Hoe Krijg je Meer Abonnees op YouTube? 13 Beproefde Manieren

youtube abonnees kopen

“Het belangrijkste doel van GeldNinja is om onze lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren. We werken samen met andere bedrijven die dezelfde visie delen. Sommige links in dit artikel kunnen afkomstig zijn van onze partners. Dit is hoe we geld verdienen.”

Hoe krijg je meer abonnees op YouTube? Is dit een geheim? Helemaal niet! Het moeilijkste onderdeel is een YouTube kanaal te beginnen en je eerste groep abonnees te krijgen! In dit artikel zullen we precies uitleggen wat je doen moet om je kanaal sneller te laten groeien en we geven je precies het antwoord op de vraag hoe je meer abonnees op YouTube krijgt.

Voordat je begint…

Wanneer het erom gaat om meer abonnees op YouTube te krijgen, dan moet je je echt op waarde richten. Je kunt niet “valsspelen” en YouTube abonnees kopen. Maar er zijn wel legitieme manieren om je vooruitgang een stuk makkelijker en sneller te maken.

Je hebt niet alleen te maken met de concurrentie van duizenden, of misschien miljoenen anderen die publiceren, maar je concurreert ook om zoektermen, waarvan er veel zijn die al meermaals gebruikt zijn door actieve makers van YouTube content.

Dus hoe krijg je meer abonnees op YouTube?

De beste manier om YouTube abonnees te krijgen is een combinatie van het regelmatig publiceren van goede content EN het op creatieve manieren promoten daarvan.

Zo gemakkelijk kan het zijn!

Wanneer je nog maar net begint, dan is hier een handleiding voor het maken van een YouTube kanaal.

Laten we nu eens kijken naar 13 ideeën hoe je meer abonnees op Tube krijgt voor de beginner:

nummer

Maak niet alleen maar goede content… maak content die beter is dan die van je concurrenten

Het produceren van goede en onderhoudende content lijkt misschien een voor de hand liggende eerste tip. Maar het is zelfs nog belangrijker dat de content die je produceert geschikt is voor de markt.

Dit betekent dat je de bedrijfstak of de doelgroep die je aan wilt trekken hebt bestudeerd, en dat je gekeken hebt naar wat andere mensen doen die accounts hebben die vergelijkbaar zijn met de jouwe.

Het is niet genoeg om hen te imiteren (en dat moet je ook niet doen), maar je moet proberen om je voordeel te doen met het overnemen van hun goede ideeën en daar wat aan toe te voegen op een creatieve manier.

Dit zal ook helpen om het totale aantal views te verhogen. Zorg er voor dat je ook wat tijd besteed aan het leren van hoe krijg je meer abonnees op Youtube.

nummer

Maak van tevoren een script van al je content

Het is begrijpelijk dat je zou willen improviseren, omdat je bezorgd bent dat het anders niet “uit je hart” komt… maar die manier van denken werkt meestal niet.

In feite schrijven de beste YouTubers hun script niet alleen van tevoren uit, ze herschrijven het, oefenen het en perfectioneren het ook. Je vertelt een visueel/audio verhaal, en wanneer je dat niet serieus genoeg neemt zal dat je naam schaden.

En bovendien: door het script van je video van tevoren te maken zal je in staat zijn om meer van de gedachten te uiten die je belangrijk vindt, waardoor het eigenlijk beter laat zien wie je bent!

nummer

Denk eraan dat je SNEL de aandacht van het publiek moet trekken

youtube abonnees kopen

Hoewel we niet zeggen dat je publiek niet stil kan zitten, is het gewoon beter om aan te nemen dat ze het niet kunnen, wanneer je je afvraagt: hoe krijg je meer abonnees op YouTube?

Dit betekent dat de eerste generatie van video’s niet langer dan 5:00 minuten mag duren.

Je moet ook geen trage, langdradige intros hebben. Je moet het stuk inleiden, zonder onnodig gebabbel, en dan ASAP naar het goede spul gaan!

Wist je dat  onderzoek van Facebook aantoont dat als je de aandacht binnen de eerste 3 seconden vast weet te houden, 65 procent van van de kijkers minstens 10 seconden blijft kijken, en 45 procent van de kijkers minstens 30 seconden blijft kijken? Je moet hun aandacht trekken en dat moet je snel en goed doen.

nummer

Maak een playlist van video's met een gemeenschappelijk thema en moedig binge-watching aan

Hoe krijg je meer abonnees op YouTube? De volgende tip op onze lijst is het maken van playlists.

Netflix is beroemd vanwege het aanmoedigen van binge-watching door zijn auto-playing. Op dezelfde manier maakt YouTube het mogelijk om gemakkelijk en continu af te spelen ALS de auteur een playlist samenstelt.

Gooi al je video’s niet gewoonweg op een hoop. Plan in plaats daarvan een heel “seizoen” van content en zorg ervoor dat iedere individuele video verbonden is met de volgende video in de serie. Breng een logische volgorde aan en met een thema in gedachten dat je publiek aanspreekt. 

nummer

Als je wilt leren hoe je meer abonnees op YouTube krijgt, stel je dan als doel om consequent te publiceren en houd je daaraan

Hoe krijg je meer abonnees op YouTube? “Regelmatig content creëren” lijkt een goed advies. Het is echter beter om echt een schema van goede content te ontwikkelen en je daaraan te houden.

Volgens Hootsuite moeten YouTubers consistent op dezelfde dag en hetzelfde uur posten.

Het zou een wekelijks proces moeten zijn en een verplichting die je serieus neemt. Dit zal je niet alleen helpen om een wekelijkse routine te creëren en om iedere week nieuwe content te garanderen, maar het zal ook een “ritme” van activiteit bouwen waar je publiek naar uit zal kijken.

“Sjoemel” niet door aan het einde van de maand 4 video’s te posten!

Houd je aan een wekelijks schema van publiceren op hetzelfde tijdstip en bouw je publiek op—net alsof je een omroep bent met een nieuw televisieprogramma!

recente nieuws banner
dankzij ProfitFarmers hebben we € 2141 in slechts enkele weken verdiend.
Wil je ook zien hoe je met ProfitFarmers geld kunt verdienen?
ProfitFarmers Signaalkaart
ProfitFarmers: De Gemakkelijke Manier om Online Geld te Verdienen.
We hebben het zelf getest, Het Resultaat?
€2141 winst. Minder dan 25 minuten per dag.
Bekijk onze beoordelingsvideo om te zien hoe ook jij geld kunt verdienen.
nummer

Besteed meer tijd aan het optimaliseren van je metatekst

youtube abonnees kopen

Wanneer je echt goede content hebt, maar het lukt maar niet om verkeer op gang te brengen, dan heeft het probleem misschien te maken met SEO (Search Engine Optimization).

Dit betekent dat mensen die in je content zijn geïnteresseerd die niet kunnen vinden.

Het optimaliseren van YouTube video’s vereist het onderzoek naar zoektermen, met gebruik van aantrekkelijke of eigenzinnige titels, het creëren van een tekst die makkelijk te scannen is, het maken van een goede beschrijving, het invullen van de metatags en het maximeren van ruimte (in de titel en de tekst).

Je dient onnodige woorden te elimineren en populaire zoektermen gebruiken.

Denk er ook aan om je tekst uit te schrijven. Dit zorgt ervoor dat bepaalde typen video’s, zoals bijvoorbeeld “Hoe Je’s”, veel makkelijker te vinden zijn met een YouTube zoekfunctie. YouTube maakt het mogelijk om te schrijven in een script van de audio die je in je video gebruikt, zodat iemand de closed captions (de CC knop) aan kan zetten. Je kunt dit zelfs in meer talen laten vertalen om internationaal aan de slag te gaan (daarover meer bij #10…)!

nummer

Ontwikkel een “merk” waar je publiek bekend mee raakt en naar uit gaat zien

Dit is niet zo moeilijk als het lijkt. Branding betekent in essentie dat je je presentatie uniek en gedenkwaardig maakt. Eén manier waarop YouTubers dat doen is door een Intro en een Conclusie te gebruiken.

Ze hebben misschien een herkenbare tune of alleen een eenvoudige slogan om de boel op te starten.

De conclusie zorgt ervoor dat je volgers je onthouden, zelfs wanneer de video is afgelopen. Het is nog beter wanneer je een “Call to Action” (CTA) in je conclusie kunt verwerken terwijl je iets memorabels doet om ervoor te zorgen dat ze de volgende keer weer naar je kijken.

Deze CTA werkt als je volgers aanmoedigt om je website te bezoeken of zich aan te melden, en wanneer je eindigt met een sterke toon van positiviteit en vertrouwen.

Denk eraan dat wanneer je je publiek nooit vraagt om je te volgen of zich aan te melden, ze dat waarschijnlijk ook nooit zullen doen! Hoe krijg je meer abonnees op YouTube? Een directe oproep tot actie is één van de geheimen voor het krijgen van meer abonnees.

nummer

Verleid je publiek om zich aan te melden en je te blijven volgen

youtube abonnees kopen

Dikwijls onderschatten mensen de effectiviteit van het “omkopen” van hun publiek om ervoor te zorgen dat ze terug blijven komen!

Het klinkt banaal, maar het werkt.

Mensen zullen niet emotioneel betrokken raken bij een nieuwe activiteit tenzij het ze iets van waarde OPLEVERT.

Deze prikkel kan iets eenvoudigs zijn zoals een wedstrijd met een prijs (en dit werkt zelfs nog beter wanneer je dit verspreid over al je sociale media kanalen), of eentje waarbij je zelfs bijkomende voordelen kunt winnen in je video’s.

Dit is waarschijnlijk de beste manier om meer abonnees op YouTube te krijgen, maar veel effectiever dan gewoon maar YouTube abonnees kopen. De investering die je hier doet is de prijs, maar het is een eerlijker manier om de aandacht van mensen te trekken.

Een betaalbare prijs bij een wedstrijd zou bijvoorbeeld een gratis pas voor een restaurant of sportieve activiteit kunnen zijn. Je zou ook een cool t-shirt weg kunnen geven. Vertel je publiek dat de winnaar van de wedstrijd uit de volgers getrokken zal worden, waardoor je een prikkel creëert voor aanmelding.

Je zou mensen ook kunnen belonen voor hun aanmelding door hen gratis eBooks op je website aan te bieden, of zelfs een proefperiode van 30 dagen voor een bepaald product. Hoe krijg je meer abonnees op YouTube?

Het geheim is ervoor te zorgen dat je publiek zich aangetrokken voelt tot je geweldige content!

nummer

Maak offsite reclame voor je YouTube kanaal en video’s

Je kunt niet alleen vertrouwen op het verkeer door de zoektermen van YouTube wanneer je onderzoekt hoe je je meer abonnees op YouTube krijgt, wees dus vrijmoedig met het offsite delen van je video’s en je kanaal.

Sommige mensen pluggen hun YouTube pagina op de klantenreviews van Amazon, terwijl anderen gebruik maken van Pinterest, Facebook, Twitter of Instagram. Zelfs Reddit’s individuele categorieën, subreddits, kunnen gelinkt worden naar een YouTube account.

nummer

Vertaal je content in verschillende andere talen voor grotere internationale aantrekkingskracht

Als je een lange termijn wereldwijde markt hebt, dan is het verstandig om vooruit te denken. Wanneer je lokaal of internationaal steeds populairder wordt, kan je buiten de grenzen een gelijksoortig publiek vinden door de dialoog en de tekst in je video’s te vertalen in andere gangbare talen. Je kunt dit karweitje uitbesteden aan een vertaler en zelfs ondertiteling aan je video’s toevoegen.

nummer

Maak korte trailers om je publiek vast te houden zodra ze op jouw kanaal landen

youtube abonnees kopen

Autoplaying helpt om de aandacht van je klanten in die eerste 10 seconden vast te houden, dus geef hen niet de mogelijkheid om door al je video’s te gaan zoeken.

Zorg er ten eerste voor dat je afspeellijsten hebt gemaakt. Creëer vervolgens korte trailers die automatisch afgespeeld worden zodra het kanaal aan het laden is.

Deze trailers moeten tussen de 30-60 seconden duren.

De sleutel tot het maken van een goede trailer is je kijkers een reden geven om te blijven en te kijken. Beantwoord vragen die ze hebben, zoals “Waarom kijk ik hier nog naar? Wat voor interessants gebeurt er?” Het helpt ook om je trailers grappig,  artistiek of zelfs emotioneel te maken, als dat is wat er nodig is om de aandacht van je publiek vast te houden.

nummer

Werk samen met andere YouTubers. Deze samenwerking zal een gelijkgezind publiek aantrekken

youtube abonnees kopen

Hetzelfde concept van een gastcolumnist of blogger werkt goed op YouTube: Je moet proberen om samen te werken met andere YouTubers, of ze nu hetzelfde werk publiceren of zelfs gerelateerde onderwerpen.

Probeer hen te bereiken door privéberichten per email of sociale media en kijk of ze geïnteresseerd zijn om met jou samen te werken aan een nieuw video/audio project. Wanneer je hen vertelt dat deze samenwerking hen kan helpen om meer abonnees op YouTube zal dit hun motivatie nog verhogen!

Natuurlijk, de meest beroemde en rijke YouTubers zullen je voorstel waarschijnlijk afwijzen, dus probeer je te richten op nieuwe of enigszins gevorderde YouTubers, die net zo graag publiciteit hebben als jij.

Dit is een goede manier om uit te vinden hoe je meer abonnees op YouTube krijgt, aangezien jullie allebei onmiddellijk resultaat zullen zien—door de verbinding met het publiek van een andere influencer.

Denk goed na over het project en brainstorm over ideeën totdat jullie er eentje vinden die jullie allebei bevalt. Je kan verbinding zoeken met het publiek van een concurrent of een collega, net zoals zij ervan zullen profiteren om jouw publiek te vinden. Iedereen wint! 

nummer

Zoek interactie met je trouwste fans

Tenslotte, vergeet het meest belangrijke onderdeel van iedere campagne op de sociale media niet—engagement! Communiceer met kijkers die reageren of zich aanmelden. Laat hen zien dat je om hen geeft door hier en daar kleine uitroepen te plaatsen, zodat je een basis van trouwe fans op kunt bouwen.

Sommigen van de slimste YouTubers werken de verzoeken en commentaren van fans om tot nieuwe content. Jij hoeft minder hard te werken: Als je publiek een idee oppert, waarom zou je daar dan niet in mee gaan? Bijvoorbeeld: Een muzikant die covers speelt zou zijn publiek kunnen vragen wat hij als volgende moet spelen.

Engagement is één van de beste dingen van sociale media en in het bijzonder van YouTube.

Je kijkers zullen zich gerespecteerd voelen wanneer je de tijd neemt om op hen te reageren. En nog beter, nieuwe kijkers zullen zich snel beseffen dat je naar al hun verzoeken luistert en dat je soms zelfs video’s maakt die op die verzoeken zijn gebaseerd..

youtube abonnees kopen

Het echte geheim van hoe je meer abonnees op YouTube krijgt is om naar de community te luisteren. Dat betekent niet alleen die van je bedrijfstak, maar ook van je doelgroep, die misschien op YouTube of een andere website op zoek is naar jouw soort informatie.

Laat hen weten dat je er bent door ze te vinden, ze binnen te loodsen met zoektermen en ze dan een geweldige show te leveren.

Dus hoe krijg je meer abonnees op YouTube? Het gaat er helemaal over om de best mogelijke show te geven en daar alle aandacht op te vestigen. Wees trots op jezelf en je werk.

Verspreid het nieuws en kijk hoe je publiek groeit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven