Recensie over MySurvey

Recensie over MySurvey

“Het belangrijkste doel van GeldNinja is om onze lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren. We werken samen met andere bedrijven die dezelfde visie delen. Sommige links in dit artikel kunnen afkomstig zijn van onze partners. Dit is hoe we geld verdienen.”

Is MySurvey betrouwbaar? Is het een goede online betaalde enquête site?

Als je het beschouwd uit het oogpunt van betrouwbaarheid dan is MySurvey goed, het is een van de eerste online betaalde enquête websites die mensen begonnen te betalen voor het doen van enquêtes en voor waardevolle feedback. Het heeft een goede staat van dienst en de uitbetalingen zijn altijd consequent geweest sinds MySurvey is opgericht. 

MySurvey is fantastisch voor iemand die online geld wenst te verdienen of freelance opdrachten wilt aannemen, maar zich nog niet onmiddellijk wil toewijden om een online baan aan te nemen. Dus is MySurvey een goed optie om betaalde enquêtes in te vullen? Ontdek het hier!

Een kort overzicht over MySurvey

Opgericht in 1946 als NFO MySurvey / TNS (National Family Opinion), het was actief in de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië, Frankrijk en Maleisië en het had marktonderzoek gegevens verzameld voor grote bedrijven. Het werd echter populair toen het in 1995 begon met haar online activiteiten het heeft sindsdien nooit meer teruggekeken.

MySurvey is een bedrijf dat eigendom is van de leider op gebied van marktonderzoek Lightspeed Online Research Inc en MySurvey helpt bij het verzamelen van online marktonderzoek data.

Recensie over MySurvey

Lightspeed had ook nog een ander online enquêtepanel een paar jaar geleden. Vervolgens werden ze samengevoegd tot één bedrijf en MySurvey is sindsdien tot stand gekomen.

Het profiel van MySurvey op Dollardino.com is zoals verwacht en heeft een goede recensie, als gevolg van zijn fantastische uitbetalingen en klanttevredenheid. Er waren in totaal 29 klachten over MySurvey, waarvan 26 problemen met het product of de dienstverlening. MySurvey heeft echter ervoor gezorgd dat het alle problemen zijn verholpen en MySurvey doet zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat het een uitstekende staat van dienst heeft om het allerbeste marktonderzoekspanel te zijn .

Het werk bij MySurvey

Net als bij andere online betaalde enquête bedrijven, werkt MySurvey op dezelfde manier en is gemakkelijk te begrijpen. Om te beginnen moet je jezelf aanmelden door je gegevens daar in de formulieren in te vullen. Vervolgens worden er vragen gesteld over je demografie en woonplaats. Als je al deze gegevens hebt ingevuld, is je profiel compleet en zal je uitnodigingen beginnen te krijgen om enquêtes te gaan doen.

Er is een punt waarbij MySurvey verschilt van de andere beschikbare enquêtepanels die beschikbaar zijn. Hun uitbetalingen worden berekend op basis van de punten die je hebt verdient. Hoewel mensen gelukkiger zouden zijn door direct in geld te worden uitbetaald, is het beloningssysteem van MySurvey uniek en wanneer je weet hoe het werkt, zal je het gaan waarderen.

Nadat we verschillende online enquêtesystemen hebben gestudeerd, begrijpen we dat het beloningspuntsysteem niet altijd voordelig is. Het puntensysteem in MySurvey is echter transparant en is gemakkelijk te begrijpen omdat er geen verborgen voorwaarden zijn. Het hele proces is oprecht en volledig legitiem, in tegenstelling tot andere sites die een complex systeem hebben opgezet.

Recensie over MySurveyZodra je de punten hebt verdiend, kun je ze snel, zonder problemen inwisselen voor geld. Je hoeft niet lang te wachten en je hoeft geen van hun producten met je punten te gaan kopen. Het uitbetalingssysteem in MySurvey is simpel. Je krijgt 10 Euro op je PayPal account uitbetaald voor elke 1000 punten die je hebt verdient. Er zijn daarbij geen addertjes onder het gras. 

Het geld wordt direct overgeboekt en je hoeft niet lang te wachten. Dit maakt het een zeer eenvoudige en gemakkelijke manier om online geld te verdienen met MySurvey, in tegenstelling tot iets complexers zoals leren wat Bitcoin is en dit dan proberen te verhandelen.

De beloning voor deelname aan elke enquête varieert enorm. De uitbetaling van een enquête wordt echter bepaald door een aantal factoren, zoals: Hoeveel tijd het kost om de enquête af te ronden. Totale lengte van de enquête. Totaal aantal mensen die deelnemen aan de enquête. Vereiste deskundigheid in welk vakgebied dan ook om in aanmerking te komen voor deelname aan de enquête

MySurvey vuurt niet tientallen vragen op je af bij het invullen van je profiel. Om te weten of je in aanmerking komt voor een enquête, moet je deelnemen aan een voorselectie, die zal beoordelen of je geschikt bent voor het nemen van de enquête of niet. Ook als je niet in aanmerking komt voor het hoofdonderzoek nadat je het vooronderzoek hebt gedaan, dan wordt je beloond met enkele punten voor deelname aan het vooronderzoek.

Het doen van enquêtes op MySurvey is makkelijk en je kunt het ook gaan doen via hun app. De enquêtes die je op de app ontvangt zijn mobiel-vriendelijk en je kunt enquêtes gaan afnemen terwijl je op reis bent of zelfs als je even vrij bent, in plaats van geheel afhankelijk te moeten zijn van je pc om de enquête te gaan doen. Op deze manier kun je een paar Euro’s extra verdienen, zelfs als je je een paar minuten verveelt of niets te doen hebt.

Gebruikersbeoordelingen over MySurvey

Om ervoor te zorgen dat onze reviews niet bevooroordeeld zijn, houden we ook rekening met de gebruikersbeoordelingen, zodat deze recensie een algemene indruk over het bedrijf laat zien. We hebben door meerdere reviews gescand voordat we tot een conclusie kwamen. Hieronder vindt je onze bevindingen over MySurvey:

Over het algemeen beoordelen mensen een online betaalde enquêtepanel op basis van het uitbetalings- en beloningssysteem. MySurvey heeft uitstekende recensies op dit aspect ontvangen, ondanks dat het puntensysteem is aangepast door MySurvey. Er is een eerlijke uitbetaling van 10 Euro voor elke 1000 punten die je verdient.

Er zijn ook enquêtes bij MySurvey die zelfs 500 punten opleveren en als je er even voor gaat zitten en een paar enquêtes gaat doen met die beloning, zul je gemakkelijk in staat zijn om 50 Euro per dag te kunnen verdienen. Dat is een geweldige uitbetaling voor een paar uurtjes werk.

Je kunt ook je punten inwisselen om MySurvey producten te kopen, zoals schoenen, elektronica of je kan het gewoon laten uitbetalen naar je PayPal-rekening.

Als je voor een lange periode MySurvey enquêtes hebt gedaan, zul je je gaan vervelen. Dit is geen probleem als je onervaren bent met het doen enquêtes.

Mensen verkiezen meestal enquêtepanels die hen weten te boeien tijdens het nemen van enquêtes.

MySurvey is zo’n site die eigenlijk geeft om de tevredenheid van haar klanten en ze zorgen ervoor dat je geniet tijdens het doen van de enquêtes, in plaats van dat het saai gaat worden.

Er worden ook prijzen verloot op MySurvey die aan de klanten worden gegeven. In tegenstelling tot andere enquêtepanels hoef je niet actief te zijn of een minimaal aantal maandelijkse enquêtes te hebben gedaan om deel te nemen aan dergelijke sweepstake wedstrijden.

Zelfs als je niet extra geld wilt gaan verdienen, dan kun je gewoon je geluk beproeven door je aan te melden bij MySurvey om te zien of je iets van hun wedstrijden kunt winnen.

Op deze manier heeft MySurvey bewezen dat het zijn leden goed beloont en ze ook geïnteresseerd houdt door dergelijke prijzen aan te bieden.

De klantenservice afdeling van MySurvey is geweldig en ze doen hun uiterste om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden zijn. Ze zijn beleefd en aardig en ook van plan om focusgroepen te formeren om te helpen bij het testen van bepaalde producten, zodat de kwaliteit van de recensies en enquêtes die ze uitvoeren, hoog zijn.

Het hele jaar door hebben ze een Grand Prize beloning die een waarde heeft van 4000 Euro. Elke keer dat je inlogt bij MySurvey zul je een nieuw lot krijgen voor die Grand Prize loting. Op deze manier worden je kansen groter op het winnen van de Grand Prize, als je meer actief bent op MySurvey.

Mensen waren minder te spreken over de uitbetaling van MySurvey, aangezien het ongeveer 7-14 dagen duurt voordat hun betalingen binnenkomen via PayPal.

Mensen die deelnemen aan enquêtes, verwachten dat de betalingen onmiddellijk naar PayPal worden uitgekeerd, in plaats van dat ze bijna twee weken moeten wachten.

Je hoeft je echter geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid, want ondanks de lange wachttijd zullen de betalingen zeker uitgevoerd worden.

Is het een goed idee om je aan te melden bij MySurvey?

Recensie over MySurvey

Op basis van de recensies die van meerdere sites zijn verzameld, raden we je zeker aan om lid te worden van MySurvey, omdat je in aanmerking komt voor de wedstrijden, zelfs als je niet actief aan de enquêtes deelneemt. Lees hier meer over hoe je een veilige betaalde online enquête kunt vinden.

MySurvey is al lange tijd actief bezig en heeft de afgelopen 14 jaar een bewezen staat van dienst opgebouwd, waardoor je helemaal geen zorgen hoeft te maken over de uitbetalingen. Van alle beschikbare panelen is MySurvey zeker de moeite waard om je te gaan registreren en de uitbetalingen zijn ook best fatsoenlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven