Veelgestelde Vragen

Hier kan je de meest gestelde vragen lezen en we hebben deze zo goed mogelijk beantwoord. Als je geen antwoord kunt vinden voor je vraag, stuur ons dan een e-mail op onze contact pagina.

Dat verschilt enorm, het hangt van de methode van geld verdienen af die je toepast. Voor de beste methoden om geld te verdienen die wij hebben op de pagina is het mogelijk om per dag een paar tientallen Euro’s te verdienen.

Beginner of ervaren expert, het maakt niet uit welke methode je moet gaan gebruiken. We raden aan om onze best gewaardeerde methoden te gebruiken vanaf het begin.

De enige methode waarmee je geld kan verliezen is onze favourite, binaire opties. Maar dit is ook de beste manier om online geld te verdienen. Hier is het belangrijk dat je in staat bent om geld te verliezen als je in binaire opties gaat handelen.

Op dit moment verdienen we geen geld met zaken als bijvoorbeeld advertenties. Maar we hebben wel plannen om advertentie banners te hebben, in de toekomst, wat een bepaalde hoeveelheid geld zal gaan opleveren.

Dat hangt er vanaf wat je verstaat onder rijk. Om een millionaire te worden hiermee zou misschien een brug te ver zijn, maar het is zeker mogelijk om een paar tientallen extra Euro’s te verdienen, elke dag.

Scroll naar boven