Recensie over Waardevolle Mening

waardevolle mening

“Het belangrijkste doel van GeldNinja is om onze lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren. We werken samen met andere bedrijven die dezelfde visie delen. Sommige links in dit artikel kunnen afkomstig zijn van onze partners. Dit is hoe we geld verdienen.”

Tegenwoordig is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om online geld te verdienen. Ja kan vanuit huis werken, een blog starten om geld te verdienen, leren over cryptocurrency, een YouTube-kanaal starten om geld te verdienen en zelfs betaalde enquêtes invullen. Populair onder online betaalde enquête sites is Waardevolle Mening. Helaas zijn de meeste mensen die zich kortgeleden aangesloten hebben bij online betaalde enquêtepanels niet op de hoogte van Waardevolle Mening, die toch redelijke beloningen uitkeert en een veelbelovend enquêtepanel is.

Vanwege het feit dat niet veel mensen niet bekend zijn met Waardevolle Mening, nemen ze vaak aan dat het geen legale site is en dat het misschien oplichterij moet zijn. Met deze recensie brengen wij je echter een gedetailleerde beschrijving over Waardevolle Mening en hoe zij presteren, zodat jet het beter kunt leren kennen voordat je daar gaat registreren.

Hoe legitiem is Waardevolle Mening?

Geëxploiteerd door een bedrijf genaamd Research Now, die opereert vanuit Londen, en in 2000 door Chris Havemann en Andrew Cooper is opgericht met de naam ‘Research Now Limited’. Het werd vervolgens overgenomen door e-Rewards Inc in 2009, door Hal Brierly die een expert is op het gebied van loyaliteitsmarketing en de voormalige president is van EDS Corp en Perot Systems Corp.

Een ander bedrijf dat eigendom is van e-Rewards Inc is Peanut Labs Inc, dat is een bedrijf gespecialiseerd in het inzetten van social media om er geld mee te verdienen en het is ook een technologie bedrijf dat gebruik maakt van interactieve reclame, zodat mensen advertenties online kunnen bekijken en hun gedrag wordt dan gebruikt voor wetenschappelijk en data onderzoek.

Opine Y Gane opiniones

Deze site is zeer populair geworden en het aantal bezoekers alleen al in Amerika bedroeg meer dan 600.000 met meer dan 13.000 mensen die zich hier elke maand voor aanmelden. Zij zijn aanwezig in 37 landen met 6 miljoen leden die deelnemen aan hun betaalde enquêtes. Maar we kunnen niet blindelings ervan uit gaan dat het bedrijf betrouwbaar en het vertrouwen is door hun grote bezoekersaantallen en omdat ze een groot klantenbestand hebben.

Toen we het op Dollardino.com natrokken zagen we dat Waardevolle Mening een ongelooflijke goede rating had, wat betekent dat de klanten zeer tevreden zijn met Waardevolle Mening.

Waardevolle Mening stellen klanten in staat om betaalde enquêtes te doen in 15 verschillende talen en het bedrijf is actief in 20 landen, verspreid over de hele wereld.

De beloningen voor de uitgevoerde enquêtes zijn in de vorm van bonnen die voor geld kunnen worden ingewisseld. Ook hebben de deelnemers de kans om een geldprijs te winnen bij een loting die een keer per kwartaal wordt gehouden. Mensen die elk kwartaal betaalde enquêtes doen worden gekwalificeerd voor deze loting.

Betaalde enquêtes met Waardevolle Mening

Er zijn geen kosten verbonden aan de inschrijving voor Waardevolle Mening, het is gratis. Zij zullen je vragen om je gegevens in te vullen wanneer jij je aanmeldt en zodra je alle benodigde informatie hebt ingevuld, ontvang je een bevestigingsemail dat jij je hebt aangemeld bij Waardevolle Mening.

Om met succes te kunnen beginnen met het ontvangen van betaalde enquête-uitnodigingen, moet je ervoor zorgen dat je profiel volledig is ingevuld met alle gegevens. Je krijgt toegang tot betaalde enquêtes door deel te nemen aan mini-enquêtes, waarvoor uitnodigingen gestuurd worden door Waardevolle Mening. Je wordt echter niet betaald voor deelname aan die mini-enquêtes. Als je antwoorden voldoen aan de eisen krijg je een uitnodiging om mee te doen aan het hoofdonderzoek.

Enquête uitnodigingen die je ontvangt van Waardevolle Mening kunnen binnen 20 minuten worden voltooid en de gemiddelde compensatie voor elke betaalde enquêtes varieert van 1 tot 5 Euro. Eens in de zoveel tijd, ontvangt je ook enquête uitnodigingen voor betaalde enquêtes die een bedrag uitkeren van beloningen die gaan tot 50 Euro.

Nadat je de enquête hebt voltooid, duurt het 28 dagen voordat het geld bij je account verschijnt. Je kunt de enquêtes volgen die je hebt ingevuld en het bedrag dat je hebt verdiend door in te loggen bij je account op Waardevolle Mening, zodat je geen enquêtes of inkomsten verliest.

Het beloningssysteem van Waardevolle Mening

Een ander veelbelovend kenmerk van Waardevolle Mening is dat alle leden toegang hebben tot de sweepstake wedstrijden die worden gehouden. De prijzen zijn echt aantrekkelijk, waarbij de beste prijs bijvoorbeeld een iPod Touch is. Toen we de website echter nog eens keken, realiseerden we ons dat de volgende enquête datum ergens in 2009 was, wat betekent dat de pagina ook niet up-to-date is, of dat dat de laatste keer was dat er een Sweepstake wedstrijd was gehouden.

Opine Y Gane opiniones

De beloning voor elk betaald onderzoek wordt uitgedrukt in termen van geld. Je kunt echter het geld wat je verdient niet opnemen en je moet een cadeaubon aanschaffen of deze inwisselen voor de goederen die beschikbaar zijn bij Waardevolle Mening.

Een van de voordelen is dat je je geld in de vorm van Amazon.com cadeaubonnen kunt opnemen en het zal direct per e-mail worden uitgekeerd wanneer je om een opname vraagt.

Het minimale bedrag dat online verdiend moet worden voor een uitbetaling is 20 Euro, waarna je het kunt inwisselen voor een Amazon gift card. Je kunt de punten ook voor bonnen van Macy’s, Visa of Blockbuster.com gaan inwisselen.

Het aanbod van detailhandelaren die cadeaubonnen aanbieden op Waardevolle Mening is beperkt. Maar dan heb je ook nog de Amazon-cadeaubonnen, dat is net zo goed als geld en komt direct aan in je email.

Een andere beloning

Waardevolle Mening begonnen ook met het aanbieden van een nieuwe optie om punten in te wisselen die je verdient. Het kan worden ingewisseld voor een 50 Euro e-card bij Restaurant.com en je betaalt daar alleen maar 15 Euro voor.

Restaurant.com is vrij nieuw en niet veel mensen zijn er mee bekend. Maar het allermooiste hiervan is dat je iets krijgt dat meer waard is dan wat je er voor betaalt hebt.

Echter, als je deze e-card van Restaurant.com wilt gaan gebruiken, is het een eis dat je bestelling wel meer dan een paar Euro moet zijn, wat meestal altijd de rekening is die je betaalt. Daarom is dit een geweldige aanbieding als je een 50 Euro korting krijgt bij een van de restaurants waar je eet. Door deze optie te gebruiken om je punten in te wisselen, kun je ook geld besparen als je uit eten gaat.

Gebruikersbeoordeling en recensies van gebruikers over Waardevolle Mening

Het is best practice om te kijken wat andere mensen over een bedrijf te zeggen hebben, zodat we het bedrijf beter kunnen begrijpen. We zagen dat Waardevolle Mening een hoge waardering heeft gekregen door gebruikers en mensen waardeerden de kwaliteit van betaalde enquêtes die door Waardevolle Mening werd aangeboden. Lees hier verder over onze analyse:

Hoewel de uitbetalingen hoog waren, waren mensen niet blij met het aantal enquêtes die zij elke week kregen, wat meestal niet meer was dan een enkele enquête.

Er is een vertraging voordat er geld op de rekening wordt bij geschreven, maar mensen geloofden in Waardevolle Mening en zeiden dat ze eerlijk waren over de uitbetalingen.

Een paar mensen klaagden dat de Amazon.com cadeaubonnen niet beschikbaar waren. Soms, zelfs als men meer dan de geldende limiet had, was men niet in staat om het op te nemen, aangezien Waardevolle Mening beweerden dat ze geen Amazon-cadeaubonnen meer hadden. Mensen hebben echter gezegd dat de cadeaubonnen binnen twee dagen wel beschikbaar werden gesteld.

De kwaliteit van de uitkering was hoog op de Waardevolle Mening. Mensen beweerden dat ze in staat waren om per uur meer geld te verdienen in vergelijking met andere betaalde enquête panels en de enquêtes waren leuk om te doen en kort in plaats van lang en saai.

Als ze beschikbaar waren, dan konden gebruikers onmiddellijk de Amazon.com-cadeaubonnen ontvangen op hun e-mailadres.

Veel gebruikers waarderen Waardevolle Mening en beweerde dat het de beste online betaalde enquête panel was. Ook beweerden zij dat de klantenservice van Waardevolle Mening briljant was.

Is het een goed idee om je in te schrijven bij Waardevolle Mening?

Opine Y Gane opinionesWe hebben meerdere online betaalde enquête sites beoordeeld en Waardevolle Mening is een van de beste beschikbare enquête websites. Mensen genieten er van om enquêtes te doen op Waardevolle Mening en ze ontvangen ook een redelijk aantal zeer goed betalende enquête-uitnodigingen. 

Ook de uitbetaling is moeiteloos en je kunt de Amazon-cadeaubon onmiddellijk in je e-mailaccount ontvangen. Om te beginnen met het geld verdienen vanuit huis met online betaalde enquêtes, is Waardevolle Mening een geweldige enquête panel en ze hebben een hoge betrouwbaarheid. Het is zeker een van de best betaalde enquêtepanels waarbij je je kunt aansluiten, zodat je een redelijk inkomen kunt gaan verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven