Instagram Tools Die Je Nog Steeds Niet Gebruikt… Maar Dat Zou WEL Moeten

instagram tools

“Het belangrijkste doel van GeldNinja is om onze lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren. We werken samen met andere bedrijven die dezelfde visie delen. Sommige links in dit artikel kunnen afkomstig zijn van onze partners. Dit is hoe we geld verdienen.”

Er zijn waarschijnlijk duizenden zogenaamde beste Instagram tools en apps gemaakt voor het populaire sociale netwerk en tot 2018 had je er vrije beschikking over. Totdat Instagram zich “terugtrok” en veel ontwikkelaars liet bungelen!

Wat betekent dat voor jou, als grote creatieve denker die naam probeert te maken op Instagram? Eigenlijk betekent dit dat een aantal van de beste apps gewoon beter en waarschijnlijk veel betrouwbaarder zijn geworden voor wat betreft de bescherming van uw privégegevens.

Niet langer het geheimzinnig delen van gebruikersgegevens van malafide derden  omdat ze extra functies toevoegen, in de hoop de verkoop in de applicatie te stimuleren en tot in het volgende decennium te overleven.

We beginnen met het bekijken van de beste gratis tools en gaan dan verder met het bespreken van de beste betaalde tools die je geld waard kunnen zijn.

Wat Gebeurt Er Met Ontwikkelaars?

Vanwege het Facebook/Cambridge Analytica-schandaal, is Instagram gestopt met het accepteren van nieuwe apps en heeft het een aantal van de onofficiële apps die op zijn platform zijn gebouwd, afgestoten.

Sommige ontwikkelaars hebben zelfs te maken gehad met een data-reductie van de Instagram-API, die van 5.000 naar 200 gesprekken per uur is gedaald. Het hele fiasco bereikte het punt waarop sommige partijen zelfs spraken van het einde van de API-economie.

Mogelijk in plaats hiervan heeft Instagram onlangs veel nieuwe functies toegevoegd aan zijn eigen officiële tools, zoals “stories”, filters en Boomerang. Er zijn echter nog vele andere apps die je kunnen helpen met planning, statistieken en videobewerking. 

Het is tijd om de beste Instagram tools op de markt te verkennen, en gelukkig zijn de meeste van de “beste apps” nog steeds beschikbaar en functioneel, ondanks een grote marktverschuiving.

instagram tools

Instagram Tools voor Gratis Gebruik

Sommige van deze gratis apps doen wonderen voor het stimuleren van je profielpagina, internetverkeer, likes en volgers. Houd echter in gedachten dat sommige van hen betaalde diensten aanbieden met verbeterde functies. We bekijken eerst de gratis tools (met optionele betaalde abonnementen).

Uiteraard is het ook mogelijk om Instagram likes te kopen om van start te gaan.

picplaypost

Met een app als PicPlayPost kun je dezelfde mooie bewerkingen op video- en GIF-animaties maken als op foto’s. Je kunt ook geluid toevoegen aan de video, om een prachtige “scène” of Instagram Story te maken die je internetverkeer, aantal volgers en likes zal stimuleren. Dit programma is volledig gratis!

repost

Weet je nog dat ze zeiden dat Instagram niet bedoeld was voor sociaal delen, maar voor je originele foto’s? Nou, dat is altijd discutabel als je app-makers erbij betrekt. Met Repost kun je de foto’s van andere Instagram-gebruikers delen. Maar in tegenstelling tot Facebook is Instagram gevoeliger voor het “stelen” van foto’s van andere gebruikers.

Daarom herplaatst deze app op professionele wijze door credit te geven aan de oorspronkelijke eigenaar  en door toestemming te vragen via e-mail of een direct bericht aan de Instagram-eigenaar.

quick

Met Quick kun je tekst toevoegen aan een afbeelding, wat ideaal kan zijn voor het verkopen van producten, het maken van inspirerende quotes of zelfs het maken van grappige memes. Je kunt de plaats van de tekst, de grootte, het lettertype en de kleur van de letters wijzigen en de uiteindelijke tekstfoto met slechts enkele klikken delen op Instagram.

Hoewel de mogelijkheid bestaat om in-app aankopen te doen, zijn de meeste tekstfuncties gratis.

feed them social

Een zeer handige functie voor een website-eigenaar en een die je alleen kunt vinden via een directe link, in tegenstelling tot de WordPress Plug-In Finder die niet altijd werkt. Feed Them Social is een plug-in voor het rechtstreeks weergeven van meerdere social media feeds op jouw site, inclusief Instagram.

Een geweldige manier om alles met elkaar te verbinden en meer Instagram likes te krijgen.

stories ads

Deze app is voorlopig gratis en het kan geen kwaad om al zijn unieke functies te testen om video’s te verbeteren en het gemakkelijk te maken om een verhaal te vertellen voor jouw Instagram-merk. Gebruik video-ontwerpen op professioneel niveau, voeg tekst toe of maak een collage van bewegende foto’s.

6. Magic Likes Meter

magic likes meter

Een van de beste Instagram tools voor statistieken is toevallig ook gratis, hoewel er in-app aankopen beschikbaar zijn. Gebruik deze Instagram-likes app om te analyseren waarom jouw bezoekers en volgers bepaalde berichten leuk vinden. Dit geeft je de kans om hun gedragspatronen te bestuderen.

shortstack

Een van de meest interessante gratis Instagram tools is ShortStack. Het biedt gratis winactie wedstrijden op Instagram en helpt je daadwerkelijk bij het organiseren van User Generated Content-evenementen waaraan jouw volgers en andere bezoekers kunnen deelnemen met een hashtag.

instagram likes app

Instagram Tools Die Jouw Geld Waard Zijn

Je hoeft jezelf niet te verantwoorden waarom je liever geen geld geeft aan API-ontwikkelaars. We hebben allemaal goede en slechte jaren en niet elke app is jouw geld waard.

Als je het jezelf niet kunt veroorloven om elke nieuwe coole app aan te kopen, hebben we een lijst van de meest doeltreffende apps die jouw geld waard zijn, en waarschijnlijk zullen leiden tot een redelijk rendement op je investering.

Laat je financiële problemen achter je. Zoek vandaag nog een manier om geld te verdienen.

Sluit je aan bij duizenden anderen die hun leven hebben veranderd door online geld te verdienen…
Meer dan 15 verschillende methoden, allemaal bewezen, allemaal winstgevend.

Ninja met vallend geld
Wil je extra geld verdienen?

Wij hebben een lijst met de beste manieren om online Geld te Verdienen.

Het enige dat je hoeft te doen is er een uitkiezen, en vandaag nog geld beginnen te verdienen.

Ninja met statistieken pictogram
afterlight

Waarom jezelf stress bezorgen door iets ingewikkelds te leren zoals Adobe Photoshop als je een eenvoudige fotobewerkingsapplicatie als Afterlight kunt gebruiken. Je kunt experimenteren met een verscheidenheid aan filters, lichteffecten en diverse geavanceerde aanpassingstools.

De prijs is laag, slechts 99 cent, met toegang tot een breed scala aan professionele bewerkingsfuncties.

superimpose

Als je een artiest bent of gewoon viraal wilt gaan, kun je net zo goed met surrealisme experimenteren met een programma als Superimpose.

Zonder fotobewerking kun je een foto maken, de achtergrond verwijderen en deze op een andere foto plakken voor een verandering van omgeving. Zelfs Salvador Dali zou hiervoor twee keer met zijn ogen knipperen! Je kunt de afbeelding ook gemakkelijk draaien of de texturen wijzigen. Deze app kost 79 cent, een lage prijs voor een van de betere Instagram tools.

3. Vintagio

vintagio

Wat Superimpose met foto’s kan doen, kan Vintagio met jouw video’s. Je kunt een scène filmen en vervolgens de video bewerken of filters toepassen om de video een vintage of retro-look te geven. Zelfs zogenaamde “stomme” films zijn mogelijk! De app heeft ook een optie om geluidseffecten of een muzieknummer over de video te plaatsen. Met €3,50 blijven je kosten beperkt.

foursixty

Weet je wat echt moeilijk is? Een product verkopen op Instagram, om je klant eerst naar een website en vervolgens naar een verkooppagina te leiden. Impulsieve kopers willen alles nu en als je iemand bent die producten verkoopt, wil je dat de mensen kopen zodra ze er klaar voor zijn. FourSixty helpt jou daarbij.

Je kunt producten daadwerkelijk verkopen op Instagram door ze te koppelen aan een productpagina, die dan een eenvoudig te gebruiken online winkelwagentje wordt.

