Verdien geld op Clickworker

Verdien geld op Clickworker

“Het belangrijkste doel van GeldNinja is om onze lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren. We werken samen met andere bedrijven die dezelfde visie delen. Sommige links in dit artikel kunnen afkomstig zijn van onze partners. Dit is hoe we geld verdienen.”

Ben je op zoek naar een manier om online geld te verdienen om het als een extra inkomen te gebruiken, als een tweede baan of geld te kunnen verdienen als je een full-time ouder bent die thuis op de kinderen moet passen? Clickworker zou dan de perfecte oplossing voor je zijn. Dit programma is een beetje vergelijkbaar met Amazon mTurk en soortgelijke programma’s die het werk van grote projecten verdeelt onder grote teams van cloud werkers. Maar meestal betalen dit soort programma’s  slechts een zeer kleine hoeveelheid geld uit. Clickworker is uniek omdat je de mogelijkheid hebt om veel meer te kunnen verdienen.

ninja browsen op laptop

Moeilijkheid

laag
Laag

Tijd

medium
Medium

Inkomen

groot
Groot

Met Clickworker kun je meteen al van te voren zien hoeveel geld je zult gaan verdienen door een breed scala aan freelance opdrachten af te ronden, variërend van vertalingen tot copywriting. Dit geeft je de vrijheid om zelf te bepalen hoeveel je per uur verdient. Projecten kunnen je slechts  3 euro per uur uitbetalen tot maar liefst $ 25 per uur. Je kunt gemakkelijk vanuit huis werken met Clickworker, en dit is zeker een van de grote voordelen. Uiteraard wil je het meeste er uit halen met je tijd, en deze gids zal je laten zien hoe je dat kunt doen met Clickworker.

Je moet met één belangrijk ding rekening houden met Clickworker en dit moet iedereen weten die overwegen gebruik te gaan maken van de site, voordat ze beginnen. Dat is dat Clickworker niet bedoeld is om iemands primaire of enige bron van inkomsten te zijn. Er zijn duizenden werkers die met elkaar concurreren om de beste projecten, en elk project kan alleen worden afgerond met een vast aantal taken. Er zullen dagen zijn dat je pech hebt, als je er achter komt dat er geen goedbetaalde opdrachten beschikbaar zijn, maar als je de tips in dit artikel toepast, is het mogelijk om een extra 200 tot 300 euro per maand vanuit huis te verdienen, terwijl je maar 20 uren werk er voor doet.

Aan de slag gaan met Clickworker

Voordat je aan de slag gaat met Clickworker, moet je ervoor zorgen dat je aan de twee basis eisen voldoet. Ten eerste, moet je Internet Explorer geïnstalleerd hebben. Als je een Mac-computer hebt kan je even online zoeken naar informatie over hoe je deze webbrowser op jouw computer kunt installeren. Als je een Windows-computer hebt, dan is Internet Explorer waarschijnlijk al geïnstalleerd.

Ten tweede moet je in staat zijn om vloeiend Engels te kunnen lezen en schrijven. Als Engels niet je moedertaal is, wordt je gevraagd om een test te doen om te bewijzen dat je alles goed kunt begrijpen.

Als we er even vanuit gaan dat je aan deze twee eisen kunt voldoen, ben je er klaar voor om aan de slag te gaan met Clickworker. Volg deze stappen om alles in orde maken:

1. Schrijf je in bij Clickworker

Ga naar de clickworker.com website om je account aan te maken. Als de pagina wordt geladen zoek dan naar de registratie knop. Klik op de knop en wacht even totdat de volgende pagina is geladen. Kies vervolgens de optie om je te registreren als Clickworker.

2. Vul de Basis Informatie in

Nadat je hebt gekozen om je te registreren als Clickworker, wordt je naar een formulier geleid. Vul daar jouw naam, jouw e-mailadres, jouw postadres en de andere vereiste informatie in. Zodra alle velden zijn ingevuld, verzend het formulier en wacht even totdat er een e-mail is aangekomen in jouw inbox. Open deze en klik op de link in de mail om jouw e-mailadres te bevestigen en de registratie te voltooien.

3. Bereid je voor om de beoordelingstest af te leggen

Om in aanmerking te kunnen komen voor goed betaalde opdrachten op Clickworker moet je een aantal beoordelingstesten afleggen. Je ziet de link om daarmee te beginnen aan de bovenkant van de pagina onder de kolom ‘Assessments’. Klik op de link en voer, indien nodig, jouw log-in gegevens in.

