Geld Verdienen met Betaalde Enquêtes

ninja met megafoon

Moeilijkheid

laag
Laag

Tijd

medium
Medium

Inkomen

Inkomen Klein
Klein
“Het belangrijkste doel van GeldNinja is om onze lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren. We werken samen met andere bedrijven die dezelfde visie delen. Sommige links in dit artikel kunnen afkomstig zijn van onze partners. Dit is hoe we geld verdienen.”
isay logo

Verdien tot 4 euro per enquete!

Begin meteen!
opinion world logo

Betaalt 1+ euro per enquete uit,
duurt slechts enkele minuten en je krijgt er veel.

Begin meteen!
toluna logo

Verdien tot 3.5 euro per enquete!

Begin meteen!
lifepoints logo

Verdien Lifepoints per survey,
die je kan inruilen voor allerlei beloningen!

Begin meteen!
gfk logo

Verdien punten per enquete! 2000 punten kan
je inruilen voor een €10, - voucher

Begin meteen!

Een fantastische manier om bij te verdienen op GeldNinja.nl

betaalde enquetes Geld verdienen met betaalde enquêtes invullen is eigenlijk erg gemakkelijk. Voor veel mensen kan het vreemd overkomen dat je geld kan krijgen door simpelweg een betaalde enquête in te vullen, maar daar is eigenlijk een goede reden voor: enquetes invullen voor geld is voordelig voor de bedrijven in kwestie.

Jouw kennis en mening zijn goud waard voor moderne bedrijven omdat de toegenomen kennis van klanten en potentiële klanten een grote steun kan zijn voor bedrijven. Door jou geld aan te bieden voor enquêtes kan het bedrijf zijn omzet op de lange termijn verhogen en jij kan geld bijverdienen!

Beginnen met geld verdienen via betaalde enquêtes is extreem makkelijk. Er zijn een aantal enquête websites waar je al na 10 minuten geld kunt verdienen door enquêtes in te vullen.

enquete invullen voor geld

1. Je schrijft je in bij een of meerdere aanbevolen enquête websites.

enquetes invullen voor geld

2. Bevestig je aanmelding via e-mail (controleer je spam map als je geen e-mail hebt ontvangen).

geld verdienen met enquetes

3. Vul je gegevens in zoals je leeftijd, geslacht en adres op het enquête portaal.

geld verdienen enquetes

4. Ontvang betaalde enquêtes via e-mail!

betaalde enquetes

5. Verdien geld met enquêtes!

De beste betaalde enquete bedrijven

De diverse enquête bedrijven verschillen enorm en als jij niet veel van het onderwerp af weet kun je makkelijk lid worden van sites die waardeloos zijn.

Hieronder kun je een lijst zien met de beste pagina’s voor betaalde enquêtes. We hebben elk van de genoemde bedrijven getest en hebben hen een gecombineerde score gegeven die gebaseerd is op:

Zorg ervoor dat je lid wordt van alle enquête bedrijven omdat je op deze manier zoveel online enquêtes kan ontvangen als mogelijk is en daarmee goed geld kunt verdienen.

enquetes

De top 5 bedrijven die het beste belonen

betaalde enquetes
Kans om geld te verdienen:  

I-say is een extreem stabiel en in hoog aanzien staand portaal dat ongelofelijk gebruiksvriendelijk is en goede ondersteuning heeft. De gebruikersinterface is erg eenvoudig en het kost je niet meer dan 2 minuten om te beginnen met geld verdienen met betaalde enquêtes.

Jij ontvangt de online enquêtes via e-mail. De website stuurt er ongeveer 10 per maand. Zoals menig ander groot enquête portaal biedt i-Say naast geld voor betaalde enquêtes ook cadeau bonnen, etc. Wij hebben berekend dat dit de hoogst haalbare inkomens mogelijkheid heeft van alle geteste pagina’s omdat je al zoveel als 4 euro kunt verdienen met een compleet ingevulde enquête.

