Hoe Word Ik Rijk: De 6 Strategieën van Miljonairs

hoe word ik rijk
“Het belangrijkste doel van GeldNinja is om onze lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren. We werken samen met andere bedrijven die dezelfde visie delen. Sommige links in dit artikel kunnen afkomstig zijn van onze partners. Dit is hoe we geld verdienen.”

Als er één vraag is die de meeste mensen zich vaak stellen, is dit “Hoe word ik rijk?”. Iedereen wil rijk worden en wij vertellen je vandaag dat dit absoluut mogelijk is! Niet van de ene dag op de andere. Niet binnen één of twee maanden. Maar geleidelijk aan. Door de juiste methoden en technieken te hanteren, kan iedereen rijk worden!

Eén ding moet vanaf het begin duidelijk zijn: er bestaan absoluut geen snelle of magische manieren om van de ene op de andere dag snel rijk te worden. Enkel mensen met slechte bedoelingen maken je dit wijs. Maar dit betekent niet dat het niet mogelijk is om langzaamaan rijk te worden…

Het goede nieuws is dat deze methoden en systemen voor iedereen toegankelijk zijn. Jij, ik, onze buren – letterlijk iedereen kan rijk worden.

In dit artikel gaan we in op enkele van de technieken die je kunt gebruiken om je weelde op te bouwen en rijk te worden. Je zult geen antwoorden vinden om snel rijk te worden, maar eerder inzichten om op de juiste manier rijk te worden, voor de rest van je leven.

Hoe Word Ik Rijk? Het Driehoeksmodel voor het Opbouwen van je Vermogen

Als je op zoek bent naar antwoorden op de vraag hoe je rijk kan worden, zijn er drie zaken die je moet doet om je vermogen op te bouwen.

We noemen dit het Driehoeksmodel:

Je zult zien dat de volgende methoden voor het creëren en opbouwen van je vermogen overeenkomen met elk element van het Driehoeksmodel:

ongelooflijk goed in wat je doet pictogram

1. Word ontzettend goed in wat je doet

word ontzettend goed in wat je doet

Je moet je inzetten om zo goed te worden in wat je doet dat mensen je niet kunnen negeren. Waarom? Want als je echt, echt goed wordt in eender welke branche en functie je je nu bevindt, dan krijg je meer rendement dan degenen die op gemiddeld niveau presteren.

Er zijn verschillende manieren om je vaardigheden aan te scherpen. Zet je ervoor in en blijf jezelf verbeteren. Naarmate je beter wordt in je beroep, zal je inkomen stijgen. Dit heeft direct te maken met het aspect Inkomensvorming van het Driehoeksmodel. Als je in de juiste branche zit, is je enige antwoord op de vraag hoe je rijk kunt worden misschien wel dit!

Hoe hoger je inkomen, des te meer je kan investeren, sparen en je geld voor jou laten opbrengen.

meerdere inkomstenstromen worden rijk pictogram

2. Zet meerdere inkomstenstromen op

zet meerdere inkomstenstromen op

Wist je dat de gemiddelde miljonair meer dan 5 inkomstenstromen heeft? Dit is altijd een wijze beslissing aangezien je zo niet al je eieren in één mand legt. Door meerdere inkomstenstromen te creëren, ga je niet alleen je inkomen verhogen, maar creëer je ook een beter vangnet. Je weet namelijk nooit wanneer een bepaalde inkomstenbron zal opdrogen!

Oh, en zorg ervoor dat tenminste één van je inkomstenstromen een passief inkomen genereert (ook gekend als geld verdienen terwijl je slaapt).

zoek het juiste opdrachtpictogram

3. Vind de juiste baan

vind de juiste baan

Het is niet alleen voldoende om echt goed te worden in wat je doet, je moet ook de juiste baan in het juiste bedrijf vinden.

Als je voor een bedrijf met beperkte mogelijkheden werkt, maakt het niet uit of je uitzonderlijk goed bent in wat je doet. Wees daarom niet bang om voortdurend op zoek te gaan naar kansen. En als je de juiste baan vindt, kan je maar best meteen in het diepe springen en niet meer omkijken.

investeer in jezelf pictogram

4. Investeer in jezelf

investeer in jezelf

De belangrijkste investering die je ooit in je leven zult maken, is volgens Warren Buffet in jezelf! Klopt als een bus, nietwaar?

Investeer voortdurend in jezelf door boeken te lezen, nieuwe kennis op te doen en je vaardigheden aan te scherpen. Verruim ook je horizon door meer te leren over zaken die buiten je branche en functie vallen.

Zo word je niet alleen beter in wat je doet, maar leg je ook niet-traditionele verbanden tussen verschillende disciplines

laat je geld werken omdat je een rijk pictogram krijgt

5. Laat je geld voor jou werken

laat je geld voor jou werken

Als je rijk wilt worden, kan je niet gewoon voor geld werken. Je moet je geld voor jou laten werken. Hoe? Een van de meest essentiële onderdelen van rijk worden is investeren.

Er zijn verschillende investeringsinstrumenten. Voor Amerikaanse burgers is een 401k een goed begin, net als goede indexfondsen. Als scenario’s met hoge risico’s en hoog rendement iets voor jou zijn, dan kan je een deel (niet meer dan 15%) van jouw inkomen besteden aan cryptocurrency, dat we verderop in dit artikel bespreken.

gebruik het hoogste inkomen krijg rijk pictogram

6. Gebruik een van de beste inkomensmethoden om rijk te worden

Nu we verschillende aspecten van vermogensopbouw en -accumulatie hebben behandeld, is het tijd om de beste methoden voor het creëren van inkomsten te bespreken.

Omdat sparen en beleggen van cruciaal belang zijn om je vermogen te vermenigvuldigen, moet je eerst je inkomsten creëren en verhogen om voldoende geld te hebben. Waarom? Hoe meer geld je investeert en spaart, hoe beter het zich vermenigvuldigt!

Door gebruik te maken van deze beproefde methoden, zal je in staat zijn om je inkomen geleidelijk aan te verhogen:

freelancen wordt rijk pictogram

Freelance opdrachten - Werk eender waar, op jouw voorwaarden

Omdat de trend van thuiswerken steeds meer toeneemt, zijn freelance opdrachten een van de meest populaire keuzes voor mensen die hun vermogen willen opbouwen. Het beste van freelancen is dat je flexibele uren hebt en dat het een ideale manier is om extra inkomstenstromen op te bouwen.

Van grafische ontwerpers tot tekstschrijvers… Er zijn opdrachten voor iedereen. Als freelancer kunnen mensen verschillende vaardigheden laten zien én nieuwe vaardigheden aanleren.

Mensen kiezen voor freelance opdrachten omdat ze eender waar kunnen werken, ook thuis. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht en de vele foto’s op internet van freelancers die aan stranden werken, kan je nog steeds productief zijn door als freelancer te werken en thuis geld te verdienen.

online banen worden rijk pictogram

Online Banen – Zekerheid met flexibiliteit

Weet je nog dat we zeiden hoe belangrijk het is om de juiste baan te vinden om je inkomen op te bouwen en te laten groeien? Het goede nieuws hier is dat je je niet hoeft te beperken tot banen die je alleen op kantoor kunt doen.

Veel bedrijven zijn nu voorstander van werken op afstand of online banen. Een eenvoudige reden hiervoor is dat er overal getalenteerde mensen zijn en dat de invulling van werk aan het veranderen is. Dankzij het internet en alle nieuwe digitale hulpmiddelen hoeft je niet vanuit een kantoor of op enkele meters van je collega’s te werken om dingen gedaan te krijgen. Waarom? Omdat je nu eenvoudigweg online kunt werken.

Alleen al op Indeed.com zie je meer dan 20.000 beschikbare legitieme online banen!

indeed website

youtube rijk pictogram

YouTube - De leukste manier om rijk te worden

Wist je dat YouTube, met meer dan 3 miljard zoekopdrachten per maand, na Google de grootste zoekmachine ter wereld is? Er zijn ontzettend veel video’s over productrecensies, vlogs, merken en meer. Van alle beschikbare manieren om geld te verdienen, is Youtube ongetwijfeld een van de leukste en interessantste manieren om rijk te worden.

Er zijn meerdere manieren waarop je op YouTube geld kunt verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld een vlogger worden en als influencer samenwerken met merken. Of je kunt producten beoordelen en geld verdienen met affiliate marketing.

Je hoeft niet eens duizenden dollars uit te geven om een nieuwe camera te kopen. In plaats daarvan kan je video’s opnemen en gewoon geld verdienen met je smartphone. Omdat het zo gemakkelijk is, is het enige wat je hoeft te doen wat discipline hebben en voor continue productiviteit zorgen. Je kunt immers niet verwachten dat je al na enkele video’s snel rijk wordt.

YouTube-dashboard

instagram word een influence

Instagram – Word een influencer

Heb je een lekker dessert gegeten, van een lange vakantie genoten of de bloemetjes buiten gezet met vrienden? Mensen delen allerlei verhalen en ervaringen op Instagram… En het beste van al is dat mensen oprecht geïnteresseerd zijn in het goede leven van anderen!

Merken spelen hier nu op in en er valt op dit platform veel geld te verdienen. Naarmate je je profiel opbouwt en meer en meer volgers krijgt, zal je vanzelf geld beginnen verdienen op Instagram. Je kunt werken als marketeer en mensen helpen om hun profiel te promoten. Of je kunt werken met merken en Instagram content creëren om hun producten te promoten.

Merken betalen torenhoge bedragen aan influencers, gaande van enkele honderden tot duizenden euro’s. Je kunt zelfs je eigen online winkel starten en je producten op Instagram verkopen.

instagram-inlogpagina

bloggen pictogram

Bloggen - Bouw je eigen vermogen op

Als je goed bent met woorden en graag je ideeën uitdrukt, kan bloggen je antwoord zijn op de vraag hoe je rijk wordt. Hoe gemakkelijk het ook klinkt, de mogelijkheid om succesvol te bloggen is zowel een kunst als een wetenschap. Je kunt een degelijk bedrijf opbouwen en geld verdienen met een blog, maar het kost tijd, geduld en toewijding.

Blogs doen dienst als een medium voor je kennis, expertise en leven. Het opzetten en starten met een blog is vrij eenvoudig en kost geen tijd! Eenmaal je blog is opgezet, moet je wel regelmatig content plaatsen om de interesse van je lezers niet te verliezen.

In plaats van te bloggen over wat je vanmorgen als ontbijt hebt gegeten (tenzij je een chef-kok in spe bent en een blog over eten wilt uitbouwen), kan je best een specifieke niche kiezen en nuttige content voor je doelpubliek plaatsen.

Hoe word je dan rijk met bloggen? Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen op een website: je kan een betaalde blogger voor een groot merk worden. Content marketing is een krachtig marketinginstrument en zo goed als elk merk heeft hier nood aan. Op lange termijn kan je echter best overwegen om je eigen blog op te bouwen en je eigen inkomstengenererende vermogen te creëren, zoals een online cursus, een ebook of iets gelijkaardig

cryptocurrency icon

Cryptocurrency – 1000X winst mogelijk

cryptocurrency

Wil je weten hoe je rijk kan worden terwijl je thuis bent? Dan kan je misschien leren hoe je geld kan verdienen met cryptocurrency. Je kan een fortuin opbouwen door je geld te investeren in verschillende blockchain-technologieën!

Maak jezelf vertrouwd met het investeren in cryptocurrency en het gebruik van een crypto wallet en je bent zo vertrokken! Leer alle basisprincipes van cryptocurrency en ga aan de slag.

We raden je aan om met kleine bedragen te beginnen. Zodra je meer gevoel en vertrouwen hebt, kan je met grotere bedragen aan de slag.

conclusie pictogram

Conclusie: Weet dat rijk worden niet enkel gaat over één ding dat je doet...

Er is geen eenduidig antwoord op de vraag hoe je rijk wordt. Ontdek waar je goed in bent! Wat we hierboven beschreven hebben zijn een aantal beproefde systemen en methoden om online goed geld te verdienen, dat geld voor je te laten werken en langzaam en op de juiste manier rijk te worden.

Implementeer deze methoden in je leven en je zult een aardig vermogen opbouwen. Het antwoord op de vraag hoe je rijk kunt worden, zit namelijk daarin verscholen.

Hoe Word Ik Rijk? Je hoeft enkel discipline te hebben en naar je doelen toe te werken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven