Geld online met YouTube verdienen

geld verdienen met youtube

Moeilijkheidsgraad:

snel geld verdienen

Tijdsinvestering:

hoe verdien je snel geld

Mogelijkheid geld verdienen:

snel geld verdienen

Gem. uitbetaling per uur

GeldNinja score:

Verschillende methodes om geld te verdienen bij GeldNinja.nl.

YouTube is ’s werelds grootste website met video’s en heeft meer dan een miljard gebruikers per maand. In 2013 is er een Deense versie van YouTube gelanceerd, deze heeft .dk in plaats van .com op het eind. Dit betekent ook dat er een kans voor Denen is om een partnerschap met de site aan te gaan, zodat u geld kunt verdienen met uw video’s. De manier waarop u dit doet is door middel van reclame te tonen in uw video’s.

Dit is niet zoals geld verdienen met affiliatie marketing, want u wordt hier direct betaald door Google / Youtube.

Hoe je met YouTube kunt werken

Om  geld te verdienen met YouTube moet u eerst een YouTube-account aanmaken. U doet dit door het maken van een profiel met uw Gmail-account (als u er geen heeft, kunt u er gratis een maken met behulp van deze link).

Het volgende wat u doet is aanvragen om  YouTube-partner te worden – dit doet u hier.

Als u ooit video’s heeft geupload die auteursrechtelijke regels of de algemeen regels van de site hebben overtreden kan het moeilijk zijn om partner te worden. U wordt door middel van een SMS-bericht gecontroleerd zodat YouTube er zeker van is dat u de persoon bent die u zegt te zijn.

Zodra u bent goedgekeurd als partner, heeft u de mogelijkheid om advertenties weer te geven in uw video’s. Hiervoor heeft u een Google Adsense account nodig. Adsense is de afdeling van Google die verantwoordelijk is voor de reclame. Het creëren van een AdSense-account is vrij eenvoudig, maar het duurt ongeveer een uur voordat u erachter bent of u goedgekeurd bent. Het is belangrijk om een actief account te hebben en dat de inhoud op het profiel echt van u is. Hier kunt u zien hoe u een Google Adsense account maakt.

Wilt u meer zien over hoe u aan de slag gaat dan kunt u onze stap-voor-stap handleiding om aan de slag te gaan en geld te verdienen op YouTube bekijken.

Hoe load u video’s up

Nadat u een profiel gemaakt heeft kunt u beginnen met het uploaden van video’s – hiermee verdient u geld wanneer mensen ze bekijken. Hoe meer mensen de video’s zien, hoe meer geld u kunt verdienen. Daarom is het belangrijk om video’s met goede inhoud, een origineel idee, passende beschrijving en titel, en aangepaste keywords up te loaden. Enkele voorbeelden van video die veel bekeken worden hebben als onderwerp gezondheid en fitness, games, auto’s en motoren, technologie en sport.

Om  geld te verdienen op Youtube kunt u dit bijvoorbeeld doen door producten te testen. Wanneer u producten test die u worden toe gezonden kunt u hier een video van maken en op YouTube zetten. Veel mensen zijn geïnteresseerd in de mening van anderen over producten, op deze manier kunt u dus veel kijkers krijgen. Het is aan te raden om een kijkje te nemen bijde methode “geld verdienen met uw mening” aangezien u ook hier geld kunt verdienen door uw eerlijke mening te geven.

Het is belangrijk te onthouden dat u auteursrechten moet hebben voor de dingen die u post. Het is illegaal om video’s of muziek van anderen te gebruiken zonder toestemming.

Indien nodig, lees de richtlijnen van auteursrechten op Google.

Om  zoveel mogelijk bezoekers zover te krijgen dat ze op uw kanaal abonneren is het het beste om video’s in het Engels en niet in het Deens te maken en u te richten op alle nationaliteiten.

Hoeveel kunt u verdienen?

hoe verdien je geld met youtube

Hoeveel u kunt verdienen met YouTube video’s is afhankelijk van hoeveel mensen de reclames zien en hoeveel er op klikken. De winst kan ook variëren en is afhankelijk van de getoonde advertenties.

De reclames moeten wel een paar keer bekeken worden voordat u geld krijgt, maar omdat een partnerschap niets kost kan het geen kwaad dit te proberen. Vooral als u al een actief YouTube-account heeft is dit de moeite waard. Het vergt een groot aantal kijkers om geld te verdienen, dus het kan een voordeel zijn als u al een actief YouTube-account heeft.

Regels om veel geld te verdienen op YouTube

Er zijn voorbeelden van mensen die op YouTube die enkele miljoenen hebben verdient en vanuit huis werken. De mensen die dit hebben gedaan, hebben vaak een kanaal met veel video’s waar ze trouwe kijkers hebben.

Onder de echt grote YouTubers zijn degenen die het meeste geld hebben verdient mensen als PewDiePieCrazy Russische Hacker en Smosh. Deze YouTube persoonlijkheden zijn zeer verschillend van elkaar maar zijn nog steeds enigszins hetzelfde. Er zijn een aantal criteria om succesvol te zijn op YouTube. Hieronder hebben we een aantal dingen opgesomd die hun Youtube kanaal succesvol maakt:

Om  het best mogelijke succes op YouTube te bereiken is het zeer belangrijk voor kijkers Engelse video’s up te loaden. De  meerderheid van de mensen op YouTube spreekt en begrijpt Engels tot op zekere hoogte. Deze taal is de “officiële” taal op YouTube. Als u een kanaal in het Engels maakt is de kans op potentiële kijkers veel groter dan wanneer u een kanaal in bijv. Deens maakt. Als u een heleboel geld wilt verdienen moet u een Engels YouTube-kanaal maken.

Een ander gemeenschappelijk kenmerk voor de succesvolle YouTubers is het feit dat ze allemaal veel abonnees hebben. In grote lijnen zijn abonnees gewoon andere mensen op YouTube  die uw YouTube-kanaal volgen. Door dit te doen ontvangen zij een melding wanneer u nieuwe video’s upload. Zoals eerder vermeld krijgt u geld op basis van het aantal weergaven van uw video’s.Veel YouTubers maken ook gebruik van andere sociale media om abonnees te krijgen.

Sociale media zoals Facebook, Instagram en Twitter zijn goede plekken voor Youtubers om reclame te maken voor zichzelf.

Nå som det er en mulighet for at du vil opprette en Facebook-side, instagram-side eller en Twitter-konto for å promotere din YouTube-kanal, kan det være lurt at du leser guidene om å tjene penger på dem også:

Met als doel om veel kijkers en veel abonnees te krijgen is het uiteraard belangrijk om uw kijkers iets
te kunnen bieden. Het is niet goed als u een saaie of onbelangrijke video maakt, want deze zal niet
veel kijkers trekken. De beste YouTubers hechten veel waarde aan hun gehele YouTube-kanaal. Dit
maakt dat mensen hun video’s echt willen zien. Als het u lukt om een goede inhoud te creëren op uw
YouTube-kanaal, is er zeer een goede kans wat geld te verdienen.