Recensie over OpinieLand: 2020

Recensie over OpinieLand

“Het belangrijkste doel van GeldNinja is om onze lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren. We werken samen met andere bedrijven die dezelfde visie delen. Sommige links in dit artikel kunnen afkomstig zijn van onze partners. Dit is hoe we geld verdienen.”

Hoe authentiek is OpinieLand? Is OpinieLand een legitieme betaalde enquête site?

OpinieLand is een van de meest bekende van de legitieme enquête websites. Het is populairder dan Toluna en het is een uitstekend platform om online geld te verdienen door een deel te zijn van marktonderzoek. Mensen zijn meestal sceptisch als ze iets horen over online geld verdienen, omdat zij voornamelijk onwettige websites hebben langs zien komen. OpinieLand is echter zeer betrouwbaar en een aanrader om online geld te verdienen. Hoewel je geen miljonair zal worden door enquêtes in te vullen, zal je toch wat extra geld verdienen, iets dat iedereen leuk vindt.

De enige reden waarom mensen misschien denken dat deze site oplichterij is, omdat ze denken dat het aanbod daar te mooi is om waar te zijn, tot het moment komt dat ze een betaalde enquête nemen en geld beginnen te verdienen. We zijn de afgelopen jaren mensen tegen gekomen die via OpinieLand werkzaam zijn en die hebben een redelijk goed inkomen verdient. Als je een paar uur per dag besteedt aan het invullen van betaalde enquêtes dan kun je maandelijks een paar honderd Euro verdienen.

Om een gedetailleerd inzicht te krijgen over de manier hoe deze site werkt, hadden we besloten ons zelf bij hen aan te melden om het zelf te kunnen beoordelen. Het is een zeer legitieme site en je zult er goed geld kunnen verdienen door onderdeel te zijn van de OpinieLand-enquêtes.

Aanmelden op deze site is makkelijk en kost je niet meer dan vijf minuten. Het is absoluut onmogelijk dat deze website aan oplichting doet en we zijn mensen tegen gekomen die al geruime tijd extra geld verdienen met behulp van deze site.

Een overzicht van OpinieLand

Centro de Opinión opiniones

Het bedrijf wordt gerund en wordt geëxploiteerd door een autoriteit op het gebied van marktonderzoek, Survey Sampling International LLC of SSI, OpinionOutpost.com is een zuster bedrijf van SurveySpot, omdat beide bedrijven gerund worden door SSI, waardoor ze zeer legitiem en gerenommeerd bedrijven zijn.

Om te beginnen, hebben we besloten om te kijken naar het profiel van OpinieLand op Dollardino.com

Zoals verwacht had de site een zeer goede beoordeling en een positieve beoordeling. Er waren in totaal 261 klachten over het moedermaatschappij Survey Sampling International, waarvan 261 klachten afgehandeld waren na een besluit van het bedrijf.

De klachten gingen overwegend over problemen met de levering en klachten over producten / diensten, waarbij wij lazen dat die gingen over de manier hoe betalingscheque’s naar de leden van het panel werden gestuurd. De andere klachten gingen over de reclame- en verkoopproblemen, die niets te maken hadden met de betaalde enquêtes die zij aanbieden.

Alle klachten werden opgelost door het bedrijf en gesloten. Daarnaast waren de klachten voornamelijk voor het jaar 2007, dat was nog de tijd dat ze in de vorm van cheques uitbetaalden.

Hoe gaat een betaalde enquête panel te werk

Voordat je meer over OpinieLand leert, is het belangrijk dat je begrijpt hoe enquête sites werken.

Zowel de online en de offline betaalde enquête panels zijn essentieel voor een bedrijf om de markt te kunnen testen. Over het algemeen gaan het grootste deel van het testen van producten en enquêtes die beschikbaar zijn in de markt, door meerdere rondes van marktonderzoeken.

Centro de Opinión opiniones

Door hun producten en diensten beschikbaar te stellen voor marktonderzoeken, zullen bedrijven het klantgedrag beoordelen en de manier waarop zij hun product ervaren. Dit helpt hen om essentiële suggesties in het product op te nemen voordat het op de markt wordt gelanceerd.

Enquête bedrijven overbruggen de kloof tussen bedrijven en degene die de enquête gaan afnemen. De bedrijven huren enquête panel aanbieders zoals OpinieLand in, die op hun beurt gebruik maken van hun bestaande klantenbestand om meer te weten te komen over de feedback en de mening van mensen over een product of dienst in het bijzonder.

Online marktonderzoek is zeer kosteneffectief en bedrijven zullen de feedback van klanten beter kunnen begrijpen, zelfs voordat het product zal worden gelanceerd. Met een flink aantal producten en diensten die dagelijks worden gelanceerd, is het van essentieel belang dat bedrijven enquêtes toepassen om de beste te blijven in de markt en een hoger niveau van klantacceptatie en tevredenheid te garanderen.

Een korte recensie

Om een beter idee te hebben over de werking en de voordelen van OpinieLand, hebben we besloten het gedetailleerd te bestuderen door ons aan te melden en een gedetailleerde beoordeling te geven. We hebben de site voor een lange periode gebruikt, zodat we er een goed idee over hebben.

Vergelijkbaar met het registratieproces bij andere enquêtepanels heeft OpinieLand ons naar een paar persoonlijke gegevens gevraagd voordat we een e-mail kregen dat ons lidmaatschap werd bevestigd. Een paar mensen gaven echter aan dat ze niet comfortabel waren om hun persoonlijke gegevens te geven.

Centro de Opinión opiniones

Op dezelfde manier zullen de betaalde enquête bedrijven je gedetailleerd vragen stellen over je persoonlijke gegevens, zodat ze kunnen beoordelen of je in aanmerking komt voor een bepaalde reeks betaalde enquêtes, of niet. Zorg daarom dat de informatie die je verstrekt tijdens het invullen van je profiel echt en eerlijk is.

Je zult meteen door de website worden aangetrokken zodra je het voor de eerste keer bekijkt. Het heeft een cowboy, western stijl en je zult verbaasd zijn op de manier waarop het is ontworpen. Het bevat cowboy hoeden, iconen etc. om het een aantrekkelijk uiterlijk te geven. De website is over het algemeen zeer gebruiksvriendelijk en mensen kunnen de navigatie gemakkelijk onder de knie krijgen.

OpinieLand vraagt veel persoonlijke vragen wanneer gebruikers zich voor het eerst willen aanmelden. Ze kunnen ook vragen stellen over je inkomen, waar je graag winkelt, vragen over je familie, gewoontes, enz. Vragen die in andere gevallen als gevoelig en privé worden beschouwd.

De reden dat de site dit vraagt, is om je te voorzien van specifieke enquêtes die bij je passen in plaats van dat je elke keer maar weer het screeningsproces moet gaan doorlopen. Het voordeel hiervan is dat je alleen specifieke enquêtes krijgt die op jou gericht zijn en de uitbetaling voor deze betaalde enquêtes zal relatief hoger zijn, over het algemeen meer dan 50 Euro.

Helaas is het zo dat in tegenstelling tot andere enquête ondernemingen die je betalen voor het nemen van geschikte enquêtes, dat niet het geval is hier. Je komt oftewel in aanmerking voor een specifieke enquête, of je ontvangt geen enkele betaling als je een betaalde enquête gaat doen.

Als je wel in aanmerking komt voor een bepaald onderzoek op basis van de demografie die je hebt ingevuld, dan is de uitbetaling uitstekend, aangezien de enquête specifiek voor jou en een paar andere mensen bedoeld is, waardoor een hoge uitbetaling is gewaarborgd. Je zal niet rijk worden door het geld dat je hiermee verdient, maar het kan je leven wel aanzienlijk vergemakkelijken.

De doorverwijzing bonus van deze website is ook leuk, omdat ze je belonen met 1 Euro voor elke doorverwijzing van jou die zich aanmeldt.

Beloningen van enquêtes

Centro de Opinión opiniones

De beloningen die je verdient voor het doen van enquêtes op OpinieLand worden Opinion Points genoemd. De Opinion Points die je verdient, zijn afhankelijk van het onderwerp van de enquête en de inspanningen die je voor de enquête moet doen. Het lijkt op andere online enquête panels wat betreft de manier waarop de beloningen worden berekend.

Elke enquête die je ontvangt, kan je een beloning opleveren tussen 10 en de 100 punten en een paar uitzonderlijk goed betaalde enquêtes leveren zelfs 250 punten per onderzoek op. Dus met elke enquête die je afneemt, verdien je gemiddeld 0,10 Euro.

Als onderdeel van hun sweepstakes loterij, is er een prijs, waarbij een winnaar willekeurig uitgekozen wordt. Het prijzengeld hiervoor is maar liefst 10.000 Euro en de wedstrijd wordt elk kwartaal gehouden.

Als je eenmaal 100 punten hebt verzameld, wat gelijk is aan 10 Euro, zal je in staat zijn om het geld op te nemen of je ontvangt een cadeaubon die kunt gebruiken bij Amazon, Restaurant.com, of je kunt je verdiensten uitkeren naar je PayPal-rekening. Voor de uitbetaling naar PayPal-accounten moet je minstens 100 punten hebben en als je het graag wilt inwisselen voor een cadeaubon, dan is het minimale aantal adviespunten 50.

Voorheen werden de klanten uitbetaald in de vorm van cheques. Zij hebben echter hun proces nog verder ontwikkeld en in een poging om de fraude te bestrijden passen ze verschillende methoden toe. Zij hebben ook hun leden gevraagd om GEEN cheques te gebruiken als hun namen er niet op staan.

Recensies van gebruikers over OpinieLand

Gebruikers die geïnteresseerd zijn in OpinieLand willen graag weten of het legaal is en na het bestuderen van meerdere recensies, kunnen we concluderen dat mensen over het algemeen er redelijk positief over zijn.

Hoewel de meeste mensen hun genoegen hebben geuit over de relatief goede uitbetaling van OpinieLand, waren er toch een paar ontevreden over de manier hoe hun gegevens werden gebruikt, soms door sites van derden.

Centro de Opinión opiniones

Het is daarnaast ook zo dat OpinieLand een paar accounts heeft gemarkeerd, waarbij ze de ingevulde gegevens in twijfel trokken. Als ze de gegevens in twijfel trekken betekent dat de betaalde enquête site twijfelt aan de authenticiteit van de onderzoekers als ze heel snel door de vragen zijn gegaan. Het was echter bij een paar leden zo dat hun accounts werden gemarkeerd, ondanks dat ze het eerlijk hadden afgerond. Vandaar dat het beter zou zijn geweest als het twijfel trekken van ingevulde enquête gegevens en het markeren van accounts pas wordt gedaan als ook andere aspecten in overweging zijn genomen.

De meeste klachten die mensen over OpinieLand hadden, gingen over dat ze betalingen gemist hadden. Dit was echter voor 2007, toen het bedrijf betalingscheque’s verstuurden. OpinieLand begon daarna met elektronische betalingen en nu kan het geld uitgekeerd worden naar een PayPal-account of rechtstreeks naar je bankrekening, waarmee alle mogelijke fraude met cheque’s en gemiste betalingen vanwege ontbrekende cheque’s worden vermeden.

Voordelen van OpinieLand

Je zult altijd genoeg enquête uitnodigingen hebben en je zult misschien niet eens genoeg tijd hebben om deel te nemen aan alle betaalde enquêtes.

Je kunt de enquêtes invullen terwijl je vanuit huis werkt, omdat alles online wordt gedaan bij OpinieLand. Je zal in feite de vrijheid hebben van een online baan, waar je jouw eigen uren kan kiezen naast waar en hoe je werkt.

Het uitbetalen van je punten kan makkelijk met behulp van PayPal of cadeaubonnen. Je kunt je punten ook doneren aan het Rode Kruis.

Jezelf kwalificeren voor de meeste betaalde enquêtes is makkelijk en als je profiel gegevens zijn ingevuld, zul je fantastische enquête uitnodigingen krijgen, waarvoor je niet eens een vooronderzoek voor hoeft te doen.

Als je deel te neemt aan een vooronderzoek en niet in aanmerking komen voor een bepaalde enquête, krijg je een kans om deel te nemen aan hun sweepstakes loterij, of je kunt 0,10 Euro doneren aan het Rode Kruis.

De klantenservice is uitstekend

Zij zullen ongevraagde reclame naar je email gaan sturen

Nadelen van OpinieLand

De enquêtes leveren gemiddeld tussen de 1 en de 2 Euro op. Als je meer uitnodigingen krijgt dan is het zeker dat de meeste daarvan niet veel opleveren.

Het Er zijn wat problemen met het leden dashboard op hun website heeft een probleem. Zelfs als je niet in aanmerking komt voor een enquête, laat het soms zien dat de enquête is begonnen als je je profiel bezoekt.

Hoe betrouwbaar is OpinieLand?

Op basis van de recensies die we hebben gezien, is het zeker dat OpinieLand zeer betrouwbaar is en een leidende rol speelt bij betaalde enquêtes. Daarom raden wij beginners van betaalde online enquêtes aan om zich aan te melden bij OpinieLand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven