Snel geld verdienen met je telefoon: Top 10 manieren in 2020

10 manieren smartphone

Wist je dat geld verdienen mogelijk is zonder dat je een computer nodig hebt? Het is mogelijk om geld te verdienen door alleen jouw smartphone te gebruiken zodat je jouw inkomen aan kunt vullen en extra snel geld tot je beschikking zal hebben dat je kunt gebruiken voor speciale doeleinden, om te sparen voor de mindere tijden of zelfs om rekeningen te kunnen betalen. Mensen overal ter wereld verdienen “mobiel geld” dankzij verschillende methoden, van platformen voor cryptocurrency tot betaalde enquêtes en geld verdienen met YouTube. Jij kan er ook mee starten. Het is helemaal niet ingewikkeld In dit artikel tonen wij je de top 10 manieren zodat je meteen kan beginnen om geld te verdienen met je telefoon!

Geld verdienen met je telefoon: top 6 manieren

1. Paid Survey

De beste methode om geld te verdienen met je smartphone is ongetwijfeld het invullen van online enquêtes. Je meningen zijn zeer waardevol voor bedrijven, en zij zijn zeker bereid om geld voor dat te betalen. Ze doen dit via Paid Survey-portals, waarvoor je je gratis kunt aanmelden en snel geld kunt verdienen, gewoon om je gedachten te delen! De portals die we aanbevelen zijn:

betaalde enquetes

Verdien tot 4 euro per enquete!

Begin meteen!
betaalde enquetes

Betaalt 1+ euro per enquete uit,
duurt slechts enkele minuten en je krijgt er veel.

Begin meteen!
betaalde enquetes

Verdien tot 3.5 euro per enquete!

Begin meteen!
betaalde enquetes

Verdien Lifepoints per survey,
die je kan inruilen voor allerlei beloningen!

Begin meteen!
betaalde enquetes

Verdien punten per enquete! 2000 punten kan
je inruilen voor een €10, - voucher

Begin meteen!

2. SwagBucks

Het eerste zoekportaal dat we kunnen aanbevelen is SwagBucks, dat je beloont voor zoekopdrachten op internet met Swag Bucks. Wanneer je genoeg van deze valuta verdient, kun je deze omruilen voor echt geld dat wordt overgeschreven naar je PayPal-rekening, of je kunt het omruilen voor handelswaar via de SwagBucks-winkel.

De hoeveelheid geld die je verdient bij elke online zoekopdracht varieert. Je kan tussen 1 en 100 euro krijgen wanneer je op Zoeken klikt. Daarnaast kun je speciale aanbiedingen doen en via het SwagBucks-netwerk winkelen om meer SwagBucks te verdienen.

3. Field Agent

Grote merken hebben informatie nodig over hoe hun producten worden getoond in de winkels en hebben het contract met Field Agent om dat geld te krijgen van mensen zoals jij. Target, Tyson en een aantal andere grote merken maken momenteel gebruik van de app. 

Zodra je de app op jouw smartphone hebt gedownload, kun je heel snel taken uitvoeren wanneer je winkels gaat bezoeken. Je zal worden gevraagd om de etalages extra te controleren, om de informatie in te voeren en foto’s te gaan nemen. Taken betalen je ongeveer van 3 tot 12 euro, en je kunt het geld dat je hebt verdient uit jouw Field Agent-account halen en sturen naar je PayPal account.

Download de app; geld verdienen met je telefoon met Field Agent.

4. PoshMark

Met PoshMark kun je de kleding die niet meer bij je past of die je nooit meer draagt omzetten in geld! Download de app en neem foto’s van de kleding die je wilt verkopen. Geef een korte beschrijving en jouw kledingstuk zal worden toegevoegd aan de online PoshMark winkel. Wanneer iemand het item koopt ontvangt je 80 procent van de prijs van de winkel en vervolgens verzend je het kledingstuk naar de koper.

Download de app; geld verdienen met je telefoon met PoshMark.

5. Shop Kick

Shop Kick betaalt je om bepaalde winkels te bezoeken. De app werkt samen met winkels zoals Walmart, Old Navy en een keten van restaurants in het hele land en betaalt je door alleen maar een van de locaties te bezoeken. Je verdient punten die je kunt ruilen voor contant geld en je verdient extra punten door barcodes te scannen met jouw telefoon en door jouw vrienden over te halen om ook lid te worden van Shop Kick.

Punten die worden omgezet in geld kunnen worden uitbetaald aan jouw credit card als een krediet om jouw maandelijkse creditcard kosten te verlagen of het kan worden opgestuurd naar je PayPal account.

Download de app; geld verdienen met je telefoon met Shop Kick.

6. Easy Shift

Geld verdienen met je telefoon: top 6 manierenBedrijven maken gebruik van Easy Shift om er achter te komen hoe hun producten worden verkocht in de winkels. Ze gebruiken deze informatie om te bepalen of ze hun producten wel of niet in bepaalde winkels gaan verkopen. Als je Easy Shift download op jouw smartphone kun je geld verdienen door in jouw lokale omgeving naar bepaalde winkels te gaan en op zoek te gaan naar bepaalde producten.

Dan moet je je telefoon gebruiken om barcodes te scannen en voer je de prijs in zoals het daar in de winkel wordt verkocht. Je kunt tussen de 2 en 20 Euro verdienen voor elke taak die je hebt afgerond en het geld wordt rechtstreeks uitbetaald naar jouw PayPal account.

Download de app; geld verdienen met je telefoon met Easy Shift.

Dus is het mogelijk om miljonair te worden met je smartphone? Je zal misschien geen miljoenen verdienen, maar het is echt mogelijk om wat extra geld te verdienen om je inkomen aan te vullen en een comfortabel leven te leiden.

Scroll naar top