4. Vul het formulier in

Odată ce ai ajuns pe pagina de evaluări, vei fi nevoi să completezi un formular alcătuit din patru categorii: Despre Mine, Limbi vorbite, Abilităţi, Hobby-uri & Ce Ştiu Să Fac. Dedica suficient timp acestei sarcini încât să o completezi cât mai perfect. Este foarte important să faci asta deoarece răspunsurile tale vor determine ce sarcini îţi vor fi atribuite şi în final, cât de mulţi bani vei face.

5. Neem de beoordelingstesten af

Nadat je alle vier de tabbladen hebt ingevuld, wordt je naar een pagina geleid met een lijst van assessments. Bovenaan zal je een titel zien die vermeld: “Available Base Assessments.” Dit zijn de vereiste tests die je moet afleggen om je te kwalificeren voor de goed betaalde banen. Neem alle examens die hier zijn opgenomen. Neem de tijd en doe je uiterste best als je deze testen gaat doen.

Nadat je de eerste paar testen hebt afgerond zul je zien dat er nog twee extra testen zijn, onder de Base Assessments met aanvullende vereiste kolommen. Neem elk van deze tests. Ze zijn een beetje complexer en uitdagender dan de eerste paar testen, dus zorg ervoor je dat er helemaal op zult gaan concentreren.

Soms zal er een enige vertraging zijnen moet je even wachten totdat de extra testen beschikbaar zullen zijn. Dit is normaal. Het kan een dag duren voordat ze pas tevoorschijn komen, dus kom na 24 uren weer terug.

Het kost je waarschijnlijk 2 tot 3 uur om alle beoordelingen af te ronden. Zorg ervoor dat je een betrouwbare internetverbinding hebt, omdat je de test niet kunt stoppen en op een later tijdstip verder kunt gaan. Je hebt maar één kans om het werk te voltooien.

Als onderdeel van één van de tests wordt je gevraagd om een Hotmail e-mailadres aan te maken als je die nog niet eerder had aangemaakt. Je kunt de beoordeling zonder die Hotmail e-mailadres niet afronden, dus wees er alvast op voorbereid en maak het alvast aan.

Vergeet niet dat je ook zonder die beoordelingstesten wel voor Clickworker kunt gaan werken, maar dat je dan niet in aanmerking komt voor de goed betaalde projecten zonder dat je eerst die examens zult gaan afleggen. Het is zeker de moeite waard om je tijd er in te investeren om het allemaal af te ronden.

Hoe je Geld kunt beginnen te Verdienen met het UHRS systeem van Clickworker

Als je bent geslaagd voor alle examens, heb je de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de UHRS sectie waar je de beter betaalde banen van Clickworker kunt vinden. Om toegang te krijgen tot UHRS moet je de Internet Explorer web browser gebruiken.

Om toegang tot het systeem te krijgen gebruik je deze directe link: https://prod.uhrs.playmsn.com/Judge/Views/Login. Je zal worden gevraagd om in te loggen. Doe dit met de Live ID die je hebt aangemaakt voor Hotmail bij het afnemen van de assessment test. Nadat je bent ingelogd zie je een lijst met de zogenoemde ‘HitApps’, zo noemt Clickworker de projecten die je kunt afronden om geld te verdienen.

Het grootste deel van de taken zullen een blauwe link hebben waarop: ‘Qualification’ staat vermeld. Voordat je de taak kunt gaan doen om geld te verdienen, moet je de benodige kwalificatie test afronden. Als je eenmaal bent gekwalificeerd zal je in de toekomst niet nog een keer gevraagd worden om opnieuw een kwalificatie test af te leggen voor soortgelijke taken.

Kwalificaties zijn een soort mini-test’s. Je kunt een aantal van hen opnieuw doen, maar je kunt die betreffende test maar een beperkt aantal keren opnieuw doen. Je kunt niet gaan werken aan een HitApp totdat je geslaagd bent voor de kwalificatie. Nadat je bent gekwalificeerd, klik je simpelweg op de link “Start Judging” om aan de slag te kunnen gaan.

Laat je financiële problemen achter je. Zoek vandaag nog een manier om geld te verdienen.

Sluit je aan bij duizenden anderen die hun leven hebben veranderd door online geld te verdienen…
Meer dan 15 verschillende methoden, allemaal bewezen, allemaal winstgevend.

Ninja met vallend geld
Wil je extra geld verdienen?

Wij hebben een lijst met de beste manieren om online Geld te Verdienen.

Het enige dat je hoeft te doen is er een uitkiezen, en vandaag nog geld beginnen te verdienen.

Ninja met statistieken pictogram

Volg deze tips bij het selecteren van HitApps en om te gaan werken aan de kwalificaties:

1. Doe je best om nauwkeurig werk te leveren en je geeft daarbij snel antwoord. Als je niet zeker bent van het antwoord, kan je het overslaan.

2. Bekijk de preview link als er één beschikbaar is. Soms worden de antwoorden voor de kwalificatie eigenlijk al gegeven in de preview.

3. Er is grote vraag naar HitApps met een pay-tarief van $ 0,03 of meer per taak. Het is heel belangrijk om de kwalificaties hiervoor snel af te ronden, zodat je de boot niet mist om de taak uit te kunnen voeren.

4. Systeem storingen kunnen voorkomen. Soms zal de kwalificatie test ten onrechte aangeven dat jouw antwoorden fout zijn. Verspil daar verder geen tijd aan. Ga gewoon verder naar de volgende vraag.

5. Weersta de drang om gewoon willekeurige antwoorden te geven. Het systeem kan dit detecteren en zou je daarna uit kunnen sluiten van een HitApp of het kan zelfs jouw account gaan blokkeren als gevolg hiervan.

6. Wanneer je echt bezig bent met een app, zorg er dan voor dat je dit zo snel doet zonder afbreuk te doen aan de nauwkeurigheid. Onthoudt dat hoe meer taken je kan afronden, hoe meer geld je zal gaan verdienen.

7. Varieer met het werk. Selecteer taken in een breed scala van categorieën, zodat je bekend bent raakt met de taken. Tijdens de dagen dat er geen goed betalende opdrachten beschikbaar zijn, werk je aan de kwalificaties voor de taken die niet zoveel opleveren.

8. Houd er rekening mee dat de beter betaalde taken moeilijker zijn, en als gevolg daarvan vereisen ze vaak dat je langzaam te werk moet gaan. Na verloop van tijd zal je misschien merken dat de taken die minder goed uitbetalen uiteindelijk eigenlijk meer op gaan leveren omdat je die taken sneller kunt afronden. Iedereen gaat anders te werk op Clickworker. Wat voor de ene persoon de beste manier is om een goed inkomen te verdienen, kan voor iemand anders misschien helemaal niet de beste manier zijn.

Betaald worden

Verdien geld op Clickworker

Je zult je eerste betaling van de inkomsten die je met Clickworker hebt verdient pas na 3 weken, nadat je bent begonnen met de werkzaamheden in het UHRS systeem, ontvangen. Daarna kun je elke week een betaling verwachten, mits je elke week werkt. De uitbetalingen worden eerst gedaan naar jouw UHRS rekening op een maandag. Vervolgens wordt er op de donderdag het geld overgemaakt van UHRS naar PayPal. Je kunt vervolgens het geld gebruiken om online te gaan winkelen, of je kunt het overmaken naar je bankrekening. Veel freelancers vragen zich af of ze hun geld in Bitcoin of in andere cryptocurrencies kunnen ontvangen. Dit is iets dat veel sites met online banen overwegen om in te voeren in de toekomst.

Als je minder dan $ 600 in een kalenderjaar verdient, ontvangt je geen belasting formulier van Clickworker en dan is het waarschijnlijk ook niet nodig om aangifte te doen bij de Belastingdienst van de winst die je hebt gemaakt. Werknemers die meer dan $ 600 van de taken verdienen, moeten de inkomsten aangeven bij de Belastingdienst. Misschien is het verstandig om hiervoor een belastingadviseur hierover te gaan raadplegen voor advies over hoe je het inkomen moet gaan aangeven voor tenminste het eerste jaar. Als je op zoek bent naar een andere manier om wat geld bij te gaan verdienen, neem dan een kijkje op onze lijst van manieren om geld te verdienen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Dankzij ProfitFarmers hebben we €2.141 in slechts enkele weken verdiend
Wil je ook zien hoe je met ProfitFarmers geld kunt verdienen?

Laat je financiële problemen achter je. Zoek vandaag nog een manier om geld te verdienen.

Sluit je aan bij duizenden anderen die hun leven hebben veranderd door online geld te verdienen…

Meer dan 15 verschillende methoden, allemaal bewezen, allemaal winstgevend.