De mogelijkheden om geld te verdienen met betaalde enquêtes zijn dus absoluut buitengewoon en zij hebben no-nonsense uitbetalingen. Als je niet geïnteresseerd bent om het geld te ontvangen dat je hebt verdient met betaalde enquêtes, dan kun je het verdiende geld doneren aan een goed doel.

 • Betalingsmethode: Paypal, Bank
 • Gemiddelde prijs per enquete: Tussen de 1 en de 4 euro.
 • Gemiddelde tijd per enquete: 10 min.
 • Thuispagina: I-say
I-say is  een van de meest populaire portalen om geld te verdienen met betaalde enquêtes. Het bedrijf bevindt zich in Amerika, waar zij ook de meeste klanten vandaan halen. Zoals eerder vermeld in dit artikel, deze site biedt een van de beste mogelijkheden om geld te verdienen met enquêtes invullen.
enquetes invullen voor geld

Kans om geld te verdienen:

Bij Opinieland kun je je aanmelden en na 5 minuten al beginnen met het beantwoorden van betaalde enquêtes. Net zoals de meeste andere enquête portalen ontvang je de meeste enquêtes via e-mail.

Normaal duurt het ongeveer 2 tot 5  minuten om elke online enquête te beantwoorden en de beloning is ongeveer 1 euro voor elke afgeronde enquête. De eigenlijke gebruikers interface is erg rechttoe rechtaan en de enquêtes die je ontvangt zijn niet bepaald ingewikkeld. Iedereen vertelt dat Opinieland een van de goede spelers in de markt is van plezierige betaalde enquêtes, goede gebruiksvriendelijkheid en goede mogelijkheden om geld te verdienen.

Een buitengewoon kenmerk is dat je een loterij kaartje krijgt iedere keer dat je een enquête hebt afgerond bij Opinieland. Dit kaartje geeft jou een nummer voor een trekking die elke 3 maanden plaatsvindt met een prijs van van 5000 euro.

 • Betalingsmethode: Paypal, Skrill, Bank
 • Gemiddelde prijs per enquete: 1 euro.
 • Gemiddelde tijd per enquete:  2 min.
 • Thuispagina: Opinieland

OpinionWorld is snel een van de grootste spelers op de Europese markt geworden en daar is een goede reden voor. Gelijk vanaf de oprichting van het bedrijf in Europa hebben zij zich gefocust op de gebruiksvriendelijkheid en fantastisch beloningen. OpinionWorld is zeker een van de beste plekken om geld te verdienen met enquêtes!

geld verdienen met enquetes

Kans om geld te verdienen:  

Dit is echt een van de beste pagina’s met betrekking tot betaalde enquêtes. Toluna’s stijl/interface is heel erg goed ontworpen, ziet er goed uit en is makkelijk te navigeren.

Het is daarom erg makkelijk voor jou als panellid om enquêtes te vinden en om over het algemeen te beginnen met geld te verdienen door enquêtes in te vullen. Een erg speciaal kenmerk van Toluna is het feit dat je contact hebt met andere gebruikers op de homepagina.

Het is tegelijkertijd een soort van sociaal medium, wat het tijd besteden op het portaal erg leuk maakt. Je kan zelfs je eigen online enquête maken en deze bespreken met andere gebruikers.

