De 20 Meest Voorkomende Thuiswerk Banen

De 20 meest voorkomende thuiswerk banen

“Het belangrijkste doel van GeldNinja is om onze lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren. We werken samen met andere bedrijven die dezelfde visie delen. Sommige links in dit artikel kunnen afkomstig zijn van onze partners. Dit is hoe we geld verdienen.”

Veel mensen streven er vandaag de dag naar om vanuit huis te kunnen werken of een online baan te vinden, en studies tonen aan dat ongeveer 40 procent van de Amerikaanse beroepsbevolking minstens in deeltijd telewerkt. Die aantallen zullen naar verwachting alleen maar stijgen.

Een recente studie uitgevoerd door GlobalWorkplaceAnalytics toonde aan dat thuiswerk banen aan het toenemen zijn in elke sector van de werkgelegenheid, een stijging van 80 procent in de periode van 2005 tot en met 2012. De grootste groei werd gezien bij de overheidsbanen, waar thuiswerk vacatures stegen met 122 procent. Telewerk vacatures stegen met 80 procent in non-profit organisaties en 70 procent bij bedrijven, terwijl de lokale overheden telewerk vacatures met 62 procent let toenemen gedurende dat tijdsbestek.

Maar wie werkt er vanuit huis? De website FlexJobs, die mensen telewerk banen helpt te vinden die hen in staat stelt vanuit huis te werken, analyseerde onlangs de functiebenamingen van de beschikbare vacatures om er achter te komen welke banen het meest voorkomen bij werknemers die vanuit huis werken. Hier is een lijst van de top 20 functiebenamingen, gaande van freelance opdrachten tot werken voor een bedrijf en meer.

20. Virtuele assistent

19. Business Development Manager

18. SEO en Marketing Assistent

17. Tolk/Vertaler

16. Grafisch Ontwerper of Grafisch Ontwerp Specialist

15. Verzekering Aanpasser

14. Reisadviseur

13. UI Ontwerper of UX Ontwerper

12. Programma Manager of Project Manager

11. Systems Analist

10. Adjunct Professor

9. Medische Programmeur of Medische Programmeur Specialist

8. Zaakwaarnemer

7. Software Ontwikkelaar

6. Account Executive of Account Manager

5. Ingenieur

4. Verkoopmedewerker of Verkoop vertegenwoordiger

3. Klantenservice medewerker of Klantenservice Associate

2. Consultant

1. Schrijver

De 20 meest voorkomende thuiswerk banen

Sommige van deze banen zijn entry-level banen waar je weinig of geen ervaring nodig voor hebt. Een aantal vereisen een speciale training en een aantal vereisen een Hbo of universitaire diploma. Natuurlijk hebben de best betaalde banen eisen voor kennis die hoger is dan middelbaar schoolniveau.

Thuiswerk functiebenamingen zijn te vinden in een breed scala van industrieën. De meest voorkomende functiecategorieën voor banen waar men fulltime thuiswerkt of waar men minstens parttime telewerkt zijn onder meer:

5. Administratieve functies

4. Informatietechnologie

3. Verkoop

2. Onderwijs

1. Gezondheidszorg

Veel mensen die vanuit huis werken zijn als zelfstandigen werkzaam of worden als onafhankelijken ingehuurd maar vacature aanbiedingen bij bedrijven waarbij men telewerk toe past wordt in toenemende mate steeds meer gewoon. Je kan zelfs je eigen bedrijf vanuit huis starten zoals het verhandelen van cryptocurrency.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Dankzij ProfitFarmers hebben we €2.141 in slechts enkele weken verdiend
Wil je ook zien hoe je met ProfitFarmers geld kunt verdienen?

Laat je financiële problemen achter je. Zoek vandaag nog een manier om geld te verdienen.

Sluit je aan bij duizenden anderen die hun leven hebben veranderd door online geld te verdienen…

Meer dan 15 verschillende methoden, allemaal bewezen, allemaal winstgevend.