Verdien geld met T-Shirts

Verdien geld met t-shirts

“Het belangrijkste doel van GeldNinja is om onze lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren. We werken samen met andere bedrijven die dezelfde visie delen. Sommige links in dit artikel kunnen afkomstig zijn van onze partners. Dit is hoe we geld verdienen.”

T-shirts! Je kunt er nooit te veel van hebben, niet waar? Zelfs als je er al een aantal in je kledingkast hebt, als je er één ziet met een steengoede spreuk of één met een uniek design dan moet je die ook gewoon in je bezit hebben.

ninja browsen op laptop

Moeilijkheid

Moeilijkheid Midden
Medium

Tijd

medium
Medium

Inkomen

Inkomen Midden
Medium

Dat is de reden waarom t-shirts een geweldige manier is om geld te verdienen. Er is altijd vraag naar en het is opvallend eenvoudig om er na de verkoop ervan winst mee te behalen als je weet hoe je het aan moet pakken en een paar goede creatieve ideeën hebt. Ook als je geld wilt verdienen met je YouTube-kanaal of met een blog, kunnen T-shirt fantastisch zijn om je merk meer in de verf te zetten en om je fans en volgers iets aan te bieden dat ze kunnen kopen.

Misschien denk jij dat je nu opeens speciale printers en witte t-shirts zonder opdruk moet gaan kopen en dat je speciale grafische ontwerpen moet gaan leren, maar tegenwoordig is dat allemaal niet meer noodzakelijk. Met Teespring kun je jouw ideeën voor t-shirts omzetten in geld om jouw inkomen aan te vullen. Lees nu verder om een aantal tips te weten te komen over hoe je geld kunt verdienen met Teespring.

Hoe Teespring Werkt

Teespring is een site waarmee je t-shirts kunt verkopen zonder dat je het productiewerk ervoor hoeft uit te voeren en de ontwerpen moet verzenden. Je hoeft je geen zorgen te maken over de voorraad of speciale apparatuur, en je kunt een campagne echt al in minder dan 10 minuten lanceren.

Volg simpelweg de volgende stappen:

1. Schrijf je in voor een Teespring-account

Je bent in een mum van tijd klaar om Teespring te gaan gebruiken. Ga daarvoor naar de site en volg de stappen om jouw account te activeren.

2. Maak jouw t-shirt Ontwerp

Teespring geeft je een ontwerp tool die gemakkelijk is om er mee te gaan ontwerpen, zodat het maken van je t-shirt heel erg makkelijk is. Je kunt jouw eigen afbeeldingen importeren of gebruik maken van hun clip art en lettertypen om jouw grafische ontwerpen te gaan maken.

3. Selecteer jouw overhemdsstijl

Zodra je jouw grafisch ontwerp hebt afgerond, kan je kiezen welke soorten shirts je wilt gaan aanbieden van de  basis en premium opties. Er is ook een optie om ‘hoodies’ te gaan maken (soort trui met capouchon).

4. Bepaal jouw campagne Parameters

Probeer uit te vogelen hoeveel je precies zou willen verdienen met jouw campagne. Vervolgens stel je vast hoeveel shirts je dient te verkopen en tegen welke prijs om dit te bereiken. Je kan al gaan produceren met maar 5 shirts of een flinke hoeveelheid als 1000 stuks. Hoe groter je doel is, des te meer geld je zult gaan verdienen bij de verkoop van elk shirt.

5. Bedenk een naam

Geef jouw campagne een titel die nauwkeurig beschrijft wat je shirt is en dat zal de aandacht trekken. Vervolgens kan je de lengte van de campagne bepalen van 3 tot 21 dagen.

6. Start jouw campagne

Zodra jouw campagne draait, kunnen mensen naar de website gaan en  jouw shirt bestellen. Ze zullen niet worden gefactureerd, tenzij je genoeg orders hebt gekregen om jouw doel te bereiken. Als we er even vanuit gaan dat je succesvol bent, zullen jouw klanten aan het einde van de campagne worden gefactureerd en zij zullen hun shirts binnen 7 tot 10 dagen ontvangen als ze zich in de VS bevinden.

7. Promoot jouw campagne

Om er zeker van te zijn dat je campagne succesvol zal worden, moet je het nieuws ervan gaan verspreiden door middel van sociale media en door jouw vrienden en familie ervan op de hoogte te gaan brengen. Instagram is een heel goed platform om geld te verdienen en grafische T-shirts te promoten Je kunt ook een e-mailcampagne gaan opzetten en zelfs advertenties ervoor gaan maken.

8. Haal jouw geld binneni

Nadat de succesvolle campagne is afgelopen en de shirts van jouw klanten worden verstuurd, zal Teespring de winst naar jouw PayPal-rekening gaan overmaken.

Verdien geld met t-shirts

recente nieuws banner
dankzij ProfitFarmers hebben we € 2141 in slechts enkele weken verdiend.
Wil je ook zien hoe je met ProfitFarmers geld kunt verdienen?
ProfitFarmers Signaalkaart
ProfitFarmers: De Gemakkelijke Manier om Online Geld te Verdienen.
We hebben het zelf getest, Het Resultaat?
€2141 winst. Minder dan 25 minuten per dag.
Bekijk onze beoordelingsvideo om te zien hoe ook jij geld kunt verdienen.

Tips over Hoe je Geld kunt verdienen met Teespring

Om te zorgen dat je campagne succesvol verloopt en om te zorgen dat je een goede kans maakt om een goede winst te behalen, volg dan deze tips om online geld te verdienen met t-shirts.:

1. Onderzoek Wat er Goed Verkoopt

Neem een kijkje bij Teeview, dat is het deel van Teespring waar je de meest populaire t-shirts van de week kunt bekijken. Bekijk welke soorten shirts er verkocht worden en put inspiratie uit hun ontwerpen. Meestal is het zo dat eenvoudige t-shirts het beter doen dan de shirts met een meer uitgebreide opdruk, je hoeft daarom niet iets heel speciaals ontwerpen om succesvol te zijn.

2. Kies een niche uit

Als je betrokken bent bij een bepaalde online groep mensen of als je betrokken bent bij een  organisatie in jouw gemeenschap, overweeg dan om een t-shirt te gaan maken die de andere leden van jouw groep zullen gaan aanspreken. Het ontwerpen van shirts voor een bepaalde niche zal je een bepaalde markt geven waar jij je t-shirts kunt gaan promoten.

3. Volg de Pop Cultuur

Door je t-shirts actueel te maken kan het je gaan helpen om de omzet te doen verhogen. Blijf op de hoogte van Internet memes, populaire tv-programma’s en films en van de laatste roddels over beroemdheden. Goede ideeën voor t-shirts zijn overal.

4. Zoek Help van een Pro

Terwijl jij zelf wel een t-shirt kunt gaan ontwerpen, kan een grafisch ontwerper e helpen om er voor te zorgen dat een afbeelding voor jouw t-shirt stijlvol zal zijn. Je kunt een ontwerper vinden op een freelance site als Upwork of Fiverr.

5. Geef jouw klanten meerdere opties

Ondanks dat je het niet al te moeilijk wilt gaan maken voor je klanten om een keuze te gaan maken, kan jij er voor zorgen dat je met meer dan één soort shirt of een verscheidenheid van kleuren, jouw omzet zal gaan laten toenemen.

6. Begin klein

Als je net begint, kan het moeilijk zijn om te meten hoe succesvol jouw campagne zal gaan worden. Vergeet niet – als jij je  doel niet bereikt, zal je geen geld verdienen, dus het is beste om klein te beginnen, misschien met 50 shirts of minder dan dat. Je moet gedurende de campagne de voortgang bij gaan houden. 

Wees niet bang om jouw doel naar beneden bij te stellen bij het einde van de campagne, als je merkt dat je de campagne niet kan gaan afronden.

7. Koop Facebook Ads

Facebook advertenties zijn relatief goedkoop en ze kunnen behoorlijke grote resultaten opleveren. Omdat Facebook de advertenties richt op de interesses van de gebruikers, kan jouw tee worden gezien door honderden, duizenden of zelfs miljoenen mensen die het hoogstwaarschijnlijk zullen gaan kopen. 

Wanneer potentiële klanten een slimme t-shirt in hun feeds voorbij zien komen, dan maakt Teespring het makkelijk voor hen om het te gaan kopen om een succesvolle verkoop te verzekeren.

8. Netwerk met anderen

Zoek social media groepen die bestaan uit andere mensen die shirts te verkopen op Teespring en vergelijkbare sites. Je kunt waardevolle inzichten opdoen en veel tips van andere succesvolle verkopers krijgen. Ook al concurreren mensen met elkaar voor meer t-shirt verkoop op de site, toch is de Teespring gemeenschap erg warm. Je zult merken dat de mensen in de groepen staan te popelen om je te helpen te slagen.

9. Wees voorbereid om te gaan falen

Het is heel normaal dat de eerste paar Teespring campagnes net te kort komen als ze bijna het doel hebben bereikt. Als het jou de eerste keer niet lukt, probeer jouw campagne dan nog eens opnieuw; Maar voordat je dat doet, evalueren wat je precies bij jouw vorige poging deed om er achter te komen en te gaan repareren wat er mis ging. 

Had je een te hoog doel ingesteld? Is jouw shirt gewoon niet aantrekkelijk genoeg? Waren er niet genoeg mogelijkheden of heb je gefaald om de shirt effectief te bevorderen? Maak de veranderingen die je nodig hebt en lanceer de campagne dan opnieuw!

Vergelijkbare Sites zoals Teespring

Verdien geld met t-shirts

Terwijl Teespring de meest bekende site is in zijn soort, zijn er andere sites die je toelaten om T-shirts en andere dingen aan het publiek te gaan verkopen, zonder dat je ze zelf hoeft te produceren, waaronder:

Threadless is een ontwerpwedstrijd en een t-shirt winkel in één. Als jouw tee wordt gekozen als de beste van de week, krijg je een $ 2.000 cash prijs en je zal een minimum royalty van 20 procent ontvangen van de winst die de site maakt met de verkoop van je shirt.

  • Zazzle

Met Zazzle kun je veel meer dan alleen t-shirts maken! De site laat je jouw afbeelding op koffiemokken, kleding, sleutelhangers en vele andere dingen plaatsen, en je hebt de volledige controle over jouw royalty tarief.

Design by Humans heeft een aanvraagprocedure om nieuwe ontwerpers te accepteren. Als je eenmaal geaccepteerd bent, verdien je $ 3 voor elke t-shirt dat je verkoopt.

Bij deze site zijn er geen campagnes. In plaats daarvan zal Spreadshirt voor jou een winkel inrichten die klanten in staat stellen om kleding van je te kopen, maar dan wel één stuk per keer. Je kunt jouw eigen commissie bedrag bepalen, en de site maakt het makkelijk voor je om jouw producten te plaatsen op jouw eigen website, dat is geweldig als je je eigen blog of fan site hebt. T-shirts! 

Je kunt er nooit te veel van hebben, niet waar? Zelfs als je er al een aantal in je kledingkast hebt, als je er één ziet met een steengoede spreuk of één met een uniek design dan moet je die ook gewoon in je bezit hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven