Meer Views Op YouTube – 10 “Geheime” Trucs

meer views op youtube

“Het belangrijkste doel van GeldNinja is om onze lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren. We werken samen met andere bedrijven die dezelfde visie delen. Sommige links in dit artikel kunnen afkomstig zijn van onze partners. Dit is hoe we geld verdienen.”

Wist je dat de grootste YouTube ster in de wereld, PewDiePie, ooit 0 volgers en 0 views had? Met meer dan 96 miljoen abonnees is hij nu ‘s werelds grootste YouTube ster geworden. Ja, iedereen begint op 0.

Misschien heb je wel moeite om zelfs maar 10 abonnees te krijgen of zelfs maar 10 views!  Wat kan je in vredesnaam nog doen om in deze tijd de aandacht van de wereld te krijgen? Denk daar niet te diep over na! De eerste stap is eenvoudig: leer hoe je meer views op YouTube krijgt.

In dit artikel geven we je een beknopte lijst van hoe je meer views op YouTube kunt krijgen zodat je een actieplan kunt maken.

10 Tips om meer views op YouTube te krijgen

ideale publiek

Focus op je “ideale publiek” door het maken van een betere beschrijving en titels

doelgroepweergave op youtube

Je bent er waarschijnlijk intussen achter gekomen dat de beste manier meer views op YouTube te krijgen is om langere paragrafen van de beschrijvende tekst te schrijven. Maar de meer belangrijke vraag is: op welke termen zoekt je publiek.

Dit is waarom veel YouTube publicisten een zogenaamd “ideaal kopersprofiel” maken, wat betekent dat je je een beeld vormt van je ideale kijker, met betrekking tot leeftijd, locatie, geslacht, interesses en andere gegevens.

Kennis van de aard van je kijkers, en begrip van wat ze willen zien, kan je helpen om te bepalen hoe je meer views op YouTube krijgt.

Je hebt hier waarschijnlijk goed over nagedacht bij het aanmaken van je account of bij het plannen van nieuwe content, maar hoe zit het met de beschrijvende tekst en titels bij deze video’s?

Je moet net zo denken als je ideale YouTube bezoeker en anticiperen op wat hij of zij in zou kunnen voeren op de zoekbalk van YouTube of Google om de meest relevante video’s te vinden.

De beste manier om je ervan te verzekeren dat je ontdekt hoe je meer views op YouTube krijgt is om niet alleen te raden waarnaar mensen zoeken, maar een web tool te gebruiken om de nauwkeurigheid van je trefwoorden te verbeteren. 

Google Adwords is weliswaar de meest bekende hulpbron, maar is nogal ingewikkeld in het gebruik, dus een makkelijker webtool voor trefwoorden, dat je misschien ideeën oplevert, is KeywordTool.io.

Onthoud dat je niet alleen schrijft voor het zoekalgoritme, maar dat je ook YouTube kijkers wilt aantrekken met opwindende titels en een beschrijving die samenvat wat ze in de video te zien krijgen.

Je eerste taak bij het ontdekken van hoe je meer views op YouTube krijgt is hen te motiveren om op je video te klikken, door een sterke titel en een interessante afbeelding. Dus wanneer je “trefwoorden” opgeeft die Google en YouTube zullen herkennen, maak je tegelijkertijd titels voor mensen.

Probeer om je de titel voor te stellen als iets dat je in de krant zou lezen of in een online tijdschrift. Maak het wat sensationeler dan het werkelijk is…je bent vast en zeker niet de enige YouTuber die dat doet!

maak een makkelijk te volgen transcriptie van je youtube video

Maak een makkelijk te volgen transcriptie van je YouTube video

maak transcriptweergave op youtube

Wist je dat je zelfs een transcriptie om te lezen kan maken voor je YouTube video, of voor slechthorenden? Dit is ook een aantrekkelijke functie voor een internationaal publiek, aangezien het soms mogelijk is om een goede vertaling van de transcriptie in de eigen taal te maken, bijvoorbeeld door een site als Google Translate te gebruiken.

Alles wat de gebruiker hoeft te doen is naar de knop “Meer Acties” te gaan (het icoon met de drie verticale stippen) en dan op “Vertaal” te klikken om te beginnen met het lezen van de tekst.

Schenk je wel aandacht aan de woorden die je schrijft om meer views op YouTube te krijgen? De beste tip om meer views op YouTube te krijgen hebben te maken met taal eenvoudig en makkelijk te begrijpen maken. In veel gevallen zal YouTube automatisch gesproken zinnen voor je transcriberen. Spreek met heldere stem om het proces van auto-transcriptie gemakkelijk te laten verlopen.

Je kunt ook direct je eigen getypte transcriptie uploaden door naar de video van je keuze te gaan en op “Edit” te klikken. Vind de secties Ondertitels en de Closed Captioning en klik dan op “Upload een Bestand”, waarbij het dan wel om een onopgemaakte tekst moet gaan.

als je wilt leren hoe je meer views op youtube krijgt

Als je wilt leren hoe je meer views op Youtube krijgt, vermaak je publiek dan niet alleen, maar leer hen ook iets

Dit is een tip die vaak wordt genegeerd wanneer je begint met het produceren van veel leuke video’s op je kanaal. Vermaak is prima, maar het is pas echt effectief als je je publiek eerst iets bijbrengt of informeert over een onderwerp dat hen aanspreekt. Dat gaat je helpen om te ontdekken hoe je meer views op YouTube krijgt.

Een onderwerp bespreken dat je bezoekers interesseert is één van de meest effectieve manieren om nieuwe lezers binnen te halen. Ze zijn niet op zoek naar jou, want ze kennen je (nog) niet, maar naar de interesses die jullie gemeen hebben.

Begin informatief, door gedetailleerd een activiteit of een product te beschrijven waarin ze geïnteresseerd zijn, en ga door met jouw unieke entertainment stijl.

reik de hand aan gast-youtubers

Reik de hand aan gast-YouTubers

how to get youtube views

Als het op jouw kanaal een beetje eenzaam is, dan is het tijd om contact te zoeken met de gemeenschap. Een van de nieuwste trends is gast-YouTubers die crossover video’s of segmenten in co-productie maken. Dit introduceert je aan een ander publiek, terwijl het ook meer publiciteit voor je gast oplevert. Sociaal zijn kan je helpen wanneer je uitzoekt hoe je meer views op YouTube krijgt.

Hoewel het ideaal zou zijn om contact te leggen met belangrijke influencers van de industriële sector en met waanzinnig populaire YouTube celebs, zullen die gewoonlijk niet met je werken, totdat je je gevestigd hebt en een vergelijkbaar aantal volgers en views hebt.

Dat is waarom je in het begin beter kunt proberen om contact te leggen met anderen in jouw gebied, die ook beginnen met 0 abonnees en YouTube views. Groei gezamenlijk en help elkaar.

Je kunt zelfs meer succesvolle YouTube persoonlijkheden verleiden om met je samen te werken, en zo gratis publiciteit krijgen, door commentaar te geven op hun nieuwste video’s en een gesprek met hun volgers te beginnen.

Bouw je naam op. Reik uit, niet alleen naar je potentiële abonnees, maar ook naar mensen die van dezelfde dingen houden als jij. Het geheim van meer views op YouTube krijgen is te onderzoeken wat werkt en dat te blijven herhalen.

Denk er ook aan dat het uiterlijk en de beschrijving van je kanaal net zo belangrijk zijn als de video’s zelf. Wanneer je meer wilt weten, bekijk ook ons gerelateerde artikel over het opzetten van een YouTube kanaal dat volgers krijgt.

bestudeer de competitie en leen ideeën van

Bestudeer de competitie en leen ideeën van andere succesvolle video’s die je “aanbevolen” worden

free youtube views

Let goed op de video’s die aan de zijkant worden “gesuggereerd” of verwante video’s. Dit is niet alleen nuttig voor de toevallige kijker, maar ook voor jou, de publicist. De beste manier om een gelinkte video te krijgen en zelf “aanbevolen” te worden is om deze video’s zo goed mogelijk te kopiëren en ze als inspiratiebron te gebruiken. Kijk naar de titels, content en zelfs naar de onderwerpen.

Video-commerce zegt dat je, gegeven het feit dat de kijker binnen drie seconden alweer verdwenen kan zijn, altijd relevant moet zijn. Het optimaliseren van je video om relevant te zijn voor andere populaire video’s zal je helpen om jouw video’s op te laten vallen, zelfs wanneer de trefwoorden die je hebt geselecteerd te algemeen zijn.

Richt je op die andere trefwoorden en voeg dan iets creatiefs, informatiefs, educatiefs of grappigs toe aan jouw video waardoor die opvalt. Dit trekt de aandacht van YouTube algoritmes en jouw ideale kijkers, en zal je helpen om te ontdekken hoe je meer views op YouTube krijgt.

Laat je financiële problemen achter je. Zoek vandaag nog een manier om geld te verdienen.

Sluit je aan bij duizenden anderen die hun leven hebben veranderd door online geld te verdienen…
Meer dan 15 verschillende methoden, allemaal bewezen, allemaal winstgevend.

Ninja met vallend geld
Wil je extra geld verdienen?

Wij hebben een lijst met de beste manieren om online Geld te Verdienen.

Het enige dat je hoeft te doen is er een uitkiezen, en vandaag nog geld beginnen te verdienen.

Ninja met statistieken pictogram
stop meer oproepen tot actie in je video’s

Stop meer oproepen tot actie in je video’s

buy youtube views

YouTube maakt het mogelijk om “Eindschermen en Kaarten” toe te voegen aan je video’s. Dit zijn kleine teksten waarin je een oproep tot actie kunt stoppen zoals “Like!” of “Reageer!”

Door deze functie te gebruiken kan je naar andere video’s linken, naar je playlist (een serie van video’s met één thema op volgorde in een autoplay),kanaal, of zelfs om een enquête te doen bij je kijkers.

YouTube is onlangs gestopt met de functie “Annotaties” ten gunste van de meer mobiel-vriendelijke “Eindscherm Editor” functie. Dus als je ergens webpagina’s ziet waarop het over Annotaties gaat, weet dan dat die nog steeds werken op oudere video’s. Maar moderne video’s gebruiken nu het mobiel-vriendelijke equivalent van Eindschermen.

Laat YouTube ster Derral Eves je uitleggen hoe je de editor kunt vinden in de YouTube Creator Studio, onder “Eindscherm” en “Element toevoegen.” 

video-reacties

Leer om je video’s meer als interacties op sociale media te behandelen. Gebruik “video-reacties” om meer views te krijgen

free youtube views

Misschien is het probleem dat te veel nieuwe YouTube makers hun video’s zien als het uitbrengen van een film, terwijl ze eigenlijk individueel meer lijken op een reactie op Facebook.

De beste manier om te leren hoe je meer views op YouTube krijgt is om je video het label “video reactie” op een andere video te geven. Dit zal je helpen om profijt te halen uit het verkeerd van de populairdere video.

Het proces is eenvoudig:

Je klikt op een andere populaire video die relevant is voor jouw thema en dan op “Geef een video-reactie”. Je hebt nu een lijst van al je video’s en je kunt beslissen welke je wilt gebruiken als “reacties” in een lopende conversatie.

Je kunt zelf enkele creatieve reactievideo’s produceren door een parodie te maken van een populairdere video, door een liedje te coveren, of door met nieuwe informatie te reageren op een nieuwsverhaal dat iemand anders heeft gerapporteerd.

Denk eraan om een titel en beschrijving te maken voor je video, op dezelfde manier als de andere video’s die al verkeer hebben, wat je zal helpen om te leren hoe je meer views op YouTube krijgt.

“Lok” mensen niet alleen naar binnen om je content te zien. Focus meer op de sociale aspecten van YouTube en zijn enorme mix van gemeenschappen en niches.

Als je nog steeds niet veel resultaat boekt met je nieuwe video’s, verleg je focus dan van YouTube naar een minder competitieve site waar je meer succes hebt met het taggen van trefwoorden.

Je kunt “landing pages” op je website creëren, of een gastblog schrijven en je favoriete trefwoorden promoten – dit alles gelinkt aan je YouTube video (Je kunt een video in de HTML van je website insluiten wanneer je deze eenvoudige instructies van Google volgt).

Deze ingesloten video’s gelden als een legitieme “linkback” naar Google, wat goed is voor je video’s en je kanaal in het algemeen.

Je kunt ook meer verkeer naar je video’s brengen door links te posten op je andere social-media-accounts zoals Instagram, Facebook, Twitter, Tumblr of zelfs Pinterest. Ja, nóg een manier om meer views op YouTube te krijgen is om je marketing offsite te brengen.

Google en YouTube zoekopdracht algoritmes bevoordelen zelfs social-media-links boven commerciële website links, dus het plaatsen van je YouTube video’s op andere kanalen, met toegevoegde trefwoorden, is een meer organische strategie die je alleen maar zal helpen.

geef een wedstrijdprijs weg aan je YouTube

Geef een wedstrijdprijs weg aan je YouTube publiek en creëer trefwoorden die op die prijs zijn gebaseerd

youtube views

Een andere methode om meer views op YouTube te krijgen die weliswaar een beetje cliché is maar toch nog verrassend effectief blijkt te zijn is om aan je kijkers promotie en een prijs aan te bieden, gewoon voor het bezoeken van en de interactie met je pagina.

Dat is wat veel kanalen moeten doen om in het begin een beetje extra verkeer te krijgen. Je kunt je video op verschillende sociale media sites promoten of zelfs op niche websites en forums ergens anders.

Voor de beste resultaten moet je een prijs kiezen die gerelateerd is aan je bezigheden of het thema van YouTube, zodat je kijkers het beter zullen onthouden.

gebruik je eerste bezoekers als testpanel en krijg ideeën van hen

Gebruik je eerste bezoekers als testpanel en krijg ideeën van hen

how to get views on youtube

De eerste paar bezoekers hebben geluk…ze gaan je helpen om de toekomst van je YouTube carrière te plannen! In plaats van “beleefd” te zijn en ze massaal te bedanken, kan je beter individueel met hen communiceren.

Dat kan je je in het begin veroorloven en de communicatie met hen helpt je misschien om te leren hoe je meer views op Youtube krijgt.

Vraag je publiek op de man af hoe je meer views op YouTube krijgt, of, in andere woorden, wat zij in de toekomst willen zien, en maak dat dan voor hen!

Voor veel YouTube bezoekers (en vooral degenenen die naar het soort content zoeken dat jij produceert) is het feitelijk al een “prijs” om hun verzoeken omgezet te zien worden in een originele YouTube video. Het is ook een heel slimme manier om te weten te komen wat je “ideale publiek” van je wil zien.

gebruik YouTube Ads om je videos voor te laten lopen op de competitie

Gebruik YouTube Ads om je videos voor te laten lopen op de competitie

how to get views on youtube

YouTube Ads zijn de snelste manier om meer views op YouTube te krijgen, aangezien je voor impressies en hopelijk kliks betaalt wanneer je je publiek in die eerste paar seconden te pakken kan krijgen. Competitie voor algemene trefwoorden is zo intens dat nieuwe YouTube publicisten gewoon een ad of een gesponsorde video moeten kopen om op gang te komen.

Dit is de meest effectieve manier om veel views op YouTube te krijgen en meer abonnees te krijgen, wat een andere populaire zoekopdracht is.

Het belangrijkste voordeel hiervan is dat je je publiek zelf kan uitzoeken zodat je geen impressies verspilt aan de verkeerde bevolkingsgroep. Ook het management van YouTube verklaart dat het betalen voor gegarandeerde impressies, en het voortborduren op die belangstelling, kan leiden tot een 23x grotere groei van gebruikers die terugkomen of zelfs abonnee worden van jouw kanaal.

Zelfs in het geval dat mensen de ad niet uitgekeken hebben, kwamen viewers met een 10 maal grotere waarschijnlijkheid later terug bij de video of het kanaal.

Experimenteer en leer hoe je meer views op YouTube krijgt

meer views op youtube

Wat is de beste manier om meer views op YouTube te krijgen? Word actief op YouTube door het net zo te behandelen als Facebook. Ga voor een post per week of zelfs meer, als dat mogelijk is. Het gaat niet alleen om het creëren van uitstekende content of het kiezen van de beste camera.

Het gaat om consistentie en out-of-the -box denken wanneer het erom gaat die kijkers te vinden die op zoek zijn naar jouw unieke content. Dat is hoe je erachter komt hoe je meer gratis views op YouTube krijgt, door te communiceren met een publiek dat een unieke identiteit heeft.

Onthoud deze 10 tips wanneer je leert om meer views op YouTube te krijgen en je zult een groot verschil zien in slechts enkele maanden. Het is eenvoudig en het is eigenlijk heel erg leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top