Hoe Kom Ik Aan Bitcoins: 5 Stappen Tot Bitcoins Verdienen en Financiële Vrijheid

geld verdienen met bitcoins

“Het belangrijkste doel van GeldNinja is om onze lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren. We werken samen met andere bedrijven die dezelfde visie delen. Sommige links in dit artikel kunnen afkomstig zijn van onze partners. Dit is hoe we geld verdienen.”

Bitcoin is het geld van de toekomst, en ongetwijfeld heb je je al afgevraagd “hoe kom ik aan bitcoins?”. Bitcoins verdienen is erg lucratief en interessant, want de cryptocurrency is gecreëerd om veelzijdig te zijn, met verschillende manieren om het te verdienen en het uit te geven. Dus, behalve Bitcoin direct van de markt te kopen, hoe kun je nog geld verdienen met bitcoins?

Ninja met bitcoins

Moeilijkheid

laag
Laag

Tijd

medium
Medium

Inkomen

groot
Groot

In dit artikel zal GeldNinja.nl je de 5 manieren laten zien waarop je geld kunt verdienen met bitcoins, en hoe gemakkelijk het is om er vandaag nog mee te beginnen. De 5 manieren zijn:

geld verdienen met bitcoins
HOOFDSTUK 4

Bitcoin handelen

hoe kom ik aan bitcoins
HOOFDSTUK 5

Over Bitcoin schrijven

HOOFDSTUK 1

Diensten en Goederen Verkopen

De oorspronkelijke opzet voor het maken van een cryptocurrency was het verkopen van diensten en goederen in ruil voor Bitcoin, en hoe vele mensen tegenwoordig online geld verdienen.

gratis bitcoins verdienen

Je kunt je afvragen, hoe kom ik aan bitcoins met diensten en goederen? Waarom niet je creaties, met liefde bewaarde boeken of online diensten verkopen en je met Bitcoin laten betalen?

Het is slechts een klein verschil van wat we nu al doen op Etsy, Amazon of Marktplaats. Sommigen accepteren Bitcoin al als een vorm van betaling, dus waarom dit niet als een effectieve manier gebruiken om geld te verdienen met je cryptocurrency?

Als je op zoek bent naar extra inkomen en geïnteresseerd bent in betalingen te ontvangen van kopers met Bitcoin, zijn er een aantal sites waar je je kunt aanmelden en kunt verkopen aan mogelijke klanten.

Online marktplaatsen zoals Bitcoinplaats kunnen je helpen! Je kunt alles kopen en verkopen, van elektronische apparatuur tot boeken en zelfs je eigen creaties. Net zoals Etsy en Marktplaats, maar dan met de optie om de transactie met Bitcoin af te handelen. Dit is ook een geweldige manier om te leren hoe je van huis uit kunt werken.

Of misschien denk je, hoe kom ik aan bitcoins door mijn expertise aan te bieden als dienst? Dat kun je ook doen in ruil voor Bitcoin. Bitcoin als een vorm van betaling gebruiken is vrij geaccepteerd onder freelancers. Waarom zou het niet volledig legitiem zijn om ingehuurd en betaald te worden, en zo dus bitcoins te verdienen? Je kunt websites zoals Upwork of Freelancer gebruiken om met fiat geld betaald te worden, of je kunt websites zoals Bitgigs en Coinality gebruiken om je Bitcoin wallet te laten groeien!

Er is geen reden waarom traditionele manieren van kopen en verkopen niet gebruikt kunnen worden als een manier om geld te verdienen met bitcoins. Het is daarentegen één van de meest effectieve manieren om geld te verdienen met Bitcoin en het kan de hoogste opbrengst hebben.

HOOFDSTUK  2

Faucets, Microtaken, Reclame en Leningen

Als je extra geld wilt verdienen, zijn er andere, meer creatieve methodes om bitcoins te verdienen. Deze methoden hebben echter een lage opbrengst om bitcoins te verdienen voor de tijd die je er aan besteed of vereisen een hogere aanvankelijke investering om mee te beginnen. Dus laten we eens een kort kijkje nemen naar de andere methoden om geld te verdienen met bitcoins:

geld verdienen met bitcoins

Bitcoin Faucets & Microtaken

Bitcoin faucets, oftewel “kranen”, en microtaken worden vaak bij elkaar gegooid in een groep met de naam “mini-inkomsten” omdat de betalingen in kleine hoeveelheden Satoshi’s (gedeeltes van een Bitcoin) worden gedaan, bijvoorbeeld voor het interageren met reclames online.

Voor diegenen die net begonnen zijn en meer leren over Bitcoin, is dit een goede start om geld te verdienen met bitcoins. Deze taken kunnen uiteenlopen van op reclames klikken, korte video-reclames bekijken tot mini-spelletjes spelen.

Het nadeel is dat je niet meteen veel verdient, en dat het tijd kost om je inkomsten op te bouwen door het gebruik van Bitcoin faucets en microtaken. Als je het echter niet erg vindt om een paar minuten de tijd te nemen op een dagelijkse basis, kan dit een kleine boost zijn om geld te verdienen met bitcoins.

Een paar aanraders voor Bitcoin faucets en microtaken om gratis bitcoins te verdienen:

Faucets

moon bitcoin

Moon Bitcoin

bitcoin aliens

Bitcoin Aliens

btc clicks

BTCclicks

Microtaken

bituro

Bituro

bitcoin reward

Bitcoin Reward

coinbucks

Coin Bucks

Paid-to-Click Bitcoin Faucets

Als je een website hebt of er eentje wilt beginnen, kun je een Bitcoin faucet aan je pagina toevoegen en meer verdienen. Dit is waarschijnlijk een effectievere manier om geld te verdienen met bitcoins omdat je meer passief inkomen verdient.

Omdat Bitcoin faucets gebouwd zijn op de reclames die voor de ruimte op je pagina betalen, kun je ook een pay-per-click (betaal per click) neerzetten, en een bedrijf zal je een bedrag in Bitcoin in plaats van fiat geld betalen.

Je moet wel rekening houden met hoeveel je van je totale bedrag af moet trekken om diegenen te betalen die ook daadwerkelijk klikken op de reclames, maar in het algemeen kun je meer winst binnenhalen.

Als je wilt leren hoe je geld verdient met bitcoins door je eigen faucet op je website toe te voegen, kun je in deze video een goede handleiding vinden voor de installatie procedure.

Peer-to-Peer Loans

Als je al wat Bitcoin beschikbaar hebt en je bent geïnteresseerd om je investering te laten groeien, zijn peer-to-peer (of onderlinge) leningen een andere optie om geld te verdienen met bitcoins. Het idee is hetzelfde als een normale lening: je wordt een bank die Bitcoin uitleent aan een ander persoon, die je dan terugbetaalt met rente.

Er zijn een paar voor- en nadelen waar je je bewust van moet zijn wanneer het draait om Bitcoin uitlenen. Een voordeel is dat de cryptocurrency-uitlenen- industrie redelijk ongereguleerd is, en daarom kunnen de rentepercentages hoog zijn, wat voordelig is voor diegene die uitleent.

Echter, het gebrek aan regulatie betekent ook dat je een risico loopt om niet terugbetaald te worden. Dit kan uiteraard ook in een gereguleerd systeem gebeuren, want dit is de aard van leningen.

Houd gewoon in gedachten dat peer-to-peer leningen ook een spannende mogelijkheid zijn voor de cryptocurrency gemeenschap. Nu bedrijven en individuen andere manieren vinden om ondernemingen te beginnen en te groeien door Bitcoin, kunnen peer-to-peer leningen een lucratieve optie zijn van hoe je aan bitcoins komt.

Een platform voor peer-to-peer leningen dat wij aanraden is Bitbond.

recente nieuws banner
dankzij ProfitFarmers hebben we € 2141 in slechts enkele weken verdiend.
Wil je ook zien hoe je met ProfitFarmers geld kunt verdienen?
ProfitFarmers Signaalkaart
ProfitFarmers: De Gemakkelijke Manier om Online Geld te Verdienen.
We hebben het zelf getest, Het Resultaat?
€2141 winst. Minder dan 25 minuten per dag.
Bekijk onze beoordelingsvideo om te zien hoe ook jij geld kunt verdienen.

HOOFDSTUK 3

Bitcoin Mijnen

Je kunt gratis bitcoins verdienen en Bitcoin uitlenen, maar wat als je ook onderdeel bent van de ruggengraat van Bitcoin’s blockchain?

gratis bitcoins verdienen

Een andere manier in het thema van hoe je geld verdient met bitcoins is Bitcoin “mining”, oftewel mijnen. Dit doe je door in krachtige computers te investeren die toegewijd zijn aan de veiligheid en bevestiging in de Bitcoin blockchain, wat precies hetgeen is wat Bitcoin zo succesvol heeft gemaakt in de eerste plaats.

Echter, tenzij je een groot pakhuis en een aantal krachtige computers tot je beschikking hebt staan, is het niet zo gemakkelijk om simpelweg Bitcoin in je achtertuin te mijnen. Maar als je een paar computers kunt toewijden, en je wilt meedoen in een gemeenschap waar je samenwerkt om een Bitcoin mining pool of groep te vormen, kan dit een goede kans zijn om geld te verdienen met bitcoins.

NiceHash
Gebruik Nicehash om in slechts enkele minuten te beginnen met het ontginnen van cryptocurrency

Houd er rekening mee dat aangezien dit een doorlopend proces is, er ook nuts- en beheerkosten mee verbonden zijn die je winst zullen beïnvloeden.

De beloning is onder andere dat wanneer een block bevestigd is, de winnende mijner of mijners 1 Bitcoin ontvangt of ontvangen, wat op zijn hoogtepunt ruim 17.000€ was. Als je in een mining pool zit dan wordt de beloning onderling verdeeld. Dus afhankelijk van het succes van je mining pool, kan dit een goede manier zijn om geld te verdienen met bitcoins.

 bitcoin naast een ninja

Mocht je van een afstand mee willen doen met een Bitcoin mining centrum, kun je je ook aanmelden voor cloud mining diensten, waarbij het datacentrum op een aparte plek staat, maar iedereen in de pool rekenkracht deelt.

Dit betekent echter dat je mogelijk een hogere aanvankelijke investering moet doen, plus de beheerkosten, omdat je geen hard- of software koopt om bij te dragen. Dit is het waard om in je achterhoofd te houden wanneer je de kosten en voordelen tegen elkaar afweegt.

Dit artikel over Bitcoin mijnen zal je meer over dit onderwerp leren als je daar geïnteresseerd in bent.

HOOFDSTUK 4

Bitcoin handelen

Je kunt Bitcoin net zoals elke andere valuta handelen, als een manier om bitcoins te verdienen. Er zijn verschillende trading opties, van langetermijninvesteringen tot zelfs gokken met de handel. We hebben ze allemaal voor je beoordeeld:

geld verdienen met bitcoins

Kopen & Vasthouden

Aangezien Bitcoin in zijn marktwaarde tegenover andere fiat valuta’s varieert, kun je ervoor kiezen om de coins te kopen en vast te houden. Doordat de marktvraag veel fluctueert, kunnen sommige mensen van de ene op de andere dag miljonairs worden, of ze willen de groei en val uitzitten als een langetermijninvestering.

Koop Bitcoin of andere cryptocurrencies in slechts enkele minuten op deze platformen!

Er is een duidelijk risico wanneer je Bitcoin koopt en vasthoudt, omdat het op slag 100 keer in waarde kan stijgen, om de volgende dag vervolgens weer 1000 keer in waarde te dalen. Maar wanneer je koopt en vasthoudt, en precies weet hoe en wanneer je moet handelen, is dit een geweldige manier om geld te verdienen met bitcoins!

Het enige wat je echt nodig hebt om Bitcoin te kopen en vast te houden is een Bitcoin wallet, of portemonnee. Je hoeft slechts een tijd en waarde te kiezen als startpunt van je Bitcoin investering en een oogje op de markt te houden!

 verdien geld met bitcoin op je telefoon

Handelen

Eén stap hoger van slechts Bitcoin kopen en vasthouden is handelen. Bitcoin is niet de enige cryptocurrency op de markt! Misschien heb je ook wel van Ethereum, Litecoin of andere altcoins gehoord. Net als andere fiat valuta zullen elk daarvan in waarde ten opzichte van elkaar stijgen en dalen.

Als je het leuk vindt om de cryptocurrency handelsmarkt te volgen, kan dit misschien de perfecte manier zijn om geld te verdienen met bitcoins. Vergeet alleen niet om een handelsstrategie te hebben want cryptocurrency is nog steeds een erg onstabiele markt!

Handelen is een van de meest populaire methoden om cryptocurrencies te verdienen. Handel met deze platformen en verdien meer geld!

Profitfarmers

(Favoriet instrument)

  • Half-automatisch handelen
  • Kopieer experts en algoritmen
Binance
  • Handel met meer dan 150 cryptomunten
  • Optie om cryptomunten met creditcard te kopen
NAGA
  • Netwerk voor sociaal investeren
  • Commissievrije aandelenhandel

Binaire Opties

Een optie met meer risico voor de handel in Bitcoin is het gebruik van binaire opties. Het bouwt voort op handelen, maar in deze stap sluit je nu een weddenschap af. In feite is het enige waar je over speculeert, of de waarde van Bitcoin zal stijgen of dalen. Als je voorspelling juist is dan word je beloond, zo niet, dan verlies je de weddenschap.

Natuurlijk is dit een wat heikele optie, omdat je nu eigenlijk aan het wedden bent. Maar als je iemand bent die hogere risico’s aankan, dan kan dit de perfect manier zijn van hoe je geld verdient met bitcoins!

Het voordeel hiervan is dat het een onderneming is met hoge risico’s en navenante hoge winsten, dus je kunt meer Bitcoin verdienen door handelen, en misschien nog meer door binaire opties als je je kaarten goed speelt!

Gokken

De laatste stap in de hoge risico manieren van hoe je geld verdient met bitcoins is gokken met Bitcoin! Er zijn online casino’s waar je kunt gokken met Bitcoin als je valuta van voorkeur. Het spreekt voor zich dat online gokken al eigen risico’s met zich meebrengt.

Vergeet niet om eerst te controleren of gokken niet illegaal is in je omgeving voordat je ermee begint. Maar belangrijker nog, zorg ervoor dat je grenzen zet zodat je niet al je bitcoins verliest!

Hier zijn een paar opties wanneer gokken je voorkeursmethode is:

betchan

Betchan Casino

play amo

Playamo

bob casino

Bob Casino

eskimo

Eskimo Casino

HOOFDSTUK 5

Over Bitcoin schrijven!

Hou je van schrijven? Hou je van Bitcoin? Waarom schrijf je niet over Bitcoin als een manier om geld te verdienen met bitcoins! Blogs, artikelen en forums, er zijn verschillende manieren waarop je je schrijfvaardigheden en enthousiasme over Bitcoin kunt omzetten in een manier waarop je geld verdient met bitcoins.

geld verdienen met bitcoins

 verdien geld met bloggen over bitcoin

Eén manier is om je eigen blog te beginnen en internetverkeer naar je blog te sturen. Je kunt dan ook je eigen Bitcoin faucet toevoegen, zoals eerder in dit artikel vermeld, als een manier om geld te verdienen met bitcoins!

Een andere manier is om artikelen te schrijven voor Bitcoin websites. Websites betalen inderdaad schrijvers om bij te dragen aan hun website. De prijs zal verschillen, gebaseerd op het aantal woorden, je ervaring en hoeveel reclames je aan je artikel moet toevoegen.

Meestal betalen websites in fiat, maar ze kunnen ook in Bitcoin betalen als je dat liever hebt. Wat dit eigenlijk gewoon betekent is dat als je van schrijven houdt en geld wilt verdienen als een freelancer, dit een goede manier is van hoe je geld verdient met bitcoins.

Overzicht: Hoe je Geld Verdient met Bitcoins

Alles bij elkaar gaat weten over hoe je geld verdient met bitcoins verder dan slechts de ‘kopen en vasthouden’ trend die we de laatste paar maanden gezien hebben.

Aangezien Bitcoin gemaakt is om als een digitale valuta gebruikt te worden zijn er verschillende manieren waarop je geld kunt verdienen met bitcoins, en natuurlijk uitstekende manieren om het uit te geven!

Je kunt je reis verder zetten en dit artikel lezen over digitale coins, zoals Litecoin, Ethereum en meer. De wereld van cryptocurrency is een spannende plek en je kunt jezelf er snel compleet in ondergedompeld vinden… en tegelijkertijd er indrukwekkende inkomsten mee verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven