Verdien geld met Dropshipping

Verdien geld met dropshipping

“Het belangrijkste doel van GeldNinja is om onze lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren. We werken samen met andere bedrijven die dezelfde visie delen. Sommige links in dit artikel kunnen afkomstig zijn van onze partners. Dit is hoe we geld verdienen.”

Studies tonen aan dat de online verkoop steeds meer toeneemt, terwijl de gewone winkels veel moeite hebben om een grote hoeveelheid mensen tevreden te stellen die liever vanuit hun comfortabele huis dingen willen gaan bestellen. Met de sterke opkomst van e-commerce is het heel begrijpelijk waarom veel mensen er over nadenken om een online winkel te gaan beginnen.

Als jij een van hen bent, is het de moeite waard om er over na te denken om te gaan dropshippen in plaats van een gewone winkel te openen waarbij je de voorraad moet gaan bijhouden. Met een dropshipping overeenkomst, word je partner met een groothandel en dan ga jij hun producten verkopen aan het publiek. 

ninja browsen op laptop

Moeilijkheid

laag
Laag

Tijd

Tijd Laag
Laag

Inkomen

Inkomen Klein
Klein

Wanneer een klant een aankoop doet, dan laat je dit weten aan de groothandel. Zij zijn dan verantwoordelijk voor de verzending van de spullen naar de klant en zij betalen je een deel uit voor het verkrijgen van de koop van de klant.

Het grootste voordeel van dropshipping is dat het de kosten en risico’s wegneemt van het hebben van je eigen voorraad inventaris. Bovendien is het beginnen met dropshippen zeer eenvoudig. Je focust op het beginnen van een online winkel, op het promoten en op het beheren ervan. Al het gedoe met orderverwerking zijn de zorgen van de groothandel, zodat je zich kunt concentreren op de groei van jouw bedrijf en op geld verdienen.

Als je wilt beginnen om geld te verdienen met dropshipping, dan kun je duizenden groothandelaren vinden op Salehoo, die op zoek zijn naar partners.

Wat komt er allemaal bij Dropshipping kijken?

Laten we eens precies kijken hoe dropshipping nu werkt.

Je stelt in een overeenkomst met de dropshipper of groothandelaar vast dat je een onafhankelijke verkoper of verkooppunt gaat geworden voor hen. Zij bezitten de gehele voorraad. Je zult de producten zelf nooit hoeven te aanraken of ze verwerken en je draagt er geen enkele financiële verantwoordelijkheid voor. Dit maakt het makkelijker voor je om je simpelweg te concentreren op online geld verdienen!

Zodra je een dropshipping overeenkomst hebt afgesloten, verkoop jij je producten, hetzij via jouw eigen website of via een marktplaats site als Amazon of eBay

Hier zie je hoe een verkoop zal gaan verlopen

1. De klant vindt het product dat hij/zij graag willen kopen op jouw website of op de marktplaats site, voegt het toe aan hun winkelwagentje en betaalt met behulp van een kassasysteem.

2. Jij ontvangt de orderinformatie en de opbrengst van de verkoop (na aftrek van de commissie die de markt site in rekening brengt.)

3. Je stuurt de informatie over de order naar de dropshipper en je  betaald hen voor de kosten van de goederen.

4. De rest van het geld van de verkoop hou jijzelf als jouw marge of provisie.

5. Het dropshipping bedrijf verwerkt de bestelling en stuurt de goederen naar de klant.

6. Jij zorgt voor alle communicatie met de klant, jij laat hen bijvoorbeeld weten wanneer de bestelling die zijn hebben geplaatst is ontvangen, jij houdt hen op de hoogte van de status van verzending en jij handelt de vragen en klachten af nadat de bestelling is ontvangen

Het belangrijkste onderdeel bij een dropship partnerrelatie is vertrouwen. Je moet er vertrouwen in hebben dat de groothandelaar het product in goede staat en op tijd naar de klant zal sturen. De dropshipper moet op zijn beurt vertrouwen dat jij het beloofde geld voor de verkoop zal opsturen. Bij allebei zijn er een aantal risico’s, maar als je werkt met een bekende groothandel dan hoef jij je geen zorgen te maken dat je in een moeilijke situatie terecht gaat komen.

Voordelen van Dropshipping

Dus waarom zou je willen beginnen geld te verdienen met dropshipping in plaats van een traditionele online winkel te openen? Hier zijn enkele redenen waarom dropshipping vaak een betere keuze is:

1. Inkopen is niet nodig

Als je gaat dropshippen ben je in staat om goederen te verkopen aan jouw klanten zonder dat je eerst die goederen moet gaan inkopen, van te voren. Dit betekent dat de kosten om jouw e-commerce bedrijf veel lager zijn. 

Je hebt ook geen last van de stress iedere keer als je op tijd moet gaan beslissen wanneer jij weer opnieuw de producten moet gaan bestellen of iedere keer proberen te raden welke producten jouw klanten nu eigenlijk willen. Dankzij deze regeling kan jij een breed assortiment van producte verkopen.

2. Geen voorraad

Bij een normale winkel is het bijhouden van de voorraad een moeilijke en kostbare aangelegenheid. Wanneer bepaalde producten niet goed worden verkocht, dan wordt je uiteindelijk gedwongen om de prijs te verlagen en moet je ze misschien verkopen met een lage marge of zelfs met een verlies om er vanaf te komen. Dit probleem zal je nooit hebben bij dropshipping.

recente nieuws banner
dankzij ProfitFarmers hebben we € 2141 in slechts enkele weken verdiend.
Wil je ook zien hoe je met ProfitFarmers geld kunt verdienen?
ProfitFarmers Signaalkaart
ProfitFarmers: De Gemakkelijke Manier om Online Geld te Verdienen.
We hebben het zelf getest, Het Resultaat?
€2141 winst. Minder dan 25 minuten per dag.
Bekijk onze beoordelingsvideo om te zien hoe ook jij geld kunt verdienen.

3. De Eenvoud

Als de winkel eigenaar, ben je in staat om je geheel te richten op de groei van jouw online business en het verstrekken van goede klantenservice aan jouw klanten, als je gaat dropshippen. Je hoeft je niet bezig te houden met het inpakken van de goederen, tijd verspillen met bedrijven die de goederen zullen versturen of tijd besteden aan het bijhouden van je voorraad. 

Met een website als Amazon of eBay, heb je geeneens de kosten van het opstarten van je eigen website, en dit is een van de redenen waarom je snel geld kunt gaan verdienen met deze methode.

4. Legaal

Dropshipping is een volledig legale overeenkomst tussen jou en een groothandel. Hoewel het misschien lijkt op een ongewone overeenkomst, heb je waarschijnlijk in het verleden al eens iets gekocht van dropshippers, zonder dat je het besefte, zoals veel eBay en Amazon verkopers en websites die vandaag de dag alles of een deel van hun orders met behulp van dropshippen realiseren.

Het vinden van Dropship bedrijv

Zoals eerder was vermeld is het vertrouwen absoluut essentieel voor een succesvolle dropship overeenkomst. Daarom is het belangrijk dat je een gevestigde groothandel vindt met een bewezen reputatie voor het leveren van een professionele dropship service die altijd op tijd is.

Onhoudt dat je vrij bent om met meer dan één leverancier te gaan werken als je dat wilt. In feite is het vaak het beste om meerdere groothandels te hebben om mee te werken voor het geval er iets mis gaat met een van de leveranciers.

Hoeveel geld kan je verdienen?

Verdien geld met dropshipping

De hoeveelheid geld die je verdient met dropshippen kan sterk variëren. In het begin verdien je misschien alleen maar 200 tot 500 Euro, maar na verloop van tijd kun je 10.000 of zelfs 100.000 Euro per maand gaan verdienen. 

De manier waarop je zaken doet met jouw bedrijf, jouw niveau van klantenservice en de kwaliteit en de aantrekkingskracht van de producten die je uitkiest, dit draagt er allemaal aan bij of je succesvol gaat worden en goed geld gaat verdienen met dropshippen.

Dropshippen is een zeer goede manier om geld te verdienen op het internet, en het is een aanrader als je extra inkomsten voor de lange termijn wilt gaan creëren. In vergelijking met vele andere methoden op deze website vereist dropshippen enige tijd en moeite om er mee beginnen, maar zodra je er eenmaal mee bent begonnen en je de eerste paar klanten hebt gekregen, dan zal dropshippen een makkelijke manier worden om geld te verdienen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven