5 manieren om geld te verdienen terwijl je slaapt

5 manieren om geld te verdienen terwijl je slaapt

“Het belangrijkste doel van GeldNinja is om onze lezers te helpen hun financiële leven te verbeteren. We werken samen met andere bedrijven die dezelfde visie delen. Sommige links in dit artikel kunnen afkomstig zijn van onze partners. Dit is hoe we geld verdienen.”

De meesten van ons krijgen er met de paplepel ingegoten dat je niets bereikt als je aan het slapen bent. Maar er ZIJN weldegelijk manieren voor jou om extra zakgeld bij te kunnen verdienen, ook terwijl je slaapt. Wij geven je in dit artikel een paar goede trucs om je inkomen zonder grote inspanningen te kunnen vermeerderen.

Helaas zijn er niet veel legale manieren om geld te kunnen verdienen zonder iets te doen. Dit is ook geen gids waarmee je na een nachtje slapen opeens rijk kunt worden. Waar wij je graag naar toe willen leiden is een zogenaamd passief inkomen, waar je niet gebonden bent aan vaste werktijden. Of je er nu voor kiest om online producten te verkopen, om geld te verdienen met een YouTube-kanaal of om te leren over Bitcoin zodat je het kan verhandelen, vergeet niet dat er een beetje werk aan vooraf zal gaan.

Passief inkomen is net alsof je zakgeld krijgt om thuis je huiswerk te doen; Hoe meer je daarvoor in zet, hoe meer je verdient. Het goede aan deze regeling is dat het nooit een onderneming zal kunnen worden waar je tekort zal komen. Je bepaalt helemaal zelf hoeveel tijd je in het project zal gaan stoppen en daarmee hoeveel geld je wilt gaan verdienen.

GeldNinja.nl heeft hier 5 manieren gekozen waarmee je kunt beginnen om een beetje extra meer geld te kunnen verdienen. Je doet dit alleen voor het betreffende project, of het kan dienen als een opstapje naar je eigen bedrijf.

 

1. Verkoop accessoires

Websites, apps, fysieke producten, noem maar op – Iedereen heeft wat extra accessoires nodig voor hun producten, of het nu gaat om foto’s, muziek, grafische ontwerpen of wat dan ook. Dus als je talent hebt om te fotograferen, te zingen, om een voice-over te doen, websites te bouwen, blogs schrijven die geld kunnen verdienen, grafisch ontwerp of iets anders, dan zou je dat gewoon op de markt moeten zetten!

Hoe je dat doet: Er zijn genoeg websites waar je je aanbod kunt plaatsen dus wees niet tevreden zijn met maar een plaatsing. Aangezien de winst vaak klein is op deze sites, is het belangrijk dat je op zoveel mogelijk verschillende sites voorkomt als je zoveel mogelijk wilt gaan verdienen. Het kan een goed idee zijn om uit te zoeken wat een trend is op die sites zodat je precies weet op welk gebied je werk kunt vinden.

Je hoeft niet een professioneel te zijn om je diensten aan te bieden. Je moet enkel een beetje creatief en klantgericht zijn. Je assortiment kan van alles zijn van logo’s, tot muziek, tot iconen of banners: alleen je fantasie stelt de grenzen vast!

Je kunt je vaardigheden op een van de volgende sites uitproberen:

http://www.shutterstock.com : foto’s, video’s, illustraties en muziek

http://www.istockphoto.com : foto’s, video’s, illustraties en audio.

http://www.dreamstime.comhttps://en.fotolia.com , https://www.picfair.com : foto’s

https://patternbank.com : textielontwerp

https://creator.line.me/en/ : emoji’s

http://www.myfonts.com: typografie

http://themeforest.net/become_an_author : Van alles, van grafisch ontwerp tot websites templates en muziek.

Als je een beetje meer geavanceerd bent dan accessoires websites, zoals deze, kun je altijd iTunes en Soundcloud proberen of je eigen site maken.

Houd er echter rekening mee dat sommige sites vereisen dat je materiaal opstuurt waarmee zij kunnen inschatten of ze je als verkoper op de site kunnen accepteren of niet. Laat het je echter niet ontmoedigen. Als ze je weigeren: er zijn tal van andere sites.

2. Schrijf een e-boek

5 manieren om geld te verdienen terwijl je slaapt

Men heeft voorspeld dat EBooks de fysieke boeken rond 2018 zullen overtreffen, dus als je vaardigheden hebt met de literatuur, dan is de digitale manier misschien de moeite waard.

Je kunt beginnen met je muffe korte verhalen maar als je meer geld wilt gaan verdienen dan het literaire niveau zal je moeten nagaan welke categorieën het beste verkopen en die proberen. Onthoud dat het niet noodzakelijkerwijs fictie hoeft te zijn. Het kan net zo goed non-fictie zijn, over alles vanaf politiek tot poker. Dus doorzoek je brein. Misschien is er een categorie waar je heel goed in bent.

Je hoeft niet een buitengewoon literair genie te zijn om literatuur te publiceren. Iedereen die op de hoogte is van 50 tinten grijs weet dat. Bovendien word je alleen maar beter door te oefenen, dus misschien wordt je debuut niet een bestseller maar dat zou je niet tegen moeten houden.

De meeste sites van uitgeverijen ontvangen Word documenten maar als je het uiterlijk van je boeken belangrijk vindt kun je de site http://sigil-ebook.com/ gebruiken. Op Amazon zal je de tools vinden voor strip- en kinderboeken.

Als je wat materiaal op kladpapier hebt geschreven moet je een platform maken dat je toegang geeft tot de sites van de uitgeverijen. Om lid te worden van Amazon moet je deze site gebruiken: https://kdp.amazon.com. Voor de meeste andere distributeurs kun je de site https://www.smashwords.com gebruiken. Optimaliseer je verkoop door beide sites te gebruiken en zo veel mogelijk kopers te bereiken.

Het is gemakkelijk om je E-book op de markt te krijgen. Wat moeilijker is, aan de andere kant, is om mensen ertoe bewegen om je boek te ontdekken. Dit is waar het de moeite waard is om je te gaan inspannen. Hoewel de meeste mensen de (vertaalde) Engelse uitdrukking: “beoordeel een boek niet vanwege de buitenkant” kennen is dat helaas wat wel gebeurt op het internet. Investeer daarom zowel tijd als geld om je boek een mooie en professionele omslag te geven. Ook het cv is belangrijk om wat tijd aan te besteden; kun je uiteindelijk een cliffhanger maken, die de nieuwsgierigheid van de lezers zal prikkelen?

Wat natuurlijk het meest voor je boek van invloed is, is een aantal goede reviews. Aarzel niet om de lezer aan het eind van het boek te vragen om een beoordeling voor de komende lezers te geven.

3. Maak je eigen app

5 manieren om geld te verdienen terwijl je slaapt

Zoals het ook het geval was bij de twee eerste genoemde punten, hoef je geen pro in het vak te zijn. Er is veel hulp beschikbaar.

Als je een app wilt maken, dat op een bepaalde manier “iets doet”, zal je waarschijnlijk moeten gaan samenwerken met iemand die ervaring heeft met programmeren. Je kunt dan de winst met hem of haar gaan delen. Je kunt ook hulp van deze website krijgen http://appinventor.mit.edu/explore/ waar je je app alleen kunt “bouwen” in plaats van te programmeren.

Als het spelletjes zijn waar je op wilt gaan richten is het mogelijk dat je professionele apps bijna zonder te programmeren in elkaar kunt zetten. Om je te helpen zijn er ook meerdere sites die je kunnen helpen bij het ontwerpen en het ontwikkelen van je app. GeldNinja.nl raadt je dan aan om deze site te bestuderen: http://unity3d.com/unity . Dit is gratis en heel gebruiksvriendelijk. Wanneer je je spel hebt ontwikkeld is het mogelijk om dit tegelijkertijd voor zowel IOS, als Android en PC te publiceren, wat een duidelijk voordeel is als je zo breed mogelijk een publiek wilt bereiken.

Er is meer dan één manier beschikbaar om geld te verdienen met apps: je kunt rechtstreeks een betaling vragen, je kunt er aan verdienen via de extra aankopen binnen de app (een extra leven, hulp of levels) of via reclame inkomsten. Vergeet niet dat je kosten hebt bij de verschillende websites, dus de opbrengsten kunnen niet rechtstreeks naar je portemonnee gaan.

Hoewel je niet de grootste app-nerd hoeft te zijn, helpt het je om een goed platform van apparaten te hebben om het te laten werken, zodat je je apps de hele tijd kunt testen. Als je meer aanzienlijke inkomsten wilt krijgen uit de app wereld, moet je waarschijnlijk een paar van hen op de markt zetten.

4. Affiliate marketing

5 manieren om geld te verdienen terwijl je slaapt

Wil je een webwinkel, maar je hebt niets om te verkopen? Dan kan je in plaats daarvan een beetje geld verdienen als tussenpersoon, tussen de consument en de verkoper.

Hoe je dat doet: je voegt speciale links naar je eigen website of via sociale media. Elke keer dat iemand op je link klikt en dan vervolgens iets koopt op de site krijg je een klein deel van de winst. Op deze manier hoef je geen zorgen te maken over de voorraad of de verzending van producten–Hier zorgt de site voor. Je enige taak is om de sites te promoten.

Dit kan een goede onderneming worden als je al een site hebt met veel bezoekers hebt en als je de mogelijkheid hebt om de sites aan je post’s te koppelen zonder dat het duidelijk is dat het om reclame gaat. Op deze manier kan je eigenlijk meer dan een beetje extra zakgeld verdienen maar het vereist ook dat je wat tijd in het project investeert.

Je hebt mogelijk enkele affiliate links in dit artikel gezien en als je geïnteresseerd bent om geld te verdienen met je eigen website, kunnen we VigLink ten zeerste aanbevelen om dit te doen. Dit is een portaal waar je allerlei affiliate links kan vinden. Lees er meer over op hun site hier!

Er zijn veel sites die gebruik maken van affiliate marketing. Een heel goed idee is om lid te worden van een netwerk dat websites en verkopers aan elkaar koppelt zodat het makkelijk voor jou en hen zal zijn om met elkaar in contact te komen. Een goede plek om te beginnen is bij https://www.awin.com/gb?pid=95750

De meest “elegante” manier om affiliate marketing te doen is door alles wat je online koopt te beoordelen en op het einde een ‘koop nu’ link toe te voegen aan je beoordeling.

5. Printen

Heb je een aantal goede ideeën voor illustraties of leuke kleine citaten, dan zijn er genoeg mogelijkheden om geld te verdienen met printen. Denk hierbij aan het printen van alle soorten:t-shirts, hoodies, rompers voor baby’s of keukenhanddoeken.

Een goede plek om daarmee te beginnen is bij de site http://www.cafepress.co.uk , die bijna alles bedrukt of print dat een blanco oppervlak heeft. Er zijn ook veel andere goede sites, en het enige wat je moet doen is een verkopersprofiel aan te maken (waarmee je verkoopt via die exacte site) of een winkelprofiel (waar je via je eigen website verkoopt).

Wat voor beiden van toepassing is, is dat het enige waar je je zorgen om hoeft maken, is dat je een aantal leuke illustraties maakt, terwijl de website zorgt voor het printen, de juiste voorraad en de levering naar de klant. Telkens als iemand een van jouw ontwerpen kiest, krijg je een klein deel van de winst.

Ga voor romantische of grappige foto’s of citaten die op een groot aantal verschillende producten kunnen worden gebruikt. Zo krijgt je optimaal gebruik van elk ontwerp.

Een goede plaats om te beginnen is Printful, dat eenvoudige print-on-demand, drop shipping en magazijndiensten biedt. Hun belangrijkste focus ligt op kleding, maar er zijn ook accessoires, enzovoort. Bekijk hun aanbiedingen!

De meeste van de bovenstaande ideeën zijn in eerste instantie gratis, maar je moet er al rekening mee houden dat je de sites moet gaan betalen die je een beetje gebruikt of dat je slechts een kleine winst per jaar krijgt voor elke verkoop. Neem de tijd om de verschillende sites te onderzoeken, zodat je uiteindelijk degene zult vinden die het beste voor je werkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven