Verdien geld met Klout

Verdien geld met Klout

Ben je op zoek naar mogelijkheden om online geld te verdien? Je hebt al gehoord over cryptocurrencies zoals Bitcoin, betaalde enquêtes en AdSense, maar waar moet je beginnen? Hoewel er heel veel oplichters zijn die jou beloven daarmee te helpen dat je heel veel geld gaat verdienen, enkel en alleen om je te gaan oplichten of dat je uiteindelijk zeer weinig geld verdient, zijn er toch een aantal manieren waarmee je een goed salaris of extra geld mee kunt gaan verdienen. 

Als je gebruik maakt van je social media accounts kun je geld verdienen alleen maar door de dingen te doen die je normaal doet met je fans en volgers en je krijgt geldbesparende beloningen, zoals gratis kaartjes voor de film en kortingen op producten. De dienst heet Klout, en de populariteit er van neemt steeds meer toe, want het is een makkelijke manier om online geld te verdienen.

Alles over Klout

Klout is een dienst die het mogelijk maakt om geld te verdienen door producten en diensten online te beoordelen, er komt echter veel meer bij kijken. Klout analyseert jouw volgers op social media sites zoals Facebook, Twitter, Instagram, Foursquare, GooglePlus en LinkedIn en geeft je vervolgens de zogenaamde Klout score. Aangezien Klout een online dienst is, ben je in staat om het overal ter wereld te doen. Je kunt zelfs vanuit huis werken!

Jouw score op Klout wordt verdiend door het aantal volgers dat je hebt en hoe betrokken ze zijn met hetgeen jij online zegt. Mensen van wie de scores hoger zijn worden beschouwd als ‘influencers’ of beïnvloeders, en de top 5 procent van de gebruikers hebben een Klout score van 63 of meer. 

De site stelt je in staat om je netwerk op te bouwen, om jouw invloed uit te breiden en je score te verhogen, door andere gebruikers aan je voor te stellen die jij dan kan gaan volgen. Als jouw Klout score hoog genoeg is zal je in staat zijn om producten beginnen te beoordelen om Klout Perks te gaan verdienen. De gemiddelde Klout score is 40.

Geld verdienen met ‘Klout Perks’

Door Klout Perks wordt de app winstgevend om te gaan gebruiken. De app geeft je de mogelijkheid om te profiteren van verschillende bijzonderheden, aanbiedingen en kortingsbonnen op basis van jouw Klout score. Hoe hoger jouw score is, hoe meer toegang jij krijgt tot ‘perks’ of extraatjes, en daardoor zal je meer geld gaan verdienen.

Wat Klout Perks vooral aantrekkelijk maakt is dat ze zich richten op jouw specifieke interesses. Er zijn vele verschillende Perks. De meeste er van zijn kortingsbonnen voor specifieke producten en diensten, zoals een korting voor het printen. Andere geven jou de mogelijkheid om gratis e-books, paperback’s, boeken met een harde kaft, dvd’s, cd’s, muziek en video downloads of spelletjes te krijgen. Je kunt ook gratis abonnementen krijgen op publicaties en online diensten zoals tijdschriften.

Sommige Klout Perks zijn extra speciaal. Zo kan je uitgenodigd worden om nieuwe tv-shows te bekijken voordat ze zullen worden uitgezonden, of je kan uitgenodigd worden voor speciale evenementen zoals filmpremières.

Voor veel aanbiedingen geldt dat slechts een bepaald aantal gebruikers aanspraak kunnen maken op de beloningen. Als de beloning niet beschikbaar is wordt je op een wachtlijst gezet  totdat het beschikbaar is. Om ervoor te zorgen dat je de perks niet zult gaan missen moet je regelmatig jouw account controleren en snel aanspraak maken op die perks die jij aantrekkelijk vindt.

Klout Perks verdienen

Wanneer jij je aanmeldt voor Klout, kan je het geluk hebben dat je meteen al een hoge score hebt voordat je bent begonnen, waardoor je meteen toegang krijgt tot perks. De meeste mensen zullen een beetje aan moeten werken om hun scores te verhogen. Hier zijn een aantal dingen die je kunt doen om jouw scores te verbeteren:

1. Zorg ervoor dat Al Jouw Social Media Account’s zijn gekoppeld.

Verdien geld met KloutWanneer jij je aanmeldt voor Klout, kan je er voor kiezen om Twitter, Facebook of Google Plus even over te slaan om het aanmeldproces te versnellen, maar maak niet de fout om maar 1 account te gaan koppelen. Neem even de tijd om elk van jouw social media accounts te koppelen aan Klout, zelfs als je ze niet allemaal gebruikt. Elke volger, vriend of connectie op elke site kunnen jou helpen.

2. Maak Meer Gebruik van Jouw Accounts

Wanneer jouw huidige volgers jouw tekst opnieuw posten of delen, het leuk vinden of het van commentaar voorzien, kan jouw Klout score op een positieve manier worden beïnvloed. Dat is de reden waarom het belangrijk is om zoveel mogelijk actief bezig te zijn op zoveel van je social media accounts als mogelijk is. Ga ook door om jouw netwerk te vergroten door de mensen te volgen die Klout jou aanbeveelt. Meestal geven ze een ‘like’ terug of volgen ze jou terug.

3. Volg alle stappen om Perks te verdienen

In sommige gevallen zal je jouw perks pas verdienen nadat je instructies hebt opgevolgd. Bijvoorbeeld, als je gratis filmtickets krijgt, kunnen ze jou vragen om over de ervaring te gaan Twitteren. Zorg ervoor dat je doet wat er van jou gevraagd wordt. Hoewel het niet duidelijk of dit van invloed kan zijn op je Klout score, kan het jou beperken om perks te verkrijgen in de toekomst.

Scroll naar top