Verdien geld met online vertalen

ninja browsen op laptop

Moeilijkheid

Moeilijkheid Midden
Medium

Tijd

Tijd Laag
Laag

Inkomen

Inkomen Midden
Medium
“Het belangrijkste doel van GeldNinja is om onze lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren. We werken samen met andere bedrijven die dezelfde visie delen. Sommige links in dit artikel kunnen afkomstig zijn van onze partners. Dit is hoe we geld verdienen.”

Stabiele methode om geld te verdienen bij GeldNinja.nl

Hoewel het internet steeds meer van onze tijd in beslag neemt en vrijwel iedereen online is zijn mensen met veel vaardigheden in de vertaling nog steeds nodig. De automatische vertalingen die u kunt krijgen van websites zijn nog steeds slecht. Als u goed bent in talen kunt u deze diensten aanbieden aan anderen. Vertalen is een geweldige manier om als freelancer geld te verdienen, en in dit artikel laten we u zien hoe ook u dit kunt doen.

Verdien geld met vertalen voor anderen

Engels is een van de meest populaire talen op het internet maar niet iedereen vindt het comfortabel om te communiceren in een tweede taal en dat betekent weer dat er mensen nodig zijn die in staat zijn om te vertalen van Nederlands naar Engels en vice versa.

Sites zoals Tenbux.com, gigbucks.com of zeerk.com zijn allemaal gelijk aan Fiverr. Als u ook Duits of Spaans spreekt is dit een groot voordeel. Maar in feite zou elke taal die u goed beheerst u een baan kunnen geven bijv. Europese talen, Japans of Chinees. Op deze sites is het mogelijk om ‘gigs’ vanaf 4,50,- te verkopen en alle van hen hebben een ‘Writing en communiceren’ afdelingen waar mensen proeflezen of vertalingen aanbieden. Ook ‘creative writing’ is beschikbaar om aan te bieden.

Fiverr maakt binnen 5 minuten een rekening waardoor u in staat bent om online geld te verdienen. Dat is de manier waarop Fiverr – en andere sites – u de kans biedt om geld te verdienen met online vertalen.

Dit is hoe u het doet

Om te beginnen met geld verdienen start u door een account op Fiverr of een andere site te maken die precies aanbiedt wat bij u past.

De procedure om lid te worden is vrij standaard. Druk gewoon op ‘join’ en vul de informatie in.

Als u lid bent geworden bent u klaar om te beginnen. Begin met het maken van de ‘gig’. U kunt bijvoorbeeld een ‘gig’ in de rubriek voor ‘writing en translation’ (bij Gigbucks is dat ‘translation services’ en Tenbucks is dat gewoon ‘writing’) plaatsen.

In ‘gigdescription’ kunt u ook markeren in welke talen u vertalingen biedt kunt u een prijs bepalen. Een typische gig zou rond de 4,50,- en zo’n 500 woorden zijn.

Zodra uw ‘gig’ is goedgekeurd kunnen kopers contact met u zoeken voor uw dienst. U kunt ook de ‘request koper gigs’ feature proberen.

Hoe krijgt u veel projecten?

Helaas is er geen eenvoudig antwoord op deze vraag omdat het af hangt van verschillende dingen: het aantal verkopers van uw specifieke dienst, hoe vaak is de taal die u aanbiedt aangeboden en andere dingen zoals uw persoonlijke gegevens en / of presentationvideo van uw dienst.

recente nieuws banner
dankzij ProfitFarmers hebben we € 2141 in slechts enkele weken verdiend.
Wil je ook zien hoe je met ProfitFarmers geld kunt verdienen?
ProfitFarmers Signaalkaart
ProfitFarmers: De Gemakkelijke Manier om Online Geld te Verdienen.
We hebben het zelf getest, Het Resultaat?
€2141 winst. Minder dan 25 minuten per dag.
Bekijk onze beoordelingsvideo om te zien hoe ook jij geld kunt verdienen.

Hoeveel geld kan ik verdienen?

Het hangt allemaal af van het aantal ‘gigs’ dat mensen bij u koopt en hoeveel tijd u erin steekt. Als u fatsoenlijk bent in bijvoorbeeld Engels of Duits en u snel kunt schrijven kunt u fatsoenlijk geld verdienen.

U moet wel weten dat als u ervan droomt om een miljonair te worden Fiverr misschien niet de plek voor u is. Aan de andere kant, als u ervan houdt om te schrijven of te vertalen in het uw vrije tijd; waarom dit dan niet betaald doen?

De prijs voor een standaard gig is 4,50,-. Inschrijven bij Fiverr is gratis, maar ze nemen een een deel (20%) van uw inkomsten. Dit betekent dat voor elke 4,50,- u maar 3,60,- zelf mag houden

Via Fiverr kunt u extra kosten in rekening brengen voor grotere vertaalprojecten of voor ‘1-day-delivery’. Als 1 gig normaal 500 woorden is dan kunt u bijvoorbeeld 1100 woorden bieden voor 8,- in totaal. De klant krijgt dan 100 woorden gratis.

Soms moeten mensen een project onmiddellijk gedaan hebben en zijn ze bereid om extra te betalen voor de ‘fast service’. Hier kunt u tot wel 4,50,- of 9,- voor rekenen.

Voor de uitbetaling moet u een PayPal-rekening hebben. PayPal is een gratis en veilig online betalingssysteem waarmee u geld kunt overmaken naar uw bankrekening.

Als deze deze manier van geld verdienen bij u past, is het misschien een idee om kopers te vragen om contact via Skype of e-mail te hebben. Dit leidt vaak tot een betere zakelijke relatie en op zo kunt u de extra kosten vermijden die nog steeds 20% van uw totale inkomsten kunnen zijn. Als u een aantal geavanceerde manieren wilt leren om ander vertaalwerk te doen dan met freelance platforms, kunt u onze gids over het vinden van online jobs lezen. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven