Online geld verdienen op Fiverr.com

ninja browsen op laptop

Moeilijkheid

laag
Laag

Tijd

medium
Medium

Inkomen

Inkomen Midden
Medium
“Het belangrijkste doel van GeldNinja is om onze lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren. We werken samen met andere bedrijven die dezelfde visie delen. Sommige links in dit artikel kunnen afkomstig zijn van onze partners. Dit is hoe we geld verdienen.”

Leuke methode om geld te verdienen bij GeldNinja.nl

Fiverr is een online marktplaats waar klusjes en services (gigs) aangeboden worden die door mensen vanuit huis gedaan kunnen worden. Fiverr heeft grote ontwikkelingen door gemaakt en heeft 1,9 miljoen klusjes en meer dan 4 duizend nieuwe services die worden aangeboden onder 120 categoriën.

Verdien geld bij de Fiverr website

Het concept is simpelweg om kopers en verkopers met elkaar in contact te brengen, en om u op een eenvoudige manier freelance opdrachten te bezorgen. Alle basis services op Fiverr kosten €4,50, maar het is vaak zo dat kopers ‘extra gigs’ kopen.

Alhoewel de basis prijs €4,50 is zijn de meeste verkopen op Fiverr tussen de €9 en €90. Dit komt door de toenemende ‘Premium gigs’ die verkocht worden. Hiermee kun je tot wel €450 verdienen. Fiverr is misschien niet de beste plek om miljonair te worden, maar u kunt er wel wat extra geld of een deftig inkomen mee verdienen.Op Fiverr zijn alle producten en services aangeduid als ‘gigs’ en er zijn de meest rare en creatieve ‘gigs’ te vinden van mensen over de hele wereld.

De gigs op Fiverr bieden dingen als grafisch design, promotie voor uw bedrijf, adverterenvideo’svertalingen en meer services.. Et kreativt sinn er definitivt en stor fordel. Man kan få noen til å lage en video der navnet ditt er skrevet i skjell på stranda, eller noen kan holde et skilt med bedriftsnavnet ditt på mens de hopper i fallskjerm.

Scrollend door de verschillende gigs die aangeboden worden wordt het al snel duidelijk dat mensen erg veel verschillende gigs aanbieden. Het beste aan Fiverr? – Iedereen kan zich aanmelden en beginnen met het verkopen van gigs.

Aan de slag gaan op Fiverr is simpel. Als u de volgende 4 stappen volgt bent u zo klaar om te beginnen:

Terwijl u bedenkt wat de beste service voor u is om aan te bieden kunt u rondkijken wat andere verkopers doen en schrijven om succesvol te zijn. Fiverr laat zien welke gigs populair zijn en veel verkocht worden. Hier kunt u zien wat voor services nodig zijn en kunt u goede ideeën opdoen.

Wanneer u de gigs bekijkt zal opvallen dat sommige veel meer foto’s hebben dan andere. Kies er een die opvalt en kijk naar de profielen die het over het algemeen goed doen.

U kunt altijd picfont.com gebruken om een profiel foto te maken. maar u kunt ook altijd iemand op Fiverr een originele profielfoto laten maken.

Het is belangrijk dat u een goede beschrijving maakt voor uw gig omdat dit het visitekaartje is van uw gig. Hier zal u dus uw tijd voor moeten nemen.

Net als een profielfoto kiezen en inspiratie opdoen bij anderen is een beschrijving ook belangrijk. Het is duidelijk dat sommige verkopers hun werk niet erg serieus nemen. Maak die fout niet.

En nog iets over profielfoto’s en beschrijving: natuurlijk wilt u leren van anderen maar kopieer niks van anderen want dan wordt u verbannen.

Het is erg belangrijk de juiste woorden te gebruiken. Met tags en keywords zullen kopers uw gig sneller vinden wanneer ze naar het soort service zoeken dat u aanbied.

Er is een mogelijkheid een promotie video te maken waardoor uw gig op een creatieve manier opvalt. Met een video is het makkelijker om gezien te worden en bestellingen te krijgen.

U kunt bijvoorbeeld Video FX gebruiken om een pakkende video te maken. Potentiele klanten hebben vaak meer met verkopers die een video hebben.

Laat je financiële problemen achter je. Zoek vandaag nog een manier om geld te verdienen.

Sluit je aan bij duizenden anderen die hun leven hebben veranderd door online geld te verdienen…
Meer dan 15 verschillende methoden, allemaal bewezen, allemaal winstgevend.

Ninja met vallend geld
Wil je extra geld verdienen?

Wij hebben een lijst met de beste manieren om online Geld te Verdienen.

Het enige dat je hoeft te doen is er een uitkiezen, en vandaag nog geld beginnen te verdienen.

Ninja met statistieken pictogram

Hoeveel kost het?

Het kost helemaal niks om u in te schrijven bij Fiverr.com maar ze zullen 20% van uw verdiensten houden. Dit betekent dat wanneer u een gig verkoopt van €4,50 dat Fiverr €0,90 houdt en dat u €3,60 verdient. Het geld dat u verdient kan gebruikt worden om andere gigs mee te kopen of kan over worden gemaakt naar uw Paypal. Houd er wel rekening mee dat Paypal dan ook een klein gedeelte houdt.

Hvor mye kan jeg tjene?

U kunt klein beginnen met gigs van €4,50 en langzaam naar steeds meer verdiensten toe werken. Als nieuw lid zal u beginnen met level 1 wanneer u actief bent voor 30 dagen en 10 gigs heeft verkocht. Als u een hoger level wordt zal u duurdere gigs kunnen maken. Er zit geen maximum aan hoeveel u kunt verdienen. De prijs hangt namelijk van maar 2 factoren af: Is iemand veeleisend omtrent uw gig? Hoeveel moeite wilt u er in steken?

De meest talentvolle mensen op Fiverr huren mensen in om hun werk te doen. Dit zijn natuurlijk niet de meest moeilijke klusjes. Meestal dingen zoals het maken van logo’s, creatief schrijven, blogs maken enz. Als u meer wilt weten of andere manieren om bedrijven te vinden die naar uw vaardigheden op zoek zijn, kunt u onze gids over online werk raadplegen.

Het komt misschien onverwachts maar als u er tijd en moeite in steekt kunt u een redelijk bedrag verdienen op Fiverr.com. Er zijn mensen die van deze verdiensten leven. Wie weet wordt u wel de nieuwe Top verkoper op Fiverr? Succes!

De meest talentvolle mensen op Fiverr huren mensen in om hun werk te doen. Dit zijn natuurlijk niet de meest moeilijke klusjes. Meestal dingen zoals het maken van logo’s, creatief schrijven, blogs maken enz. Het komt misschien onverwachts maar als u er tijd en moeite in steekt kunt u een redelijk bedrag verdienen op Fiverr.com. Er zijn mensen die van deze verdiensten leven. Wie weet wordt u wel de nieuwe Top verkoper op Fiverr? Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven