Online geld verdienen op Fiverr.com

Online geld verdienen op Fiverr.com

Moeilijk:

Moeilijk

Tijdsinvestering:

Tijdsinvestering

Mogelijkheid om geld te verdienen:

Mogelijkheid om geld te verdienen

Gem. uitbetaling per uur

0
EUR

GeldNinja score:

Leuke methode om geld te verdienen bij GeldNinja24.nl

Fiverr is een online marktplaats waar klusjes en services (gigs) aangeboden worden die door mensen vanuit huis gedaan kunnen worden. Fiverr heeft grote ontwikkelingen door gemaakt en heeft 1,9 miljoen klusjes en meer dan 4 duizend nieuwe services die worden aangeboden onder 120 categoriën.

Verdien geld bij de Fiverr website

Het concept is simpelweg om kopers en verkopers met elkaar in contact te brengen. Alle basis services op Fiverr kosten €4,50, maar het is vaak zo dat kopers ‘extra gigs’ kopen.

Alhoewel de basis prijs €4,50 is zijn de meeste verkopen op Fiverr tussen de €9 en €90. Dit komt door de toenemende ‘Premium gigs’ die verkocht worden. Hiermee kun je tot wel €450 verdienen.

Op Fiverr zijn alle producten en services aangeduid als ‘gigs’ en er zijn de meest rare en creatieve ‘gigs’ te vinden van mensen over de hele wereld.

De gigs op Fiverr bieden dingen als grafisch design, promotie voor uw bedrijf, adverteren, video’s, vertalingen en meer services.. Et kreativt sinn er definitivt en stor fordel. Man kan få noen til å lage en video der navnet ditt er skrevet i skjell på stranda, eller noen kan holde et skilt med bedriftsnavnet ditt på mens de hopper i fallskjerm.

Scrollend door de verschillende gigs die aangeboden worden wordt het al snel duidelijk dat mensen erg veel verschillende gigs aanbieden. Het beste aan Fiverr? – Iedereen kan zich aanmelden en beginnen met het verkopen van gigs.

Hoe verdient u geld op Fiverr?

Aan de slag gaan op Fiverr is simpel. Als u de volgende 4 stappen volgt bent u zo klaar om te beginnen:

  • Bedenk wat voor gig u aanbiedt
  • Meld u aan op Fiverr.com
  • Omschrijf uw service in de omschrijving, een video of beide
  • Begin met verdienen

Terwijl u bedenkt wat de beste service voor u is om aan te bieden kunt u rondkijken wat andere verkopers doen en schrijven om succesvol te zijn. Fiverr laat zien welke gigs populair zijn en veel verkocht worden. Hier kunt u zien wat voor services nodig zijn en kunt u goede ideeën opdoen.

De juiste foto voor uw gig

Wanneer u de gigs bekijkt zal opvallen dat sommige veel meer foto’s hebben dan andere. Kies er een die opvalt en kijk naar de profielen die het over het algemeen goed doen.

U kunt altijd picfont.com gebruken om een profiel foto te maken. maar u kunt ook altijd iemand op Fiverr een originele profielfoto laten maken.


Schrijf een goede beschrijving van uw gig

Het is belangrijk dat u een goede beschrijving maakt voor uw gig omdat dit het visitekaartje is van uw gig. Hier zal u dus uw tijd voor moeten nemen.

Net als een profielfoto kiezen en inspiratie opdoen bij anderen is een beschrijving ook belangrijk. Het is duidelijk dat sommige verkopers hun werk niet erg serieus nemen. Maak die fout niet.

En nog iets over profielfoto’s en beschrijving: natuurlijk wilt u leren van anderen maar kopieer niks van anderen want dan wordt u verbannen.


Gebruik de juiste woorden

Het is erg belangrijk de juiste woorden te gebruiken. Met tags en keywords zullen kopers uw gig sneller vinden wanneer ze naar het soort service zoeken dat u aanbied.


Maak een promotie video

Er is een mogelijkheid een promotie video te maken waardoor uw gig op een creatieve manier opvalt. Met een video is het makkelijker om gezien te worden en bestellingen te krijgen.

U kunt bijvoorbeeld Video FX gebruiken om een pakkende video te maken. Potentiele klanten hebben vaak meer met verkopers die een video hebben.

Hoeveel kost het?

Het kost helemaal niks om u in te schrijven bij Fiverr.com maar ze zullen 20% van uw verdiensten houden. Dit betekent dat wanneer u een gig verkoopt van €4,50 dat Fiverr €0,90 houdt en dat u €3,60 verdient. Het geld dat u verdient kan gebruikt worden om andere gigs mee te kopen of kan over worden gemaakt naar uw Paypal. Houd er wel rekening mee dat Paypal dan ook een klein gedeelte houdt.

Hvor mye kan jeg tjene?

U kunt klein beginnen met gigs van €4,50 en langzaam naar steeds meer verdiensten toe werken. Als nieuw lid zal u beginnen met level 1 wanneer u actief bent voor 30 dagen en 10 gigs heeft verkocht. Als u een hoger level wordt zal u duurdere gigs kunnen maken. Er zit geen maximum aan hoeveel u kunt verdienen. De prijs hangt namelijk van maar 2 factoren af: Is iemand veeleisend omtrent uw gig? Hoeveel moeite wilt u er in steken?

Les mer om inntjeningsmetoden

De meest talentvolle mensen op Fiverr huren mensen in om hun werk te doen. Dit zijn natuurlijk niet de meest moeilijke klusjes. Meestal dingen zoals het maken van logo’s, creatief schrijven, blogs maken enz. Het komt misschien onverwachts maar als u er tijd en moeite in steekt kunt u een redelijk bedrag verdienen op Fiverr.com. Er zijn mensen die van deze verdiensten leven. Wie weet wordt u wel de nieuwe Top verkoper op Fiverr? Succes!

Wie zit hier achter?

Mijn naam is Kalle en ik heb werkelijk elke manier getest om online geld te verdienen

Alf-jensen

Joran Nijssen Oprichter van de site

Hans de Kruijf
Ik verdiende 120 dollar in slechts 40 minuten! Hoeveel hebben jullie verdiend?
Sjors Hartemink
Ik wist niet dat u met roulette kon winnen, maar ik heb nu al meerdere malen gewonnen.
Roxana van Schaijk
Mooi! Ik heb net 80 Euro tijdens de vergadering op school gewonnen! Het wer echt.