Je hoeft niet op het internet te surfen op zoek naar een winkel. Abonnementen zijn duur, maar als het je doel is om elke dag geld te verdienen, dan is €50, €100 of €250 voor verschillende functies slechts een kleine investering.

Dit is een van de meer competitieve Instagram tools voor marketeers en verkopers die hun eigen Etsy of eBay-achtige setup willen.

soldsie

Soldsie gaat nog een stap verder en maakt het aankoopproces belachelijk eenvoudig. Het klinkt misschien verrassend, maar veel mensen weten niet hoe ze een product moeten kopen. Ze willen impulsief ja zeggen, dus waarom zou je de verkoop niet officieel maken zodra ze het woord “SOLD!!” in jouw Instagram commentaar typen?

Dit is ideaal voor bepaalde soorten producten, omdat zowel de koper als de verkoper de app geïnstalleerd moeten hebben. Maar als jouw doelpubliek vaak op Instagram aan het winkelen is (bijvoorbeeld bij een vrouwelijke doelgroep of een nichemarkt voor mode) dan zal dit ieders leven gemakkelijker maken. 

Zodra ze het woord typen, stuurt Soldsie hen een factuur om via PayPal of creditcard te betalen. Ze berekenen je €45 per maand met een commissie van 5,9%.

6. Hashtagify

hashtagify

Deze app zal je helpen om ideeën voor hashtags te vinden zodat je ze efficiënt kunt gebruiken in plaats van op goed geluk te gissen.

Ga na wat er op verschillende platformen gebeurt en zoek vervolgens op jouw specifieke niche-sleutelwoord. Haal ideeën uit de tag cloud en ga nog dieper in op andere niches. Deze tool is veel gemakkelijker in het gebruik dan Google Keyword Research en is bovendien eenvoudiger te bestuderen dankzij de visuals. Deze service kost €50 per maand.

gleam

Gleam is een van de beste apps voor Instagram en perfect als je wilt beginnen met het organiseren van wedstrijden en andere interactieve evenementen. Met de app kun je een Instagram widget toevoegen aan je website om rechtstreeks te volgen of om de aandacht te richten op een Instagram bericht.

De kosten voor de beste functies (inclusief maatwerk en een aantrekkelijke hoofdafbeelding) variëren van €9 tot €85 per maand.

hootsuite

Recent onderzoek van Statista toont aan dat de beste tijd om Instagram content te plaatsen afhankelijk is van je doelgroep en soort bedrijf.

Hootsuite organiseert al jouw accounts en berichten in één eenvoudig dashboard en plant ze vervolgens in volgens de ideale tijd. 

Het zet extra berichten in de wachtrij en kan geïntegreerd worden met Facebook, Twitter, Instagram, Google+, LinkedIn en YouTube. Zo kun je nieuwe content op het ideale moment publiceren, elke keer weer, precies op het juiste tijdstip. Dit is een meer strategische aanpak die de nodige resultaten laat zien.

Je publiek begint te anticiperen op het moment dat je nieuwe aankondigingen en links publiceert en leert om je te verwachten. Je krijgt ook de kans om een aantal gegevens te analyseren die binnenkomen via jouw berichten, met betrekking tot betrokkenheid en het delen van informatie.

Samengevat

instagram likes app

Je zult Instagram pas echt leren kennen als een serieuze manier om geld te verdienen of als heus bedrijf, als je begint met het analyseren van de meest nuttige tools die ontworpen zijn om zaken te doen, de tools die ontworpen zijn om je te helpen jouw pagina, website en netwerk van sociale media sites te professionaliseren.

Hoewel dit soort apps het aantal volgers dat je hebt niet met één klik zal vergroten, helpen ze je wel om je doelpubliek te vinden en ze om te zetten in echte volgers, echte fans.

Dit zijn de mensen die je wilt omdat ze verwijzingen geven, alles wat je plaatst leuk vinden en altijd openlijk met je zullen willen communiceren. Het gebruiken van en het vertrouwd raken met de meest ideale Instagram tools, sommige gratis en andere tegen betaling, zullen ervoor zorgen dat je Instagram carrièreplan doelgericht en succesvol zal zijn!

Using and getting familiar with the most ideal Instagram tools, some for free and some for pay, will make sure your Instagram career plan will be focused and successful!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven