Miljonair worden, Hoe Doe Je Dit? Zelfs Als Je een 9-5 Baan Hebt

miljonair worden

“Het belangrijkste doel van GeldNinja is om onze lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren. We werken samen met andere bedrijven die dezelfde visie delen. Sommige links in dit artikel kunnen afkomstig zijn van onze partners. Dit is hoe we geld verdienen.”

Hoe miljonair worden … Je zou liegen als je zei dat je dit jezelf nooit hebt afgevraagd. Iedereen heeft minstens één keer de levensstijl van de rijken benijd en jaloers toegekeken hoe alles hen op een zilveren schoteltje aangereikt lijkt te worden.

Enkele seconden later word je echter terug naar de realiteit gekatapulteerd. Je hebt een alledaagse 9 tot 5 baan, het type dat je een deftig inkomen bezorgt, maar dat zeker niet de juiste manier is om miljonair te worden, ook al heb je er je hele leven gewerkt.

Nu gaan we alle mythes over hoe miljonair worden doorprikken. Ongeacht je werkuren en zolang je een redelijk salaris ontvangt, zijn de antwoorden op de vragen “Hoe miljoenen verdienen” en “Hoe miljonair worden” redelijk eenvoudig. In dit artikel zullen we je laten zien is miljonair worden een kwestie van:

de juiste mindset-miljonair hebben

De juiste mentaliteit hebben

een gedisciplineerd pad miljonair volgen

Een gedisciplineerd werkpatroon volgen

aannemen van gewoontes

Het aannemen van gewoontes die je elke dag een stapje dichter bij je doel brengen

Zoals Robert Kiyosaki, een bekende influencer in de financiële wereld, het verwoordt: “Het enige verschil tussen een rijk en een arm iemand is hoe ze hun tijd besteden”.

We gaan je leren hoe je zulk een rijk persoon wordt.

miljonair worden

Miljonair worden: 7 Regels van Zij Die Jou Zijn Voorgegaan

Nu we hebben vastgesteld dat het bij miljonair worden niet alleen gaat om je salaris of banksaldo, kunnen we enkele tactieken onder de loep nemen:

Stel een degelijk financieel plan op

1. Stel een degelijk financieel plan op

De eerste en waarschijnlijk belangrijkste stap is het opstellen van een schriftelijk financieel plan. Het hebben van een fysiek, financieel plan verplicht je op de een of andere manier om effectief actie te ondernemen in plaats van je tot praatjes te beperken. Je kunt op het juiste moment de juiste beslissingen nemen en zo een stap dichter bij jouw doelen komen.

Veel mensen die miljonair willen worden, falen omdat ze niet genoeg tijd en moeite investeren in het opstellen van een geloofwaardig en realistisch financieel plan voor zichzelf.

Het opstellen van een financieel plan is misschien niet de gemakkelijkste taak ter wereld, maar hier zijn enkele tips die deze taak zullen vergemakkelijken en je zullen helpen om extra geld te verdienen

Investeer in vaardigheden en kennis

2. Investeer in vaardigheden en kennis

Twijfel niet om tijd, geld en moeite te investeren in het aanleren van nieuwe vaardigheden en het opdoen van kennis als je wil miljonair worden.

Miljonair worden? Wees er zeker van dat je de tips begrijpt! Je hoeft echt geen genie in jouw vakgebied te zijn om succesvol te zijn. Je moet je enkel bewust zijn van enkele verschillende onderwerpen zoals sport, politiek, financiën, geschiedenis en geografie. Leer zoveel je maar kunt, want je weet maar nooit wanneer deze informatie van pas zou kunnen komen.

Automatiseer je spaargeld

3. Automatiseer je spaargeld

Als je wil miljonair worden, is sparen een van de essentiële onderdelen. Als je niet gaat sparen kan je je droom om een miljonair te worden opbergen. Maak je de gewoonte eigen om onmiddellijk geld te sparen. Dit kan je doen door geld opzij te zetten via eender welk langetermijninvestering die in jouw land wordt aangeboden.

Vergeet ook niet om wat geld opzij te zetten voor noodgevallen. Hoewel het maandelijks opzij zetten van geld een vervelende taak kan zijn, is dit uiterst belangrijk.

Maar je hoeft niet elke maand handmatig geld over te schrijven. Dat is tijd- en energieverspilling. Je kunt gewoon je bankrekeningen zo instellen dat je automatisch een deel van je inkomen overmaakt naar je verschillende spaarkanalen.

Financieel experts adviseren om 10% van je inkomen opzij te zetten voor investeringen, en 5% om te sparen.

Leef onder je vermogen

4. Leef onder je vermogen

Het is algemeen geweten dat de rijkste mensen ter wereld hun geld zeer spaarzaam besteden. Ze geven hun geld niet uit aan de aankoop van dure huizen, auto’s, pennen of kleding. Dat betekent niet dat ze gierig zijn, maar dat ze verstandig met hun uitgaven omspringen. Koop alleen wat je nodig hebt, niet wat je wilt.

Omring jezelf met miljonairs

5. Omring jezelf met miljonairs

Omgaan met miljonairs en iedereen die succesvoller is dan jou, helpt je om je horizon te verbreden en geeft je een ander perspectief. Het geeft je ook een idee van je potentieel. Dat komt omdat miljonairs anders denken dan anderen. Vergeet niet: je bent het gemiddelde van de 5 mensen waarmee je jezelf het meest omringt

recente nieuws banner
dankzij ProfitFarmers hebben we € 2141 in slechts enkele weken verdiend.
Wil je ook zien hoe je met ProfitFarmers geld kunt verdienen?
ProfitFarmers Signaalkaart
ProfitFarmers: De Gemakkelijke Manier om Online Geld te Verdienen.
We hebben het zelf getest, Het Resultaat?
€2141 winst. Minder dan 25 minuten per dag.
Bekijk onze beoordelingsvideo om te zien hoe ook jij geld kunt verdienen.
Creëer passieve inkomstenstromen

6. Creëer passieve inkomstenstromen

De meeste self-made miljonairs hebben meer dan vijf stabiele inkomstenstromen op hun bankrekening. Het is essentieel om meerdere inkomstenstromen te creëren om je banksaldo te maximaliseren, zelfs wanneer je slaapt. Als je wilt weten hoe je miljonair kunt zijn:

e kan er ook voor kiezen om online geld te verdienen met bijvoorbeeld een online job.

Verhoog je inkomsten

7. Verhoog je inkomsten

Zorg ervoor dat je je concentreert op de inkomsten die binnenkomen en de verhogingen die je zult ontvangen. Ga niet achterover leunen en wees niet tevreden met het bedrag dat je krijgt. Blijf op zoek naar het antwoord op de vraag “Hoe word ik rijk?“.

Zodra je je geld traceert, word je verplicht om je inkomen te stabiliseren. Het zal je ook helpen om je horizonten te verbreden.

Hoe de Mentale Ingesteldheid van een Miljonair Aannemen

miljonair worden

Zoals we al eerder hebben aangehaald, is een belangrijk aspect van miljonair worden, het aannemen van de mentaliteit van een miljonair. Terwijl veel “financiële goeroes” de hele dag over tactieken kunnen praten, is het een feit dat de beste blogs over geld praten over je hersenen en denkpatronen. Ken je de oude zin: “Het leven is 10% van wat er met je gebeurt, en 90% jouw interpretatie van de gebeurtenissen“? Miljonairs weten dit en gebruiken dit feit in hun voordeel.

We begrijpen dat je waarschijnlijk geen miljonairsvrienden hebt, en dat, als je er wel zou hebben, zij niet zomaar hun mentaliteit te grabbelen leggen zodat jij er informatie uit kunt halen.

Daarom hebben we enkele tips verzameld die je kunnen helpen om de mentaliteit van een miljonair te beheersen:

Hoe de Mentale Ingesteldheid van een Miljonair Aannemen

1. Investeer 80% van je tijd in leren

De meeste mensen werken om geld te verdienen en niet om een verschil te maken. Als je wil miljonair worden, moet je de kennis en mentaliteit cultiveren dat elke minuut die je besteedt op de een of andere manier aan je teruggegeven moet worden.

Elke minuut die je bijvoorbeeld op Facebook of Instagram besteedt, lijkt misschien maar één minuut. Maar die ene minuut kan je nooit meer terugwinnen. In plaats van je toekomst beter te maken, heeft het je toekomst verslechterd, omdat die ene minuut nooit meer bij je terugkomt in de vorm van productiviteit, winst of vreugde.

Hoe de Mentale Ingesteldheid van een Miljonair Aannemen

2. Werk niet voor geld, maar laat geld werken voor jou

In het begin van je missie “miljonair worden”, zul je werken voor je geld. Daar kan je niet omheen, want je hebt namelijk geld nodig om geld te verdienen.

Maar als je eenmaal geld begint te verdienen, vergeet dan niet om je geld aan het werk te zetten. Je kunt dit doen door het geld te sparen (spaarrekeningen bij banken zijn niet de enige opties) en te beleggen in financiële instrumenten zoals obligaties en aandelen. Je zou ook kunnen kijken naar meer “alternatieve” vormen van beleggen, zoals geld verdienen met digitale munten en het creëren van volledig nieuwe inkomstenstromen.

Hoe de Mentale Ingesteldheid van een Miljonair Aannemen

3. Focus op het leren van dingen die je meer waarde geven in het leven

Leren is een oneindig proces en er is zoveel dat je kunt leren. Maar wat heeft het voor zin om te leren als je niets van wat je geleerd hebt in de praktijk toepast? Het lezen van een lijst met ‘100 spannende kattenfeiten’ kan technisch gezien ook iets zijn wat je leert, maar dat creëert weinig tot geen waarde op je pad naar rijkdom.

Focus in plaats daarvan op nuttige vaardigheden en kennis, zoals het lezen van een boek over aandelenhandel of het ontwikkelen van een populaire vaardigheid zoals het programmeren van software.

Hoe de Mentale Ingesteldheid van een Miljonair Aannemen

4. Investeer ONMIDDELLIJK in opportuniteiten die geld opbrengen

miljonair worden

Stel je voor dat je al vroeger had geïnvesteerd, dan was je nu al op weg geweest om miljonair te worden. Maar, beter laat dan nooit! Start vandaag nog en investeer geld in alles wat je uiteindelijk meer geld zal opleveren, zoals onroerend goed, auto’s of aandelenmarkten.

Weet je nog dat je op school leerde over samengestelde interest en dacht dat het nooit van nut zou zijn? Nou, gelukkig, of helaas, bestaat er in de echte wereld wel degelijk samengestelde interest. En geloof het of niet, het kan je meer geld opleveren dan je ooit voor mogelijk hield.

Hoe de Mentale Ingesteldheid van een Miljonair Aannemen

5. Erken hoe afhankelijk je bent van anderen… En waarom dat niet goed is

Je wilt het misschien liever ontkennen, maar de waarheid is dat werkelijk iedereen in het leven in hoge mate afhankelijk is van andere mensen. Een deel van miljonair worden is om openlijk te kunnen geloven, erkennen en accepteren dat ook jij afhankelijk bent van anderen. In plaats van afhankelijkheid als een zwakte te zien, kan je het als een kracht zien en gebruiken in jouw voordeel.

Vertel de mensen waarvan je afhankelijk bent dat je ze waardeert. Alleen als je dankbaarheid, nederigheid en respect voor hen toont, zullen zij hetzelfde voor jou doen. Behandel mensen zoals je zelf behandeld wilt worden, en geef meer dan wat je neemt.

Hoe de Mentale Ingesteldheid van een Miljonair Aannemen

6. Creëer win-win strategische samenwerkingsverbanden

In plaats van voortdurend met anderen te concurreren om het beter te doen, kan je overwegen om een samenwerkingsverband op te zetten en samen te werken. Als concurrent ben je meer gefocust op het winnen dan op het vinden van echte, effectieve, efficiënte en haalbare oplossingen voor problemen waar je beiden mee worstelt.

Als je wil miljonair worden en met anderen samenwerkt, kan je je ideeën uitbreiden, je denkprocessen verdiepen en ideale oplossingen bedenken. Vaker wel dan niet, werk je samen met een persoon die een expert is op andere gebieden dan jezelf, waardoor jij en de ander(en) een geweldig team vormen!

Wees niet egoïstisch en werk niet alleen voor je eigen bestwil. Creëer in plaats daarvan strategieën die jou en anderen helpen om succesvol te zijn.

Hoe de Mentale Ingesteldheid van een Miljonair Aannemen

7. Word heel, heel goed in marketing

Als je jezelf erin verdiept, zul je beseffen dat marketing niet meer is dan toegepaste psychologie. Netwerk met mensen, help ze en overtuig ze om te geloven dat jij speciaal bent.

Een grote reden waarom sommige mensen nooit succes hebben is dat ze marketing vermijden. Niemand zal aandacht aan je besteden als je jezelf niet op een spannende manier ‘verpakt’. Je kunt het meest levensveranderende product hebben, maar als niemand het weet, zal het nooit door de wereld opgemerkt worden.

Hoe de Mentale Ingesteldheid van een Miljonair Aannemen

8. Definieer rijkdom en succes voor jezelf

Rijkdom en succes zijn twee uiterst subjectieve termen. Wat ze voor jou betekenen is misschien niet hetzelfde als voor ons.

Baseer jouw definities van rijkdom en succes niet op de perceptie van andere mensen. Denk na, analyseer en stel vervolgens een definitie van welvaart op die jou het meest tevreden stelt. Is het hoeveel vrijheid je hebt? Waar je woont? Wat wil je elke dag doen? Heb je 10 miljoen nodig of zou je net zo blij zijn met ‘slechts’ 5 miljoen?

Hoe graag we ook willen dat de tafels draaien en dat onze situaties ons allemaal direct miljonairs maken, is dat gewoon niet mogelijk. De meeste mensen willen alleen maar tonnen en tonnen geld verdienen. Niemand wil er effectief naartoe werken.

“Wees de verandering die je wilt zien in de wereld”

scheidingslijn

miljonair worden

De persoon die dat werk moet doen ben jij, wat wil zeggen dat het allemaal in jouw handen ligt. Maar je kunt niet alleen maar verandering wensen. Je moet er ook naartoe werken. Je moet de persoon zijn die succes, rijkdom, geld, waardering en respect aantrekt. Je kunt niet zomaar van de ene op de andere dag veranderen in die persoon.

Zoveel mensen zijn op dit moment aan het Googelen “Hoe word je een miljonair”, maar de meesten verwachten dat je snel rijk wordt. Na het lezen van ons artikel hopen we dat je je realiseert dat het niet zo werkt. Miljonair worden, ook al heb je een 9-5 baan, is niet zo moeilijk.

Het enige wat je nodig hebt, is de juiste mentaliteit, een vast inkomen en de juiste beslissingen. Wacht niet langer en begin vandaag nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven