Global Test Market: Ultieme recensie in 2020

Recensie over GlobalTestMarket

“Het belangrijkste doel van GeldNinja is om onze lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren. We werken samen met andere bedrijven die dezelfde visie delen. Sommige links in dit artikel kunnen afkomstig zijn van onze partners. Dit is hoe we geld verdienen.”

Global Test Market is algemeen bekend bij online betaalde enquête panels als gevolg van de briljante uitbetaling die het aanbiedt voor het nemen van enquêtes. De uitbetalingen zullen je misschien niet rijk maken, maar je zal er wel iets extra door verdienen.

Lees nu verder om er meer over te weten te komen, om te begrijpen hoe de uitbetalingen werken en hoeveel je kunt verdienen. We hebben ons aangemeld en het met onze eigen ogen beoordeeld in plaats van online recensies te gaan bekijken.

Hoe legitiem is het?

Online betaalde enquête afnemers die nieuw zijn zullen niet weten of GlobalTestMarket legitiem is of niet, als het gaat om de uitbetalingen.

Geen zorgen, het is zeer betrouwbaar en legitiem als het gaat om betaalde enquêtes. Daarnaast is het bedrijf al sinds 1999 werkzaam in de industrie en heeft al sinds het begin een goede reputatie opgebouwd.

Recensie gtm

Het bedrijf erachter is Global Market Insight Inc , die een klantenbestand heeft in 60 landen met meer dan 1.400 klanten. Het is nu een van de grootste marktonderzoeksbedrijven ter wereld.

Om het allemaal compleet te maken kun je ook nog eens een kijkje nemen op Dollardino.com. De beoordelingen hier zijn zeer onpartijdig en betrouwbaar, dit kan je dus ook meenemen als een indicator.

Er zijn mensen geweest die al heel lang bij GlobalTestMarket aangesloten zijn en zij zijn tevreden met de manier hoe het hun financieel geholpen heeft. Dus als je op zoek bent naar een manier om iedere maand snel wat extra bij te kunnen verdienen, dan raden we je sterk aan dat je je aanmeldt en je zult online geld beginnen te verdienen vanaf de eerste dag. Nu je ook verzekerd bent van hun legitimiteit, kun je nu de reviews gaan lezen en weten wat de voordelen ervan zijn.

Je zult zeker geen fortuin kunnen vergaren door betaalde enquêtes op GlobalTestMarket te gaan afnemen. Het zal echter wel je maandelijkse inkomen kunnen gaan aanvullen en je zult in staat zijn om het te doen zonder dat je veel tijd met je gezin moet gaan opofferen.

Recensies over GlobalTestMarket

Recensie gtm

Wanneer we GlobalTestMarket beoordelen, is het de belangrijkste zaak om vertrouwd te raken met hoe de uitbetalingen gaan. Het lijkt op de uitbetalingen van andere online betaalde enquêtesites en leden worden betaald als ze deel nemen aan enquêtes of producten en diensten.

Het bedrijf betaalt echter niet direct uit in geld en maakt gebruik van een systeem met zogenaamde Market Points. Je kunt de Market Points die je hebt verdient inwisselen voor geld. Voor elke 1000 markt punten die je hebt verdient, word je uitbetaald met 50 euro.

Hoe snel je 50 Euro verdient is afhankelijk van het aantal betaalde enquêtes die je afneemt en hoe vaak  die betreffende enquête beschikbaar is. Als je regelmatig enquêtes doet bereik je al snel het doel van 1000 Market Points, en dan kun je die punten al snel inwisselen. Als je ook deelneemt aan enquêtes die je meer market points uitbetalen, kun je het moment van 1000 punten eerder bereiken. Kom hier meer te weten over de tips en trucs hoe je betaalde enquêtes kunt aanpakken.

Ook de uitbetaling van een enquête hangt af van het aantal mensen die uitgenodigd zijn om de enquête te gaan doen. Je zult niet altijd in aanmerking kunnen komen voor alle enquêtes, maar er zijn altijd een redelijke hoeveelheid enquêtes die beschikbaar zijn. Je moet die snel gaan doen zodat je de market points sneller kunt verzamelen.

GlobalTestMarket stuurt dagelijks meerdere betaalde enquête-uitnodigingen. Je krijgt dagelijks gemiddeld meer dan 5 enquête-uitnodigingen, wat redelijk is. Door alle betaalde enquêtes te doen die je worden opgestuurd, kun je de punten gemakkelijk verdienen.

Recensie gtmDe basisvereiste voor het lid worden is dat je minimaal 14 jaar moet zijn. Dit is echter een standaard richtlijn en natuurlijk zijn mensen die jonger dan 14 jaar zijn, over het algemeen niet op de hoogte van enquêtes. Daarnaast zijn er geen aanvullende eisen om lid te mogen worden.

GlobalTestMarket heeft zijn aanwezigheid in meer dan 60 landen wereldwijd, zoals de Verenigde Staten, Canada, Australië, Duitsland, Israël, Filipijnen, Rusland, Israël, India, Pakistan, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika om een aantal landen te noemen.

Voor meer informatie over in welke landen GlobalTestMarket opereert, kun je terecht op hun website.

Het merendeel van de beoordelingen waarderen GlobalTestMarket. Panelleden waren onder de indruk van het grote aantal enquêtes die beschikbaar zijn in vergelijking met de andere online enquêtepanels. Vanwege het grote aantal beschikbare enquêtes is het duidelijk dat mensen uiteindelijk meer verdienen als ze zich aansluiten bij GlobalTestMarket, wanneer ze op zoek zijn naar een online baan.

Gebruikersbeoordelingen over GlobalTestMarket

Het merendeel van de beoordelingen waarderen GlobalTestMarket. Panelleden waren onder de indruk van het grote aantal enquêtes die beschikbaar zijn in vergelijking met de andere online enquêtepanels. Vanwege het grote aantal beschikbare enquêtes is het duidelijk dat mensen uiteindelijk meer verdienen als ze zich aansluiten.

Veel mensen die een beoordeling hebben gegeven, waren zeer tevreden over het feit dat ze de enquêtes vanuit huis konden invullen. Dit stelt veel mensen in staat, die geïnteresseerd zijn om vanuit huis te werken, om freelance opdrachten binnen te halen of een extra baantje te hebben zodat ze wat extra geld kunnen verdienen vanuit het comfort van hun bank of zelfs bed!

Sommige mensen klaagden echter dat hun market points van hun rekening waren afgetrokken. Dit was een probleem wat speelde in 2007 en sindsdien heeft GlobalTestMarket het verbeterd en ervoor gezorgd dat er geen klachten meer kwamen over deze kwestie.

Een paar mensen hebben gezegd dat de klantenservice niet zo goed is. Maar wij persoonlijk hadden geen problemen met de klantenservice en hadden een goede ervaring.

Het enige probleem met de uitbetaling is dat ze je betalen via een cheque en het kost nogal veel tijd voordat de cheque je bereikt heeft. Voor de inwoners van Nederland doet de cheque er tot 6 weken over voordat het is aangekomen. Betaalde afnemers van enquêtes zullen zeker de voorkeur geven aan een snellere uitbetaling. Dit is een aspect waar GlobalTestMarket hun kwaliteit kan verbeteren om een beter niveau van klanttevredenheid te garanderen.

Er is geen doorlopende beloning voor doorverwijzingen zoals bij andere enquêtepanels. Je zult slechts eenmaal een beloning verdienen, dat is wanneer je verwijzing zich inschrijft, en dat is 20 market points. Het zou beter zijn als GlobalTestMarket een uitbetaling aanbiedt als commissie voor de doorverwijzingen.

Eindoordeel over GlobalTestMarket

Op basis van de recensies en de ervaring die we met GlobalTestMarket hadden, zouden we dit bedrijf zeker aanraden door het grote aantal betaalde enquêtes en aanzienlijk hogere beloningen voor elk afgeronde enquête.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven