Meer Likes op Instagram: 20 Tips die Werken!

likes kopen instagram

“Het belangrijkste doel van GeldNinja is om onze lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren. We werken samen met andere bedrijven die dezelfde visie delen. Sommige links in dit artikel kunnen afkomstig zijn van onze partners. Dit is hoe we geld verdienen.”

Hoe krijg je meer likes op Instagram? Dat is een vraag die iedereen bezighoudt die een profiel op de site heeft. Stel je voor: je werkt hard om de perfecte profielpagina te maken, je doet je uiterste best om interessante posts en pakkende foto’s te maken… maar op de een of andere manier krijg je niet zoveel likes als je verwachtte. Wat is er aan de hand? Is het iets dat je doet, of juist niet doet?

Maak je geen zorgen, wij hebben de oplossing voor je!

In feite is het supermakkelijk om meer likes op Instagram te krijgen en je kunt er meteen mee beginnen. We gaan de makkelijkste manieren op de wereld om dat te doen met je delen. We gaan zelfs 20 ideeën opnoemen die voor anderen hebben gewerkt en die voor jou ZULLEN werken.  

Maar nog belangrijker is dat we ons willen richten op het krijgen van veel likes op Instagram van mensen die je echt volgen en om je product, je dienst of gewoon om jou geven.

Dit is je doelgroep, mensen die geïnteresseerd zijn om bij jou te kopen of zich te abonneren op je sociale media kanalen.

Dit zijn de likes die je wilt krijgen, want dit is verkeer met kwaliteit en je kunt deze “likers” veranderen in legitieme fans die je geld zullen geven wanneer jij goed bezig blijft.

hoe krijg je meer likes op instagram

We zullen beginnen met een paar suggesties vanuit gezond verstand en dan verder gaan om enkele werkelijk innovatieve ideeën te bespreken die de moeite waard zijn om te proberen, ongeacht je bedrijfstak of hobby.

instagram likes kopen

1. Meer likes op Instagram? Gebruik hashtags bij iedere post

Het is zelfs niet eens de moeite waard om op Instagram te posten zonder hashtag! Instagram heeft één van de beste zoekfunctionaliteiten van alle sociale media netwerken — zelfs beter dan die van Facebook en Twitter.

Zodra je iets interessants hebt gepost en je dat met een relevante hashtag labelt, zal je veel likes op Instagram krijgen. Binnen enkele seconden.

Ga het maar eens proberen! Misschien liken deze mensen automatisch alles, maar dat is nog altijd beter dan 0 likes, toch? Dit is een hele simpele tip om meer likes te krijgen.

meer likes op instagram

2. Richt je op het maken van foto’s van hoge kwaliteit

Instagram is bekend omdat het de mooiste fotografie van de planeet heeft. Veel Instagram gebruikers zijn zelfs fotokenners en kennen het verschil tussen HQ en gemiddelde foto’s. Wie op Instagram indruk wil maken, zal met fantastische foto’s moeten komen!

Als je er de tijd voor neemt en je foto echt mooi maakt (met behulp van een goede belichting en een goede inkadering van het onderwerp) dan zullen esthetisch ingestelde mensen hem vinden en liken.

Maar zorg er wel voor om meer competitieve hashtags op te nemen zoals #fotografie, #fotograaf, #fotovandedag en #kunst. Deze mainstream hashtags zullen je helpen om meer viewers te krijgen en meer likes op Instagram te krijgen.

instagram likes kopen

3. Vertel een verhaal met de tekst

instagram likes kopen

Mensen lezen echt de bijschriften, vooral als de foto een bliktrekker is. Vraag jezelf: geef je je publiek een interessant verhaal bij een leuke foto?

Misschien wordt niet iedere foto een kunstwerk, maar als je er een grappig of emotioneel verhaal bij schrijft, dan zullen Instagram surfers dat leuk vinden en je misschien zelfs gaan volgen voor meer goed spul.

meer likes instagram

4. Wees jezelf… maar leef een beetje meer

Het is prima om foto’s van jezelf of selfies te plaatsen. Maar hoewel je niet helemaal los moet gaan door er te veel van te plaatsen, zou je je vrij moeten voelen om jezelf te zijn, wat van je persoonlijke leven te laten zien en je publiek je Echte Zelf te laten kennen.

Als je denkt dat je leven te saai is voor Instagram, dan adviseren we je het volgende:

hoe krijg je meer likes op instagram

Leef een beetje meer. Ga uit en doe iets interessants. Fotografeer iets interessants. Zoek een nieuwe hobby of interesse en documenteer je ontdekkingsreis.

instagram likes kopen

Niet ALLES gaat over jou, soms gaat het erover wat je met andere mensen gemeen hebt. Laat je echte zelf zien, in relatie tot anderen. Het is altijd makkelijker om een verhaal over andere mensen te vertellen dan over jezelf.

likes kopen instagram

Er zit schoonheid in bijna alles en iedereen. Denk een beetje harder na en vind een nieuwe invalshoek. Wees niet bang om te experimenteren.

Toen Justin Bieber een romantische post wijdde aan zijn relatie met Hailey Baldwin was dat goed voor 13 miljoen likes. Niet gek, want met deze foto kondigde het stel hun verloving aan.

meer likes instagram

meer likes op instagram

5. Post over sociale kwesties

Als je helemaal geen ideeën meer hebt, vind dan een sociale kwestie waarin je geïnteresseerd bent, of zelfs een “statement” over lifestyle, geloof, politiek, religie of filosofie. Post nu een aangrijpende foto die je protest tegen of steun aan die kwestie laat zien.

likes kopen instagram

6. Post ook iets voor het mainstream publiek

Spreek af en toe ook een meer mainstream publiek aan. Dit helpt je niet alleen om nieuwe volgers te vinden (die anders jouw niche misschien nooit gevonden zouden hebben) maar ook om mogelijke nieuwe demografische groepen te vinden om te bedienen terwijl je nog steeds aan het leren bent hoe je meer likes op Instagram kunt krijgen.

instagram likes kopen

7. Wees uniek en verras je publiek

likes kopen instagram

Instagram heeft tamelijk strenge regels met betrekking tot het posten van ongepaste content, dus wanneer we “schokkend” zeggen, denk dan aan ongebruikelijk, out-of-the-box of zelfs een “hoe is het mogelijk?” soort van post die iemands aandacht trekt, hem enkele seconden laat kijken en dan misschien in lachen uit laat barsten (of hoofdschuddend af laat keuren).

Je kan dat niet met iedere post doen, maar af en toe is het een goede taktiek.

Er zijn eigenlijk geen richtlijnen om dit te doen (afgezien van de Instagram regels), aangezien jij degene bent die je “merk” of je imago bepaalt. Onthoud alleen dat je doel moet zijn om voor iets te staan waar je publiek ook voor staat.

Breng je doelgroep naar je toe.

Maak je geen zorgen over het vervreemden van het verkeerde publiek. Of je nu aan het posten bent over het homohuwelijk, Jezus of zelfs een obscuur stripverhaal, dit gaat over jouw merk en de waarden die jij deelt met je publiek.

Laat je financiële problemen achter je. Zoek vandaag nog een manier om geld te verdienen.

Sluit je aan bij duizenden anderen die hun leven hebben veranderd door online geld te verdienen…
Meer dan 15 verschillende methoden, allemaal bewezen, allemaal winstgevend.

Ninja met vallend geld
Wil je extra geld verdienen?

Wij hebben een lijst met de beste manieren om online Geld te Verdienen.

Het enige dat je hoeft te doen is er een uitkiezen, en vandaag nog geld beginnen te verdienen.

Ninja met statistieken pictogram
hoe krijg je meer likes op instagram

8. Wordt buddies met een vriend en cross post

Wil je weten hoe je gemakkelijk Instagram likes kunt kopen? Word dan vrienden met een paar succesvolle (of zelfs enigszins succesvolle) buddies en plaats gastposts bij elkaar. Geef elkaar (tijdelijk) controle over jullie respectievelijke IG accounts en bestudeer de resultaten.

meer likes instagram

9. Doe onderzoek naar succesvolle volg-mij tags

Laten we verschrikkelijk eerlijk zijn — wanneer je nog maar net begint wil je zoveel mogelijk volgers hebben omdat niemand van de grote NUL houdt.

Een makkelijke manier om dit op te lossen is om een #Like4Like tag te posten bij je eerste posts, samen met een vrijwel oneindig aantal variaties van een dergelijk type verzoek.

Dit betekent dat je een volger krijgt in ruil voor het volgen van hem. Het wordt als onbeschoft gedrag gezien om te ontvolgen zodra de ander jou volgt, dus probeer om vriendelijk te zijn.

instagram likes kopen

10. Tag influencers

Je bent misschien bevriend met influencers of misschien werk je zelfs met hen. Tag hen in je foto’s of noem hen zelfs met een @ symbool in je post. Grotere zichtbaarheid is altijd goed voor je en het zal je helpen in je pogingen om meer likes op Instagram te krijgen.

hoe krijg je meer likes op instagram

11. Deel achter de schermen weetjes over je bedrijf

hoe krijg je meer likes op instagram

Wanneer je je weg begint te vinden op Instagram, zal je al gauw beseffen dat je nu deel van een grote industrie uitmaakt en dat veel van je volgers belangstelling hebben in dit bedrijf.

Laat ze een kijkje achter de schermen nemen bij je creatieve of industriële proces. Deel foto’s die maar zelden gezien worden door volgers of zelfs “voortgangs-shots” over hoe je op je werk je dagelijkse routine uitvoert. Dit is een must voor Instagram gebruikers die een bedrijf hebben!

likes kopen instagram

12. Volg en communiceer met gebruikers

Het ontdekken van hoe je meer likes op Instagram krijgt wordt makkelijker wanneer je je bewust wordt van de community die op Instagram bestaat. Wees geen eiland… communiceer op de pagina’s van andere gebruikers die je volgt.

Like niet alleen — geef commentaar, stel vragen en begin een gesprek!

Je kunt ook wat invloedrijke mensen uit de industrie volgen — ongeacht of ze jou volgen. Sommige gebruikers maken er feitelijk een punt van om “volgers” van bekende persoonlijkheden, beroemdheden en publieke figuren te volgen. Het beste scenario is natuurlijk dat een belangrijke influencer jouw naam noemt, hetgeen een berg aandacht oplevert!

instagram likes kopen

13. Post inspirerende citaten en krijg meer likes op Instagram

instagram likes kopen

Je hoeft geen foto’s van jezelf te posten of van uitgelezen natuurlijke schoonheid in iedere post alleen om meer likes op Instagram te krijgen. Breek met die formule door wat inspirerende citaten die voor jou persoonlijk van belang zijn — en die je doelgroep waarschijnlijk op de juiste plek raken.

Vermijd natuurlijk clichés of oude koeien. Mensen houden in het algemeen niet van banale posts.

hoe krijg je meer likes op instagram

14. Creëer een weggeefactie of een wedstrijd

Een van de makkelijkste manieren om uit te vinden hoe je veel likes op Instagram kunt kopen is door een prijs weg te geven en een prachtige foto van die prijs te maken om de spanning op te bouwen. Mensen zijn dol op gratis dingen en ze zullen meestal gewoon voor de lol meedoen.

Je moet natuurlijk wel als voorwaarde om te winnen stellen dat ze je account liken en volgen.

hoe krijg je veel likes op instagram

15. Ga lokaal

Tag lokale plekken wanneer je die bezoekt en zoek ook populaire hashtags op van jouw stad en probeer om daar verbinding mee te maken. Je kunt ook de “voeg een locatie” optie selecteren die het mogelijk maakt om te geo-taggen waar je bent, hetgeen de aandacht van de lokale gemeenschap zal trekken.

Het is ook een goed idee om je eigen stad of dorp op te zoeken om te kijken wat de meest populaire hashtags zijn, en daarvan te profiteren. Omgekeerd kun je ook met een lokaal bedrijf kun je voordeel doen met Instagram.

instagram likes kopen

16. Hoe krijg je meer likes op Instagram met speciale functionaliteiten

Instagram heeft een aantal bijzondere functionaliteiten die ontworpen zijn om je op te laten vallen.

meer likes op instagram

Je kunt video’s maken (hoe moet je, achter de schermen of over jezelf) of zelfs een video loopen met gebruik van de Boemerang optie.

likes kopen instagram

Ga “Live” en laat iedereen onmiddellijk online weten dat er iets gebeurt en voer gesprekken met je volgers. Interactie levert echt meer likes op Instagram op, want onthoud dat Instagram deze interacties vaak rapporteert aan vrienden en volgers door middel van meldingen.

instagram likes kopen

Instagram Verhalen laat je een video of een foto posten als gespreksonderwerp.

hoe krijg je meer likes op instagram

Je kunt ook “Carrousels” selecteren en een verhaal van foto’s creëren die je één voor één kunt swipen. Dit is een geweldige manier om je verhaal te vertellen en hen direct naar je website te leiden.

meer likes op instagram

17. Gebruik Instagram Ads om je beste posts te promoten

Een van de beste manieren om meer likes op Instagram te krijgen is om gebruik te maken van betaalde ads opties. Instagram Ads zijn ideaal voor het aantrekken van nieuwe klanten en een nieuw publiek door je post tot ver boven de gemiddelde hashtag limieten op te blazen.

instagram likes kopen

18. Zet je grootste fans in het zonnetje

instagram likes kopen

Je kunt niet alleen je grootste fans fotograferen en dit prachtige plaatje delen met de wereld (mensen houden ervan om foto’s van zichzelf te posten), maar je kunt ook uitreiken naar je volgers en hen door gebruikers gegenereerde content voor je laten creëren.

Laat hun creatieve sappen stromen door hen te vragen om foto’s, memes, kunst of foto’s die aan jouw merk zijn gerelateerd te posten. Maar pas op dat je niet te veel regels en beperkingen aan hun creativiteit oplegt.

Wees dankbaar voor de samenwerking en beloon je grootste fans met aandacht. Deze geweldige fans zijn zo belangrijk in de zakenwereld dat ze gemeenzaam ook wel “Merk Apostelen” worden genoemd, omdat ze het woord voor jou verspreiden.

Laat je publiek samen met jou schitteren. Jij wilt meer likes op Instagram krijgen en zij willen stralen op het hele internet.

Het is een quid pro quo deal en het maakt iedereen erg gelukkig.

Er zijn ook Instagram tools die je kunnen helpen met reposten op Instagram, aangezien het geen reguliere functionaliteit is.

instagram likes kopen

19. Ga buiten Instagram om Instagram likes te promoten

Meer likes op Instagram? Beperk dan je inspanningen niet alleen tot Instagram. Dat betekent dat je de hand uit moet steken om je Instagram account te promoten op Facebook, Twitter, Tumblr, Pinterest, en wat voor sociale media je verder ook maar gebruikt.

Iemand die je op Twitter echt leuk vindt is misschien wel nieuwsgierig naar wat je op Instagram doet!

meer likes op instagram

20. Neem OVERAL foto’s van je product (als je dat hebt)

Het is intussen een beetje een trucje, maar als de foto zelf van goede kwaliteit is werkt het nog steeds! Ontdek hoe je meer Instagram likes kunt krijgen door jezelf of je eigen product te fotograferen “in het wild” of op een ongebruikelijke plaats.

Ga je op vakantie? Op bezoek bij een vriend? Geniet je van een evenement? Neem je product mee en vestig er de aandacht op door het in een aantal verschillende omgevingen te zetten.

meer likes op instagram

hoe krijg je meer likes op insta

BONUS: 21. Instagram likes kopen

Wist je dat je het aantal likes op je account omhoog kunt brengen door ze gewoon te kopen? Wanneer je leert hoe je Instagram likes kunt kopen, schrijf deze methode dan niet af maar zorg er voor dat je het veilig en met gebruik van legitieme bronnen doet.

Tot slot, de sleutel voor meer likes op Instagram is om met heel veel opties te experimenteren, de resultaten te volgen en de trends die lijken te werken te volgen. Houd dit vol en voordat je het weet zal je een trouw publiek hebben dat ongetwijfeld met de tijd zal groeien! En dit zal je natuurlijk helpen om geld te verdienen op Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Dankzij ProfitFarmers hebben we €2.141 in slechts enkele weken verdiend
Wil je ook zien hoe je met ProfitFarmers geld kunt verdienen?

Laat je financiële problemen achter je. Zoek vandaag nog een manier om geld te verdienen.

Sluit je aan bij duizenden anderen die hun leven hebben veranderd door online geld te verdienen…

Meer dan 15 verschillende methoden, allemaal bewezen, allemaal winstgevend.