Hoe Geld Verdienen met Bloggen (…in minder dan 30 dagen!)

geld verdienen met bloggen

“Het belangrijkste doel van GeldNinja is om onze lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren. We werken samen met andere bedrijven die dezelfde visie delen. Sommige links in dit artikel kunnen afkomstig zijn van onze partners. Dit is hoe we geld verdienen.”

Leren hoe geld verdienen met bloggen lijkt een droom voor velen. Ben je zoals de meeste mensen, dan heb je waarschijnlijk een aantal blogs die tot je favorieten behoren en die je graag volgt en leest. De bloggers kunnen zelfs vertellen hoe ze nu voltijds bloggen omdat ze geld verdienen met hun blog, en dus hun dagelijkse baan opgezegd hebben. 

Wellicht droom je nu ook met passie over hoe je geld kunt verdienen met bloggen, maar weet je niet echt waar je moet beginnen.

“Het kost te veel tijd om te leren, het is ontzettend moeilijk, en waarom zou ik ook succesvol zijn?”

“Bloggen voor geld werkt misschien voor HEN, maar mij zou het nooit lukken…”

ninja browsen op laptop

Moeilijkheid

Moeilijkheid Midden
Medium

Tijd

Tijd Hoog
Hoog

Inkomen

groot
Groot

Wij zullen je een geheimpje verklappen:

Het enige wat je nodig hebt is een strategie die je nauwgezet volgt, en een stappenplan, en dan is geld verdienen met een blog super SIMPEL en zelfs LEUK om te doen. Je kunt in minder dan 10 minuten een blog opzetten, en lid worden van de club mensen die elke maand meer dan €25.000 met hun blog verdienen!

Dus wat is nu precies een blog, hoeveel geld kun je er mee verdienen, en wat zijn de hoofdbronnen van je inkomsten? Dit en meer zullen we je in dit artikel vertellen. We zullen je stap voor stap begeleiden en je vertellen wat je precies nodig hebt om VANDAAG nog geld te verdienen met je blog!

HOOFDSTUK 1

Wat is een Blog?

Een blog is een verzameling berichten over een bepaald onderwerp die op een website staan. Normaal gesproken wordt het onderhouden door één persoon of een groep mensen, en het wordt vaak geüpdatet. GeldNinja is een voorbeeld van een blog: Wij schrijven en publiceren informatie over hoe je online geld kunt verdienen.

geld verdienen blog

De meeste blogs verkopen producten aan hun lezers zoals e-books en cursussen, maar sommige verkopen zelfs kleding, voedingssupplementen en meer. De manier waarop deze blogs geld verdienen, hangt allemaal af van wie op de blog beland en wat ze willen hebben.

Je kunt ook simpelweg bijvoorbeeld andere influencers en hun bedrijven promoten, of advertenties gebruiken om geld te verdienen met een blog!

We zullen de precieze manieren om geld verdienen met bloggen uitleggen en ze met jou doorlopen.

Maar eerst…

geld verdienen blog

Waarom je een Blog zou Moeten Beginnen

Kun je je voorstellen om elke dag te schrijven, denken, en praten over je lievelings onderwerpen, en nog eens betaald te krijgen ook?

Dat is waar het om draait wanneer je een blog begint om geld te verdienen en waarom je zou moeten leren hoe je dit doet. Je creëert waardevolle inhoud, bouwt een lezerspubliek op, en verkoopt dan producten aan ze die ze leuk vinden en willen kopen.

Maar het wordt nog beter:

Naast het feit dat je elke dag doet wat je leuk vindt wanneer je blogt, heb je ook de volgende voordelen:

Maak je eigen blog en begin passief geld te verdienen. Gebruik deze diensten om eenvoudig en snel een blog te maken:

Weebly
 • Intuïtief en makkelijk in gebruik
 • Betaalbaar
Wordpress
 • Uiterst aanpasbaar ontwerp, kenmerken en functionaliteiten
 • Kan hulpmiddelen van derde partijen integreren
Weblium
 • SEO-klare site
 • Mobiel responsief en kostenefficiënt

HOOFDSTUK 2

Hoeveel Geld kun je Verdienen met een Blog?

Wanneer je een blog begint om geld te verdienen, denken mensen vaak dat ze nooit een rooie cent zullen verdienen. Maar we zijn hier om je te vertellen dat er echt VEEL succesverhalen zijn:

blog beginnen geld verdienen

Bijvoorbeeld, bloggers Create and Go laten inkomsten berichten zien als een bewijs dat ze bijna €90.000 in hun eerste jaar bloggen verdiend hebben! Dat komt ongeveer op €10.000 – €25.000 per maand…

…en dat is allemaal PASSIEF INKOMEN. Ze zitten niet op hun computers de hele dag te tikken zoals ze bij een baan zouden doen. Ze hebben van tevoren het werk van schrijven en producten maken verricht, en het komt allemaal daarna binnen.

blog beginnen geld verdienen

Kun je je voorstellen dat je gewoon op je bank zit, en je banksaldo omhoog ziet gaan terwijl je met je blog geld verdient?

Je kunt hier op AdFactor bijvoorbeeld bekijken hoeveel één enkel blogartikel kost voor verschillende websites. AdFactor is een media bedrijf dat samenwerkt met bloggers en dus sponsordeals voor ze regelt. Meestal krijg je als blogger ongeveer 70% van de inkomsten van een deal, dus dat betekent bijvoorbeeld dat degroenemeisjes.nl ruim €4000 per gesponsord blogartikel krijgen.

Of je meteen zoveel geld verdient met je blog? Nee, natuurlijk niet. Maar het pad van succes bewandelen is simpel en jij kunt het nu ook doen.

Blog Begrippenlijst

Voordat we beginnen met hoe geld te verdienen met bloggen, willen we eerst een beetje dieper ingaan op de termen die je vaak zult horen wanneer je een blog op zet, voor het geval je niet erg bekend bent met de begrippen.

Maak je geen zorgen!

Wanneer je een Facebook account hebt kun je gemakkelijk een blog op zetten. Hier een lijstje van een paar termen die je waarschijnlijk vaak zult horen:

Een domein is de identificatie van je blog en website en geeft het een plek op het internet. De domeinnaam van het bedrijf Google is bijvoorbeeld www.google.nl

Als je interesse hebt om een domein te kopen aan een erg lage prijs maar met uitstekende service, kunnen wij je Namecheap aanbevelen. 

Een hostingbedrijf bewaart je website op zijn servers die verbonden zijn met het internet. Je kunt hosting voorstellen als de harde schijf van je computer, behalve dat je een bedrijf betaalt om het online te houden, zodat de lezers en klanten uit de hele wereld  je website kunnen bezoeken.

Een aantal voorbeelden van hostingbedrijven kan je hieronder vinden:

 • Siteground: Dit bedrijf kan je veilige en voordelige hosting aanbieden, met de optie om gelijk een domein van ze te kopen. Als je een beginner bent en alleen basis hosting wil, kan je hier een uitstekende deal halen. Als je al wat verder gevorderd bent en wat traffic hebt kan je hier je hosting service gemakkelijk naar een hoger niveau tillen.
 • Reseller Club: Het hoofddoel van Reseller Club is een groot aanbod van online-tools aan te bieden, zoals hosting, e-mail, SaaS en beveiligingsproducten voor je website. Als je hun aanbiedingen wil checken kan je naar hun site gaan via deze link.
 • CloudWays is een Managed Cloud Hosting Platform, wat betekent dat ze keuze, simpliciteit en prestatie voorop stellen. Je kan hier meer over ze leren.

 

 

Dit is het standaard blog hosting platform, dat je een hoop vrijheid geeft over het ontwerp van je website (en dat wil je hebben!). Het is heel simpel om te gebruiken en om mee te beginnen. Je kunt het gratis gebruiken, en de betaalde versie kopen om je eigen domein te kiezen. Je kunt hier meer lezen.

Een speciale link van een product dat je onderzocht hebt, wanneer een lezer hier op klikt en dat product koopt, zul je een commissie ontvangen. Affiliate links en producten zijn een goede manier om geld te verdienen met een blog en we zullen er later meer over vertellen in dit artikel.

Als je meteen affiliate links wil vinden en die op je blog zetten kan je best een affiliate network bezoeken, zoals Adpump. Deze netwerken bieden je immers een groot aanbod van affiliate deals aan en je kan je er meteen voor inschrijven en affiliate links halen.

Meestal verkocht in de vorm van een dienst of product dat online geleverd wordt, bijvoorbeeld een e-book of een cursus, dit is hoe vele bloggers met hun blog geld verdienen. Wanneer je eenmaal weet wie je blog bezoekt, kun je onderzoek doen en uitvogelen wat ze van je willen leren. Je kunt deze oplossing dan in een leuk formaat verpakken, en dit aan ze verkopen. 

Je kunt ook overwegen om producten die niet online geleverd worden, zoals kleding of op maat gesneden fysieke producten (denk aan koffiemokken en uitrusting), te verkopen.

Als je een betrouwbare verdeler zoekt die je kan helpen om je producten naar je klanten te versturen, kan je Spocket gebruiken. Hier kan je niet alleen producten versturen, je kan er ook duizenden producten vinden die je kan doorverkopen!

 

 

Een verzameling bestanden die samenwerken om een interface te maken die je lezers zien wanneer ze je blog bezoeken. Deze bestanden zijn de instructies die WordPress vertellen hoe je blog er uit moet zien.

De meest populaire (en veelal ook de beste) thema’s zijn gebundeld in ElegantThemes, de ultieme visuele paginabouwer. Als je interesse hebt, kan je hun aanbod hier bekijken.

 

 

Een verzameling van bestanden en software die je op je blog kunt installeren om de functies van je website uit te breiden. Eén plug-in kan je bijvoorbeeld helpen om meer informatie over lezers te krijgen, en een ander helpt je om je Instagram foto’s ergens op je website te plaatsen. 

Er zijn oneindige plug-ins en mogelijkheden om je blog aan te passen, en ze kunnen allemaal je blog uitnodigend en aantrekkelijk maken voor lezers en klanten (€€€!).

Een voorbeeld hiervan is een van de meest populaire plugins voor WordPress: Elementor. Dit wordt gebruikt door veel bloggers omdat het een enorme toegevoegde waarde kan bieden, qua gemak in gebruik en op visueel vlak.

 

HOOFDSTUK 3

Waarom je WordPress Moet Gebruiken om een Blog te Maken

Nu weet je wat een blog is en een paar algemene begrippen over blogs. Voordat we verder gaan met hoe je geld verdient met bloggen, kun je je misschien afvragen waarom we iedereen aanraden om hun blogs op te zetten met WordPress.

geld verdienen met bloggen

Zo zit het in elkaar:

Met WordPress kun je VEEL stappen overslaan die je normaal gesproken duizenden euro’s zouden kunnen kosten wanneer je een website laat bouwen.

In het kort is WordPress een content management system (CMS) voor je website, die je veel controle geeft, en het mogelijk maakt om alle inhoud in één plek te beheren. Dit betekent dat je gemakkelijk je berichten, titels, pagina’s en meer op je blog kunt beheren. 

Dit is precies wat je wilt hebben wanneer je begint met een blog: de dingen zo simpel mogelijk houden. WordPress is de meest populaire CMS, en vele bedrijven, groot en klein, gebruiken het elke dag.

Hieronder een paar snelle punten die je over WordPress moet weten:

Kosten – Je zult minder dan 100€ per jaar betalen voor de hosting en je domeinnaam met het gebruik van WordPress.

Thema – Je kunt je blog opzetten en dan vele thema’s gratis downloaden. Wij raden meestal echter aan om een premium thema te nemen, met een éénmalige betaling tussen €10 en €75. Elegant themes geeft je veel meer functies dan gratis thema’s, en ziet er meestal ook veel beter uit. Dit maakt het waarschijnlijker dat je lezers op je site willen blijven, terugkomen, en van je kopen.

We hebben al een artikel voor je klaar staan dat je leert hoe je een website maakt en hoe je alles op kunt zetten, inclusief je domein, hosting, en meer.

scheidingslijn

Maak en beheer je blog eenvoudig met behulp van deze themabouwers voor WordPress:

Elementor
 • Gebruiksvriendelijke interface
 • “Drag and drop”-bouwer
 • € 49 voor één site (licentie voor 1 jaar)
Elegant Theme Divi
 • Drag and drop”-bouwer
 • € 89 met ondersteuning en updates gedurende één jaar (onbeperkt aantal websites)

HOOFDSTUK 4

Hoe Verdien je Geld met Bloggen? Dit Zijn de 3 Meest Gebruikte Methodes…

Er zijn 3 meest gebruikte manieren om met je blog geld te verdienen, en deze zijn:

geld verdienen met bloggen

We hebben eerder in dit artikel al over producten en affiliate links gesproken, maar we zullen ze nog een keer kort behandelen:

Advertenties en sponsors zijn de derde manier waarop je geld kunt verdienen met een blog.

Bij advertenties of reclames, plaats je beelden op je website die lezers de potentiële producten tonen die ze kunnen kopen van andere verkopers. Wees hier spaarzaam mee, je wilt dit niet te veel doen, omdat je website anders een rommeltje wordt en je lezers kunt afschrikken.

Sponsors zijn een andere manier om geld te verdienen met een blog, hier betalen bedrijven je om over hun producten te schrijven en ze aan te raden.

geld verdienen op blogs

Je ziet dit heel vaak in YouTube video’s of Instagram foto’s: Kleding- en modebedrijven betalen beroemde bloggers om hun producten te laten zien, en terloops ook nog het merk te noemen.

Je zult waarschijnlijk niet meteen vanaf het begin een sponsor aan de haak slaan, vooral niet wanneer je pas begonnen bent met bloggen. Maar zodra je blog begint te groeien, zul je opmerken dat sponsors je opsporen (of je hebt meer invloed wanneer je ze benadert).

Wil je extra geld verdienen?

Wij hebben een lijst met de beste manieren om online Geld te Verdienen.

Het enige dat je hoeft te doen is er een uitkiezen, en vandaag nog geld beginnen te verdienen.

Ninja met statistieken pictogram

HOOFDSTUK 5

10 Stappen om te Leren hoe je kan Geld Verdienen met Bloggen

Nu je een goed idee hebt van wat je allemaal moet doen om je blog op te zetten, laten we dan het 10 stappenplan bekijken om geld te verdienen met je blog:

bloggen voor geld
1

Zoek een onderwerp of een niche voor je blog en blijf erbij

Wij hebben opgemerkt dat één van de grootste fouten die mensen maken wanneer ze leren te bloggen voor geld, is dat ze hun blog beginnen over bijvoorbeeld voetbal, maar dan plotseling van richting of onderwerp veranderen.

Misschien zijn katten opeens heel erg populair, dus denken ze dat ze een bericht over katten op hun sport blog moeten schrijven.

NEE! Doe dit nooit!

Wanneer je besloten hebt wat je onderwerp of niche is voor je blog, blijf er dan bij. Je lezers verwachten niet alleen dit onderwerp en zullen in de war zijn wanneer je iets anders publiceert, maar zoekmachines zoals Google zullen je rang in de lijsten en reputatie ook verlagen wanneer je blog niet over één onderwerp gaat. Dit is heel slecht en moet ten alle tijden vermeden worden wanneer je wilt geld verdienen met bloggen.

Kies iets uit waar je je aandacht op wilt leggen, en blijf erbij. Wil je over iets anders schrijven? Begin dan een andere blog!

Maak je eigen blog en begin passief geld te verdienen. Gebruik deze diensten om eenvoudig en snel een blog te maken:

Weebly
 • Intuïtief en makkelijk in gebruik
 • Betaalbaar
Wordpress
 • Uiterst aanpasbaar ontwerp, kenmerken en functionaliteiten
 • Kan hulpmiddelen van derde partijen integreren
Weblium
 • SEO-klare site
 • Mobiel responsief en kostenefficiënt
2

Denk na over wie je blog leest, en niet aan JEZELF

Te veel bloggers schrijven gewoon voor zichzelf. Ze denken dat een blog een soort dagboek is.

Let hier A.U.B. goed op:

Schrijven zodat je jezelf kunt uiten is geweldig, en ja, een gedeelte van je blog gaat om jezelf uiten…

Maar de manier waarop je mensen aantrekt en geld verdient met een blog is door inhoud te maken die je LEZERS willen zien.

Zet jezelf altijd in de schoenen van je lezer, en vraag je af: “Wat willen zij?” Maak je inhoud op basis van het antwoord op deze vraag en je zult vanzelf erachter komen hoe simpel geld verdienen met bloggen is. Punt uit.

Nu is het niet zo dat wanneer je lezers iets willen dat je niet leuk vindt of niet in gelooft je erover moet schrijven. Doe geen dingen die tegen je waardes ingaan of onethisch aanvoelen, maar zet je lezers altijd op de eerste plaats.

3

Zet jezelf doelen

Hoe weet je of je gescoord hebt zonder doel?

Je moet doelen zetten voor je blog en ze ook serieus nemen wanneer je de stappen wilt volgen om geld te verdienen met bloggen. Behandel het net als een bedrijf dat je geld zal brengen, en jou en jouw familie voor de rest van je leven kan onderhouden.

Als je er aan werkt, kan dat echt gebeuren!

Denk na over de doelen die je voor jezelf wilt zetten over een periode van een dag, 3 maanden en een jaar. Een paar voorbeeldvragen die je jezelf kunt stellen om goede doelen te zetten:

Denk na over de antwoorden op deze vragen, en schrijf je doelen op. Hou ze bij de hand zodat je ze altijd kunt raadplegen en controleren wanneer je inspiratie wilt hebben of nodig hebt.

4

Begin eerst met één social media kanaal, en maak het een succes voordat je meer toevoegt

Vraag je je nog steeds af hoe je kunt geld verdienen met bloggen? Social media is een indrukwekkende en GRATIS manier om lezers en klanten te vinden, en zo dus geld te verdienen met een blog. Met social media bedoelen we sites zoals Instagram, Youtube, and Facebook.

Maak deze kanalen niet samen aan om ze allemaal tegelijk een succes te maken, dat is een fout die je kunt vermijden.

Dat is niet de manier waarmee je kan geld verdienen met bloggen.

Kies het kanaal dat je het leukst vindt en leg daar al je aandacht op. Als je bijvoorbeeld het leuk vindt om foto’s te nemen en ze te posten, gebruik dan Instagram. Maak je liever video’s? Dan moet je YouTube kiezen.

Hoe dan ook, kies er één en zet een schema op om consequent inhoud te posten en bezoekers in abonnees om te zetten. Wanneer je dat hebt gedaan, en je kanaal is flink gegroeid, dan kun je een tweede toevoegen.

Het ziet er gewoon ook beter uit wanneer je lezers je blog bezoeken en zien dat je miljoenen followers hebt op één enkel kanaal, dan wellicht een paar duizend op elk omdat je je aandacht te dun hebt verspreid.

5

Kies 1 of 2 kern affiliates en leg daar de focus op

Affiliate links en aanbiedingen zijn een fantastische manier als je wil geld verdienen met bloggen. Iemand heeft al het harde werk al gedaan om een product te maken, en je hoeft ze alleen aan te bevelen om betaald te worden!

We raden echter altijd aan dat je 1 of 2 kern aanbiedingen op je website hebt en deze niet te vaak gebruikt. Te veel affiliate links kan de kwaliteit van je blog omlaag halen, en je kan als een soort gladde verkoper overkomen op je lezers.

Zorg er ook voor dat je alleen producten kiest waar je ook echt oprecht in gelooft, en waarvan je denkt dat het je lezers zal helpen. Kies nooit aanbiedingen alleen maar op basis van de commissie of geld dat ze je wellicht op kunnen leveren.

Begin met het promoten van producten en diensten en verdien commissie door deel te nemen aan een affiliate programma

ShareASale
 • Zeer actief portaal voor affiliate marketing
 • Er worden dagelijks nieuwe producten toegevoegd
 • Uitbetalingen zijn altijd op tijd
MaxBounty
 • Het meeste bekende ‘Cost-Per-Actie’’ reclamebedrijf ter wereld
 • Bestaat uit duizenden campagnes en affiliates
 • Gespecialiseerd in het maximaliseren van de ROI van zowel adverteerders als affiliates
6

Concentreer je op het creëren van goede content. Kwaliteit is beter dan kwantiteit

Hoewel je niet slechts één bericht kunt schrijven en maar hopen dat je blog miljoenen maakt, is het ook niet aan te raden door 5 berichten per dag te schrijven, als de kwaliteit erop achteruit gaat.

Hier de reden:

Het is beter om een paar artikelen van uitstekende kwaliteit te hebben, in tegenstelling tot een hoop die slecht geschreven en bewerkt zijn. Artikelen met uitstekende kwaliteit zullen je ongetwijfeld laten zien hoe je met je blog een aanzienlijk inkomen kunt genereren.

7

Maak je eigen product

De meeste blogs verdienen VEEL geld door hun eigen producten te verkopen. Jij kunt dit ook door het gebruik van affiliate links, maar je verdient nog steeds misschien maar 50% van wat het product kost.

Stel je voor: je hebt je eigen product voor €100, en je verkoopt er 50, 100, of zelfs 1000+ stuks van per dag.

Dat is een GROOT verschil.

Ben je al een tijdje aan het schrijven, en je hebt een maillijst, dan kun je ze vragen wat voor producten ze graag zouden willen hebben. Misschien willen ze een e-book, of een online cursus? Wanneer je een blog hebt over voetbal, misschien willen ze weten hoe je beter een penalty kunt nemen, of hoe je beter de bal kunt richten?

Vraag ze gewoon wat ze willen hebben om geld te verdienen met je blog!

En nu we het er toch over hebben…

8

Bouw een maillijst vanaf dag 1, en verzamel e-mails op zoveel mogelijk manieren

Alle professionele bloggers die we gesproken hebben, berouwen slechts één ding. Het  #1 ding dat we van ze horen is: “Ik wou dat ik eerder begonnen was met mijn maillijst.”

Een maillijst is wanneer je online formulieren gebruikt om e-mailadressen, en soms namen, van mensen die geïnteresseerd zijn in je blog te verzamelen.

Een maillijst is een geweldige manier om te leren hoe je geld verdient met je blog, en het is ook een soort geldprinter. Heb je een nieuwe product of aanbieding, dan kun je het meteen wegsturen naar een lijst van uitgekozen mensen, die al aangegeven hebben dat ze interesse hebben in waar je over schrijft en wat je verkoopt. Hierdoor is de kans veel groter dat deze mensen van je zouden kopen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld iemand die spontaan je blog op Google ziet.

We kunnen je aanraden om Aweber te gebruiken om je maillijst te groeien: deze software is heel gebruiksvriendelijk en makkelijk op te zetten, en het kan meegroeien met je blog. We hebben ook een gids voor je klaar staan over email-marketing.

De Verschillende Manieren om E-mails op je Blog te Verzamelen

Er zijn verschillende manieren (én plekken!) waar je e-mails op je blog kunt verzamelen. Wanneer we beneden “opt-in” zeggen, bedoelen we simpelweg een formulier waar lezers hun e-mail in kunnen tikken om toegevoegd te worden aan je maillijst.

Dit zijn de manieren die wij aanbevelen, wanneer je geld wilt verdienen met bloggen door je maillist:

snel geld verdienen

Opt-in oproep boven in het menu

De meeste bloggers hebben een speciale menu optie bovenaan hun pagina, die een gratis gids of iets dergelijks aanbiedt, om lezers over te halen om er op te klikken. Wanneer ze er op geklikt hebben, worden ze naar een pagina met de gratis aanbieding doorgestuurd, die ze pas krijgen wanneer ze hun e-mail aangeven en zich aangemeld hebben voor je maillijst.

online geld verdienen

Hello Bar WordPress plug-in

De ‘Hello Bar’ plug-in plaats een horizontale balk bovenaan je website, waar lezers op kunnen klikken om naar een pagina doorgestuurd te worden met de gratis aanbieding, of meteen hun e-mail kunnen aangeven in het veld dat in de balk zelf staat. Het ziet er zo uit:

geld verdienen met bloggen

Het is een gemakkelijke manier om de aandacht van je lezer te trekken omdat het meteen bovenaan je website staat. Hello Bar is nog niet beschikbaar in het Nederlands, maar je kunt er hier in het Engels meer over vinden.

geld verdienen online

Opt-in aan het einde van elk WordPress artikel

Wanneer een lezer een goed artikel heeft gelezen en er van genoten heeft, of wanneer ze er goede informatie uit gehaald hebben, willen ze vaak meer hebben. Door een opt-in aan het einde van het artikel te plaatsen, kun je hier je voordeel uit trekken om geld te verdienen.

Je kunt dit eenvoudig doen door een plug-in te installeren genaamd Magic Action Box. Deze plug-in maakt het makkelijk om een opt-in formulier te ontwerpen dat automatisch aan het einde van elk artikel dat je publiceert, geplaatst zal worden.

snel geld verdienen

Opt-in aan de zijkant van elk WordPress artikel

Met de Magic Action Box kun je ook iets ontwerpen dat aan de zijkant van elk gepubliceerde artikel verschijnt om je lezers te vragen om zich voor je maillijst aan te melden.

online geld verdienen

Pop-ups

Je kunt ze misschien vervelend vinden, maar pop-ups zijn nog steeds één van de beste manieren om je lezers te “converteren” wanneer je met je blog een inkomen wil genereren. Met converteren bedoelen we dat mensen zich gaan aanmelden voor je maillijst, en deze kans is veel hoger met een pop-up in vergelijking met de andere methodes.

Sommige mensen vinden ze echter vervelend of opdringerig, en wij zijn er zeker van dat je dat ook wel eens hebt meegemaakt. Dus het is aan jou of je ze op je site wilt gebruiken of niet.

Wat je ook kunt doen is een tijdschakelaar instellen, zodat wanneer iemand voor een bepaalde tijd op je website is, bijvoorbeeld na 10 seconden, dat de lezer dan automatisch een pop-up te zien krijgt die hem vertelt dat hij zich aan kan melden voor een gratis geschenk, korting, enz. Wij kunnen de OptinMonster plug-in aanbevelen wanneer je pop-ups wil gebruiken voor je blog.

geld verdienen online

Exit intent

Oftewel de opzet om je site te verlaten. Plug-ins zoals OptinMonster maken het ook mogelijk om een automatische pop-up te creëren die alleen omhoog komt wanneer iemand je site wil verlaten of sluiten.

Dit kan soms de laatste kans zijn om ze te converteren, dus een goede exit intent kan veel betekenen wanneer je een maillijst opbouwt.

online geld verdienen

Verbeter continue je kennis over bloggen

Als je wilt leren hoe je met een blog geld verdient, moet je altijd verder studeren en leren hoe je beter schrijft, een hogere rang krijgt bij zoekmachines, je je producten verbetert, en ga zo maar door.

Er is geen einde aan het proces en aan de dingen die je kunt leren, maar er is ook geen einde aan hoeveel je kunt verdienen met een blog wanneer je dit doet!

snel geld verdienen

Blijf trouw aan de visie van je blog

Als laatste, houd altijd in gedachte waarom je je blog bent begonnen en waar het om gaat. Laat niemand je overtuigen om je onderwerp, strategie of wat je doet te veranderen wanneer je er echt in gelooft!

Je lezers zullen vanzelf komen en van je kopen wanneer ze je kennen, leuk vinden, en vertrouwen. De enige manier waarop je dat kunt klaarspelen is door echt en oprecht te zijn.

HOOFDSTUK 6

Hoe een Blog Beginnen om Geld te Verdienen

Je kunt leren hoe je kan geld verdienen met bloggen wanneer je het stappenplan dat we geschreven hebben goed opvolgt, en ook de andere informatie op deze site goed bekijkt.

geld verdienen met blog

Onthoud altijd: Je kan of door het leven gaan met iets waar je niet echt van geniet, of je kunt een blog beginnen over iets waar je van houdt en zo geld verdienen!

Je kunt het! We hebben VELE leden gezien die onze gids hebben gevolgd en succesvol geworden zijn, en wij willen ook dat jij dat wordt.

Hier een overzicht van hoe je begint:

online geld verdienen

Koop een domein

geld verdienen onlineZet een hosting account op

snel geld verdienenInstalleer WordPress met de instructies van je hosting account

online geld verdienenInstalleer een premium WordPress thema van jouw keuze

geld verdienen online

Installeer Aweber, Hello Bar en Magic Action Box

snel geld verdienen

Schrijf je eerste blogartikel!

Met deze gids weet je nu alles over hoe je kan geld verdienen met bloggen, en het is aan jou om ermee te beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven