Verdien geld met YouNow

Verdien geld met YouNow

Moeilijkheidsgraad:

snel geld verdienen

Tijdsinvestering:

hoe verdien je snel geld

Mogelijkheid geld verdienen:

snel geld verdienen

Gem. uitbetaling per uur

GeldNinja score:

Technische en creatieve manier om geld te verdienen bij GeldNinja.nl

Verdien geld met YouNow

Het kan gewoon een jongen in de 20 zijn die in zijn slaapkamer zit en over van alles en niks praat. Af en toe stopt hij met praten om berichten te beantwoorden die recht van de video in beeld verschijnen. Dit is YouNow; een site waar u simpelweg uw leven live laat zien.

Er zijn ook video’s met iets meer inhoud zoals een artiest die filmt terwijl hij of zij tekent en de kijkers vragen stellen over bijvoorbeeld de techniek die gebruikt wordt. Dit geldt voor schetsen, verven, kunst en muziek. Het is een geweldige manier om als freelancer geld te verdienen.

De meesten op YouNow laten alleen maar een stukje van hun leven zien en praten een beetje.

Maar waarom zou u uw leven op deze manier willen delen met anderen? Iedereen laten mee kijken terwijl u auto rijdt, uw ontbijt eet of iets anders doet? Misschien vindt u het gewoon leuk uw leven met anderen te delen. Of u doet het alleen maar voor de voordelen die het soms met zich meebrengt.

Als veel mensen u gaan volgen en uw sessies bekijken kunt u geld verdienen.

Het is geen Youtube

Het eerste wat u op zal vallen is dat het niet hetzelfde is als geld verdienen met YouTube-video’s. In feite: de video zal nooit meer terug te kijken zijn.

Op YouNow bent u live aan het streamen. Niks wordt bewerkt of opnieuw gefilmd. De camera gaat gewoon aan en de stream begint.

Ook is er geen reclame op YouNow. Dit is een groot voordeel voor de kijkers maar voor Youtubers zijn advertenties een belangrijke bron van inkomen. Dus hoe verdient u dan geld met YouNow?

U krijgt fooi. Het gehele inkomen dat met YouNow verkregen wordt bestaat uit fooien. U mag er niet om vragen of fooien aanmoedigen.

De site heeft er voor gekozen om advertenties te vermijden zodat er meer op de streamers gefocused kan worden.

Kijkers verdienen digitale muntjes wanneer zij YouNow openen. Deze muntjes kunnen ze wisselen voor repen die ze als fooi aan streamers kunnen geven. De repen kunnen ook gekocht worden en YouNow houd 30% van de fooi en betaalt de rest uit in geld.

Hoeveel kun je verdienen met YouNow?

Er zijn mensen die leven van de fooi die ze krijgen via YouNow. Tayser Abuhamdeh bijvoorbeeld had vroeger een baan als vakkenvuller en verdient nu €900 voor 45 minuten streamen. Het is zeker haalbaar om via deze methode rijk te worden! Een andere streamer is gestopt met werken als leraar aan de universiteit waar hij jaarlijks €66.000 verdiende toen hij zich realiseerde dat het inkomen van YouNow dit salaris kon vervangen.

U kunt zich wel indenken dat er heel wat volgers en wat stream tijd nodig is om dit voor elkaar te krijgen. Abuhamdeh, die nu drie keer zoveel verdient met YouNow als met zijn vorige werk heeft 135,000 volgers en streamt soms voor uren.

Een andere manier om geld te verdienen met YouNow is door een groter succes te bereiken.

De New York Times voorspelt dat een handje vol of twee acteurs gecast zullen worden voor films in 2016 door social media.

Het duo ’Benny and Rafi Fine’ hebben een eigen tv show gekregen na succes op Youtube.

Steeds meer TV reclames gebruiken zelf gemaakte thuis video’s.

Hoe u ook over hem denkt, u bent waarschijnlijk vergeten dat Justin bieber ontdekt is op Youtube.

Momenteel zijn de meeste van deze succesen via Youtube behaald maar het is goed mogelijk dat YouNow hier binnenkort ook een aandeel in krijgt.

Hoe begint u?

Maak een gratis profiel op YouNow, download de app en je bent klaar om te streamen.

Om geld te verdienen moet u een YouNow partner worden. Dit houdt in dat u:

  •  Minstens twee keer per week moet streamen
  •  Gemiddeld 500 kijkers moet hebben

En de regels moet volgen:

  •  Doe uzelf en anderen geen pijn
  •  Geen kleren gaan uit
  •  Geen haat of pesterij
  •  Deel nooit uw persoonlijke gegevens
  •  Vraag nooit om fooien
  •  Respecteer copyright
  •  Doe geen andere streamers na

Zal YouNow blijven bestaan?

Als u van plan bent een ster op internet te worden en tonnen met geld te verdienen kunt u nu beginnen.

In 2015 werd er tussen de 1,5 en 2 miljoen aan fooien gegeven waarvan de site 30% heeft gehouden. Maar er zijn ook veel mensen skeptisch en denken dat op lange termijn de site niet zal blijven bestaan.

Sommigen zeggen dat op lange termijn YouNow advertenties zal gaan moeten gebruiken net als Youtube. Wanneer dit gebeurt zal u nog wel de optie hebben om geld te verdienen met advertenties.

Als de site doorgaat zonder advertenties en de kijkers zouden geen fooien meer gaan geven zal de site waarschijnlijk binnen een paar jaar sluiten.

Begin nu met geld verdienen en doe wat de meeste YouNow streamers doen. Houd uw Youtube account alleen voor de zekerheid nog wel even aan.

Scroll naar top