 • Betalingsmethode: Paypal
 • Gemiddelde prijs per enquete: Tussen de 1 en de 3.5 euro.
 • Gemiddelde tijd per enquete: 10 min.
 • Thuispagina: Toluna

Een ander kenmerk dat Toluna apart zet van de rest is hun smartphone/tablet app. Je hebt simpelweg de optie om je smartphone of je tablet te gebruiken om geld te verdienen met enquêtes en je hebt dus altijd de mogelijkheid om vragen te beantwoorden. Als je een bepaald aantal punten hebt verzameld, ontvang je een cadeau bon als je betaalde enquêtes hebt afgerond.

enquete invullen voor geld

Kans om geld te verdienen:  

Uw mening is punten waard! Bij het GfK-panel ontvangt u een vergoeding in punten voor uw deelname aan enquêtes. Deze punten kunnen worden opgeslagen en ingewisseld voor leuke cadeaubonnen in onze cadeauwinkel. Het aantal punten dat u ontvangt, is afhankelijk van de enquête waaraan u deelneemt. Als u 2.000 punten hebt gespaard, kunt u deze inwisselen voor een waardebon van € 10, -.

 

 • Betalingsmethode: Paypal
 • Gemiddelde prijs per enquete: Afhankelijk van de enquete en het aantal punten
 • Gemiddelde tijd per enquete: 5 min.
 • Thuispagina: GFK Panel
recente nieuws banner
dankzij ProfitFarmers hebben we € 2141 in slechts enkele weken verdiend.
Wil je ook zien hoe je met ProfitFarmers geld kunt verdienen?
ProfitFarmers Signaalkaart
ProfitFarmers: De Gemakkelijke Manier om Online Geld te Verdienen.
We hebben het zelf getest, Het Resultaat?
€2141 winst. Minder dan 25 minuten per dag.
Bekijk onze beoordelingsvideo om te zien hoe ook jij geld kunt verdienen.
geld verdienen met enquetes
Kans om geld te verdienen:

LifePoints is een consumentenpanel bestaande uit mensen die vrijwillig deelnemen aan marktonderzoek. LifePoints is een website waar panelleden kunnen deelnemen aan online enquêtes, informatie kunnen uitwisselen en punten kunnen sparen. Deze “LifePoints-punten” kunnen worden ingewisseld voor verschillende beloningen.

 • Betalingsmethode: Paypal, Bank
 • Gemiddelde prijs per enquete: Tussen de 0,50 en de 1 euro.
 • Gemiddelde tijd per enquete: 10 min.
 • Thuispagina: LifePoints

Alternatieve Betaalde Enquête-Websites:

scheidingslijn

Hoeveel kun je verdienen met online betaalde enquêtes?

betaalde enquetes We willen aangeven dat je niet rijk zult worden van het invullen van online betaalde enquêtes. Het is mogelijk om een degelijk extra inkomen te genereren wanneer je geld verdient met enquêtes want het enige wat het vereist is dat jij je mening kenbaar maakt.

Onze expert op dit terrein, Anton, heeft een record bedrag van 116 euro verdient in een maand maar de meeste maanden verdient hij ongeveer 90 euro als hij geld verdient met het invullen van enquêtes.

Geld verdienen met het invullen van enquêtes kan een goed inkomen vormen en als je slechts een paar minuten per dag er aan besteedt en 3 euro per dag verdient kun je 90 euro in een maand gaan verdienen!

Belangrijke tips als je geld gaat verdienen met betaalde enquêtes

Voordat je begint geld te verdienen met online enquêtes zijn er paar belangrijke zaken die je moet weten.

Goede tip bij betaalde enquêtes:

Maak een e-mail adres dat speciaal alleen gebruikt wordt voor de online enquêtes

Door een speciaal e-mailadres aan te maken dat alleen voor online enquêtes wordt gebruikt behoud je een erg goed overzicht van de enquêtes. Tegelijkertijd voorkom je dat je privé e-mail wordt overstroomd.

Als je geld gaat verdienen met enquêtes invullen wordt het aanbevolen om een Gmail account aan te maken of een Live mail account. Geheel gratis en voor niets en zij zijn beide goede alternatieven.

Controleer zowel je e-mail als het online enquete platform

Bepaalde enquete bedrijven versturen jou de enquêtes niet exclusief via e-mail. Op veel van de hoofdpagina’s van de bedrijven kan je extra online enquêtes vinden waarmee je een beetje extra geld kan verdienen.

We raden je aan om minstens eens per week te zoeken naar betaalde enquêtes als je goed geld wilt verdienen met enquêtes invullen.

Meld je bij zoveel mogelijk van de aanbevolen portalen aan, als mogelijk is

Hoe meer jij je aanmeldt bij aanbevolen enquete portalen, hoe meer betaalde enquêtes je zal ontvangen, waardoor je meer geld verdient met enquêtes.

Wij raden je daarom aan dat jij je aanmeldt bij alle aanbevolen online enquêtes websites, omdat je op deze manier het meeste geld kan verdienen.

Voor websites die wij niet aanbevelen, houd rekening met het volgende:

Voorkom dat je te veel geld hebt staan in jouw account bij het enquete bedrijf

De verschillende portalen hebben normaal een minimum bedrag waarbij men het geld gaat uitbetalen dat jij hebt verdient met enquêtes. Zorg er voor dat jij jouw geld opneemt zodra het minimum uitbetaal bedrag is bereikt ! Het zou jammer zijn om geld te verdienen met enquêtes, alleen maar om het later weer te verliezen, als je een tijdje bezig bent.

Blijf weg van aanbiedingen die te mooi klinken om waar te zijn

Waar geld is, daar zijn bijna altijd oplichters. Er zijn heel veel compleet legale betaalde enquete bedrijven, maar er zijn ook veel oplichters.

Als jou wordt verteld dat je meer dan 30 euro kan verdienen met een online enquete of dat je een auto kan winnen bijvoorbeeld, dan is de kans op oplichting groot. Als jij geld wilt verdienen met online enquêtes, dan raden wij je aan te blijven bij de lijst van enquete bedrijven die hier op GeldNinja.nl zijn vermeld.

Houdt de afgeronde enquêtes bij

Om er zeker van te zijn dat je ook daadwerkelijk gecompenseerd zal worden voor alle betaalde enquêtes die je hebt afgerond, raden wij je aan om een soort log bestand bij te houden van alle afgeronde enquêtes. Als je geld verdient met enquêtes, dan kan het lastig zijn om een compleet overzicht te houden van alle enquêtes die je hebt afgerond.

Maak een screenshot van de afgeronde betaalde enquete, schrijf de naam van de enquete op en maak een notitie er van hoeveel je er mee hoort te verdienen.

Dien een klacht in als jij voelt dat je bent bedrogen

Helaas hebben sommige online enquete sites de neiging om een heel klein beetje te sjoemelen met de cijfers. Als jij geld verdient met enquêtes invullen dan kom je soms bedrijven tegen die er mee weg proberen te komen met het niet uitbetalen aan jou. Als jij je bedrogen voelt, laat het er dan niet bij neerzitten. Begin meteen door contact op te nemen met het online enquete bedrijf. 

Als jij niet een bevredigend antwoord van hen ontvangt, ga dan naar sociale media zoals bijvoorbeeld Facebook en Twitter en vertel mensen over jouw ervaring. Praktijk wijst uit dat dit vaak de beste oplossing is voor problemen als onvolledige uitbetaling of helemaal geen uitbetaling.

Betaal nooit geld om deel te nemen aan online enquêtes

Veel sites hebben de neiging om een heel klein beetje te sjoemelen met de cijfers. Als jij geld verdient met enquêtes invullen dan kom je soms bedrijven tegen die er mee weg proberen te komen met het niet uitbetalen aan jou. Als jij je bedrogen voelt, laat het er dan niet bij neerzitten. Begin meteen door contact op te nemen met het online enquete bedrijf. 

Als jij niet een bevredigend antwoord van hen ontvangt, ga dan naar sociale media zoals bijvoorbeeld Facebook en Twitter en vertel mensen over jouw ervaring. Praktijk wijst uit dat dit vaak de beste oplossing is voor problemen als onvolledige uitbetaling of helemaal geen uitbetaling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven