dat je privé e-mail wordt overstroomd.

Als je geld gaat verdienen met enquêtes invullen wordt het aanbevolen om een Gmail account aan te maken of een Live mail account. Geheel gratis en voor niets en zij zijn beide goede alternatieven.

Bepaalde enquête bedrijven versturen jou de enquêtes niet exclusief via e-mail. Op veel van de hoofdpagina’s van de bedrijven kun je extra online enquêtes vinden waarmee je een beetje extra geld kan verdienen.

We raden je aan om minstens eens per week te zoeken naar betaalde enquêtes als je goed geld wilt verdienen met enquêtes invullen.

Hoe meer jij je aanmeldt bij aanbevolen enquête portalen, hoe meer betaalde enquêtes je zal ontvangen waardoor je meer geld verdient met enquêtes.

Wij raden je daarom aan dat je je aanmeldt bij alle aanbevolen online enquêtes websites omdat je op deze manier het meeste geld kan verdienen.

Voor websites die wij niet aanbevelen, houd rekening met het volgende:

De verschillende portalen hebben normaal een minimum bedrag waarbij het geld wordt uitbetaald dat jij hebt verdient met enquêtes. Zorg ervoor dat je jouw geld opneemt zodra het minimum uitbetaald bedrag is bereikt! Het zou jammer zijn om geld te verdienen met enquêtes, alleen maar om het later weer te verliezen als je een tijdje bezig bent.

Waar geld is zijn bijna altijd oplichters. Er zijn heel veel compleet legale betaalde enquête bedrijven, maar er zijn ook veel oplichters.

Als jou wordt verteld dat je meer dan 30 euro kan verdienen met een online enquête of dat je bijvoorbeeld een auto kan winnen, dan is de kans op oplichting groot. Als je geld wilt verdienen met online enquêtes raden wij je aan om te blijven bij de lijst van enquête bedrijven die hier op GeldNinja24.nl zijn vermeld.

Om er zeker van te zijn dat je ook daadwerkelijk gecompenseerd wordt voor alle betaalde enquêtes die je hebt afgerond raden wij je aan om een soort logbestand bij te houden van alle afgeronde enquêtes. Als je geld verdient met enquêtes kan het lastig zijn om een compleet overzicht te houden van alle enquêtes die je hebt afgerond.

Maak een screenshot van de afgeronde betaalde enquête, schrijf de naam van de enquête op en maak een notitie ervan hoeveel je er mee hoort te verdienen.

Helaas hebben sommige online enquête sites de neiging om een heel klein beetje te sjoemelen met de cijfers. Als je geld verdient met enquêtes invullen dan kom je soms bedrijven tegen die er mee weg proberen te komen met het niet uitbetalen. Als je je bedrogen voelt, laat het er dan niet bij neerzitten. Begin meteen door contact op te nemen met het online enquête bedrijf. Als je niet een bevredigend antwoord van hen ontvangt, ga dan naar sociale media zoals bijvoorbeeld Facebook en Twitter en vertel mensen over jouw ervaring. Praktijk wijst uit dat dit vaak de beste oplossing is voor problemen als onvolledige uitbetaling of helemaal geen uitbetaling.

Mogelijk zal je gevraagd worden om geld te betalen om je aan te melden voor betaalde enquêtes. Je moet hier niet op in gaan! Alle legale enquête bedrijven versturen en bieden lidmaatschappen aan die geheel gratis zijn. Het zou ook erg raar zijn als jij geld had moeten betalen om geld te verdienen met enquêtes invullen.