Verdien geld met Etsy

Verdien geld met Etsy

“Het belangrijkste doel van GeldNinja is om onze lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren. We werken samen met andere bedrijven die dezelfde visie delen. Sommige links in dit artikel kunnen afkomstig zijn van onze partners. Dit is hoe we geld verdienen.”

Heb jij een passie voor antiek of vintage mode? Ben je een veelbelovende kunstenaar? Hou je er van om als hobby dingen te maken met je handen? Als je ja antwoordde op een van deze vragen en een geweldige online baan zoekt, dan kan je geld verdienen op Etsy!

Als je niet bekend bent met Etsy: de site is een online marktplaats die zich toelegt op antieke en vintage producten, kunst en handgemaakte, ambachtelijke producten. De site onderscheidt zich van Ebay in de focus op vintage en antieke voorwerpen. Je kan het beschouwen als een online ambachtelijk festival.

ninja browsen op laptop

Moeilijkheid

laag
Laag

Tijd

medium
Medium

Inkomen

Inkomen Klein
Klein

De site is ongelooflijk populair, het trekt miljoenen bezoekers per maand, dus je hebt een hele grote groep mensen als potentiele klanten die je kunt aanspreken en je kan rijk worden als je het goed doet.

Met Etsy richt jij je eigen online winkel in waar je orders van klanten kunt aannemen. Dan verwerk jij de bestellingen zelf en ontvang je de betaling via PayPal of via een andere manier. De kosten om van Etsy gebruik te maken zijn vrij laag en veel mensen zijn in staat om er een goede tweede bron van inkomen of zelfs hun primaire bron van inkomsten er mee te maken door de verkoop van artikelen via de site. Om te beginnen online geld te verdienen met Etsy volg je deze eenvoudige stappen:

1. Beslis wat je gaat verkopen

Het allereerste ding dat je moet doen is te beslissen wat je wilt gaan verkopen op Etsy. Om een idee te krijgen welke soorten producten goed worden verkocht zou je even de site moeten gaan onderzoeken.

Je kunt per categorie gaan kijken om een gevoel te krijgen van alle verschillende soorten dingen die mensen verkopen. Er is echt geen regel voor wat nou wel of niet succesvol kan zijn; zolang het een vintage of een handgemaakte product is, past het waarschijnlijk op de site. 

Je moet er gewoon voor zorgen dat wat je dan ook gaat verkopen goed in elkaar is gezet of van goede kwaliteit is. Als je ambachtelijke producten aan gaat bieden, wil je er ook zeker van zijn dat je in staat om de producten gemakkelijk kan produceren zodra er een bestelling binnen komt.

2. Open jouw Winkel

Het allereerste ding dat je moet doen is te beslissen wat je wilt gaan verkopen op Etsy. Om een idee te krijgen welke soorten producten goed worden verkocht zou je even de site moeten gaan onderzoeken.

Je kunt per categorie gaan kijken om een gevoel te krijgen van alle verschillende soorten dingen die mensen verkopen. Er is echt geen regel voor wat nou wel of niet succesvol kan zijn; zolang het een vintage of een handgemaakte product is, past het waarschijnlijk op de site. Je moet er gewoon voor zorgen dat wat je dan ook gaat verkopen goed in elkaar is gezet of van goede kwaliteit is. 

Als je ambachtelijke producten aan gaat bieden, wil je er ook zeker van zijn dat je in staat om de producten gemakkelijk kan produceren zodra er een bestelling binnen komt.

3. Neem foto’s

Dit is het belangrijkste onderdeel bij verkopen op Etsy: je hebt goede foto’s nodig van jouw producten. Zelfs zeer unieke producten worden vaak niet verkocht als ze er niet aantrekkelijk uit zien op de website, daarom is het maken van foto’s van vitaal belang voor jouw succes.

Je hebt geen hyper moderne camera nodig om goede foto’s te maken. Je kan jouw smartphone gebruiken om prachtige foto’s te krijgen als je de volgende tips onthoudt:

  • Gebruik een eenvoudige achtergrond die de aandacht niet zal wegnemen van wat je gaat verkopen. Wit is meestal het beste voor de meeste producten; Als je echter iets verkoopt dat glinstert of schittert, probeer dan een zwarte achtergrond.
  • Zorg ervoor dat je altijd dezelfde achtergrond gebruikt voor al jouw foto’s en maakt telkens gebruik van dezelfde opstelling om jouw winkel een frisse uitstraling te geven.
  • Als je kleding verkoopt laat dan een model jouw kleding dragen of maak gebruik van een mannequin om het kledingstuk te laten zien. Je moet de kleding dan waarschijnlijk vastspelden om het mooi te laten passen.
  • Zorg dat je foto’s laat zien waarbij men de details van dichtbij kunnen zien om de schoonheid van jouw producten te benadrukken.

Voeg gedetailleerde foto’s in close-up toe om de pracht van je voorwerpen te benadrukken. Foto’s zijn ook fantastisch om je winkel te promoten zodat je geld kunt verdienen met Instagram of met andere sociale media-sites.

recente nieuws banner
dankzij ProfitFarmers hebben we € 2141 in slechts enkele weken verdiend.
Wil je ook zien hoe je met ProfitFarmers geld kunt verdienen?
ProfitFarmers Signaalkaart
ProfitFarmers: De Gemakkelijke Manier om Online Geld te Verdienen.
We hebben het zelf getest, Het Resultaat?
€2141 winst. Minder dan 25 minuten per dag.
Bekijk onze beoordelingsvideo om te zien hoe ook jij geld kunt verdienen.

4. Schrijf een goede beschrijving

Foto’s zijn erg belangrijk, maar ze kunnen jouw klanten niet alles vertellen over jouw producten. Dat is de reden waarom je een gedetailleerde beschrijving nodig hebt die alle eigenschappen van het product uitlegt. Vertel je klanten wat het materiaal is waarmee de producten zijn gemaakt. 

Beschrijf de dingen die men niet op de foto’s kunnen zien. Zorg ervoor dat je de grootte nauwkeurig beschrijft, vooral als je kleding verkoopt. Zorg er ook voor dat jij je klanten informeert hoe lang het duurt om hun product te maken als je gaat produceren zodra er een bestelling is, in plaats van een bepaalde voorraad bij te gaan houden.

Als klanten de mogelijkheid hebben om hun bestelling aan te passen, zorg ervoor dat je alle aanpassingsopties uitlegt en vertel jouw klanten hoe zij de aanpassingen kunnen aanvragen.

5. Stel een Prijs vast

De laatste stap bij de verkoop van een product is te beslissen wat de verkoopprijs gaat worden er van. Het is een goed idee om te controleren wat andere mensen vragen voor soortgelijke producten, maar je wilt er ook voor zorgen dat de prijs hoog genoeg is om de kosten om het te maken of de aankoopkosten er van te dekken en dat je er een bepaalde winst mee haalt.

Houdt er rekening mee dat Etsy wel kosten in rekening brengt. Je betaalt een bepaalde vergoeding voor elke maand dat het artikel op Etsy verschijnt, totdat het is verkocht of totdat jij het verwijdert. Etsy brengt ook 3,5 procent van de verkoopprijs van het item in rekening. En als je jouw klanten de optie aanbiedt om te kunnen betalen met PayPal, dan brengt PayPal ook nog eens een bepaalde vergoeding bij jou in rekening.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven