Recensie over GlobalTestMarket

Recensie over GlobalTestMarket

GlobalTestMarket is algemeen bekend bij online betaalde enquête panels als gevolg van de briljante uitbetaling die het aanbiedt voor het nemen van enquêtes.

Lees nu verder om meer te weten te komen over GlobalTestMarket, om te begrijpen hoe de uitbetalingen werken en hoeveel je kunt verdienen bij GlobalTestMarket. We hebben ons aangemeld bij GlobalTestMarket en het met onze eigen ogen beoordeeld in plaats van online recensies te gaan bekijken.

Hoe legitiem is GlobalTestMarket?

Online betaalde enquête afnemers die nieuw zijn zullen niet weten of GlobalTestMarket legitiem is of niet, als het gaat om de uitbetalingen.

Om hun zorgen weg te nemen is het zeer betrouwbaar en legitiem als het gaan om betaalde enquêtes. Daarnaast is GlobalTestMarket al sinds 1999 werkzaam  in de industrie en heeft al sinds het begin een goede reputatie opgebouwd. Mensen kunnen er dus veilig van uit gaan dat GlobalTestMarket nooit een frauduleus bedrijf zal zijn.

Recensie over GlobalTestMarket

Het bedrijf wat GlobalTestMarket heeft opgericht was Global Market Insight Inc , die een klantenbestand heeft in 60 landen met meer dan 1.400 klanten. GlobalTestMarket is nu een van de grootste marktonderzoeksbedrijven ter wereld.

Om het allemaal compleet te maken kun je ook nog eens een kijkje bij het profiel van GlobalTestMarket op Dollardino.com. Het heeft een zeer goede beoordeling over GlobalTestMarket en de beoordelingen op Dollardino.com zijn zeer onpartijdig en betrouwbaar, dit kan je dus ook meenemen als een indicator. Panelleden van GlobalTestMarket hebben zonder problemen betalingen ontvangen en het vertrouwen en de tevredenheid onder leden van het panel bij GlobalTestMarket is hoog.

Er zijn mensen geweest die al heel lang bij GlobalTestMarket aangesloten zijn en zij zijn tevreden met de manier hoe het hun financieel geholpen heeft. Dus als je op zoek bent naar een manier om iedere maand snel wat extra bij te kunnen verdienen, dan raden we je sterk aan dat je je aanmeld bij GlobalTestMarket en je zult online geld beginnen te verdienen vanaf de eerste dag. Nu je ook verzekerd bent van de legitimiteit van GlobalTestMarket, kun je nu de reviews gaan lezen over GlobalTestMarket en weten wat de voordelen ervan zijn.

Je zult zeker geen fortuin kunnen vergaren door betaalde enquêtes op GlobalTestMarket te gaan afnemen. Het zal echter wel je maandelijkse inkomen kunne gaan aanvullen en je zult in staat zijn om het te doen zonder dat je veel tijd met je gezin moet gaan opofferen.

Recensies over GlobalTestMarket

Recensie over GlobalTestMarket

Wanneer we GlobalTestMarket beoordelen, is het de belangrijkste zaak om vertrouwd te raken met hoe de uitbetalingen van GlobalTestMarket gaan. Het lijkt op de uitbetalingen van andere online betaalde enquêtesites en leden worden betaald als ze deel nemen aan enquêtes of producten en diensten.

GlobalTestMarket betaalt echter niet direct uit in geld en maakt gebruik van een systeem met zogenaamde Market Points. Je kunt de Market Points die je hebt verdient inwisselen voor geld. Voor elke 1000 markt punten die je hebt verdient op GlobalTestMarket, wordt je uitbetaald met 50 Euro.

Hoe snel je 50 Euro verdient is afhankelijk van het aantal betaalde enquêtes die je afneemt en hoe vaak  die betreffende enquête beschikbaar is. Als je regelmatig enquêtes doet bereik je al snel het doel van 1000 Market Points, en dan kun je die punten al snel inwisselen. Als je ook deelneemt aan enquêtes die je meer market points uitbetalen, kun je het moment van 1000 punten eerder bereiken. Kom hier meer te weten over de tips en trucs hoe je betaalde enquêtes kunt aanpakken.

Ook de uitbetaling van een enquête hangt af van het aantal mensen die uitgenodigd zijn om de enquête te gaan doen. Je zult niet altijd in aanmerking kunnen komen voor alle enquêtes, maar er zijn altijd een redelijke hoeveelheid enquêtes die beschikbaar zijn en je moet die snel gaan doen zodat je de market points sneller kunt verzamelen.

GlobalTestMarket stuurt dagelijks meerdere betaalde enquête-uitnodigingen. Je krijgt dagelijks gemiddeld meer dan 5 enquête-uitnodigingen, wat redelijk is. Door alle betaalde enquêtes te doen die je worden opgestuurd, kun je de punten gemakkelijk verdienen.

Recensie over GlobalTestMarketDe basisvereiste voor het lid worden bij GlobalTestMarket is dat je minimaal 14 jaar moet zijn. Dit is echter een standaard richtlijn en natuurlijk zijn mensen die jonger dan 14 jaar zijn, over het algemeen niet op de hoogte van enquêtes. Daarnaast zijn er geen aanvullende eisen om lid te mogen worden van GlobalTestMarket.

GlobalTestMarket heeft zijn aanwezigheid in meer dan 60 landen wereldwijd, zoals de Verenigde Staten, Canada, Australië, Duitsland, Israël, Filipijnen, Rusland, Israël, India, Pakistan, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika om een aantal landen te noemen.

Voor meer informatie over in welke landen GlobalTestMarket opereert, kun je terecht op hun website.

Wanneer je je inschrijft bij GlobalTestMarket zijn er meerdere vragen die worden gevraagd om je profiel te beoordelen en meer over je demografie te weten komen. Op basis van de antwoorden die je verstrekt zal GlobalTestMarket je gaan indelen voor de beschikbare enquêtes. Zorg ervoor dat je al je persoonlijke gegevens correct invult, aangezien het essentieel is om je goed te kunnen indelen in de beschikbare enquêtes. Over het algemeen zullen er enquêtes zijn die speciaal bedoeld zijn voor een paar soorten mensen. Daarom beveelt men aan dat het beste is dat je al je gegevens correct invult tijdens het invullen van je profiel.

Er zijn ook betaalde enquêtes waar je voor in aanmerking moet komen. Je moet dan deelnemen aan de voorselectie enquête zodat je in aanmerking kunt komen voor de hoofd enquête.

Zelfs als je niet in aanmerking komt voor de hoofd enquête, dan geeft GlobalTestMarket je gratis toegang tot zijn sweepstakes wedstrijden. Voor de paar minuten die je aan een betaald enquête hebt besteedt, komt je in aanmerking om iets te winnen bij de sweepstakes wedstrijd die vaak gehouden wordt.

Voorheen gaf GlobalTestMarket punten aan mensen die zich niet kwalificeerden voor hun enquêtes en die punten waren veel minder. Ze hebben echter hun beleid nu aangepast en mensen die niet in aanmerking komen voor een enquête hebben nog steeds een eerlijke kans om de sweepstakes wedstrijd te winnen door de vragen van de voorselectie testen te beantwoorden.

GlobalTestMarket zorgt echt voor zijn panelleden en moedigt je aan om meer mensen mee te laten doen. Als onderdeel van hun doorverwijzing programma ontvang je 20 market points voor elke doorverwijzing van jou die zich aanmeld en hun profiel heeft afgerond of wanneer ze hun eerste betaalde enquête gaan doen, waardoor je geld kunt verdienen vanuit huis zonder er iets voor te doen.

Gebruikersbeoordelingen over GlobalTestMarket

Het merendeel van de beoordelingen waarderen GlobalTestMarket. Panelleden waren onder de indruk van het grote aantal enquêtes die beschikbaar zijn bij GlobalTestMarket in vergelijking met de andere online enquêtepanels. Vanwege het grote aantal beschikbare enquêtes is het duidelijk dat mensen uiteindelijk meer verdienen als ze zich aansluiten bij GlobalTestMarket.

Veel mensen die een beoordeling hebben gegeven, waren zeer tevreden over het feit dat ze de enquêtes vanuit huis konden invullen. Dit stelt veel mensen in staat, die geïnteresseerd zijn om vanuit huis te werken, om wat extra geld te verdienen met het comfort van hun bank of zelfs bed!

Sommige mensen klaagden echter dat hun market points van hun rekening waren afgetrokken. Dit was een probleem wat speelde in 2007 en sindsdien heeft GlobalTestMarket het verbeterd en ervoor gezorgd dat er geen klachten meer kwamen over deze kwestie.

Een paar mensen hebben gezegd dat de klantenservice van GlobalTestMarket niet zo goed is. Maar we hadden geen problemen met de klantenservice en hadden een goede ervaring, elke keer als we contact hadden met de klantenservice van GlobalTestMarket.

Het enige probleem met de uitbetaling van GlobalTestMarket is dat ze je betalen via een cheque en het kost nogal veel tijd voordat de cheque je bereikt heeft. Voor de inwoners van Nederland doet de cheque er tot 6 weken over voordat het is aangekomen. Betaalde afnemers van enquêtes zullen zeker de voorkeur geven aan een snellere uitbetaling. Dit is een aspect waar GlobalTestMarket hun kwaliteit kan verbeteren om een beter niveau van klanttevredenheid te garanderen.

Er is geen doorlopende beloning voor doorverwijzingen zoals bij andere enquêtepanels. Je zult slechts eenmaal een beloning verdienen, dat is wanneer je verwijzing zich inschrijft, en dat is 20 market points. Het zou beter zijn als GlobalTestMarket een uitbetaling aanbiedt als commissie voor de doorverwijzingen.

Eindoordeel over GlobalTestMarket

Op basis van de recensies en de ervaring die we met GlobalTestMarket hadden, zouden we GlobalTestMarket zeker aanraden door het grote aantal betaalde enquêtes en aanzienlijk hogere beloningen voor elk afgeronde enquête.