Online Werken: 8 Manieren om vanaf EENDER WELKE PLEK betaald te worden

online werken

“Het belangrijkste doel van GeldNinja is om onze lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren. We werken samen met andere bedrijven die dezelfde visie delen. Sommige links in dit artikel kunnen afkomstig zijn van onze partners. Dit is hoe we geld verdienen.”

Voelt je je beperktals je vanuit een kantoor werkt en zou je liever online willen werken? Indien het antwoord ja is, ben je zeker niet alleen. Er is een groeiend aantal mensen dat behoort tot een nieuwe generatie professionals die niet gebonden zijn aan een bepaalde plaats. 

Een standaard 9-5 baan binnen de grenzen van een kantoor wordt steeds minder aantrekkelijk. De toekomst van het werk is letterlijk overal, want nu kunnen mensen zoals jij en ik online werken.

Dankzij de explosieve groei van de freelance economie zijn er online tal van mogelijkheden die ons in staat stellen om de broodnodige flexibiliteit en de balans tussen werk en privéleven te vinden. Wat dit zelfs nog beter maakt, is dat de drempel om online te gaan werken extreem laag is.

Natuurlijk zijn er banen die ervaring en gespecialiseerde kennis vereisen. Maar het leeuwendeel van de mogelijkheden is beschikbaar voor mensen zonder vooropleiding of ervaring. Het maakt niet uit of je als bijbaantje online wilt gaan werken of je je baan wilt opzeggen om direct aan de slag te gaan… Er is voor elk wat wils.

Wil je geld vanop eender welke plek gaan verdienen? Bekijk dan onderstaande lijst met 8 manieren om online te werken:

HOOFDSTUK 4 - Betaalde Enquêtes

Betaalde Enquêtes – Word Betaald Om Je Mening te Geven

HOOFDSTUK 5 - YouTube

YouTube –  Word een Vlogger

HOOFDSTUK 1 Freelancing – Online Werken

Freelancing is een van de meest voorkomende manieren om online geld te verdienen. De “gig economy” stelt ons momenteel in staat om banen te kiezen die passen bij onze vaardigheden en om online te werken vanuit het comfort van ons eigen huis.

Freelancing - Online Werken

Van het schrijven, het ontwerpen van websites tot het bouwen van mobiele apps… Aan jou de keuze! Als freelancer bepaal je je eigen werktijden en werk je zoveel of zo weinig als je wilt. Er zijn tal van freelance vacaturesites online, met dagelijks duizenden nieuwe vacatures. Het enige wat je hoeft te doen is een nieuw profiel aanmaken, solliciteren en online beginnen werken!

Er zijn twee belangrijke manieren om freelance opdrachten te vinden:

upwork.com

De eerste is door middel van freelance platformen zoals Upwork, waar bedrijven projecten met gedetailleerde vereisten plaatsen en je als freelancer een voorstel kunt doen.

google.com/alerts

De tweede manier, die we zelf doeltreffender vinden, is het creëren van waarschuwingen voor trefwoorden die betrekking hebben op freelance en externe opdrachten via Google Alert. Op deze manier mis je nooit een grote kans om online te werken als freelancer wanneer een bedrijf een beschikbare opdracht plaatst. De beste freelance vacaturebank is immers het volledige wereldwijde web!

werk online

Een ander pluspunt van freelancen is dat je opdrachten kunt strikken die kunnen evolueren tot langdurige klanten. Zo kan je een stabiel inkomen opbouwen om online geld te verdienen zonder dat je steeds opnieuw op zoek moet gaan naar nieuwe opdrachten.

HOOFDSTUK 2 Cryptocurrency – Gebruik Virtuele Valuta Om Uw Inkomen Te Laten Groeien

Cryptocurrency (crypto) is nu overal in het nieuws, met veel mensen die miljonair worden door te investeren in altcoins

HOOFDSTUK 2 - Cryptocurrency

Wat zijn cryptocurrencies? Dit zijn verschillende “munten” die los staan van fiat valuta’s die door regeringen of gecentraliseerde banken worden gecontroleerd, zoals de Europese Euro.

Cryptocurrencies zijn 100% digitaal: ze worden online opgeslagen, verhandeld en gekocht. Je kunt cryptocurrencies echter ook kopen en verkopen zoals je met aandelen zou doen, en winst maken als de gekozen valuta stijgt in prijs. Dit is hoe de meeste mensen geld verdienen met cryptocurrencies. Enkele voorbeelden van gangbare munten zijn Bitcoin, Litecoin en Ethereum. Je kunt investeren in één enkele munt, of je portfolio diversifiëren met verschillende soorten munten.

Er zijn ook meer geavanceerde methoden als het gaat over investeren in cryptocurrencies, maar als je cryptocurrency koopt, kan je die het best voor lange tijd laten staan. Als de tijd rijp is, kan je verkopen en geld verdienen.

Bitcoin
Bitcoin
Litecoin
Litecoin
Ethereum
Ethereum

HOOFDSTUK 3 Blogging – Bouw Je Eigen Vermogen Op

Bloggen is misschien wel een van de oudste vormen van online werken om geld te verdienen.

Blogging - Bouw Je Eigen Vermogen Op

In tegenstelling tot andere methoden in dit artikel, is bloggen zeker geen snelle manier om inkomsten te genereren. Als blogger is je online werk in de eerste plaats het bouwen van een blog met content die mensen willen lezen. Je moet je blog ook promoten, zodat een redelijk aantal mensen je blog zullen bezoeken. 

Een cruciaal verschil is echter dat bloggen je eigen digitale vermogen creëert. Zodra je blog vrij populair is en interessante content aanbiedt, kan je het zelfs ombouwen tot een heus bedrijf.

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met bloggen. Een gangbare methode is om advertentieruimte of gesponsorde artikelen te verkopen. Merken binnen jouw niche zullen ook contact met je opnemen om hun producten te evalueren. Het beste van al is dat je na een bepaalde tijd freelancers kunt inhuren om online te werken voor je blog in plaats van dat zelf te moeten doen.

De drempel voor het starten van een blog om online geld te verdienen is erg laag. Je kunt zelfs gratis van start gaan! Er zijn verschillende platformen beschikbaar waarmee je in enkele klikken een blog met mooie sjablonen kunt maken. Enkele populaire platformen zijn Wix, Squarespace en WordPress.

Als je de voorkeur geeft aan meer maatwerk en flexibiliteit, dan is WordPress de meest populaire keuze voor het bouwen van websites en blogs. Je hoeft ook geen ontwerpvaardigheden te hebben, want er zijn letterlijk tienduizenden gratis en premium thema’s beschikbaar. Je hoeft er alleen maar een te kiezen die je leuk vindt, te installeren, en je bent klaar om online te werken!

wix.com
squarespace.com
Wordpress

HOOFDSTUK 4 Betaalde Enquêtes – Word Betaald Om Je Mening te Geven

Elk bedrijf heeft marktonderzoek nodig om zijn producten te valideren en zijn doelmarkt te begrijpen. Om te begrijpen hoe wij, hun potentiële klanten, over bepaalde zaken denken, stellen ze enquêtes op. 

Doe mee aan betaalde enquêtes, een van de meest gemakkelijke manieren om online te werken en een degelijk inkomen te genereren.

Betaalde Enquêtes

Het is cruciaal om een goed en legitiem enquêtebedrijf uit te kiezen. Het is aangeraden om lid te worden van alle enquêtebedrijven (of toch de beste) om zoveel mogelijk enquêtes te ontvangen. Er zijn ook verschillende manieren, zoals browserextensies, om bepaalde informatie vooraf in te vullen, of woorduitbreiders om enquêtes sneller in te vullen. Zo kunt u meer geld per uur verdienen terwijl u online werkt.

Een vorm van betaalde enquêtes die echt goed verdient, zijn focusgroepen. In feite worden focusgroepen gebruikt om meningen van mensen in een vergelijkbare demografie te krijgen over bepaalde producten of onderwerpen. In tegenstelling tot enquêtes zijn focusgroepen iets minder gestructureerd wat mogelijke antwoorden betreft en vragen over het algemeen ook meer tijd. 

Dit kan variëren van 30 minuten tot 1 uur, maar de vergoeding is over het algemeen veel hoger dan bij reguliere betaalde enquêtes. In ons artikel over betaalde enquêtes lees je hierover meer.

Laat je financiële problemen achter je. Zoek vandaag nog een manier om geld te verdienen.

Sluit je aan bij duizenden anderen die hun leven hebben veranderd door online geld te verdienen…
Meer dan 15 verschillende methoden, allemaal bewezen, allemaal winstgevend.

Ninja met vallend geld
Wil je extra geld verdienen?

Wij hebben een lijst met de beste manieren om online Geld te Verdienen.

Het enige dat je hoeft te doen is er een uitkiezen, en vandaag nog geld beginnen te verdienen.

Ninja met statistieken pictogram

HOOFDSTUK 5 YouTube – Word een Vlogger

Maandelijks zijn er 3 miljard zoekopdrachten op YouTube, waardoor dit de tweede grootste zoekmachine ter wereld is. Met zoveel internetverkeer is er meer dan voldoende ruimte voor eender wie om online te werken door interessante video’s te maken en op YouTube op te laden.

YouTube - Word een Vlogger

Van populaire komedie vloggers zoals Nigahiga tot product unboxing video’s… YouTube richt zich op alle soorten interesses. Je hebt zelfs geen professionele videoapparatuur nodig om te beginnen. Wat je wel nodig hebt, is iets interessants, grappigs, emotioneel of boeiends om aan de wereld te laten zien.

Er zijn verschillende manieren om online te werken en geld te verdienen met YouTube. Zo kan je bijvoorbeeld YouTube Partner worden, waarvoor je je kan inschrijven nadat je een YouTube-kanaal hebt opgezet. Als je goedgekeurd wordt, heb je een mogelijkheid om Google advertentievideo’s op je video’s te laten afspelen. Hoe meer weergaven je hebt, hoe hoger je verdienpotentieel is.

Een tweede manier is door een influencer te worden. Als je je naar een bepaalde niche richt, kan je je inschrijven op verschillende platformen voor influencers die merken met YouTube-vloggers verbinden. Je inkomsten zijn afhankelijk van elk merk, maar als bonus mag je meestal de producten houden.

YouTube - Word een Vlogger
YouTube - Word een Vlogger

HOOFDSTUK 6 Instagram – Word een Ondernemer of een Influencer

Instagram is one of the most popular social media platforms with a primary focus on eye-catching visuals. This presents a vast array of unique opportunities for both brands and people who work online.

Instagram - Word een Ondernemer of een Influencer

werken online

Voordat je aan je Instagram-reis begint, is het allereerste wat je moet doen een niche kiezen. Zonder deze niche kan je misschien wel veel volgers hebben, maar zal het moeilijk zijn om geld te verdienen.

Zodra je je niche gekozen hebt, zijn er twee primaire methoden waarmee je geld kan verdienen op Instagram. Je kan:

Een zaak opstarten

Een zaak opstarten

Een influencer worden

Een influencer worden

Als je een bedrijf wilt starten op Instagram, kan je beginnen met de verkoop van producten waarin jouw niche geïnteresseerd zou kunnen zijn. Je hoeft hiervoor niet eens je eigen voorraad te hebben, want je kunt dropshipping aan je klanten aanbieden. Het enige wat je hoeft te doen is de voornaamste successen van Instagram marketing te volgen, regelmatig goede visuals te publiceren en een volgersaantal op te bouwen. 

In feite zijn er bedrijven die exclusief op Instagram het levenslicht zagen en die het heel goed doen. Vooral mode, reisgerelateerde producten en lifestyle producten doen het zeer goed op Instagram.

Als je een influencer wilt worden, moet je nog steeds goede visuals publiceren en een volgersaantal opbouwen. Jouw volgers en hun betrokkenheid zijn immers essentieel om geld te verdienen met Instagram. Als influencer hoef je zelf geen producten te verkopen. Zodra je een interessant volgersaantal hebt opgebouwd, kan je je aansluiten bij platformen voor Instagram-influencers of rechtstreeks contact opnemen met merken om samen online te werken.

Zelfs als je een kleine influencer bent met 5,000 tot 10,000 volgers, kan je nog steeds vermeldingen en shoutouts van andere Instagram-accounts verkopen voor een redelijk bedrag.

HOOFDSTUK 7 Jobs op Afstand – Omarm de “Remote Lifestyle”

Werken op afstand is niet enkel beperkt tot freelancers.

Jobs op Afstand - Omarm de “Remote Lifestyle”

Een substantieel groeiend aantal bedrijven begrijpt zelfs dat het begrip ‘Industrieel Tijdperk’, het werken vanuit een kantoor, vandaag de dag niet meer van toepassing is. Zulke bedrijven omarmen een extern personeelsbestand en als gevolg daarvan is er op de markt geen tekort aan jobs op afstand, zodat je online kunt werken.

Jobs op afstand zijn geweldig als je de flexibiliteit wilt hebben om eender waar te werken, met behoud van stabiliteit. Als het zoeken van opdrachten in de freelancing-sector je ervan weerhoudt om een leven vol flexibiliteit en een goede balans tussen werk en privéleven na te streven, dan weet je dat je online kunt werken door een baan op afstand te doen om geld te verdienen.

Op Indeed.com alleen al zijn er momenteel meer dan 19,817 jobs op afstand beschikbaar. En Indeed is niet de enige jobsite waar je op zoek kunt gaan mogelijkheden voor een baan op afstand. Er zijn er zoveel meer, zoals WeWorkRemotely, FlexJobs, en NomadJobs, waar je letterlijk duizenden jobs op afstand kunt vinden om online te werken en een degelijk inkomen op te bouwen, zelfs als universiteitsstudent.

indeed.com
weworkremotely.com
flexjobs.com
nomadjobs.net

HOOFDSTUK 8 Affiliate Marketing – Andere Mensen hun Producten en Diensten Verkopen

Vele mensen willen online werken door een bedrijf op te starten. Gelukkig hoef je niet per se je eigen producten of diensten in het leven te roepen om een online zaak op te starten? Waarom? Welkom in de wereld van affiliate marketing.
Affiliate Marketing

Eenvoudig gesteld is affiliate marketing een vorm van marketing waarbij je iemand anders zijn producten of diensten kan promoten naar je eigen doelpubliek toe. Elke keer je iets verkoopt, krijg je een deel van de koek. In feite is dit een win-win situatie voor iedereen die hierbij betrokken is: jezelf, want je moet geen tijd en geld investeren in het maken van producten of diensten, voor je doelpubliek, want zij leren meer over producten en diensten die interessant voor hen kunnen zijn en voor de merken die je promoot, want zij krijgen nieuwe klanten zonder dat ze een fortuin moeten uitgeven aan online adverteren en marketing.

Het beste aan affiliate marketing is dat er niet alleen een enorm aantal affiliate marketing-programma’s beschikbaar zijn, maar dat er ook geen enkel limiet is wat betreft het type medium dat je inzet om je doelpubliek te bereiken. Je kan ervoor kiezen om affiliate marketing op je eigen blog, een Facebook-groep, Instagram of zelfs YouTube-video’s te gebruiken.

Welke platformen en media je ook gebruikt om online te werken, zolang je een doelpubliek hebt, kan je altijd affiliate marketing gebruiken om online geld te verdienen. Dit is ook de manier waarop veel tieners online geld verdienen. Zij creëren een medium in hun vrije tijd, om vervolgens leuke en geliefde producten te promoten.

Natuurlijk moet je producten en diensten kiezen die interessant zijn voor je eigen doelpubliek. Maar zoals eerder aangehaald zijn er zoveel affiliate-programma’s beschikbaar en zul je nooit een tekort hebben aan zaken om te promoten.

online werk

De meeste affiliate marketeers promoten fysieke producten of digitale items zoals eBooks en apps. Voor fysieke producten zou Amazon de grootste speler op de markt zijn. Als Amazon affiliate krijg je een deel van elke verkoop die je maakt via je eigen affiliate link. 

Het beste is dat, zelfs als mensen die de Amazon-website bezoeken via jouw link niet het product kopen dat jij promoot, je nog steeds een commissie krijgt als ze een ander product op Amazon kopen.

Conclusie...

Dit artikel is zeker geen complete lijst van methoden om online geld te verdienen

Conclusie

Zelfs als je een fulltime werknemer wilt blijven, zijn er wereldwijd steeds meer bedrijven die werken op afstand bepleiten en mogelijk maken. Op deze manier kan je genieten van de stabiliteit van een fulltime baan, met behoud van de flexibiliteit van waar en wanneer je wilt werken.

Online zijn er duizenden succesverhalen terug te vinden. Als je tijd hebt en veel levenslust en passie hebt, kan je hoe dan ook online werken en een degelijk inkomen opbouwen. Met voldoende toewijding en engagement kan je zelfs meerdere online inkomstenstromen opzetten. Het enige dat je moet doen is onmiddellijk starten en de eerste stap nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven