Hoe Instagram Likes Kopen Zonder de Voorwaarden te Schenden

instagram likes kopen

“Het belangrijkste doel van GeldNinja is om onze lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren. We werken samen met andere bedrijven die dezelfde visie delen. Sommige links in dit artikel kunnen afkomstig zijn van onze partners. Dit is hoe we geld verdienen.”

Het is een lange en eenzame klim naar de top van Instagram, waar de populairste mensen ter wereld miljoenen volgers hebben. Zou Instagram likes kopen ook iets voor jou kunnen zijn?

Natuurlijk vindt Instagram zelf dit een uitstekend idee, en bieden ze hun eigen programma aan om Instagram likes te kopen: Instagram Ads. Het zit als volgt: je MOET instagram likes kopen, in die zin dat je geld moet uitgeven om resultaten te zien.

De echte vraag is welk bedrijf of welke strategie je gebruikt. Je hebt de moeite genomen om een geweldig profiel te maken, maar hoe kun je dit een impuls geven en het zo snel mogelijk met de wereld delen? In dit artikel laten we je zien hoe je veilig Instagram likes kunt kopen en welke bedrijven de meest doeltreffende (en legitieme) oplossingen bieden.

Mag Je Wel Instagram Likes Kopen?

Wil je graag Instagram likes kopen, maar ben je bang om geschorst te worden voor het schenden van de gebruiksvoorwaarden? Hoewel het belangrijk is om het bedrijf te vragen naar hun ethische praktijken, is er niets mis met het concept van Follow4Follow of Like 4 Like. In sociale media betekent dit: “Ik zal jou volgen, als jij mij volgt”, of op een gelijkaardige manier voor likes.

Het is gebruikelijk en volkomen logisch dat je op Instagram mensen binnen je vakgebied, ideale klanten of mensen met vergelijkbare interesses ontmoet. Waarom zou je ze dan niet willen volgen als ze interessant zijn? Waarom zou je hun berichten niet graag willen zien en hen, hopelijk, overtuigen om ook jouw berichten leuk te vinden? (Opmerking: Als je ideeën nodig hebt, kijk dan eens naar ons artikel over hoe je meer volgers op Instagram kunt krijgen).

Dit is het hele idee achter “gast bloggen” en “gast commentaar”, een tactiek die invloedrijke personen voortdurend toepassen, in de volksmond ook wel bekend als quid pro quo. Het enige waardoor je account opgeschort zal worden is als het bedrijf waarmee je werkt geen idee heeft wat ze doen en geen besef van tijd heeft. Ze zullen zonder onderscheid berichten plaatsen en volgen en dit in een belachelijk snel tempo.

instagram likes kopen

Robots, spammers en nepprofielen volgen mensen voortdurend en genereren veel likes. Dit is een geautomatiseerd proces; ze doen het niet realistisch, zoals een levende persoon dat zou doen. Dit zou het eerste moeten zijn wat je van een bedrijf vraagt: hoe hun like- en volgproces precies werkt en aan wat voor een tijdsbestek je je mag verwachten.

Hoe langer het tijdsbestek, hoe beter. Dat betekent meestal dat ze voor een meer menselijke benadering kiezen en de inhoud daadwerkelijk delen met echte mensen. Echte mensen houden niet onmiddellijk van alles wat ze lezen… Ze klikken en bekijken eerst de inhoud.

En geef toe, 50.000 gegarandeerde volgers in een dag klinkt vreselijk robotisch, nietwaar? Niet toevallig is de kans groot dat je met zulk een bestelling op de vingers getikt wordt door de Instagram-politie.

Nu is de vraag: “Welk bedrijf kan jou het best en tegen de meest redelijke prijs per dienst helpen?”. Laten deze bedrijven je alleen datgene uitgeven wat je gebudgetteerd hebt, of proberen ze je te overtuigen om meer uit te geven dan je jezelf kunt veroorloven?

Hoe Instagram Likes Kopen: De Top 11 Bedrijven en Apps Die Je Zou Moeten Gebruiken

De beste manier om een klein “boost”-bedrijfje te vinden om mee samen te werken, door aandacht te besteden aan wat ze daadwerkelijk doen en waarom ze uniek zijn. Hier zijn 11 bedrijven die de mogelijkheid bieden om Instagram likes te kopen EN iets anders uniek dat je kan helpen om je aanwezigheid op Instagram in een vroeg stadium te verstevigen.

nummer een

Fiverr

fiverr

Hoewel het niet noodzakelijkerwijs een “Instagram like” app is, is Fiverr een freelance platform dat duizenden freelancers en professionele marketeers heeft die je kunt inhuren om jouw profiel te verbeteren, Instagram likes te kopen en nog veel meer.

duimen omhoog
Voordelen

Keuze uit een groot aantal marketeers met verschillende soorten dienstverleningen.

duimen omlaag
Nadelen

Ondanks het beoordelingssysteem van Fiverr, ben je niet 100% gegarandeerd van een goede ervaring met de freelancer of marketeer die je selecteert.

fame boom

Met meer dan vijf miljoen downloads en meer dan 700.000 beoordelingen is Fame Boom een van de beste apps om Instagram likes te kopen.

duimen omhoog
Voordelen

Wat de app de moeite waard maakt, is dat deze de meest populaire hashtags van het moment opzoekt en je adviseert over de te gebruiken hashtags.

duimen omlaag
Nadelen

Eenvoudige opties om Instagram likes te kopen zijn mogelijk vanaf 90 cent, maar kunnen tot €180 gaan voor iets meer ambitieuze doelstellingen… Zoals 10.000 likes!

free like 4 likes

Wil je Instagram likes kopen? Deze app gaat nog een stapje verder dan het plaatsen van “like 4 like”-hashtags. Ze adverteren “echte gebruikers” die je foto’s leuk vinden en die een methode hebben om deze tegenprestatie te garanderen. Je moet de procedure opstarten en foto’s van andere mensen leuk vinden in ruil voor gratis munten, waarmee je likes van anderen kunt “kopen”.

duimen omhoog
Voordelen

In tegenstelling tot de meeste andere apps, is dit 100% gratis en hoef je geen Instagram likes te kopen. Althans niet met “echt” geld. En tijd is meestal goedkoper dan geld, nietwaar?

duimen omlaag
Nadelen

De opties zijn beperkt omdat het gratis is, maar voor een muntsysteem is het erg leuk en nuttig voor iedereen die net van start gaat.

nummer vier

Followers Insight for Instagram

followers insight

Followers Insight gaat een stapje verder als het gaat om het aanbieden van Instagram marketingservices. Het neemt namelijk trends, bezoekersgedrag en interactie onder de loep.

duimen omhoog
Voordelen

Je kunt meerdere accounts beheren en volgen, je best presterende berichten analyseren, de publicatietijden vergelijken en zelfs uitzoeken welke gebruikers “geesten” of spambots lijken te zijn. Zo kan je niet alleen Instagram likes kopen, maar ook gedrag bestuderen en iets over je doelpubliek leren.

duimen omlaag
Nadelen

Deze app is gratis te gebruiken en kan net zo doeltreffend zijn als andere apps om je aantal likes en volgers snel te laten groeien. Hij is echter vooral gericht op inzicht en analyse en niet op onmiddellijke likes.

nummer vijf

Followers+

followers plus

Followers+ biedt de mogelijkheid om Instagram likes te kopen en volgers te krijgen, evenals andere standaard functies zoals populaire hashtags en het stimuleren van berichten.

duimen omhoog
Voordelen

De meest interessante optie is de mogelijkheid tot herplaatsing. Hiermee kun je de beste foto’s van andere Instagram-gebruikers opnieuw plaatsen. Zo kunnen deze daadwerkelijk profiteren van hun fotografische vaardigheden en verbeelding. De enige regel is dat je de eer moet geven en toestemming moet vragen aan de oorspronkelijke gebruiker voordat je foto’s kunt herplaatsen. Dit alles is mogelijk vanaf 90 cent, maar kan tot €70 gaan voor de beste opties.

duimen omlaag
Nadelen

Sommige gebruikers klagen dat het een tijdje duurt om alle beloofde likes te krijgen. Maar dat is in feite een teken dat echte mensen de app gebruiken en dat het niet alleen maar robotica is. De optie voor het herplaatsen van berichten is niet voor iedereen weggelegd, aangezien veel marketeers er de voorkeur aan geven om hun eigen inhoud te promoten in plaats van de foto’s van anderen. Het kan je wel helpen om je eigen unieke thema te vinden naarmate je je verder ontwikkelt.

upleap

Als het aankomt op de moeilijke keuze om al dan niet Instagram likes te kopen, neemt Upleap jouw zakelijke doelstellingen serieus. Daarom kent dit bedrijf jou een “toegewijde accountmanager” toe die met mensen van Instagram in gesprek gaat en je likes, volgers en weergaven organisch zal laten groeien. Het bedrijf zegt dat het alleen focust op “echte accounts en een gericht doelpubliek”.

duimen omhoog
Voordelen

Upleap biedt een gratis driedaagse proefperiode aan, waarvoor geen kredietkaart vereist is. Het Lite plan is €35 per maand, het Standaard plan €60 per maand en het Premium plan €90 per maand. Vergeleken met marketingbedrijven is dit de meest voordelige optie die er op de markt beschikbaar is.

duimen omlaag
Nadelen

Natuurlijk kan een organische benadering van Instagram een tragere toename van likes betekenen, aangezien echte mensen niet alles wat ze zien automatisch leuk vinden.

Laat je financiële problemen achter je. Zoek vandaag nog een manier om geld te verdienen.

Sluit je aan bij duizenden anderen die hun leven hebben veranderd door online geld te verdienen…
Meer dan 15 verschillende methoden, allemaal bewezen, allemaal winstgevend.

Ninja met vallend geld
Wil je extra geld verdienen?

Wij hebben een lijst met de beste manieren om online Geld te Verdienen.

Het enige dat je hoeft te doen is er een uitkiezen, en vandaag nog geld beginnen te verdienen.

Ninja met statistieken pictogram

iconosquare

Dankzij deze app kun je je concentreren op je bedrijf en de gemeenschap. Dit betekent niet alleen je concurrentie, maar alle grote namen binnen je vakgebied, namelijk de influencers die je wilt aantrekken.

duimen omhoog
Voordelen

Meer interactie met influencers betekent meer likes en volgers. Je kunt de software 14 dagen lang gratis testen en dan kiezen tussen €25 per maand voor professionele diensten of €55 per maand voor geavanceerde en meer op maat gemaakte oplossingen voor bureaus, die naar verwachting hogere tarieven zullen betalen. Over het algemeen is dit een uiterst betaalbare oplossing!

duimen omlaag
Nadelen

Hoewel Iconosquare misschien wel de moeilijkste app is qua gebruiksgemak, is het toch een van de betere opties om op de ouderwetse manier Instagram likes te kopen en echte fans te krijgen.

rocket social

Rocket Social is een wereldwijd influencer marketingbedrijf dat gespecialiseerd is in manieren om Instagram likes te kopen, namelijk door het bereiken van die influencers die je zullen helpen om op te vallen.

duimen omhoog
Voordelen

Ze richten zich niet alleen op likes, maar ook op engagement, hashtags, concurrentie targeting en merkbekendheid bij de juiste mensen. De eenvoudige app-interface en de handmatige marketing zijn grote voordelen.

duimen omlaag
Nadelen

Het grootst nadeel is dat dit een duurdere optie is, met wekelijkse of maandelijkse pakketten, €20 per week of €35 per maand. Er is ook een Turbo Plan van €55 per maand. Het goedkoopste plan is gericht op 800 volgers per week, terwijl het Turbo Plan mikt op 5000 volgers per maand.

rite tag

RiteTag is een minder dure optie en zal je helpen om een doe-het-zelf benadering te kiezen om Instagram likes te kopen.

duimen omhoog
Voordelen

Het biedt real time hashtag engagement en suggesties voor je beste foto’s. Het kan ook perfect synchroon werken met andere apps zoals Hootsuite, Hubspot, TweetDeck, Buffer en SproutSocial.

duimen omlaag
Nadelen

Wil je Instagram likes kopen? Dan is RiteTag redelijk prijzig. Deze app rekent kosten aan voor verschillende hashtag diensten, €10 per maand voor beperkte berichten, €13 per maand voor advertenties op links en €45 per jaar voor suggesties.

river

River kost €90 per maand. Hoewel dit redelijk duur is, focust deze app wel op het vinden van een gericht doelpubliek.

duimen omhoog
Voordelen

Geen nep likes, zoals de makers van de app beweren, maar een organische strategie. Dit betekent dat River foto’s leuk zal vinden, doelgerichte gebruikers zal volgen en ontvolgen en namens jou zal communiceren. Dit is een manier om op een organische manier Instagram likes te kopen en zou wel eens datgene kunnen zijn wat je nodig hebt om van start te gaan.

duimen omlaag
Nadelen

De prijs is hoog en er zijn geen garanties op sommige orders, maar deze app hanteert wel goede praktijken en zal zeker geen opschorting van je account veroorzaken. 

nummer elf

Magic Liker

magic liker for instagram

Magic Liker is een speciale app die je helpt om Instagram likes te kopen via interacties. Je wilt meer likes en dus helpt de app je om andere gebruikers te bereiken door foto’s te bekijken en “sterren” te verdienen. Je kunt deze sterren uitgeven om meer likes van andere “echte” mensen te krijgen.

duimen omhoog
Voordelen

De voordelen van het kopen van echte Instagram likes, zijn dat de app snel is, dat er geen robots gebruikt worden en dat je ook sterren kunt verdienen door video’s te bekijken of aanbiedingsformulieren in te vullen. Als je wil kun je je zelfs richten op 5000 volgers! Magic Liker is gratis, maar met een aantal betaalde opties om meer volgers te krijgen of meer sterren om te besteden. Dit is een van de beste manieren om onmiddellijk Instagram likes te kopen, omdat gebruikersbeoordelingen vermelden dat het snel werkt.

duimen omlaag
Nadelen

De app krijgt van sommige gebruikers gemengde beoordelingen. Dit betekent dat ze het mogelijk moeilijk vonden om de resultaten te krijgen die hen beloofd waren op het moment dat ze Instagram likes wilden kopen.

Extra Informatie: Er zijn 3 Algemene Mogelijkheden om Likes te Kopen...

instagram likes kopen

De meeste mensen zijn geïnteresseerd in het kopen van likes om online geld te verdienen en hun Instagram account geld te laten opbrengen. Ze zijn op zoek naar manieren om thuis geld te verdienen en gebruiken hun Instagram account om de rekeningen te betalen!

Het eerste dat je moet overwegen als je erover nadenkt om Instagram likes te kopen, is welke methode voor jou geschikt is en welke tools je wilt gebruiken. Als we lezen over “betaalde likes en volgers” (zoals dit artikel van communiteers.nl) zijn de pijlen meestal gericht op het betalen van beruchte bedrijven en het gebruik van slechte marketingstrategieën.

Hier zijn enkele algemene opties:

Optie 1: Volg Andere Mensen Eerst

Deze methode houdt in dat je grote aantallen mensen volgt en hun berichten leuk vindt, in de hoop dat ze jou ook gaan volgen en je berichten leuk gaan vinden. Er is niet noodzakelijkerwijs iets mis met deze techniek, maar als je overdrijft en honderden mensen in korte tijd gaat volgen, zullen veel social media sites, waaronder Instagram, je straffen met een tijdelijke schorsing.

Sommige bedrijven bieden aan om andere gebruikers massaal te volgen en hebben je ID en wachtwoord nodig om je account voor een beperkte tijd over te nemen. Het zou natuurlijk een slechte deal voor je zijn als dit bedrijf ervoor zou zorgen dat je geschorst wordt.

Optie 2: Huur een “Instagram Likes Kopen” Bedrijf in

Een andere optie is om samen te werken met een bedrijf dat een netwerk van toegewijde volgers heeft die je profiel en berichten in de kijker plaatsen om zo massaal volgers en likes te genereren. Dit zou een goed idee kunnen zijn….

ALS het bedrijf écht weet wat het doet. Zo is het kopen van likes een dure aangelegenheid en kunnen gegarandeerde resultaten leiden tot een vorm van automatisering. Gebruikers kunnen zo tot €225 betalen voor 50.000 likes, of zelfs tot €1.600 voor 20.000 nieuwe volgers.

Veel mensen klagen over het hardhandig optreden van Instagram tegen spam accounts, maar de waarheid is dat Instagram zich waarschijnlijk niet zal bekommeren om wat er op jouw pagina gebeurt, tenzij er sprake is van spam misbruik (zoals het massaal volgen of massaal liken in een zeer korte tijdsspanne). Lege content en geen volgers is veel erger voor het algoritme, dus zou de focus moeten liggen op het plaatsen van prachtige foto’s en likes krijgen op eender welke legale manier. We hebben een artikel voor je met enkele nuttige tips voor het krijgen van meer likes voor je foto’s op natuurlijke en organische manieren.

instagram likes kopen

Nu is er niets mis met vertrouwen op een netwerk van gebruikers om te delen, Instagram likes te kopen en in interactie te gaan met je berichten. Gebruikersnetwerken kunnen bestaan uit menselijke gebruikers met wederzijdse interesses die voor een marketingbedrijf werken. Of het kan een netwerk van valse accounts en spambots zijn. De uitdaging is om onderzoek te doen naar het bedrijf en ervoor te zorgen dat deze likes op een eerlijke manier verworven worden.

Waarom dit zo belangrijk is? Als je met een oneerlijk bedrijf samenwerkt, krijg je geen bescherming en kunnen nieuwe volgers of betaalde likes zomaar verdwijnen.

Optie 3: Samenwerken met Influencers

Een andere optie zou zijn om op een organische manier Instagram likes te kopen door te doen wat grote merken en grote naam influencers doen: samenwerken met een andere influencer en samen een campagne maken. Dit levert meestal wel veel likes en follows op, want het is groot nieuws. Sommige mensen hebben nu eenmaal een natuurlijke gave om snel volgers te vinden. Geloof je ons niet? Kijk dan maar eens naar de top 15 Instagram beroemdheden met een krankzinnig aantal volgers!

Makkelijker gezegd dan gedaan voor een kleinere account, nietwaar? Je kunt niet zomaar vragen om met een grote naam influencer of merk te werken, omdat ze meestal alleen werken met mensen die al succesvol zijn in marketing op Instagram.

Denk aan “samenwerken met andere merken of grote influencers” als een idee op tussenliggend niveau, nadat je zelf reeds wat succes geboekt hebt. Wat je echter wel zou kunnen doen om Instagram likes te kopen, is samenwerken met een andere Instagram-gebruiker, die een vergelijkbaar aantal volgers heeft. Als jullie allebei de handen in elkaar slaan en elkaar helpen door content te ontwikkelen en misschien gratis prijzen weg te geven, kun je Instagram likes op een indirecte manier “kopen”. Dit zou weleens doeltreffender kunnen zijn.

Maak van de gelegenheid gebruik om ons artikel te lezen met nuttige tips om geld te verdienen met jouw Instagram account.

Conclusie: Waarom Het Kopen van Likes Effectief Werkt

instagram likes kopen

Er is geen echt nadeel aan betaald marketingwerk, het is wat iedereen doet en jouw return on investment is hier het enige dat telt. Er zijn verschillende voordelen wanneer je besluit om Instagram likes te kopen:

Als je moet beslissen om al dan niet Instagram likes te kopen, onthoud dan dat tijd geld is en dat alles zijn prijs heeft. Je hoeft het geld niet uit te geven als je de tijd hebt. Niet iedereen heeft echter vrije tijd, en dus is budgettering voor marketing en reclame de beste manier om Instagram likes te kopen en je bedrijf te laten groeien. Het is aan jou om de beste beslissingen te nemen. Natuurlijk kun je dit artikel opnieuw lezen als je meer steun nodig hebt.

Gelukkig zijn er veel apps en gratis of test sites beschikbaar om je te helpen. Wil je Instagram likes kopen? Zorg er dan voor dat je de hier genoemde apps gebruikt en blijf ver weg van illegale of spam robots die invloed hebben op de status van jouw Instagram account. Als je interesse hebt om je Instagram account te laten groeien, raden we je aan om onze gids over het veilig en rechtmatig kopen van volgers te raadplegen. Om je online profiel uit te breiden, kun je ook overwegen om geld te verdienen met bloggen en met je eigen YouTube-kanaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven