Recensie over Ipsos / I-say

Recensie over Ipsos / I-say

Een van de beste en toonaangevende betaalde enquête sites die beschikbaar is, is Ipsos I-say, die ook wel algemeen bekend als I-say door Ipsos, wat een zeer innovatief bedrijf is en zijn klanten in staat stelt om makkelijk geld te verdienen.

Het heeft een groot aantal goed betaalde enquêtes in zijn panel, waarbij de beloning kan stijgen tot 90 Euro per betaalde enquête.

Enkele organisaties en bedrijven hebben ook een exclusieve band met Ipsos voor hun enquêtes. Ook het betalingspatroon van I-say is zeer betrouwbaar en er zijn nooit problemen geweest met de uitbetalingen van Ipsos.

Je zult nauwelijks iemand vinden die niet te spreken is over I-say, waardoor het een zeer betrouwbaar bedrijf maakt.

Waarom is Ipsos / I-say te mooi om waar te zijn?

Met de geweldige aanbiedingen en uitbetalingen van Ipsos, zouden mensen zeker kunnen gaan denken dat het te mooi is om waar te zijn.

Weinig mensen begrijpen echter dat de enquêtes daadwerkelijk geld kunnen opleveren en er wordt een hoge beloning betaald door bedrijven om deel te nemen aan enquêtes. De feedback die door mensen worden gegeven via enquêtes worden door bedrijven

Recensie over Ipsos / I-say

Voorheen maakten bedrijven gebruik van het testen van productenen focusgroepen om een beter begrip te krijgen hoe hun product werd ervaren. Zij zijn echter onlangs naar online enquêtes verhuisd door de betere blootstelling ten aanzien van klantenbasis en het gemak, waardoor online betaalde enquêtes zeer betrouwbaar voor hen zijn.

Ipsos is een platform waar marktonderzoekers feedback van eerlijke klanten kunnen ontvangen, die onbevooroordeelde en concrete feedback geven, die zeer waardevol is. I-say is al tien jaar in bedrijf en zijn klanten hebben voortdurend profijt gehad van de betalingen van betaalde enquêtes.

Als je overweegt om je bij welke betaalde enquête panel dan ook aan te sluiten, dan is I-say zeker een van de beste online enquêtepanels om extra geld te verdienen.

Een gedetailleerde recensie over Ipsos I-Say

Ipsos is zonder twijfel een van de best betaalde enquêtepanelen. Mensen die er al lang lid van zijn, zijn allemaal vol lof voor het bedrijf en zijn ervan overtuigd dat I-say een van de marktleiders is.

Klanten die al lang geleden enquêtes voor Ipsos hebben gedaan, zien tientallen uitnodigingen voor enquêtes elke keer als ze van plan zijn om een enquête te doen. Er zijn betaalde enquêtes op Ipsos geweest met beloningen die zo hoog waren als 95 Euro, maar die zijn zeldzaam. Over het algemeen is de gemiddelde uitbetaling van beschikbare enquêtes bij Ipsos 15 Euro.

Beloningen bij I-say zijn vergelijkbaar met de andere betaalde enquêtepanels, waar leden met punten worden beloond. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor cadeaubonnen of gebruikers kunnen er voor kiezen om cadeaus te kopen die beschikbaar zijn op Ipsos.

De betalingen in geld zijn echter beter, aangezien je geen van de beschikbare aanbiedingen hoeft uit te kiezen. Dit maakt I-say één van de beste mogelijkheden om online geld te verdienen.

Betrouwbaarheid van Ipsos

Recensie over Ipsos / I-say

I-say is een van de meest betrouwbare online onderzoeksbedrijven en staat er om bekend dat ze 6 miljoen enquêtes per jaar uitvoeren, die verspreid zijn over 100 landen. Het biedt uitstekende marktonderzoek en het is werkzaam in meerdere landen zonder dat er tot nu toe klachten van klanten zijn binnen gekomen. Het wordt algemeen geaccepteerd door klanten.

Mensen die al enige tijd werkzaam zijn in de betaalde enquête industrie, zijn bekend met Ipsos I-say en zijn bedrijven die projecten uitvoert, Ipsos Insight.

Je kunt ook op zoek gaan naar meer onderwerpen over opinieonderzoek en hoe het werkt, om meer te weten te komen over de soorten enquêtes die op I-say worden gehouden. De betrouwbaarheid van Ipsos is torenhoog en het is zeer betrouwbaar voor online betaalde enquêtes.

Gebruikersbeoordelingen over Ipsos

Gebruikersbeoordelingen zijn zeer belangrijk om de betrouwbaarheid van een bedrijf te begrijpen. We hebben een lijst gemaakt met de recensies die we hebben gelezen bij betrouwbare sites en hieronder zijn onze bevindingen vermeld:

De meerderheid van de beoordelingen van I-say zijn positief en ze staan er om bekend dat de betalingen op tijd verstuurd worden zonder enige problemen. Gebruikers beweren dat ze een eerlijke hoeveelheid uitnodigingen voor enquêtes krijgen en de inkomstenstroom zal hierdoor stabiel zijn. Als je tijd over hebt, zul je nooit lang hoeven te wachten op betaalde enquêtes om deel te nemen aan Ipsos.

Ipsos beloont ook mensen als ze niet in aanmerking komen voor het hoofdonderzoek, maar de enquête gaan doen waar ze voor in aanmerking komen. Het enige wat gebruikers moeten doen is een paar vooronderzoek vragen te beantwoorden en ze zullen worden doorgestuurd naar het hoofdonderzoek als ze gekwalificeerd worden. Zo niet, dan krijgen ze een paar punten als beloning voor deelname aan het vooronderzoek. Hoewel de toegekende punten niet echt aanzienlijk zijn, is het nog steeds beter dan helemaal geen punten te ontvangen.

Er waren een paar klachten van gebruikers met betrekking tot het systeem van I-say wat punten inwisselt. Alle klachten waren maar van 20 November 2016. Mensen die klaagden waren echter zeer tevreden over de manier hoe Ipsos hun probleem had aangepakt en zij hebben ook vermeld dat het klantenservice team bij Ipsos zeer snel antwoord gaf. Aangezien de klachten van de gebruikers waren opgelost, kunnnen we er veilig vanuit gaan dat de gemiddelde beoordeling over I-say positief is en Ipsos zeer betrouwbaar is. De klanten die eerder hadden geklaagd waren allemaal ook vol lof voor de manier hoe hun problemen door het klantenservice team van I-say werden aangepakt.

Ipsos werd zeer gewaardeerd door klanten dankzij de prijzen die het regelmatig geeft. Onlangs hebben ze een beurs aangeboden ter waarde van $5000 voor een HBO in de VS. De prijs is inmiddels al uitgekeerd, maar er zijn andere prijzen die ze vaak aanbieden zoals iPads, elektronische gadgets etc. De eis om voor deze prijzen in aanmerking te komen is dat je elke maand deelneemt aan een zeker aantal betaalde enquêtes, en je kunt een keer geluk hebben. Je kunt er dus zeker van zijn dat je misschien een prijs gaat winnen wanneer je deelneemt aan de enquêtes

Definitief oordeel over Ipsos

Recensie over Ipsos / I-say

I-say is ongetwijfeld een van de best betaalde enquêtepanels omdat gebruikers er goed aan kunnen verdienen en ook plezier hebben tijdens het doen van de enquêtes. De enquêtes kunnen worden ingevuld vanuit het gemak van je huis, waardoor het heel makkelijk is om I-say te gebruiken om geld te verdienen vanuit huis. Ze bieden betaalde enquêtes aan met een hoge beloning en ze zijn transparant over hun beloningssystemen en -voorwaarden. Als je nu met betaalde enquêtes zou beginnen, dan is Ipsos een fantastisch enquêtepanel en bevelen wij van harte aan. Als je bij andere panels enquêtes hebt afgenomen, zul je er achter komen dat het doen van enquêtes bij I-say een totaal andere ervaring zal zijn.

Dus waar wacht je nog op? Wordt lid van Ipsos en begin snel geld te verdienen.