Recensie over Toluna

Recensie over Toluna

“Het belangrijkste doel van GeldNinja is om onze lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren. We werken samen met andere bedrijven die dezelfde visie delen. Sommige links in dit artikel kunnen afkomstig zijn van onze partners. Dit is hoe we geld verdienen.”

Toluna is een van de meest bekende namen onder betaalde enquête websites. Als je echter nog niet eerder van Toluna had gehoord, dan zal je er meer over te weten komen wanneer je dit artikel gaat doornemen, omdat we een gedetailleerde recensie over de website hebben opgesteld, met alle voor- en nadelen.

Voordat je meer over Toluna gaat lezen, moet je er bewust zijn van hoeveel geld je met Toluna kunt verdienen, waarna je beter in staat zult zijn om een ​​gedetailleerde beoordeling van de site te begrijpen. Je kunt dit lezen in de recensie.

Oorsprong van het Toluna Survey Portaal

Toluna Survey is een bedrijf dat is opgericht en wordt gerund door Toluna Group Ltd., wat zich overwegend bezig houdt met marktonderzoek en heeft haar hoofdkantoor in Dallas, Texas, terwijl het geregistreerde hoofdkantoor gevestigd is in Parijs.

Het is wereldwijd een marktleider op het gebied van marktonderzoek en enquêtes, terwijl het concurreert met andere populaire bedrijven zoals Pinecone. Het is een gevestigd bedrijf en heeft 16 vestigingen in Europa, Azië en Noord-Amerika, terwijl het nauw samenwerkt met de top mediahuizen en enquête kanalen.

Een paar populaire klanten van Toluna zijn de Financial Times, Advertising Age en Time Magazine, omdat het een toonaangevend betaalde enquête bedrijf is en een enorme database heeft van betaalde mensen die enquêtes afnemen . Zij hebben onlangs een innovatief instrument gelanceerd om het proces om nieuwe enquête afnemers te vinden, te verbeteren, wat uiteindelijk tot betere nauwkeurigheidswaarden leidt. Dit geavanceerde gereedschap wordt SmartSelect genoemd.

Toluna heeft wereldwijd een database van 2,5 miljoen afnemers die betaalde enquêtes afnemen.

Vanwege het hoge risico die geassocieerd wordt met enquête bedrijven vandaag de dag, is het essentieel dat je even controleert op Dollardino.com om te zien wat de reputatie daar is. Zoals verwacht, heeft Toluna een goede beoordeling van de site gekregen en is ook geaccrediteerd, waardoor Toluna een zeer legitieme onderneming is.

Er waren slechts 17 klachten over Toluna die op Dollardino.com waren geregistreerd en tot onze verbazing waren alle klachten opgelost, wat ons laat zien dat het bedrijf geen middel ongemoeid laat om haar klanten tevreden te stellen.

Oplichting gerelateerd aan Toluna Survey

Recensie over Toluna

Toluna heeft onlangs een bedrijf overgenomen genaamd Greenfield Online, wat een 100% legitieme onderneming was. Oplichters hebben echter een bedrijf opgericht met bijna een zelfde naam genaamd Greenfield Financial, Dollardino.com heeft uitdrukkelijk op hun website vermeld dat beide bedrijven niet met elkaar verward moet worden en dat Greenfield Financial een illegaal bedrijf is die valse cheque’s verzilvert. 

Daarom raden we mensen aan om weg te blijven van dergelijke bedrijven omdat er veel websites zijn die op het eerste gezicht precies hetzelfde lijken te zijn, maar meestal met zeer dubieus bezig zijn.

Nadat je een paar minuten op het internet onderzoek hebt gedaan over elk eerder genoemde bedrijf, zal je een goed idee hebben over hun geloofwaardigheid en ze zijn niet in staat om hun beoordelingen lang verborgen te houden. Zorg er daarom voordat je besluit om je tijd of geld bij welke website dan ook te investeren, dat je alle details over de beoordelingen controleert, zodat je een goede ervaring zult gaan hebben.

Een van de beste manieren om te testen of een panel echt is of niet, is door je een tijdje aan te melden voor hun mailinglijst en je vervolgens uit te schrijven. Als het bedrijf je nog steeds een e-mail stuurt, zelfs nadat je je hebt afgemeld, dan kun je er zeker van zijn dat het paneel niet betrouwbaar is dat is zeker geen goed teken.

Gebruik hiervoor een test e-mail. Alleen bedrijven die zich aan hun beleid houden, kunnen als geschikt worden beschouwd. Toluna stuurt je nooit e-mails zodra je besluit om je van de mailinglijst af te melden.

Toluna is een bedrijf dat haar klanten waardeert en nooit iets doet om hun vertrouwen te schaden. Zij  bestaan al 10 jaar en tijdens deze periode hebben zij zich gevestigd als een zeer betrouwbaar  enquêtebedrijf die betaald voor het nemen van enquêtes.

Måden du tjener penge hos Toluna

Er zijn maar weinig mensen die er aan gewend zijn aan het feit dat het doen van online betaalde enquêtes geld oplevert. Toluna is een bedrijf dat mensen helpt om hun inkomen aan te vullen door het nemen van enquêtes, met een paar regels en voorschriften waar je je aan moet houden. Zodra je er aan gewend bent, dan is geld verdienen op het internet met Toluna gemakkelijk en het zal gaan zorgen voor een goede bron van een extra inkomen.

Recensie over Toluna

Om te beginnen is het aanmelden bij Toluna vergelijkbaar met de meeste andere betaalde enquêtepanels en is gratis. Om je aan te melden bij hen worden er geen kosten in rekening gebracht en zij zullen voor geen enkele betaling dan ook vragen. 

Op dezelfde wijze garandeert het je dat je er geen maandelijks inkomen mee kunt verdienen en dat je verdient op basis van de hoeveelheid enquêtes die je hebt afgenomen. Verwacht dus niet dat je miljonair zal worden door het invullen van enquêtes, het is gewoon een manier om wat extra geld te verdienen.

Enkele van de betaalde enquêtes die door Toluna worden aangeboden, zijn specifiek voor bepaalde demografieën bedoeld, zoals een groep mensen die komen uit een bepaald gebied of personen die tot een bepaalde inkomensgroep behoren. Vandaar dat je inkomen bij Toluna afhankelijk is van verschillende factoren.

Je kunt ook gebruik maken van de iOS-app om enquêtes te doen, als je enquêtes bij Toluna gaat afnemen.

Toluna vertelt je niet hoeveel punten het toekent aan jou voor de succesvolle afronding van elke enquête. Zij bieden niet direct contant geld aan en zij belonen punten voor elk succesvol afgeronde enquête. Deze punten kunnen echter later worden omgewisseld voor contant geld of kunnen worden ingewisseld voor eventuele leuke spullen of producten die door Toluna worden aangeboden.

Stimulans om enquêtes af te nemen

Toluna biedt 500 punten aan wanneer je je voor het eerst bij hen registreert. Later levert elk van de betaalde enquête een beloning op van minstens 1000 punten.

Elke 3000 punten die je verdient bij Toluna komt overeen met 1 Euro.

Je moet minimaal 60.000 punten verdienen voordat je de punten in Toluna kunt inwisselen of omzetten. Je kunt deze inwisselen voor een cadeaubon, het laten overmaken op je PayPal-rekening enz. Het halen van de 60.000 punten is niet moeilijk bij Toluna, aangezien het gemiddelde punten voor het nemen van elke enquête bij Toluna 15.000 is.

Recensie over Toluna

Als onderdeel van haar marketingcampagne beloont Toluna ook mensen die actief zijn op de sociale netwerken van het bedrijf, zodat je zelfs geld kunt verdienen via Instagram, Facebook of Twitter Je kunt een opinie forum en polls creëren om meer punten toegekend te krijgen. Het bedrag dat je verdient is recht evenredig met het aantal mensen die aan dergelijke opinie forum en polls gaan deelnemen.

Elke maand verloot Toluna een bedrag van 2.500 Euro en als je een geregistreerd lid van de site bent, kom je in aanmerking om gratis deel te nemen aan deze wedstrijd. Je hoeft geen extra punten of een vergoeding te betalen om deel te kunnen nemen aan deze loting.

Je kunt geld verdienen in Toluna door gebruik te maken van de grote gemeenschap die het heeft. Deelname aan een opinie forum en polls zal ook resulteren in het verdienen van extra geld.

Onthoud dat Toluna enquêtes je nooit zullen gaan helpen om een rijkdom op te bouwen. Het dient echter als een redelijk, evenwichtig extra inkomen als je er dagelijks een goede  2-3 uur aan besteedt.

Recensies over Toluna

We hebben besloten om de recensies van Toluna te bekijken, zoals het gegeven wordt door een aantal bekende bronnen. Hieronder vindt je dezelfde bevindingen:

Hoewel Toluna je verzekerd van punten voor elke enquête, zal het je niet vooraf gaan informeren over hoeveel punten je kunt gaan verdienen. Pas nadat je een enquête hebt afgerond, krijgt je een melding over het aantal punten dat je hebt verdiend.

Een paar beoordelingen laten zien dat mensen blij waren omdat ze meer enquête uitnodigen bij Toluna krijgen in vergelijking met andere bedrijven. Maar ze wezen er ook op, dat zij niet in aanmerking kwamen voor alle betaalde enquête uitnodigingen die ze kregen.

Een paar mensen klaagden er over dat hun punten waren verlopen. Dit klopt ook, en staat ook vermeld in de voorwaarden en de regels van Toluna. Als een lid langer dan 6 maanden niet actief is geweest, daar zullen alle punten bij hun account gaan verlopen. Als je echter vrij actief bent op Toluna, dan zal dit probleem nooit optreden.

Een van de meest gewaardeerde eigenschappen van Toluna is dat er een directe uitbetaling is. Zodra je om een uitbetaling vraagt kunnenje punten worden ingewisseld voor een Amazon Gift Card of het zal na een paar minuten worden over gemaakt naar je PayPal-rekening.

Uiteindelijk hebben alle websites een aantal voor- en nadelen daarmee. De meeste recensies die we zagen waren ten gunste van Toluna, omdat de uitbetaling geweldig is en ze je betalen, zoals beloofd. Als je een paar uur per dag er mee bezig bent, kun je maandelijks een belangrijk inkomen verdienen.

Resultaat van de Toluna Recensie

Recensie over Toluna

Toluna is ongetwijfeld een van de meest legitieme betaalde enquêtesites die er beschikbaar zijn. Dus als je op zoek bent naar een legaal enquêtepanel, dan is Toluna je beste keuze, omdat je elke maand een evenwichtig inkomen kunt verdienen door slechts een paar uren te besteden aan het doen van enquêtes.

Het is ook gemakkelijk om te begrijpen en je kunt bijna onmiddelijk beginnen met betaalde enquêtes nadat je je hebt aangemeld bij Toluna. Je kunt hier meer weten over de voordelen van het doen van betaalde online enquêtes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven